بچه ها یکم پینگ بالا نرفته از دیروز؟
Printable View
بچه ها یکم پینگ بالا نرفته از دیروز؟
من در طول روز مشکلی با v p n ندارم ولی دقیقا از ساعت 2 تا 7 شب از کار میافته و بعد از 7 صبح دوباره درست میشه !!!!نقل قول:
این چند وقته اینجور شده و قبلا مشکل خاصی نداشت !!!
سلام
دوستان تو این یکی دو صفحه نوشته اند که سرعت اومده پائین، برای ما که فرقی نکرده و سرعت خوبه
والا نمیدونم همه اینجا میگن شاتل خوبه ... ماندم چه کنم ولی اگر دانلود شبانگاهی 512 خوب باشه میمانم همینجا وگرنه بیخیالش باید بشمنقل قول:
با دوست قبلی در مورد دزد حجمی کاملا قبول دارم .... واقعا دزد حجمه
همونطور که گفتم شرایط در هر منطقه ممکنه تفاوت داشته باشه. من الان 512 دارم و شبها 2.5 گیگ میگیرم (با صبانت 1 گیگ میگرفتم - تازه سرویس صبانت 1 مگ بود.)نقل قول:
در مورد دزدی حجم من هم شنیدم و دارم بررسی میکنم ببینم واقعاً همچین اتفاقی می افته یا نه... اگه اینطور باشه واقعا زشته واسه همچین شرکتی این کار...
تو این 2 3 سالی که adsl داشتم و از 4 5 تا شرکت سرویس گرفتم بدون شک بهترین سرعت تک لینک و مرورگر رو پارس آنلاین داشت. بی دردسر میشد فیلم 720p تو یوتیوب تماشا کرد.نقل قول:
البته الان هم یه چندروزیه موقتی دارم از سرویسشون استفاده میکنم تو ساعت رایگان این مورد یکم بگیر نگیر داره . یکی دو شب خوب بوده یک دوشب هم تعریفی نداشت.
ساعات عادی هم یکی دوبار تست کردم خوب بود.
تو این سه سالی که من از پارس آفلاین سرویس می گیریم تا به حال سابقه نداشته سرعت روزانه زیر 150 بیاد (بخاطر Brust)نقل قول:
سرعت شبانه هم متغیر بوده اما حداقل 1 گیگ رو در بدترین حالت دانلود می کردم، از 128 تا 1 مگ داشتم، الان هم 256 دارم
سرعت روزانم نزدیک 380 بود شابانه هم حدود 70 ، الان چند روزی هست که سرعتم به زور به 50 میرسه چه شبانه چه روزانه
حجم دانلود شبانه به 600 مگ هم نمی رسه هم به پشتیبانی شهرم زنگ زدم هم تهران جواب درستی هم نمی دن
اگه همینطور بمونه ترجیح میدم برم از مخابرات بگیریم سرعت واقعی با ترافیک مثلا نامحدود!
از دوستان هم دارم میشنوم که اونها هم همین مشکل براشون بوجود اومده پس احتمالا مشکل سراسریه و قاعدتا باید برای بقیه هم
این مشکل دیر یا زود بوجود بیاد
بش نگو پارس آفلاین.نقل قول:
سگش به بقیه شرف داره.
اما من هم به شدت کندی سرعت دارم. مال من از 25 بالاتر نمیره رو 2 مگ نواینترلیو هم بستم :9 کلاتو بنداز هوا. :n16:
من که خیلی راضیم یه سال و خورده ای دارم از بقیه شرکت ها بهتره ، سرعت دانلود هم بستگی به سروریه که می گیرید من سایت های فارسی مثلا 60 تا می داد چون شبا همه برای دانلود می زارن سرورها شلوغ میشه سرعت نمیده
ولی برید از سایت های rapidbaz.com و mul.ir دانلود کنید ببینید چه سرعتی میده من دیشب 250 تا پایین تر نمیداد شبانه این سرورها
نقل قول:
اینکه همچین مسئله ای بوجود اومده و خودمون رو بزنیم به بی خیالی چون که وضعیت همه سرویس دهنده ها خرابه مشکلی رو رفع نمی کنه دوست عزیز!
شما داری پول پرداخت میکنی! شرکت هم حاضر نیست حتی 1 ریال از حق خودش رو ببخشه اونوقت شما چرا باید از حق خودت بگذری!!
تو هر جای سایتشون میری درباره رعایت حقوق مشتری شعار دادن خوب کو؟! حداقل کاری که میتونید بکنید اینه که پیگیر باشید
دوست عزیز یعنی فکر می کنید من و کسانی که مثل من این مشکل رو دارند عقلشون نمیرسه که بفهمند مشکل از سروری که دانلود میکنند نیست؟!!نقل قول:
مشکل پایین بودن سرعت دانلود فقط یک قسمتی از مشکل هست شما عکس زیر رو نگاه کنید، تعداد Time out ها رو خودتون بشمارید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمئنا وضعیت دانلود شهر به شهر، منطقه با منطقه، حتی کوچه با کوچه هم میتونه فرق داشته باشه
وضعیت شما هم مثل وضعیت دو سال قبل من هست دوستانی بودند که از وضعیت اینترنتشون ناراضی بودند (صفحات خیلی قبل تر تو همین تاپیک)
اما من حجم دانلود شبانه ام که معمولا بالای 4 گیگ بود رو به رخ میکشیدم، حالا هم وضعیتم اینی هست که می ببنید