????????????????????????????????????/نقل قول:
Printable View
????????????????????????????????????/نقل قول:
dlink2730 خوبه یا نه چون من وایرلس استفاده نمیکنم
سلام بهترین mtu مخابرات واسه پینگ چیه؟
ممنون
عالیه اگه بهتر خواستی 2740uنقل قول:
مخابرات هم گندشو در آورد . دو ماه اول سرعت شب و روزش یکی بود .الان که پنج ماه از ثبت نامم میگذره سرعت دانلودم گاها روزها 390 میشه و حتی با لینکهای مستدل مخابرات یعنی سایت دانلودها بعضا سرعت دانلود مابین 15 الی 75 در نوسانه و بندرت 390 تا 410 میشه . و بعد 2 ماه که کلا سرعت شبانه تا ساعت 4 بامداد از 20 لغایت 70-86 و در نوسان شدیده و بعد ساعت حدودا 4 بامداد سرعت بطور محسوس بالا میره . زنگ هم میزنم پشتیبانی بعد از انتظاری طولانی ، میفرمایند ما هیچ تضمینی در مورد سرعت شبانه نداریم و در مورد روزانه نیز بعد از گزارش مشکل و تقاضای نصب برنامه TeamViewer از جانب اپراتور و تست دانلود از سایت دانلودها ، آقای اپراتور شیر اینترنت رو شل میکنند تا ثابت کنند که سرعت اینترنت مشکلی نداره ولی بعد از مدت زمانی کوتاه دوباره همان آش و همان کاسه ... من بعد از شش سال عضویت در همارا به علت قطعی و سرعت کم و ناملایمات و دزدیهای اینترنتش ، ازش بریدم اومدم مخابرات که لااقل با شرکت دولتی و متعهد قرارداد بسته و سر قول و تعهدش وایسته که متاسفانه بعد از دو ماه عکسش برام ثابت شد لازم بذکره که اکانت 1 مگ بهمراه مودم رایگان و پیش پرداختی جشنواره رو ثبت نام کردم . دیگه موندم از چه شرکت به ظاهر صادق که دیگه عمرا اگه تو این کشور باشه اینترنت تهیه کنم .هم پول میدیم هم منت میکشیم و تازه طلبکار هم میشند ازمون . از ساعت 1:10 دقیقه یه فیلم 348 مگ رو زدم رو دانلود الان که ساعت 3:15 بامداده 30 دقیقه و 20 ثانیه زمان داده تا تموم شدنش تازه همین زمان هم مدام کم و زیاد میشه بنظرم ساعت 4 تموم بشه . ولی با همارا لااقل شبانه با سرعت 90 -100 دانلود میکردم . حیف از شرکت دولتی که علنا به مردمش دروغ بگه ...:n27:
خط تون وضعیتش متوسط هست ، نه عالی هست نه بد ، ولی یه کم روی خطتون نویز دارید :n01:نقل قول:
دوستان سلام
خط من رو 2 مگ بستن و همین باعث شده سرعت دانلودم از 250 به بالا نره . عملا سرویس 512 با 2 مگ برام هیچ تفاوتی از لحاظ دانلود نمیکنه
به نظرتون اگه با 2020 تماس بگیرم و بگم مثلا خطم رو با 10 مگ ببندن قبول میکنن؟
قبلا خطم رو 8 مگ بود بعد کردن 4 مگ الانم شده 2 مگ .و از لحاظ این که خطم میکشه اطمینان دارم چون همسایه کناری خطش رو 10 مگ هست
سلامنقل قول:
کلی با اپراتور کلنجار رغفتم که سرعتتو ببره رو هشت مگ.بخاطر نویز قبول نکرد.
قبلا روی هشت مگ بود(انتقالی از همارا) 2 ماه 128 تمدید کردم.الالنم هم جشنواره که 2 مگ رو تقریبا 6 مگ بستن.
مودم رو مستقیم زدم به خط تلفن.داون استریم شد 8135:n04:
چکارش کنم؟ نویز گیر رو عوض کنم؟
جالب اینجاست که downstream snr شد 11.5 (کمتر شد) ولی downstream rate شد 8135(بالاتر رفت)
یکبار نویز گیر رو عوض کنید و یکبار هم تلفن یا فکس به اون نویز گیر هست رو وصل نکنید یعنی نویز گیر بذارید بزنید به مودم ولی به تلفن نزنید ببینید بازم دان استریم 8 هست یا خیر :n01:نقل قول:
بچه ها کسی میدونه چطور از مودم TD-W8901N بک آپ میشه گرفت؟ توی تنظیمات
چیزی به اسم بک آپ نداره !!!