این طرح جدیدش خیلی داره زود تموم میشه حجمشو داره الکی کم میکنه
من روزی 50 مگ مصرفم بیشتر نیس توی پنل زده 160 مگ:n04:
واسه 5 روز 750 مگ خورده در حالی که من 300 تا بیشتر مصرف نکردم
Printable View
این طرح جدیدش خیلی داره زود تموم میشه حجمشو داره الکی کم میکنه
من روزی 50 مگ مصرفم بیشتر نیس توی پنل زده 160 مگ:n04:
واسه 5 روز 750 مگ خورده در حالی که من 300 تا بیشتر مصرف نکردم
تو بندر انزلی فکر نکنم طوفان بوده باشه
Sent from my A1-810 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتها تومان، بدون محاسبه 8% مالیات ارزش افزوده
توفان؟ نه بابا اونجور توفان نبود که حتی بارون و تگرگی که هواشناسیم گفته بود نیمد!نقل قول:
کلا بنظر میرسه توی شهرستان ها زیر ساخت قوی ندارن من که اصلا راضی نیستم از هیچیش!
از ترافیک 25 گیگی که توی دوماه بدون دانلود فیلم تموم شد تا سرعت مسخره ای که داره!
اشتباه کردم ازش سرویس گرفتم!
تجربه 1 سال استفاده من از مبین نت :
اگه گربه رقصونی دوست دارید, اگه هر آن استرس هدایت شدن به صفحه سبز مشترکین رو به جون میخرین, اگه علاقه ای به پولتون ندارین و ترجیح میدین مبین نت برای شما خرجش کنه, اگه پیه قطعی های مکرر و عدم پاسخگویی رو به جون می خرید و اگه دوست دارین با هزینه ای 2 برابر ADSL و کیفیت پایینتر خدمات اینترنتی دریافت کنید, یا مهمتر از همه
اگر دیگه هیچ چاره ای ندارید
مبین نت انتخاب شماست.
فقط در صورتی که آخرین راه باقی مونده شما برای استفاده شما از اینترنت, وایمکسه, از این شرکت خرید کنید.
این صفحه سبز لعنتی واقعا استرس زا هست.نقل قول:
من واقعا به دلیل اینکه پورت های شرکت اندیشه سبز پر بود و خیلی نیاز به نت داشتم مجبور شدم مبین نت گرفتم! اونم چی!سرویس یک ساله:n03:
الان به حدی منو رسونده که رفتم تو رزرو شرکت برای پورت!
مبلغ خیلی زیادیم حرومش کردم...
بیشتر از این نگم که الان دق میکنم از استرس:n02:
شماها اگر وایمکس ایرانسلتون مثل مال من بود چیکار میکردین؟الان ۴۸ ساعته که قطعه پشتیبانیش هم که چرت میگه
بازم صدرحمت به مبین نت ولی خب منم میرم از آخر ماه سراغ های وب
Sent from my A1-810 using Tapatalk
های وب خوبه چون تازه کاره فعلا خوب داره فعالیت میکنه!
پیشتیبان های ایرانسل که کل انگار چیزی بلد نیستن!
نقل قول:
اینجاست که همیشه گفتم شرکتها همشون سر و ته یه کرباسن و شرکت به معنی مطلق خوب وجود نداره. من با تبلیغات زیاد شاتل گول خوردم و رفتم اونجا و هنوز دو هفته نشده بود سرعتم در حد دایالآپ محدود شده و حدود ۴۰ روز هم اینجور موند. الان هم که خیر سرشون درست شده در حد یک مگابیت هست و نه بیشتر. یعنی میبینم بین مبیننت و شاتل نمیشه دقیق گفت کدوم بطور کامل بهتر هست. ایرانسل هم همینطور و یا شرکتهای دیگه. یه مقدارش هم میمونه به شانس که آیا طرف توی منطقه خوب افتاده یا نه. مثلاً ترافیکش کم هست یا زیاده یا مشکل دکل و دوری از اون رو داره یا نه.