سلامنقل قول:
هیچ منطقی پشتش نیست
فقط میتونه این باشه که با تمدید آنلاین، سرویس رو از 2 مگ روی 4 مگ ببندند، یعنی اتوماتیک این کار انجام بشه
یا همونی که دوستمون گفتند
Printable View
سلامنقل قول:
هیچ منطقی پشتش نیست
فقط میتونه این باشه که با تمدید آنلاین، سرویس رو از 2 مگ روی 4 مگ ببندند، یعنی اتوماتیک این کار انجام بشه
یا همونی که دوستمون گفتند
منظورش ارتقای سرعت توی تمدیده قرارداده نه سرویس!!
نقل قول:
مطمئنید؟من فکر می کنم کلا فقط تبلیغاته
دوستان همین الانم پینگ 8.8.8.8 ــام روی 700 800 ــه.ماله شما ها هم اینطوره ؟نقل قول:
الان فهمیدم که پینگ 8.8.8.8 مشکل پیدا کرده ! پینگ 4.2.2.4 روی 260 هستش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كسي هست سرويس نا محدود POL-256-Uداشته باشه ؟
سرعت دانلود با تك كانكشن چنده ؟
v-p/n وصل ميشه ؟
سلام دوست مننقل قول:
با تک کانکشن به شدت بستگی به سرور داره و ساعت استفاده , برای من با 4 کانکشن بین 140-190 البته سرعت من معمولا پاین تر از بقیه است (توی چند سرویس مختلف تست کردم) با تک کانکشن هم معمولا صبح ها 7 تا 11 با تمام سرعت دانلود میکنه, بعد سرعت کم میشه ولی دقیقش رو خودتون باید تست کنید
دوستان یک نکته رو متوجه شدم و اون هم اینه که با پارسآنلاین به خیلی از vp-n ها نمیشه وصل شد در حالی که همون موقع با صبانت تست میکنم و به همهشون وصل میشه. چرا اینطوریه؟ بقیه دوستان هم چنین مشکلی دارن؟ به اونهایی هم که وصل میشه هیچ دیتایی رد و بدل نمیکنه.
درود
دوستان یه هفته ای که سرعت دانلودم نوسانه شدید داره و دائم صفر میشه مخصوصا تو ساعتای شبانه.
به نظرتون مشکل از کجاس؟
سرعت همه پارس انلاینی ها اومده پاییننقل قول:
نگران نباشید سراسریه
:n11: نه فقط پارس آفلاین بلکه همه ISP ها این مشگلو دارند :n09: کار کار مخابراته :n10:نقل قول: