دوستان امروز نتتون مشکل نداشت ؟ پینگ بالا با تایم اوت ؟!
Printable View
دوستان امروز نتتون مشکل نداشت ؟ پینگ بالا با تایم اوت ؟!
سلام
ساعت 23:15
اینترنت دوستان هم قطعی و وصلی داره؟
خیلی زود به زود (هر چند دقیقه یکبار)
سلامنقل قول:
اصلا" رو چه استدلالی باید اینطوری باشه؟!!!:n04:
نه آقا
نه
عجبا :n04:
فقط اینترنتی می تونید بدون ارائه مدرکی ، سرویس پرسرعتر خریداری کنید، همین
آقا مثل اینکه نگرفتید موضوع منو من طرح 512 دارم ونقل قول:
اینم مدرکش که نوشته اینترنتی شارژ کنید و سرعتت بره بالاتر
اینم مدرکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا منظور اینه که می تونین به صورت آنلاین با سرعت بیشتر هم اینترنت بگیریننقل قول:
نه اینکه 512 رو یک مگ میدن به همون قیمت
من امروز دیگه سرویس پارس انلاین میگذا رم کنار و از شاتل میگرم با اینکه هنوز 20 روز دیگه ته قرار دادم مانده فسخ میکنم حجمی را که میبره میزاره صبح ها روی 4 مگ شبانگاهیش را میکنه 128 اونهم سرویس 256 و نامحدود 128 هم 24 گیگ سرعت 1 مگ بهت میده بعدش هم اینترنتت دیگه تعطیله همش قطع یا پینگ نداره یا سرعتت 10 کیلو بایته ولش کن به هزینه برق خونه نمی صرفه
از چاله ميفتي تو چاه:n27:
دوستان شما شبا با v p n مشکلی ندارید ؟ واسه من قبل از ساعت 2 و بعد از 7 خوبه ولی بین 2 تا 7 اصلا به کل غیر قابل استفاده میشه !!!
مشکل کلیه یا فقط واسه من اینجوریه ؟؟ چون من 2 تا v p n مختلف رو چک کردم و هر 2 مشکل داشت
سا کس هم همینطوره یا خیر ؟
منم بارها به این مشکل برخوردم. البته سرویس مال خودم نیست و بعضی اوقات که نت ندارم قرضی ازش استفاده میکنم .2 3 شبه دستمه و قبل از ساعت رایگان هم سرعت تک لینک و هم v.p.n خیلی خوبه ولی تا میاد تو ساعت شبانه ر.ی.د.ه میشه توش و نمیشه وبگردی کرد ومنم بیخیال شبانش میشم.نقل قول:
البته همیشگی نیست مثلا پریشب سرعت با مرورگر و v.p.n خوب بود ولی دیشب خراب. تنظیمش کاملا دست خودشونه و اکانت v.p.n تون مشکلی نداره ساکس هم همینجوریه. البته این فقط مختص پارس نیست و من از جاهای دیگه هم سرویس داشتم و همین بساط اونجا هم بود.
علت پائین بودن سرعت اینه که شبها دانلود رایگان میشه و ملت میزارن برای دانلود واسه همین پهنای باند کمتر میشه پینگم میره بالانقل قول: