سلام
خدا رو شکر دوره اموزش ما هم تموم شد(مرکز شهید دستغیب ناجا)
تقسیمات هم انجام شد
کسی از دوستان درباره تقسیمی که تو مراکز استان (ستاد فرماندهی فارس) میشه اطلاعی نداره که رو چه حسابی هست؟
و اینکه چقدر احتمال داره شهر خودمون بیوفتیم؟
Printable View
سلام
خدا رو شکر دوره اموزش ما هم تموم شد(مرکز شهید دستغیب ناجا)
تقسیمات هم انجام شد
کسی از دوستان درباره تقسیمی که تو مراکز استان (ستاد فرماندهی فارس) میشه اطلاعی نداره که رو چه حسابی هست؟
و اینکه چقدر احتمال داره شهر خودمون بیوفتیم؟
سلام
یکی از دوستان من افتاده سپاه اردکان یزد
دوستان میدونن چی جور جایی؟ سخت میگیرن؟
تقسیماش بیشتر کجا هست؟
سلامنقل قول:
تقریبا ۸۰ درصد سربازا شهر خودشون در جاهای- پلیس راه شمال فارس(اصفهان) -پلیس راه جنوب فارس(لارستان) -پلیس راهنمایی رانندگی شیراز خیابان شهناز -مجتمع شهید فعال برای تقسیم در جاهایی مثل پاسگاه ها و نقاط اداری تقسیم خواهند شد
ما رو که دیگه میشناسی :-|نقل قول:
یه آدرس بده بشناسیمت
بعد از تموم شدن دوره آموزش برای فرد دیپلمه در نیروی انتظامی چه درجه ای تعلق میگیره ؟ این فرد میتونه تو یگان بره درس بخونه و فوق دیپلم یا لیسانس رو بگیره ؟ برای گرفتن فوق دیپلم فقط 2 واحد کم داره !
شما در همه مراحل باید سلسله مراتب رو رعایت کنید.نقل قول:
اگر جواب نگرفتید از بخش های قوی تر دیگه کمک بگیرید. مثلا عقیدتی سیاسی. عقیدتی سیاسی معمولاً زورش زیاده و روی این مسائل حساسه!
اگه شما بی اجازه از یگانتون برید معمولا بستگی به فرمانده داره. احتمالا بازداشتتون میکنن. اضافه خدمت برای روزای که نیومدین! اگه بیش از 15 روز بشه فراری محصوب میشید و خودشون میان دنبالتون! و عواقب بدی داره این کار! هم جریمه هم زندان ( البته خریدنی هست) اضافه خدمت و ...
سرباز معمولینقل قول:
خیرنقل قول:
این فرد میتونه تو یگان بره درس بخونه و فوق دیپلم یا لیسانس رو بگیره ؟ برای گرفتن فوق دیپلم فقط 2 واحد کم داره !
شیراز عالی بود بعدش دوباره افتادم 01 شرح مختصرشو اینجا نوشتم:
[لینک حذف شد ]
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
من الان توی اون یه سال بعد از فارغ التحصیلی که وقت داریم دفترچه بفرستیم هستم و دقیقا تا 31 شهریور وقت دارم
چون وضعم یه جوری هست که احتمالا انشالا دوباره دانشجو میشم از اول مهر میخوام دفترچه رو آخرا بفرستم که تا واسه اعزامم دوباره دانشگاه نامه ش رو تا اون موقع بزنه و دوباره معافیت تحصیلی بگیرمو نرم سربازی
الان با توجه به شرایطم برای معافیت پزشکی اقدام کردم (چون نباید در حین تحصیل باشی) و سوابق و اینارو از بیمارستان ها جمع کردم و به مرحله ای رسیدم که میگن برو حالا یه برگه ای از تو دفترچه هست پست کن یا یه همچین چیزی، که بررسی کنیم معاف میشی یا نه
من که ازشون پرسیدم گفتن الان خیلی سخت شده معافیت پزشکی و شما هم احتمالا معاف از رزم میشی و گفتن الان اینو پست کنی اگه صلاحیت معاف شدن نداشته باشی میبرنت خدمت بنابرین من ترسیدم و در همین مرحله متوقف شدم:n29:
با توجه به اینا و اینکه پسر دایی خودم دقیقا به همین دلیل مشکل خودم 3 یا 4 سال پیش بدون هیچ پارتی بازی با مراحل قانونی معاف پزشکی شد (یعنی میخوام بگم مورد من قبلا معاف میشدن) نظر شما چیه حالا؟؟ چه کار کنم؟؟ راهی هست به نظر شما؟ بفرستم دفترچه یا نفرستم؟؟
دوستان لطفا کمک کنید وقتم زیاد نیست
اگه سوالی داشتین یا موردی هست بگین تا بیشتر توضیح بدم
خیلی خیلی ممنون:n16:
سلام .
اگه کسی چشماش ضعف باشه وبه همین خاطر کارت معافیت پزشکی داشته باشه میتونه گواهینامه رانندگی بگیره یا نه؟