من تو خراسان شمالی شهرستان شیروانم 256 دارم شبی حداکثر 600 مگ تو ترافیک رایگان می تونم دانلود کنم قبلان بهتر بو تا 1گیگ هم می تونستم:n27:
Printable View
من تو خراسان شمالی شهرستان شیروانم 256 دارم شبی حداکثر 600 مگ تو ترافیک رایگان می تونم دانلود کنم قبلان بهتر بو تا 1گیگ هم می تونستم:n27:
نقل قول:
ضریب اشتراکش 1 به 8 هست ( تقسیم بیت به بایت رو نمیگما : دی )
:n16::n16::n16:نقل قول:
تازه اولشه دوست من !!! هرچی بیشتر تمدید کنی ! بیشتر سرعت میاد پایین !!!! انقدر که زنگ بزنی فش !!! بدی !!! بعد دوباره درست میشه !!!نقل قول:
این هم از سرعت امروز من ( سرویس 1 مگ ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خواهم 512 حجمی بگیرم می خواستم ببینم سرعت دانلود شبانگاهیش با سرعت دانلود 256 شبانگاهی تفاوتی داره یا نه ؟
شبانگاهیش ، شب تا صبح چقدر میشه دانلود کرد ؟
128 نامحدودش که اصلا راضی نیستم خیلی خیلی سرعتش پاینه یا قطع یا سرعت دانلود روی 10 یا بعضی مواقع 2 کیلو بایته :n29:
ممنون میشم راهنمایی کنید ؟
با تشکر
یکی از کارمندان پارس میگفت کسای که بار اول اکانت 512 محدود 3 ماه یا 6 یا 1 ساله میگیرن توی اون بازه به خاطر دفعه اول بودنشون سرعتشون بهتره یعنی تا 300 یا 400 هست
من می خوام پارس راا ز روی یک خط جمع کنم و روی خط دیگه وصل کنم
چون الان با 512 فقط من از 7 صبح تا 9 صبح سرعت 300 هست بعد دوباره بین 60 تا 120 هست
به نظرتون روی خط جدید 6 ماه یا 1 ساله تمدید کنم سرعتم به قبلی بر میگیرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
هزینه های اضافی را هم در نظر بگیرین
من متوجه نمیشم چرا باید این کار رو بکنن که به قول شما بعد با زنگ زدن و فحش دادن دوباره سرعت رو مثل اولش خوب کنند؟!
اگه میخوان سرویس خوب بدن تا آخرش ادامه بدن.
سلام
سرویس POL-128-U+ اشتراک دارم،سرعت دانلود شما چنده؟اگه سرویس رو دوباره تمدید کنم سرعت دانلود بالاتر میده؟(20 گیگ ترافیک به کاربرهای جدید میده).
قرارداد رزرو چه جوری فعال کنم؟(از طریق سایت).
این که میگن اینترنتی شارژ کنید سرعتتون میره بالا راسته ؟کسی امتحان کره؟