این مشکل از همراه اول است که بعضی سیمکارت هاش محدود شدننقل قول:
یه تاپیک هم در این مورد زده شده میتونین سر بزنین بهش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این مشکل از همراه اول است که بعضی سیمکارت هاش محدود شدننقل قول:
یه تاپیک هم در این مورد زده شده میتونین سر بزنین بهش
برادر من نباید استفاده میکردینقل قول:
یا حداقل اول امتحان میکردی
روی دائمی خیلی باید حواست باشه
حالا به امید خدا درست میشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
قبول دارم همراه اول ایرادهای زیادی داره ولی آیا مطمئن بودید که فیلترشکنتون خاموش بوده موقع دیدن فیلیمو و آپارات؟؟؟نقل قول:
دقت داشته باشید که اینجور طرح ها فقط با آی پی که براش تعریف کردن (آی پی اصلی) درست کار میکنه .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
اره ارزشش رو داره چون اگه اعتباری باشه ۱۵ گیگ و اگه دائمی باشه ۲۰ گیگ اینترنت یک ماهه بهت میده .نقل قول:
خودم چند روز پیش همین کارو کردم ۱۵ گیگ اینترنت داد با هزینه ۵۰۰۰ تومن که خیلی خوبه .
سرعتش هم واسه وبگردی خوبه ولی واسه دانلود نظری ندارم .
اون واسه ترابرد به ایرانسلهنقل قول:
همراه اول ۵۰۰۰ تومان اعتبار درون شبکه + ۸۰۰ مگابایت اینترنت یک هفته ای میده (سیم کارت اعتباری)
نقل قول:
بعد از 14 سال استفاده از اینترنت و این چند ماه اخیر استفاده از 4G کاملا بدستورات همراه اول در طرح عید تا عید عمل کردم
حتی ویندوز رو قبل از استفاده ریست کردم
- - - Updated - - -
نقل قول:
بعد از 14 سال استفاده از اینترنت و این چند ماه اخیر استفاده از 4G کاملا بدستورات همراه اول در طرح عید تا عید عمل کردم
حتی ویندوز رو قبل از استفاده ریست کردم
ما تست کردیم بعضی سیمکارت ها رو حجم و پول کم میکنه و تبدیلتون میکنه به طعمه دزدی ... بعضی ها کم نمیشه ... هدف این طرح همون قبض چند صد هزار تومانی برای دزدی از دائمی ها بود که انجام شد .... حالا بدوید دنبال اثبات اینکه رایگان بوده که برای اون هم برنامه داره براتون ..... این همراه که گفته رکورد ترافیک رو برسی کرده و جای دیگه استفاده کردید و قشنگ برنامه کامل داره برای دزدی :n34:نقل قول:
هر دو آشغال و دزدننقل قول:
فقط همراه اول 10 برابر ایرانسل دزدی می کنه
فقط:n27:
آقا سر همین رایگان کل ترافیک ما پرید
من اصلا طرح عید تا عید رایگان رو نمی دونستم اصلا
اون سایتایی که قبلا ( قبل این طرح ) رایگان بود رو پولی کرد و بعد از طرح رایگان مسخره از بستم کم کرد و همه رو از بین برده این بیشرف .
الان این که بازگشت کرده به عقب که :n13:
این همراه اول چرا هر پیشرفتش به ضرر مردمه آخه ؟ :n30:
----------------------------
حرف گوش نکنید همین میشه
قبلا اینجا گفتم رو سیستم اینا حساب باز نکنید . ما اینقدر اعتماد به نفس نداریم که شما اینقدر اعتماد به اپراتور دارین :n35:
آی پی هایی که نوشتن بعضا عدد آخر با آی پی سایت متفاوته و معلوم نیست سیستم اینقدر هوشمند باشه که همون حساب کنه
گذشته از این ممکنه یه آی پی باشه که همراه اول ازش خبردار نباشه یا عوض شده باشه و لیست آپدیت نباشه
این همه سایت تو لیست هست ممکنه یکی هوس انتقال بزنه به سرش
این همه طرح نامحدود و کوفت و زهرمار ، آخرش چشمتون دنبال این طرح 2 زاری هست
هدفشون دزدی هم نباشه قطعا بی سواد زیاد استخدام کردن که سیستم باگ دار نوشته باشه
منم همین بلا سرم اومدنقل قول:
۲ گیگ حجم کم کرد تو عید تا عید
زنگ زدم همراه اول اینطور جواب دادن ک شما باید از ای پی ک تو سایت درج شده مثلا واسه اپارات باید همون ای پی رو بزنید .ممکنه اپارات چند تا ای پی داشته باشه
اینا هم یاد گرفتن چطور مردم رو بفرستن پی نخود سیاهنقل قول:
الان اگه سایتی چند تا آی پی داشته باشه چی ؟
بعد اگه به لیست آی پی هست چرا بعضی خط ها بدون مشکل هست بعضی کم میکنه از ترافیک ؟؟؟؟:n13:
راستی این همراه اول برای من این صفحه اینجا رو فیلتر کرده از امروز صبح:n08:
کلا یک ریسکه . اگه محدودت کنه هیچ جوری نمیشه درستش کرد و سیمکارتت به درد نخور میشه و پشتیبانی چه تلفنی چه حضوری هم به عهده نمی گیره ( به هیچ وجه )نقل قول:
در این وضعیت اسفناک راه حلش اینه که سیمکارت رو ترابرد کرد به اپراتور دیگه تا تازه خططت درست بشه
من خط اصلیم رو محدود کرد :n27: فوری ترابرد کردم ... خط های اعتباری بیخودی ام بعضی هاشون محدود نیست گذاشتم برای نت کاشکی میشده اون سالم ها رو با خط اصلیم عوض می کردم :n27:
تست کامل من گرفتم اون موقع
اون آی پی توی سایتش رو کپی پیست کردم توی مرور گر بازم حجم کم کرد :n34:
درسته ما ساده ایم دیگه نه اونقدر
به نظر من باید یه کمپین دیگه درست کنیم مثل کمپین جلوگیری ار محدودیت 8 مگابیت به نام
کمپین جلوگیری از دزدی های همراه اول خاک بر سر:n34:
اصلا نباید استفاده میکردی چون محاسبه بر اساس آی پی سروهای مثلا آپارات هست، فقط کافیه آپارات آی پی سرور رو تغییر بده یا یه سرور جدید وارد مدار کنه که همراه اول لیست نکرده اونوقت بدبخت میشی.نقل قول:
اصلا این مسخره بازی همراه اول برای دیدن رایگان چندتا سایت بی ارزش چی بود
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
این افزونه رو برای گوگل کروم نصب کنید میگه آی پی جایی که رفتین چیه
از سایت که خواستین دانلود کنید دامنه لینک دانلود هم باید چک بشه
ولی بازم میگم از این طرح استفاده نکنید .
اینا اگه آدم بودن میگفتن کل سایتهای ایرانی رایگانه . حالا یه محدودیت هم میزاشتن عیبی نداشت
با ip که نمیشه وارد هر سایتی شد باید خود سایت این امکان رو داشته باشهنقل قول:
شما وارد آپارات که میشی خود سایت اصلی یه ip داره
ویدیو از یه زیردامنه دیگه لود میشه و ممکنه یکی از 10 ها ip سایت باشه
تو سایت همراه اول IP های آپارات به این صورت درج شده
185.147.176.0/22
46.224.3.128/25
حالا سایت رو باز میکنیم با افزونه بالایی این صجنه رو مشاهده میکنیم
حالا یه ویدیو شانسی از صفحه اول باز میکنیم تا پخش بشه .
زیردامنه مربوط به ویدیو را از IDM و لینک دانلود خود آپارات در زیر ویدیو پیدا مکنیم
تو سایت 176 درج شده ولی ما با 178 و 179 از سایت بازدید کردیم
3اگه اکانت aio هم دارید تست کنیدنقل قول:
بعد قشنگ معلوم بود توی همراه اول یه سری گوسفند نشسته
اما اینکه گوسفند بودن خودشون رو بع عهده نمی گیرن و مردم باید چند صد هزار تومن پول به خاطر اینا بدن خیلی سخته
اصلا اینا براشون مردم و مشتری 1 ریال هم ارزش نداره :n34:
اگر سیم دائمی از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم بدهی هم منتقل میشه؟نقل قول:
جالبه منم دقیقا همین ip ادرس ها رو اونروز براشون فرستادم قبول نمیکردن میگفتن چیزی که ما تو سایت زدیم معتبره . بسته هم نداشتم 5 هزار تومن شارژمو خوردن و وقتی دیدم نمیخواد گاو بودن خودشونو قبول کنن بیخیال شدم:n37:نقل قول:
فکر نکم این ای پی ها رو همراه اول جدا کرده باشه
این ها رو زیرساخت لیست کرده به عنوان سایت پر طرفدار برای تبلیغ محتوای داخلی
به همین منظور اون شرکت ها باید لیست ای پی هایی که استفاده میکردن رو اعلام کنن تا به عنوان پر محتوا لیست بشه
احتمالا
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اول باید بدهی رو تصویه کرد . همراه اول به خاطر 100 تومن هم ترابرد رو رد میکنهنقل قول:
22/ میشه 1024 تا آی پینقل قول:
176.0-179.255
========
در ضمن موقع نقل قول کردن یه پست ، خواهشا همه پست رو نقل قول نکنید ! این کار باعث میشه الکی الکی یه ساعت اسکرول کنی فقط :|:n40:
سلام دوستان
از کجا یا با چه نرم افزارهایی میشه ببینیم فرکانس دکل مخابراتی چه مقدار هست ؟
ممنون میشم نرم افزار برای همه سیستم عامل های ای او اس، اندروید و ویندوز رو بگید.
اگه حمار اول قصدش این بود که رایگان کنه و حال بده . به افرادی که معترض هستن و قبض دویست هزار تومنی دارن جواب سر بالا نمی داد و کمی برسی و تصحیح می کرد ... هدف چیز دیگه ای هست !
بعد الان یه چیز وحشتناک معلوم شد که اینا آدرس آی پی همه رو ضبط دارن که برای اون دوست 188 هزار تومنی رفته برسی کنه
یعنی فاتحه :n30:
سلام.
فرکانس های 4.5g همراه اول کدام فرکانس و باندی می باشد?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
باند 3 (فرکانس 1800) - 15 Mhzنقل قول:
نکته: در بعضی از شهرها پهنای باند فرکانسی 10مگاهرتز هست.
باند 7 (فرکانس 2600) - 15 Mhz
199 تومنه مفت که نیستنقل قول:
- - - Updated - - -
199 تومنه مفت که نیستنقل قول:
احتمالا یه باگ تو سیستمشون بوده (یاهرچی اسمشو میشه گذاشت) چون بعد از 2 گیگ دیگه دانلود نکرد (موجودی صفر - بسته صفر بود )نقل قول:
امروز رفتم سیمکارتم رو به 4G تبدیل کردم بعدش رو گوشی تست گرفتم سرعت از 8 مگ بالاتر نمیرفت سیم کارت قبلی مو که 1 ماه پیش فورجی کردم درسته و اینجوری نیست نمیدونم به خاطر این بسته 15 گیگ که دادن روش محدود کردن یا چیز دیگه
بعضی سیما محدودهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هر کس محدود میشه پیشنهاد میکنم که ترابرد کنن چون به هییییییچ وجه درست نشد هر چی که ما تلاش کردیم . کارمند های حمار اول با پر رویی و بیشرفی تمام هم خودشون رو میزنن به بی خبری و بازیت می دن 2 یا 3 روزنقل قول:
آخر هم هیچی:n34:
اقا من دو روزه فورجي كردم سيمم رو ولي خبري از اين پونزده گيگ نيست چيكار كنم؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،
دوستان این قضیه محدود شدن سیم کارت ها رو ٨ مگ منظورشون دقیقا ٨ مگابیته یا ٨ مگابایت؟ یعنی با IDM با چه سرعتی میشه دانلود کرد اگر سیم کارت محدود شده باشه؟
ممنون
هشت مگابيت هست كه ميشه يك مگابايتنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس بگو از روزی که سیم حمار آخرت رو گرفتم بیشتر از ۱ مگ رو نمی داد با اینکه فورجی پلاس هم بود . پس زدن محدودش کردن از همون اول [emoji55]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من به سیمکارت زدم رو گوشی پیامش اومدنقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
ماکسیموم 24 ساعته میاد تو حسابت برو تو اپ همراه من چک کن برای من حتی پیامک 15 گیگ نیومد اما فعال شده بود و رفته بود رزرونقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
اشتراک زیرساخت شبکه 4G بین اپراتور اول و سوم
دو اپراتور همراه اول و رایتل در راستای عرضه خدمات بهتر و تقویت زیرساختهای شبکه 4G خود اقدام به اشتراک گذاری این شبکهها نموده و برای نخستین بار در کشور سیستم «RAN Sharing» را راه اندازی نمودند. این عمل باعث بهبود سرعت و همچنین ارایه خدمات 4G هر دو اپراتور خواهد شد.
مدیرعامل همراه اول، «وحید صدوقی» در گفتگو با رسانهها خبر از این همکاری برد برد از اواسط اردیبهشت ماه 1396 داده و گفت: « تاکنون بیش از 10 هزار سایت نسل چهارم را راهاندازی کردهایم ولی با توجه به اینکه از زمان ارتقای پروانه به 3G و 4G، فرکانس مناسبی به ما واگذار نشد تنها توانستیم 5 مگ از فرکانس 1800 مگاهرتز نسل دوم را به این شبکه تزریق کنیم.»
RAN Sharing یک همکاری برد برد بین دو اپراتور با ایجاد این همکاری دو سویه رایتل توانسته شهرهایی که در آن سرویس نسل چهارم را ارایه میدهد از 21 شهر به 710 شهر ارتقا دهد و همچنین از آن سو، همراه اول فراکانس لازم برای امور توسعهای خود را به دست آورده و سرعت بهتری را در اینترنت نسل چهارم به مشترکین خود ارایه میدهد. به عنوان مثال سرعت 4G در شهر تبریز از 15 به 100 مگابیت بر ثانیه رسیده است.
این سیستم به نوعی یک دادوستد شبکهای و کنش تجاری تلقی میشود که با صورت پذیرفتن آن باعث میشود هر دو اپراتور بتوانند از فرکانسهای یکدیگر و زیرساختهای 4G همدیگر استفاده مشترک کنند و ظرفیت سالانه فرکانس شبکه LTE خود را بالا ببرند.
طبق گفتههای صدوقی، این اقدامات با تکیه بر اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی ارزی و کاهش هزینههای هر دو اپراتور صورت گرفته و باعث شده که هر دوی این شرکتها به نتایج مطلوب و سودمندی در بازار کار خود برسند که در نهایت به رضایت مشترکین این سرویسها ختم شود.