گیلان .لنگرود .جاده چمخاله خیابان شهید تراحینقل قول:
دیگه اینم آدرس دقیق :-)
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
Printable View
گیلان .لنگرود .جاده چمخاله خیابان شهید تراحینقل قول:
دیگه اینم آدرس دقیق :-)
همراه اول در تبریزو ابادان و اهواز سنگ تمام گذاشته. اکثر سایتها به دلیل نبود پنل سکتور 5 فرکانسه فعلا خاموش است. از همکاران پرسیدم گفتند اواسط بهمن 8 شهر در خوزستان وارد فاز بهره برداری میشود. فقط 1.5 ماه وقت داریم. گرما در راه است.نقل قول:
اصلا در خونه شما 3g موجود نیست. 2g هم به زور دارید. تا فروردین 94 باید صبرکنید.نقل قول:
بله تقریبا به 16 مگ خواهد رسید. مخابرات و همراه اول در صف بهره برداری هستند . اگه چیزی ته لینک بمونه:n01:نقل قول:
همراه اول چند تا تو ایلام فعال کرده؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
برنامه ایرانسل در شهرهای خوزستان چیه؟؟؟؟
ممنوننقل قول:
اقا رضا یه مشکل دیگه هم که داریم پوشش 3G و بخصوص LTE در منزل ما کم میباشد. 3G سیگنالش نزدیک درب منزل در بهترین حالت -80 میباشد که وقتی وارد منزل میشوم بالای -98 میشود!
بارها این مشکلو با اپراتور گفتم ولی.....:n37:
به نظرتون نیاز نیست BTS جدید در محل ما نصب شود؟
+
همراه اول هم از بهمن ماه سرعت ها رو افزایش میدهد یا همون 8.5مگ میزاره باشه؟
تو جی که هست تری جی هم جلو در خونه دوخط تا سه خط پره ولی داخل خونه قطع میشه کلا.نقل قول:
اقا رضا جواب ما رو هم بده
قرار شد موضوع شهر دورود رو پیگیری کنید
باتشکر
سلام دوستان. اخرین وضعیتی که صبح امروز گرفتیم ناامید کننده است. در نبود ما شرکت خود سرانه قیمت بسته ها را بالا برد. 3 ماه از برنامه عقب هستیم در کل کشور. گرما در چنوب کشور در راه است تا اوایل فروردین فقط فرصت داریم. خدمت دوستان باید عرض کنم 20 روز است که نصب تجهیزات تقریبا متوقف شده است. امار فروش نشان میدهد با اضافه شدن قیمت بسته ها فروش به شدت کاهش یافته و تا امروز شرکت به نقطه سر به سر نرسیده. یعنی هزینه ای که تا حالا کرده نتوانسته از محل درامد براورده کند. امید همکاران به مودم بود که فروش 45 هزار تایی مودم ناامید کننده است.
شرکت نتوانست زمان بحرانی را کنترل کند. زمانی که با فروش بیشتر و سود کمتر قابل کنترل بود. پیشنهاد هایی شد ولی افرادی در شرکت هستند که میخواهند ضرر را با ضرر جبران کنند. شرکت در شرایط سختی قرار دارد. فغلا امید شرکت به شبکه ملی است تا هزینه ورودی را کنترل کند. امار نشان داد تا امروز نزدیک 18 میلیون نفر از 3gاستفاده کردند که در 20 روز گذشته به 9.5 میلیون نفر کاهش یافته. این امار تکان دهنده است. به علت فشاری که از شرکت است از داددن اطلاعات زیاد عذر خواهی میکنم.
اقا رضا
سرعت تو دانشگاه فردوسی مشهد خیلی بده، قراره بهتر بشه یا همینه؟
بله . با شروع سایت مجاور ترافیک دانشگاه کم خواهد شد.نقل قول:
صبح به پیمانکار شهر زنگ زدم. گفتند تا اخر هفته تست میکنند. پیمانکار سایت در اصفهان است.نقل قول:
ایرانسل هم خیلی پر توقعه میخواد سرمایه گذاریش یکماهه برگرده اخه مگه ممکنه؟نقل قول:
اگه شرکتی بعد از دوسال به نقطه سربهسر برسه عالیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل در نرخ فرکانس است. با کاهش فرکانس پوشش افزایش می یابد. تا حالا قول دادند ولی عمل نکردند . قرار بود تا اخر سال 850 و 900 مگا هرتز تخصیص داده شود . ولی امروز به 2600 رسیدیم.نقل قول:
یعنی پس نباید امید داشته باشیم قیمتا کم بشه؟؟
برای ایرانسل برا مشهد و شهرستان های خراسان رضوی چیه تا کی خود مشهد پوشش 100% میشه+کل شهرستان های استان؟
تا ساعت 8 صبح . خدا یار ونگهدارتان. در ضمن من تا صبح 5 شنبه ایران خواهم بود . هر سوالی باشد در خدمت دوستان هستم. امیدوارم اطلاعات بنده حقیر کمکی به دوستان کرده باشد. لطفا از زدن پیغام خصوصی و sms خودداری کنید. خواهش میکنم.
درسته که نفوذ 850 بیشتره اما پهنای بانده 2600 بیشتره اما طبیعتا نیاز به سایتهای بیشتری دارهنقل قول:
یعنی شما داشتید با سازمان مقررات بحث می کردید که از مصوبه خودش کوتاه بیاد
این مصوبه همین امساله
حالا اگر 850 بشه یعنی 4 جی 1800 تخلیه میشه؟ بالاخره خریدار ها باید به فکر چه فرکانسهایی بشن؟ چرا کسی شفاف در این زمینه صحبت نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ها کم نشه مشکلی نیست ما که استفاده نمی کنیم! از صحبتهای مدیر فروش ایرانسل اون شب در 20:30 مشخص بود افکار این آدم چقدر کوتاه فکریه و فقط جلوی پای خودشون رو می بینند. وقتی همراه اول داره پوشش رو گسترش میده که شما خیلی بهتر از بنده در جریانش هستید قیمت بسته ها هم ثابت نگه داشته کمتر فردی طرف ایرانسل میاد که اطلاعی از قیمت ها نداشته باشه تازه..
پسر دایی من از اراک زنگ زد دیروز بنده خدا در جریان نبود قیمت بسته ها 2برابر شده هیچی بهش گفتم امروز می بینم یه خط همراه اول گرفته اس داده این خط جدیدمه سیو کن!
خوب مشتری پرانی دیگه چه جوری میشه از درون خود ایرانسل؟! باید دید مسولین ایرانسل قصد زدن ریشه این شرکت رو دارند یا واقعا به فکر گسترش هستند!
حتی با اینکار الان مشترکین رایتل هم بشدت افزایش پیدا کرده رایتلی که ما تا چند ماه پیش می گفتیم قیمت بسته های اینترنتش بالاست الان شده با قیمتهای به مراتب بسیار کمتر از ایرانسل
حتی وزیر ارتباطات هم وقتی می بینه خود شرکت با مردم این کارو میکنه پشت شرکت در نمیاد به مردم هم گفت اپراتورهای دیگه بسته های به صرفه تری دارند وقیمت بسته های اپراتورها رو گذاشت.
اگر ایرانسل از تصمیمش برگرده قطعا به میزان مناسب فروش خواهد رسید وگرنه با گسترش شبکه همراه اول در سال 94 وضع از این هم بدتر میشه.
مهندس رضا جان
در جلسات شهری شهرداری و فرمانداری نیازمند ارائه یک سری پیشرفت های شهر هستیم
از جمله همین نسل سوم شدن و غیره
با توجه به وسعت شهر و محدوده عباس آباد
درصورت صلاح دید بفرمایید که سایت هایی که تجهیز شدن کجا قرار دارن ممنون میشم تا بتونیم حدس بزنیم کدوم محل های شهرستان تحت پوشش میرن
یک سری از دوستان برای خرید زمین و ویلا و ساخت و ساز ، تحت پوشش بودن 3جی در اون منطقه براشون ملاک شده و داره روی قیمت و چیزای دیگه تاثیر گذار میشه
اامرور اىرانسل بهم پىام داد درازاى خرىدبسته دوگىگاباىتى پانصد ودوازده مگاباىت هدىه مى دهد ىکى نىست بسته را ارزانتر بکن اىن چه کاربه!!!
دزد که میگن همینهنقل قول:
اول دزدی می کنه بعد یه مقدار از پول دزدی رو هدیه میده به خودمون تا تشویق بشیم و تازه منتی هم سرمون داشته باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
همراه اول بی لیاقت هنوز نتونسته شهری به کوچیکی اراک کامل زیر پوشش ۳جی ببره!فقط نقاط محدودی!شرم آوره واقعا!تو هر شهر دور افتاده ای داره ۳جی نصب میکنه اونوقت اینجا خابن،مجبورم اینترنت این دزدارو استفاده کنمنقل قول:
درسته تا نقطه مطلوب همراه اول راه بسیار زیادی داره ... ولی تقریبا مهر ماه بود همون نسل دوم همراه اول من در اراک(مسکن) تست گرفتم سرعتش ثبت بود روی15 کیلو اینو شما بیا مقایسه کن با نسل دوم ایرانسل که عملا دیگه اینترنت نداره!نقل قول:
در تهران هم هنوز که هنوزه پوشش 3G نتونسته کامل کنه.. زیاد کار داره...
اگر هم باز به نظر من به ADSL دسترسی ندارید یا به اینترنت همراه نیاز دارید رایتل هم گزینه مناسبیه! سرعتش که در اکثر مواقع ثابت هست قیمتش هم از ایرانسل ارزون تره!
همراه اول هم تو مرکز استانها تا آخر بهار قشنگ مشخصه کار می بره پوشش 100% نسل سومش.
dj77 گروه رو میسازی یا نه؟
منم همراه اول بیاد میرم یه سیم همراه اول میگیرم اگه تا اون موقع ایرانسل قیمتا رو کم نکنه
آره آقانقل قول:
گفتم که ساختن حتمیه چون یه سری قابلیت و دسترسی آسون تر برای دوستان از روی گوشی داره که فروم ها معمولا کمتر دارند.
آقا رضا از وضعیت یزد هم بگو بعضی نقاط عالیه سرعت روی 300 دانلود داشتم اما منطقه ای که خونمونه داغونه
نوشته شده توسط rezarain88 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قم و مشهد در حال تست نهایی شبکه هستند. از 17 بهمن شما روی شبکه ملی سوییچ میکنید و سرعت بالا خواهد بود . مثل اوایل صبح.
نقل قول:
اگر همین افت شدید مشترک دیتا در ایرانسل ادامه داشته باشه قیمت ها رو به قیمت سابق بر میگردونه
برای عضویت در گروه لاین اپراتورهای تلفن همراه ID لاین خود را پیام خصوصی کنید.
این گروه برای ارتباطات راحت تر و سهل تر مشترکین اپراتورها و به اشتراک گذاشتن تجربه ها- مباحث پیرامون اپراتورها ساخته شده.
دوستانی که ID Line خودشونو دادند ادد شدند:
محتوای مخفی: اعضای گروه اضافه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا این دیگه خیلی خنده داره خدایش الا بخوایی ی سوپر مارکت کوچک بزنی حداقلش دیگه 6ماه طول میکشه تا به نقطه سر به سر برسی .ایرانسل با این پوشش ضعیفش که هنوز کمتر از 50 درصد از کشور رو تحت پوشش 3g برده میخواد ی ماهه به نقطه ی سر به سر برسه.:n08:نقل قول:
سلام انتن در طرف طرف های انتن پارلاق و کوچه های اطراف خوب نیست سایت انا هم تا انجا جواب نمیدهنقل قول:
رضا جان واقعا شرکت ایرانسل ترکیده . سه ساله وایمکس دارم تو اندیمشک اینقدر داغونه که هر روز وضعش بدتر میشد الانم رفتم adsl ثبت نام کردم. تو سایت 195 شکایت کردم زنگ میزدن که بخش شبکه گفتن بهترش کردیم برات ولی دروغ بود و اصلا جالب نبود و الان بدتر شده . دو روز پیش تماس گرفتن گفتن تو شهر شما کاربر زیاد نمی تونیم سرویس خوب ارائه بدیم بیا پول مودم بهت بدیم .به پول سه سال پیش که گرفتی 38 هزار تومن :-\ . گفتم ببخشید منو ساده فرض کردین . شماها خودت قبلا گفتی به یه دکل 300 نفر وصله اون بدبختا سرعتشون 3 کیلو بایتم نیست باید چیکار کنن ؟! همش دروغ میگفت ما قصد توسعه داریم .گفتم خود دزفولی گفته وایمکس توسعه داده نمیشه و من راضی نشدم و خداحافظ .
میخوام بگم واقعا ایرانسل بی درپیکره . دو سال دیگه که کاربر زیاد بشه سرعت افت کنه میگن آره کاربر زیاده . دکلا کشش ندارن . الانم مودماش رو هیچکس با این بسته ها نمیخره . خوشحالم که از 18 میلیون شده 9 میلیون که بفهمه همه چی سود نیست . امیدوارم خدا آقای دزفولی رو شفا بده که فقط فکر سوده و نه فکر کیفیت!
سلام رضا جان . منی که تا چند وقت پیش فقط میگفتم ایرانسل ایرانسل الان هرکسی که میگه میخوام اینترنت ایرانسلو بگیرم بد و بیراه بهش میگم ! دیگه هیچکس از دوستام استفاده نمیکنن . فقط چند نفری هستن که بسته هاشون یه ماهه بود دیگه کم کم آخراشه . مطمئن باش آقا رضا اون ۱۸ میلیونی که شده ۹.۵ میلیون تا یه ماه دیگه به ۵-۶ میلیون هم میرسه شاید هم کمتر . منم به نوبه خودم به هرکسی که برسم و بدونم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه توصیه میکنم دیگه از این دزد استفاده نکنه . این دیگه آخر دزدیه . من تمام تلاشمو میکنم و وظیفه خودم میدونم که به بقیه توصیه کنم تا از پشتیبانی از این ایرانسل دزد جلوگیری کنم تا بفهمه چه غلطی کرده و چه گ...ی خورده . ببخشید یکم بی ادبانه صحبت کردم ولی خیلی بی انصافیه . ممنون
[QUOTE=rezarain88;8516517]اینجا که منطقه مسکونی هستش. از چه لحاظ منطقه حساسی هست ؟ آخه رایتل هم الان بالای همین پاساژ دکل داره. همراه اول که فقط دکل خالی زده گذاشته رفته.نقل قول:
سعی میکنم خصوصی جواب بدهم.نقل قول:
سلام همشهری. صبرکنید هر دو سایت به ظرفیت100 در صدی برسد . اگه نشد حتما تجهیز میکنیم.نقل قول:
سلام. حق با شما است. وضع ایرانسل این روز ها خوب نیست. من هم شما را درک مبکنم. پس از تحریم فقط بنیاد مستضعفان است که سرمایه گذاری کرده است. یک دلار از خارج هم سرمایه گذاری نکردند.نقل قول:
سلام اقا رضا
گفتید دیروز 4جی اهواز راه می افته ولی خبری نشد؟
منطقه ما بین چهارشیر و فلکه فرودگاه است وضعیت 3g هم تا 20 روز پیش که بسته داشتم خوب بود