حاجی من یکساله 256 محدود دارم حداکثر تا 80 میره.نقل قول:
Printable View
حاجی من یکساله 256 محدود دارم حداکثر تا 80 میره.نقل قول:
من خودم با چشام دیدم .نقل قول:
ما رو محدود گار نمیکنیم فقط نامحدود ا گزارش بدننقل قول:
حاجی من یکساله 256 محدود دارم حداکثر تا 80 میره.
من صجبت های دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با فونت بزرگتر قرار میدم امیدوارم دوستان این مطلب مهم رو با حوصله مطالعه کنند.
هر سرویس دهنده ای وقتی زیاد مشترک بگیره ظریب شیرینگش میره بالا و باید پهنای باندش رو افزایش بده.مخابرات هم استثنا نیست.منتها در شرکتهای خصوصی یک یا دو نفر برای این مسئله تصمیم میگیرند ولی در مخابرات استانی باید مصوبه شرکت مخابرات ایران و هیات مدیره و غیره نیز گرفته شه.تازه بره تو بخث تامین بودجه که همه اینها منوط به بروکراسی پیچیده است.چون سیستم خصوصی شده ولی خود مدیرانش دولتی فکر میکنن.و به این مطمئن هستند تا جند سال آینده نیز مردم به چشم دولتی بهش نگاه میکنن و جنس بونجولش رو حتی میخرن.به خاطر این نگران ریزش مشترک نیستند.
کما این که با این گستردگی سرویس دهیشون به اینترنت کشور و شرکتهای PAP لطمه زدند.در صورتی که حق واگذاری 10 درصدی بیشتر نداشتند الان 50 درصد را گرفتن.با این کارشون و کارشکنی در کار شرکتهای PAP بازار رقابت را از بین بردند.در صورتی که اگر اینها همکاری خوبی با شرکتهای خصوصی PAP داشتند در کشور بهترین سرویس دهی را توسط 11شرکت PAP شاهد بودیم که با سرمایه خودشون آومدن وسط نه با سرمایه مردم که به اسم مخابرات به یه عده فروخته شده و مال مردم به دیگران واگذار شده.
اکنون خود ما مصرف کنندگان مقصریم.به جای اینکه بیایم با شرکتهای واقعی این عرصه یعنی pap ها کار کنیم ،میایم با شرکت قانون شکنی که نه حقوق دیگران را حفظ میکنه و نه مشتریهاشو،با بدترین پشتیبانی و نا عادلانه ترین سیستم ارائه سرویس کار میکنیم.چند روزی هم که خراب میشه به جایی که بیایم و ریشه ای به حل این مسئله با حمایت شرکتهای pap که آینده این صنعت به اونها بسته شده برای عدم انحصاری شدن مخابرات حمایت کنیم،میایم و میگیم بزار منتظر شیم شاید خوب شد.
آیا این وضعیت را در شرکتهای papبرای یک ساعت هم تحمل میکردید؟این چشم انداز اقبال مشتریان به سرویسهای حتی افتضاح و یا حتی خوب مخابرات به آنجا ختم میشه که pap ها ورشکسته میشن و فقط یک یا 2 سرویس دهنده باقی میمونه که وقتی سرویسشون خراب میشه اصلا دیگه انتخابی نداری و هدف مخابرات و برخی بالا دستی ها متاسفانه اینه که با باز کردن پهنای باند و حتی ضرر دادن چند ماهه بهش ادامه میدن و با اقبال مردم نیز مواجه میشن.
حرف های دوستمون کاملا درسته همینطور که اطلاع دارید چند شب پیش خبری تو اخبار 20:30 پخش شده بود که بخشنامه ای به همه شرکت های اینترنتی کشور مبنی بر حق واگذاری 10% اینترتت ابلاغ شد، که سازمان مقرارات و رادیودیی بعد از گذشت یکسال از مهر خوردن این بخشنامه و ابلاغ به همه شرکت ها این موضوع رو رد کرد در صورتیکه شرکتهای PAP از یکسال گذشته از این مقرارات پیروی میکنند ولی شرکت های مخابراتی با دور زدن این موضوع بیشتر از این ظرفیت با حدود 50% حق واگذاری عملا انحصار اینترنت رو بدست گرفتند.
اگر در طول این مدت شاهد سرعت غیر قابل تصور و بیش از حد انتظار بودید فقط فقط دلیلش این قضیه بود:
شرکت مخابرات میاد 7-8 ماه ظرفیت بسیار بالای STM16 از زیرساخت میگیره و میریزه بدون محدودیت تو شبکه اش و شما با بالاترین سرعت ازش استفاده میکنید،این باعث میشه بیاد و 100 هزار تا مشترک بگیره.حالا میاد 4-5 ما ضررش رو جبران میکنه و سر به سر میکنه .یعنی با همون 100 هزار تا مشترک پهنای باندش رو میکنه 4 تا STM1 و 4 برابر پول کمتر به زیر ساخت میده.حالا دوباره تقاضای افزایش میده و به همه میگه ما داریم افزایش میدیم.همیشه یادتون باشه در صورت کم آمدن پهنای باند توسط سرویس دهنده سرویس به مرور خراب میشه نه یکدفعه.تنها در صورتی یکدفع خراب میشه که سرویس دهنده کاهش پهنای باند داده باشه.حالا هم تقاضای افزایش داده که شرکت زیرساخت بنا به دلایلی هنوز بهش نداده سرویس رو.
کمی برای این مسئله باید فکر بشه و مشتریان بازار رقابت را باز کنند و به انحصاری شدن توسط مخابرات هم فکر کنن
با احترام
این ای پی یکی از روتر هاست که تایم اوت میده تست کنید
172.16.1.30
هر 10تا یکدونه تایم اوتنقل قول:
بله بعد از مودمتون یه ایپی 1.1.1.1 هست که تایم اوت نداره بعدیش اینه که تایم اوت میده
بله منم دارم همینو می گم که مشکل فنی داخل استانی هستشنقل قول:
اینا مشکل فنی دارند فکر می کنن پهنای باند کم آومده،اومدن اکانتینگ اعمال کردن اما در عمل هیچ فرقی نکرده،مشکل به قوت خودش باقیه
اون ای پی که دادین خوبه که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید من با این دستورtracret 4.2.2.4 ای پی سومم این بود که یک تایم اوت داشت پس با خودم گفتم اینو یه پینگ بگیرم دیدم برام تایم اوت میده
شما هم تست کنید ببینید کدوم ایپی تایم اوت میده برای هر ای پی تو اون دستور 3بار پینگ میشه اگه تایم اوت داشت جای یکیشون * میاد برای همین چند بار این دستور تست کنید تا ببینید از کدوم ای پی براتون
تایم اوت میده
سلام
امروز با یکی از مسئولین مخابرات استان درمورد این وضعیتی که پیش اومده صحبت کردم
این مشکل از استان نیست و به زیرساخت و مسئولین مخابرات خارج از استان برمیگرده پایین اومدن پهنای باند استان از سمت اونها صورت گرفته و کاری هم از دست مسئولین استان تا اینجا بر نمیاد.
اینکه سایراستانها مشکل کمتری دارن بخاطر اینه که مازندران بعد از خراسان رضوی بیشترین یوزرو داره حتی بیشتر از تهران!
کاهش پهنای باند و عدم هماهنگ کردن و یسری مسائل پشت پرده(!) باعث بروز این وضع شده
تعداد تخلیه سرویس هم بالا رفته که مخابرات استان با این موضوع راحت تر هست چون پهنای باند بیشتری میرسه به یوزرهای باقی مونده اما شاهد افت کیفیت سرویس های سایر شرکتها خواهیم بود چون این یوزرها دارن کوچ میکنن به شرکتهای دیگه
و مخابرات استان هم در نظر داره مشترکینی که انصراف میدن رو دیگه پذیرش نکنه پس اگه میتونین تحمل کنید منتظر بمونید تا از این وضع در بیاد
تنها کاری که از دست مخابرات استان برمیاد اضافه کردن یک کش سرور هست که یکمقدار کمک میکنه و داره اینکارو انجام میده اما سایر مسائل برمیگرده به خارج از استان
شکایت به پشتیبانی استان یا شکایت نوشتن توی پنل بی فایدست چون کاری از دستشون بر نمیاد و خودشون با مخابرات مرکز درگیر هستن
اما شکایت نوشنتون به سازمانهای بالادست مثل بازرسی و سازمان تنظیم مقررات رادیویی میتونه نتیجه داشته باشه پس حتما اینکار بکنید :
امیدوارم زودتر از این وضع مزخرف خارج بشیم چون اصلا حوصله شرکتهای دزدی مثل شاتل و ... رو ندارم
موفق باشید
دوستان اگر کمی همت کنید و یه بیانیه مشخص شده بنویسید و از طریق لینک های داده شده شکایت تنظیم کنید مطمئنا" نتیجه بخش خواهد بود ، حداقلش صدای ما بجایی خواهد رسید. باید به دوستان مسئول پشت میز نشین فهموند یه من ماست چقدر کره داره.
سرعت پایین+کیفیت نامطلوب+ قیمت بالا+پشتیبانی فوق ضعیفسامانه شکایت از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
همراه با ADSL مخابرات
سامانه شکایت از طریق مخابرات ایران
گزارش به وبگردی اخبار 20:30
سامانه شکایت از طریق سازمان بازرسي كل كشور
درج شکایت در کامنت وب سایت خبرگزاری فارس
همت اگر سلسله جنبان شود مور تواند که سلیمان شود
یکی که نگارش خوب هست یک شکایت بنویسه ما هم اون رو کپی کنیم بفرستیم
موافقم شدیدنقل قول:
چون خودمم چند روز پیش گفتک که این کارو بکنیم که دوستان همکاری نکردن البته نظر من این بود که تو یه سایتی یا تایپیکی یکی از دوستان متن شکایتو بنویسه و همه بچه ها اونو تایید کنن
بعد همه دوستان لینکو به همین لینکهای بالا بفرستیم که....
تو هر کاری اعتراضی که پایه باشید من پایه ام:n10:
یاد دوران دانشگاه افتاده :n09:
جدی؟ آقا ماله همه همینطوره؟ منم میخوام 512 رو جایگزین 256 کنم.نقل قول:
نقل قول:
داش چند روز پیش تو یه برنامه تلویزیونی شبکه 1 یکی از مخابرات شکایت کرده بود متنش رو هم نشون دادن و در موردش حرف زدن ولی کو گوش شنوا
به هر حال به نظر منم کار خوبیه ، بهتر از دست روی دست گذاشتنه
تایید میشودنقل قول:
یه نفر متن شکایت رو بنویسه ما هم کپی کنیم
خوب دوستان من خودم ی روز دانلود نکنم شب خوابم نمیبره
ولی خوب الان شکایت کنیم که چی بشه بنده خدا امده بهتون حال داده حالا ی سری مشکلات پیش امده نمیتونه دیگه مثل قبل سرویس بده دارین سوارش میشین اونم بدون دلیل :n13:
اینترنت اینجا از سیستم انرژی خورشیدی استفاده میکنه
چون شب ها قطع میشه
هوا ابری باشه قطع میشه
برفی باشه قطع میشه
بارونی باشه قطع میشه
مودمت تو سایه باشه هم قطع میشه
نخند، بخندی هم قطع میشه!:n08:
چون پهنای باند نیست که به نازکیه نخ خیاطیه:n24:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بنده که یک شکایت با موضوع عالی تنظیم کردم و برای همه شون ارسال کردم
امیدوارم که نتیجه بده
سلام:n16:
سرویس دومگ محدود یک ماهه شارژ کردم؛ سرعتش از 120-130 (حداکثر) بيشتر نميشه
پينگ همونه؛ افتضاحه، فقط سرعت دانلودش بيشتر شده؛ تو اين تست هم اتّفاقي پينگش نسبتاً خوشگل از آب در اومد:n28:
محض اطّلاع دوستاني که قصد خريد سرويس محدود دارند؛ همون سرويس يک مگ بگيرند سرعتش همين مقداره يعني 120-130 ؛ پس هزينه بيشتر نپردازيد
کیوان جان الان بزرگترین مشکل ما اینه که سرویس های یک ماهه شبانه ندارن وگرنه با همین سرویس یک مگ تا یه مدتی سر می کردیم این مخابراتی ها ادم هم نیستن بشه بهشون اعتماد کرد باهاشون 6 ماهه بستنقل قول:
بر پدر مادر اون نفهمایی که اینجوری با بی خردی خودشون مردم رو اذیت میکنن لعنت خدا ازشون نگذره
من تا دو روز بعد وضعیت مشخص نشد شش ماهه میگیرم به جهنم
1مگ با 2مگ خیلی فرق داره شش ماهه؟
شرمنده 2 تا سوال و یه خواهش ازت داشتم: :n02:نقل قول:
1-مخابرات کدوم شهری؟
2-منظورت از پينگ همونه؛ افتضاحه،چیه؟یعنی دو مگ هم پینگش خوب نیست؟؟؟:n04:
میشه این تست پینگتو برام بذاری؟ ping eune.leagueoflegends.com -t
من فقط میخوام پینگم خوب باشه هیچ اهمیتی به سرعت دانلود نمیدم.
نقل قول:
خواهش ميکنم دوست عزيز
مثل شما شهر آمل
منطقه مخابراتي شيخ فضل الله نوري
بله پينگش همچين خوب نيست!!!
دوبار تست گرفتم، گفتم راضيتون کنه؛ اگه بازم امري بود در خدمتم دوست عزيز، يوزر و پسورد هم خواستيد خدمتتون تقديم کنم تست بفرماييد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شرمنده من نمیتونم پ.خ بدم. نه فرقی بین تک لینک یا چنتا لینک نداره کلآ سرعت رو 140 تا 220 بسته .البته این 2,3 هفته ای اینجوری شده.ولی فکر نکنم فرقی بین 6 ماه و 1 سالش باشه.نقل قول:
دوستان دقت بکنن که الان چون 70-80 درصد یوزر های مخابرات سرویساشون شبانه نداره و در طول ساعات رایگان دانلود نمی کنند سرعت شب و روز یکیه و اگه کاربرها بیان به سمت سرویس های 6 ماهه یا اینکه سرویس های یک ماهه دوباره شبانه دار بشه به احتمال قطع به یقین شبانه سرعتاش پایین میاد و با تک لینک به ته سرعت نمی رسیدنقل قول:
سرعت این سرویس ها چقدر است ؟
512 نامحدود 6 ماهه ؟
1 مگابیت نامحدود 6 ماهه ؟
سلام دیروز که مامور مخابرات اومدن یه تست داخل خونه کردن دیدن سرعتش 8 هست باور نمیکردن رفتن دم در تست کردن بازم دیدن 8 هست صورت جلسه رو نوشتن فرستادن برای ساری که مشکل از مخابرات هست و من مشکلی ندارم و گفتن برای خودشونمو نامه نوشتن ولی گفتن تا 90%فایده ای نداره:n02:گفتن قراره 320 مگ پهنای باند اضافه کنن
اونا خودشون مودم داشتن نویز رو از مودم من 57 بود رو مودم اینا زده بود 35 کیفیت هم زده بود15 من که کوپ کرده بودم چند ماه پیش هم که آسیاتک داشتم زنگ زدم یارو میگفت نویزت که خوبه نویزم رو 50 بود کیفیت هم رو 19 میگفت کیفیت خطت هم بالا رفته میگفت رو 27 هست مودم اها چرا اینقدر اندازه گیریشون فرق داره با هم 57 کجا 35 کجا
خودشون اکانت 512 داشتن حجمی سرعتشون 50 میرفت
ای بابا کاش یک کلام راهنمایی میکردید، جایگزین کردم ولی سرعت همون 256ه! پولم حروم شدنقل قول:
هر دو سرویس محدود بودند؟>نقل قول:
امروز چرا اینجوریه من نمیتونم صفحه باز کنم یعنی صفحه باز کردن هم تعطیل شد
خیر، نامحدود.نقل قول:
اره صفحه باز کردن خرابه این دلخوشی هم که ازمون گرفتن
یعنی 512 نامحدود سرعتش 30 هستش؟نقل قول:
1مگ ماهانه و 3 ماهه هر دو سرعت با نوسان 70 هستنقل قول:
من ی شکایت در این مورد نوشتم تو پنل شما هم برید شکایت کنید واقعا دیگه شورشو در اوردن دزدای کثیفنقل قول: