بله دقیقا ، تنها علت مشکلات مخابرات همینه ، بیشتر از ظرفیتشون دارن اشتراک می دننقل قول:
قبلا خیلی عالی بود ، هرچی هم بیشتر ملت بیان مخابرات اوضا بدتر میشه
Printable View
بله دقیقا ، تنها علت مشکلات مخابرات همینه ، بیشتر از ظرفیتشون دارن اشتراک می دننقل قول:
قبلا خیلی عالی بود ، هرچی هم بیشتر ملت بیان مخابرات اوضا بدتر میشه
اینترنت مخابرات آشغاله خوبیه!
اگه دنبال یه اینترنت آشغال پر سرعت می گردین بیان از مخابرات بگیرین....
بچه ها الان سرعتم خیلی خوب شده
نمیدونم چون افتادم روی گیت وی 2.185.3.1 هست یا واقعا" درست شده ؟؟؟؟؟؟
قبلا که فقط اآسیس بود هیچ تبلیغ نمیکرد و خیلیا از وجود adsl مخابرات خبر نداشتن و خلوت بود اما به محض اینکه ضحی اومد شروع کرد به تبلیغات زیاد و اینقدر هم تبلیغ کردند که الان تا خرخره گیر کردن تو گل هنوزم دست بردار نیستن و تبلیغاتشونو دارن وسیعتر میکنن اخه وقتی دارن مودم رایگان و پرداخت هزینه روی قبض و قسطی و بدون پیش پرداخت میدن میخوای مردم نرن ثبت نام کنن برا اینکه پول تبلیغات و مودمای رایگانو دربیارن مجبورن ضریب اشتراکو بالا ببرن در غیر اینصورت چند ماه بیشتر دووم نمیارن و به نظرم اگه شرکتی به صورت قانونی (1به 4 یا 1به 8)تقسیم کنه حتی اگه اون شرکت خیلی هم شلوغ باشه هیچ مشکلی برا کاربرا بوجود نمیادنقل قول:
امشب سرعت دانلود 55-80 و با دو دانلود همزمان:120-130
دوستان من آی پیم ثابت شده و هر کاریش میکنم تغییر نمیکنه - این مشکل رو 20 روزه دارم
به هر دری زدم درست نشد:n29::n29::n29:
حضوری رفتی؟نقل قول:
اگر سرویس یک ماهه داری احتمالا 10 روزی دیگه تا پایان دوره صبر کنی درست میشه .نقل قول:
به نظر من ، کسی دیگه هزینه آی پی استاتیک رو داده ، اینا اشتباهی روی خط شما فعالش کردن .
ولی یک گیت وی درست حسابی می افتادی خیلی هم خوب بودا :n02:
دوستان ip static چه قیمته؟میشه یکی بخریم و بشون بگیم گیت وی89 بمون بدن؟
مخابرات اکثر استان ها بابت استاتیک ماهی 5 تومن میگیرن .نقل قول:
درباره قسمت دوم، نمیدونم انتخابی باشه یا نه:n02:تماس بگیر.
سلام یکی از دوستان من میخاد مخابرات بگیره
1برای ثبت نام از طریق سایت بهتره یا حضوری بری مخابرات
2چن روز طول می کشه فعال بشه
3مثه بقیه شرکتای اینترنتی یوزر پسورد بهت میدن یا باید نصاب بیاد خونه تا فعال بشه
:n13::n13::n13::n13::n13:
بله هنوزم دست بردار نیستن تا له بشن!نقل قول:
بیشتر از ظرفیت اشتراک بدی خراب می شه، این قانون طبیعته !
به عنوان یه دوست خوب بهش توصیه کن که مخابرات نیاد چون هم به ضرر اونه و هم به ضرر مانقل قول:
خدایش بد نگین از مخابرات عالیه:n01:نقل قول:
میترسی شلوغ بشه سرعتت بیاد پایین:n02:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه 1نفر جدید ثبت نام کنه هم به ضرر اونه هم به ضرر ما الان چند روزه که سرعت شبانم به خاطر شلوغی 55-80 هست وباید دو دانلود همزمان بزارم تا به 130 برسه اگه برا همیشه اینجور شده باشه که پارس انلاین خیلی بهتره چون پارس انلاین 1مگش روزا 500 و شبا 100-110 کیلوبایت میدهنقل قول:
مخابرات عالیه . پر از قطعی ، پر از نوسان ، پر از سرعت پایین. مخابرات عالیه. مخابرات یعنی پشتیبانی عالی و پاسخگو . مخابرات یعنی مشتری مداری و انصاف. مخابرات یعنی ....
speed test لود نشد/ packet lost بالاست .:n29: گیت وی 8 ......
دوست عزیز من صمیمانه ازت میخوام که نیای مخابراتنقل قول:
من خودم ده روز دیگه تعرفم تموم میشه و دیگه شارژش نمی کنم و میخوام خط و از رانژه مخابرات در بیارم...
مخابرات آشعالترین ابنترنت پرسرعتنقل قول:
مخابرات یعنی پر آشغالترین اینترنت پر سرعت...........
برای هر کسی یجوره...نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
خب حالا یه ماه برا تست میگیرم تا بینیم چطورهنقل قول:
کسی شرایطو نگفت
-------------------------------------------
3مثه بقیه شرکتای اینترنتی یوزر پسورد بهت میدن یا باید نصاب بیاد خونه تا فعال بشه
:n13::n13::n13::n13:
به بعضیا شیر 1به 4 به بعضیا 1به8 به بعضیا 1به16 به بعضیا 1 به 32 میدن بهترین حالتش 1به4 و 1به 8 و بدترین حالت که تو سرویس 2مگ شاهدش هستیم 1به 32 حالا ممکنه شما 1به 8 باشی و کاربرای جدیدی ثبت نام کنن و بعد از ثبت نامشون شما به تورشون بخورید اونا رو هم به جمعتون اضافه کنن و بشید 1به 16نقل قول:
از من گفتن!!!!!:n15: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز دوسته من داره از پارس انلاین فرار میکنه:n08:نقل قول:
پیشنهادشما پارس انلاینه---> پوکیده هست واقعا افتحضاح شده:n19:
هرچه باشه مخابرات بهتره:n02:
من خونه یکی از دوستام باهنر تست کردمنقل قول:
512 نامحدود داره
دانلود روزا بینه 90تا 120kb
شبا 60تا 90kb
این کجاش بده:n04:
منم فامیلمون از ماناماد 512 محدود داره شب و روز سرعتش 130 سرعت تک کانکشنش هم 70کیلوبایت الان چند ماهه که اینجوره دان استریمو واسش رو 2مگ بستن و اصلا تغییر نمیدن اما واسه همه که اینجور نیست ipهاش هم با 46 شروع ميشه و اصلا خبري از.2.185نيستنقل قول:
ما هم شانسمون را امتحان می کنیم خدا بزرگه شاید خوب از اب در اومدنقل قول:
شما شرایطو بلدی
-------------------------------------------
:n13::n13::n13:
ما که از این شانسا نداریم به اصطلاح 1مگ نامحدوده اما سرعت دایال آپه!!!!!بعد بعضیا سرویس 512 گرفتن اما سرعت ا مگه!!!!!آخه اینم شد عدالت؟حتی کاربرای شهرستانی هم سرعتشون به اصطلاح واقعی شده.دوستتون چند ماه سرعتش اینجوریه؟؟نقل قول:
یعنی برا شما خوبه همیشه؟؟؟نقل قول:
95% اوقات آره...نقل قول:
1مگ نامحدود، همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بحالت مثل اینکه بیشتر اوقات رو گیت وی 89 میفتی من که دو هفته ای 1بار شاید بیفتم رو گیت وی89نقل قول:
اگه کسی بخواد از ماناماد بگیره باید ip static با گیت وی 89 هم بخره:n21::n21::n21::n21::n21:
اتفاقا فکر میکنم آی پی استاتیک که میدن، یه چیز تخیلی به عنوان گیت وی میذارن، چون کاربردهای آی پی تابت خاص هست مثل سرور شدن... و معممولا پهنای باند میکشه، بنابراین سر یه مسیر چرت میذارنت تا نتونی زیاد مصرف کنی...نقل قول:
جز اینکه بذارن آی پی استاتیکت رو خودت انتخاب کنی که خیلی بعیده.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
:n13::n13::n13:
بیشرفا دوباره ازم 100مگ شارژ دزدیدن از ساعت 1.5تا 2 در صورتی که تو این زمان مودمم خاموش بوده
مک رو چک کن ببین یه دفعی کسی پسوردتو بر نداشته باشهنقل قول:
مک ادرس یکیه اصلا من ساعت 1.5 تا2 مودمو خاموش کردم وقتی ساعت 2روشنش کردم دیدم این قطعی نیم ساعته اصلا تو ibs ثبت نشده و زده از ساعت 11.5 تا 2 کانکت و 100مگ مصرف شده دارن از هر راهی برا دزدی استفاده میکنن اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
1 - حضوری برید بهتر رسیدگی میکنن
2 - برای هر کسی یه جوریه مثلا برا من 8 ساعته فعال شد ولی بعضیا هم بودن که 2 ماه طول کشیده :n02:
3 - قبلا که پسوردو میدادن نصاب اما الان نمیدونم , شما اگر حضوری برید با مدارکتون پسوردو بهتون میدن:n01:
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
پشتیبانی ماناماد هم شده 2020 :n02:
خوش به حالتنقل قول:
من که 2 مگ محدود دارم آشغاله هی باید منتظر بمونم که یه روز خوب بیاد....گت وی همیشه روی 89؟
از کدوم نمایندگی میگیری؟
سرعت پیج باز کردنت همیشه خوبه؟
دانلود چطور؟