دکمه های کنترل بازی رو میشه تغییر داد؟ الان با W گاز میده من میخوام با جهت جلو گاز بده.
Printable View
دکمه های کنترل بازی رو میشه تغییر داد؟ الان با W گاز میده من میخوام با جهت جلو گاز بده.
اون ماموریت علامت سوال نیست...اونجا یه شخصیه که وقتی بری پیشش اسمش ظاهر میشه باهاش آشنا میشی....نقل قول:
شما برو به نقطه ای که علامت سواله متوجه میشی که باید چه کار کنی........
آره چرا که نهنقل قول:
برو تو:
Options>Controls>Mous/KB settings>Custom mapping
هر کاری میخوای میتونی بکنی ولی باید جای اون فلشی که تغییر میدی به جاش بذاری
البته یه چیزی شنیده بودم انگار اگه پتچ نصب نکرده باشی نمیتونی
حالا اگه ورژن بازیت ۱.۰.۵.۰ هست که هیچی(این چیزی که من دارم)
وگرنه باید پتچ نصب کنی تا بتونی
آقا من نتونستم پچ 1.3 رو دانلود كنم حجمش زياده راهه ديگه اي نيست بشه سايرو حذف كرد ؟
فکر نکنم بشه...من نمیدونمنقل قول:
نقل قول:
؟ سوال ساحل میگم ها میفرسته به یه ساحل دیگه ولی نمیدونم چیکار کنم اونی که ؟ تو ساحل .بعد میفرسته به یه ساحل دیگه
حداقل بگو ماموریت واسه کی هست؟؟؟ اسمش که میاد دیگه؟
چون این علامت سوالا خیلی داریم تو بازی.....خیلی از افراد برای اولین بار که ظاهر میشن تو نقشه با علامت سوال ظاهر میشن
اون علامت سوال پایین صفحه یا همون ساحل اسمش CASTLE GARDENS - و اون یکی وسط نقشه اسمش THE TRIANGLE هستش مرسی
اینم تموم شد.
ولی San Andreas چیز دیگه ای بود.
نقل قول:
اون علامت سوال پایین صفحه یا همون ساحل اسمش CASTLE GARDENS - و اون یکی وسط نقشه اسمش THE TRIANGLE هستش مرسی
والا نمیدونم کجارو میگی دقیقا؟؟؟
ولی حدسم قسمتی هست که دیمیتری بهت میگه که برو و برادرم رو بکش...
اگه یه عکس ازش بزاری بیشتر مطمئن میشم.....
خوب بالاخره یه چیزی بعد از اون لحظه تو نقشه واست ظاهر نمیشه مگه؟؟؟؟؟؟ یه علامتی چیزی....
تو چند درصد بازی هستی اصلا؟؟؟؟؟
دکمه Esc رو بزن و برو تو Brife اونجا توضیحات رو داده میگه باید چه کار کنی....اینارو انجام بده تا منم یادم بیااد که کدوم ماموریت رو داری میگی...
............
ببینم اسم ماموریتش call and collect نیست؟؟؟نقل قول:
بهت میگه برو فلان جا....توی پارک هستش....
میری اونجا بهت یه شماره میده از طریق اس ام اس.....به اون شماره زنگ میزنی و شروع به صحبت میکنی...اون جلوت باید دقت کنی ببینی که چه کسی داره جواب تلفنت رو میده...( با اون دوربینهایی که اونجا هست هم میتونی راحت تر ببینی)
وقتی اونو شناسایی کردی..میری و با یه تیر ناقابل اونو خلاص میکنی....وقتی کشتیش....یه چیزی هست (شبیه مموریه) اونو باید ازش بگیری....اونو که گرفتی باید ببریش پیش همون فرانسیس..... البته در این بین پلیس ها هم سر میرسن و قبل از اینکه به فرانسیس برسی باید از دست پلیس ها فرار کنی.....
البته مطمئن نیستم ها ولی فکر میکنم ماموریتت همین باید باشه.....
نقل قول:
خودشه فداتشم ببخشید به دردسر میندازمت مرسی گلم :40::11:
سلام......nameخان.....فکر کنم اینجا محلی مناسبی برای عکس گذاشتن نباشه.........اگر هست هست خوب بگید ماهم بزاریم.......:31:
خواهش میکنم حداقل یه دکمه تشکر هم کلیک کن دیگه":دینقل قول:
خداییش خیلی فسفر سوزوندم تا فهمیدم کدوم ماموریت هستی:دی
نه تو رو خدا عکس نزارین....این چند روزه سرعت adsl من از دایال آپ هم کمتر شده...حالا هی عکس هم بزارین هم ترافیکمون می پره هم تو باز شدن صفحات مشکل پیدا میکنم....نقل قول:
سلام......nameخان.....فکر کنم اینجا محلی مناسبی برای عکس گذاشتن نباشه.........اگر هست هست خوب بگید ماهم بزاریم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم هوس کردین عکس بزارین به صورت لینک بزنین...که هرکس علاقه مند بود بره عکسارو ببینه...:11:
اقایون حالا منم یه سوال دارم...
تو بعضی از این ماموریتها (مثلا الان من با phil bell هستم ) یه جاش هست که باید باهم بریم با یک trunk که حاوی شکر هست(ظاهرا) برای انتقالش از مرز بریم....
اما لب مرز یه درگیری شروع میشه.....
این phil احمق همش میره درست روبروی این تیراندازها و سه سوته کشته میشه.....
راه حلی هست که بهش بگیم عین آدم همون گوشه واسته تا ما با خونسردی همه اونارو بکشیم؟؟؟؟؟؟؟
اعصابمو خورد کرده.....زرتی میره درست روبروی تیرها وای میسته و نمیزاره من کارمو انجام بدم.....:13:
:27:...منم همین مشکل رو داشتم....یکی این مرحله بود..مرحله های دیگه هم بود.....همشون میرن بدو بدو جلو.....راهی نیست (کلا زبون نفهمه:31:)....منم پا به پای اون میرفتم که کشته نشه....نقل قول:
راه حلی هست که بهش بگیم عین آدم همون گوشه واسته تا ما با خونسردی همه اونارو بکشیم؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
کسی این بازی رو روی dell 1555 اجرا کرده؟؟
سلام !
یه معموریتی هست که BRUCIE بهت میده و میری ماشین پلیس میدزدی ! بعد که وارد کامپوتر میشی چی باید SEARCH کنی !؟
اون پایین صفحه بهت میگه دنبال کی باید بگردی....نقل قول:
اگه اونجاهم ندید دکمه Esc رو بزن و تو قسمت Brife نوشته اسمشو
رفقا كسي تونسته اين سه تا پچو با هم رو بازيش بريزه
Patch .1.0.1.0
Patch 1.0.2.0
Patch.1.0.3.0
كرك = فدر
من دو تا اولي رو رو بازي نصب كردم ولي اين آخريه نصب نميشه قلق خاصي داره ؟
واسه همن هر سه تاش به راحتی نصب شد
من نصب کردم شما اول پچ رو نصب کنید بعد از آخرین پچ کرک رو بریزید ببینید درست میشه مشکلتوننقل قول:
به نظرم اونقدر پچ نصب کردی که این جوری شده باید پچ آخری نصب بشه فقط پچ های قبلی Include هستند
اين كارو كردم درست نشدنقل قول:
درسته ولي فك ميكنم كركم ناقصه لينك كركي كه خودت استفاده مي كنيو اگه بزاري خيلي خوب مبشهنقل قول:
فدر
این برای پچ 1.03 هست البته من کرکی برای پچ پنجم گیر نیاوردم کسی داره لینک کنهنقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/6JHWM6FHP0
آقا تشكر پچ نصب شد سايرم حذف كردم الان بعد از يه سال كه بازي منتشر شده تازه دارم مثل آدم بازي ميكنمنقل قول:
روزليشن رو رو متوسط گذاشتم بقيه تنظيماته تكسچرهارو هم high كردم دارم 30 فريمي ميگيرم فعلا
فقط يه مشكل هست كه اونم سيو قبليامو نميشناسه نميدونم چيكار كنم تقريبا هشتاد درصد بود سيوم
يكيم اين كه نميدونم اين فايله (xlive.dll) رو كجا كپي كنم تا x live كاركنه چون تو بازي اصلا صفحه ي لايو بالا نمياد
مهدی جون به نظرم از اول شروع کن ولی مطمئنم که 80 درصد نرفتی محاله 80 درصد رفته باشی مگه اینکه بازیت اورجینال باشه و بتونی اچیومنت ها رو بدست بیاری وقتی بازی تموم میشه 50 درصد نمیشه. تو از اول شروع کن حالا که پچ 1.03 رو نصب کردی سیوهات توی پوشه My Document هست خیلی راحت هم دست رسی خواهی داشت خیلی راحت هم سیو و لود میشه لایو اینا رو هم ولش کن اصلا نیازی به بودن یا نبودنش نیست. واسه سینگل پلیر چه لایوی؟
آره هشتاد نبود چون خيلي وقت پيش داستانيشو تموم كرده بودم گفتم لابد بيست درصدم ماموريت هاي فرعي هستش ديگه وگرنه كو آنلاين واسه بازكردن اچیومنت هانقل قول:
مشكله سيومم حل شد چند تا مد رو بازي نصب بود واسه همين نميتونست سيوو بخونه بازم تشكر دمت گرم :10:
حالا يه چيز ديگه اين پچ 1.4 هم كرك خودشو داره ؟ ميشه باهاش سايرو حذف كرد ؟ چقدر از 1.3 بهتر شده ؟
چرا نمیشناسه؟؟نقل قول:
شما یه بار بازی رو اجرا کن
و یک بار سیو کن
از بازی خارج بشو و سیوهات رو توی این آدرس کپی کن
C:\Users\mehdi\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
البته این برای ویندوز 7 هست ولی تو اکس پی هم همینطوره....
بهدش مجدد بازی رو اجرا کن
تشكر عزيز مشكل سيوم از مد د هايي بود كه رو بازي نصب بود الان حله حله بازم تشكر :10:نقل قول:
این پتچ Grand Theft Auto IV v1.0.5.0 Patch رو کسی امتحان کرده ؟
رو بهتر شدن بازی تاثیری داره ؟
من پچ ۵ رو نصب کردم خیلی فک نمیکنم تاثیر داشته باشه ولی کرک اینا اگه ازش بخواین دارم همه پتچرم دارم
در ضمن کی گفت ۱۰۰% شدن بعضی ربطی به اونلاین داره؟:13:
من الان همرو انجام دادم آژوری ۱۰۰% شده خواستین براتون آپ میکنم:5:
یه چیز دیگه گفتم قبلنم اسم یارو که باید سرچ کنی LYLE RIVAS هست
عزيزم واسه صددرصد شدن بازي بايد اچیومنت ها X LIVE رو باز كني يعني با سینگل پلیر نميشه بازيو صددرصد كردنقل قول:
مگر اين كه سيوتو از جايي دانلود كرده باشي
چک لیست 100% کردن بازی(برای یکی از اچیومنتها احتیاجه، بودنش بهتر از نبودنشه)نقل قول:
الف)مراحل:
- مراحل داستانی باید تکمیل شوند-60%
- مراحل دلیوری لیتل ژیکوب باید تکمیل شوند-2%(از طریق موبایل)
- مسابقاتی که بروسی میخواهد باید تکمیل شوند-2%(از طریق موبایل)
- تمام ماشینهای درخواستی بروسی باید گرفته شوند-2%(از طریق ایمیل)
- تمام مراحل Assassinationـه آقای Fixer باید کامل شوند-2%(از طریق تلفن همگانی)
ب) دزدیها
- تمام اتوموبیلهای درخواستی دوست بروسی استیوی باید برده شوند- 2%(از طریق SMS)
پ)دوستان:
- شایستگی استفاده از امکانات بروسی(70% دوستی)-5.3%
- شایستگی امکانات از لیتل ژیکوب(60% دوستی) 5.3%
- شایستگی امکانات پکی(70% دوستی)-5.3%
- برای هرکدام از دوستانتان، تمام کارهایی که میتوانید در حین قرار با آنها بکنید انجام دهید- برای هرکدام(پی، بروسی، ژیکوب) 5.3%
ج)فعالیتها
- از دوست یا هوش مصنوعی بازی بیلیارد را ببرید-1.3%
- از دوست یا هوش مصنوعی بازی دارت را ببرید-1.3 درصد
- از دوست یا هوش مصنوعی بازی بولینگ را در یک دست کامل ببرید-1.25%
- بالاترین امتیاز(1100) را از بازی آرکید Cub3d ببرید-1.25%
د)کاراکترهای رندم
- تمامی درخواستهای کاراکترهای رندوم را انجام دهید-5%
ر)مراحل پلیس
- 10 نفر Most Wanted را از طریق کامپیوتر پلیس پیدا و از بین ببرید-2.5%
- 20 نفر جنایتکار را از بین ببرید-2.5%(توسط کامپیوتر پلیس پیدا کنید)
ه)آیتمهای مخفی
- تمامی Flying Ratـها را بکشید.2.5%
- از تمام 50 Unique Stuntـها بپرید-2.5%
سلام من تو يه مرحله گير كردم اسمش hating the heters هستش وبايد با bernie به يه پارك رفت كه من هم همين كار ميكنم
بعد تو پارك bernie شروع به ورزش كردن ميكنه و از نيك ميخواد كه اونم ورزش كنه ولي من بلد نيستم كه چطوري ورزش كنم با
هاش در صفحه راهنماي خود بازي نوشته
take bernie to middle park
follow bernie as hejogs but keep your distance
سلام ! من یه مرحله گیر کردم ! اونجایی که پلیسه بهت معموریت میده و میری کافی نت ! بعدش باید چه کرد !؟
توي اين مرحله احتياجي به ورزش كردن شما نيست! فقط بايد يه چند متري ازش فاصله داشته باشي! وقتي كه ميدوه شما هم با فاصله ازش بدو و وقتي وايمسته ورزش ميكنه شما با فاصله ي چند متري ازش وايسا و اين ور اونور و نگاه كن بعد وقتي كه رسيد به زير گذر پارك اونجا يكي مياد جلوش و برني رو ميزنه اينجاس كه شما بايد بري دنبالش و يه حال اساسيبهش بدي! :10:نقل قول:
اگه اشتباه نكنم ماموريتي هست كه زير دست ميشل به شما ميده و از دپارتمان پليس مياي بيرون و ميري كافي نت!!!!! كافيه پاي يكي از كامپيوترهاي داخل كافي نت بشيني و اونوقت خودش راهنمايي ميكنه كه كجاها بايد بري و چيكارا انجام بدي! :20:نقل قول:
اگر میتونی اسم مرحله...یا کسی که ازش ماموریت میگیری رو بگو که بچه ها بتونن راهنمایت کنن...ولی اگر میری تو کافی نت باید میلت رو چک کنی....اگر هم اونجا چیزی نیست باید اون مرحله ای باشه که تو نت تبلیغات که ماشین صورتی هست تو به عنوان خریدار میری.....اما دختره رو میدزدری.... دختره صاحب ماشینه....نقل قول:
سلام ! من یه مرحله گیر کردم ! اونجایی که پلیسه بهت معموریت میده و میری کافی نت ! بعدش باید چه کرد !؟