من همچنان بازی میکنم بعد از 13 سال. خیلی باحاله. دموی جدید دو سه تا نشون داد. معلوم نیس چقدر دمو داره. با داشتن ایکس باکس 360 و وان اس همچنان دارم این بازی رو تو پلی استیشن 1 بازی میکنم. سال دوم هستم.
Printable View
من همچنان بازی میکنم بعد از 13 سال. خیلی باحاله. دموی جدید دو سه تا نشون داد. معلوم نیس چقدر دمو داره. با داشتن ایکس باکس 360 و وان اس همچنان دارم این بازی رو تو پلی استیشن 1 بازی میکنم. سال دوم هستم.
یادش بخیر بچگیم عاشق این بازی بودم:n27:
یه پسردایی داشتم هر چقدر گریه کرد که سی دی این بازی رو به منم بده ندادم:n08:
بازیه فوق العاده ای بود. هنوزم دلم براش تنگ میشه
کسی هنوز بازی میکنه؟
یاد روزایی که این بازی حالمو خوب میکرد بخیر :n28:
بهترین بازی زندگیم بود هنوزم که هنوزه بعضی وقتا این سری از بازیو (HM BTN) سرچ میکنم و فقط عکساشو میبینم و حالم جا میاد.:biggrin:
راستش دگ حس بازی کردنشو ندارم حتی اگه ورژن جدیدشو هم بدن و یا ریمسترش کنن (دگ ازم گذشت) ولی حقیقتا از ته قلبم عاشق این بازی بودم و هستم :wub::»:n12:
یا باد آن روزگاران یاد باد :happy:
سلام من چطور باید این لینک رو ببینم وقتی میزنم روش مینویسه کد 404 چیکار باید کرد:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
سلام من چطور این لینکو ببینم وقتی میزنم روش مینویسه کد 404 چیکار کنم؟:sad:
چه لینکی رو؟نقل قول:
میشه بگید سیو بازی تو چه صفحه گذاشتید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تو این فروم نمیدونم تو چه صفحه ایه ولی تو این سایت میتونی پیداش کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:thumbsup: کلا در مورد بازیهای هاروست مونه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) :»:V20::V12:
کسی میتونه کمک کنه مشکل من رفع بشه
من تو اندروید بازی میکنم ولی یه مشکلی داره اعصابمو خورد کرده این همه زحمت کشیدم نمیتونم ازدواج کنم وقتی درخواست ازدواج میدم به دختری که میخوام قبول میکنه تو تقویم هم تاریخ عروسی مشخص میشه ولی وقتی به روزش میرسم هیچ اتفاقی نمی افته دختره هم نمیاد خونم روی دو تا دختر هم امتحان کردم همینجوری شد نمیدونم چیکار کنم و چرا اینجوریه
دموی جدید چی دیدی؟؟ یعنی تو بازی سال 13 هستی؟نقل قول:
ماشالله دوستان تو خالی بندی استادن ،
فقط حرف میزنن یه عکس با مدرک نمیذارن :rolleye::rolleye:
نه تو بازی سال 13 نیستم .بعد از 13 سال دوباره بازی کردم.دموی جدید دیدم اگر دوباره دمویی دیدم براتون عکس میزارم البته کم وقت میشه بازی کنم ولی هنوز لذت بخشهنقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اشتباه نکنم وقتی میخواستی با دختری ازدواج کنی بهش پر میدادی و قبول میکرد. اینکارو انجام دادی؟
روز عروسی برو به میدون شهر
سلام به تمامی دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه عیدتون مبارک باشه:»
نمیدونم من رو توی این تاپیک کسی یادش هست یا خیر
من خیلی سال پیش توی این تاپیک بودم و برای دوستان عزیز ی ترینتر خفن با کلی امکانات که باز هاروست مون رو داخل کامپیوتر بازی میکنن تهیه کردم خیلیهاتون شاید گذشته از این ترینر استفاده کردید.
بهر حال بعد از گذشت سال های زیاد تصمیم گرفتم سری به این تاپیک بزنم ببینم چخبره دیدم هنوز خیلیاتون دارید این تاپیک رو ادامه میدید.
دوستان عزیز اگه سوالی در مورد بازی یا چیزی برای بازی لازم داشتید در خدمتم تا اونایی که بتونم کمکتون میکنم:»
سلام به همه دوستان خوبم
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان خوبم
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان خوبم :thumbsup::thumbsup:
چطوری ایماننقل قول:
یادش بخیر یعنی یه ۱۳ سالی میشه
که داخل این تایپک بحث و موارد جدید که هیچکس ندیده بود میذاشتیما
یادش بخیر:sad:
دوستان کسی لینک سالم این پست رو ندارهنقل قول:
حذف شود......
نه این نیست دوست عزیز کسی دیگه نداره اون فایله یادمه pdf بود خیلی کامل بودنقل قول:
این نسخه pdf رو که دوستمون تهیه کرده رو نداری؟نقل قول:
سلام خوبی ؟ من خودم بعد چندین سال اومدم انجمن و دیدم به پیام من ریپلای زدی دمت گرم :)))نقل قول:
من حتی خودمم نمیدونم فایلم کجاست ولی اگه پیدا کردم حتما همینجا دوباره برات میذارم
بفرما داداش :n12:نقل قول:
خداوکیلی ایول داری با این pdf که تهیه کردی من این رو چند سال پیش گرفته بودم خط به خط شو که میخوندم لذت میبردم واقعا دمت گرم خیلی حال دادی واقعا فکر نمیکردم جواب بدی دیدم اخرین پستات مال 2016 هست جدیدا دوباره بعد چند سال دارم بازی میکنم نمدونم چرا از این بازی سیر نمیشمنقل قول:
سلام به همگی کسی میدونه سگ ولگردی که توی هاروست مون میاد تو مزرعه باید چیکارش کرد
سلام. کسی بازی هاروست مون one world رو بازی کرده؟ قشنگه؟
سلام دوستان من فعالیت جدید با بحث جدید به یاد قدیم .هستید
بازیش شکل Harvest moon دوست دارم دوستان شرکت کنن
سلام محمد جان آره تاپیک جدید زدم به کمک نیاز دارم به یاد قدیما هستی دوست:thumbsup:
سلام دوستان من فعالیت جدید با بحث جدید به یاد قدیم .هستید
بازیش شکل Harvest moon دوست دارم دوستان شرکت کنن
لطاف بذااااارنقل قول:
رفقایی که دنبال کتاب رمز ps1 هستن میتونن از سایت زیر دانلودش کنن . کتاب رمز قدیمی که بازی مزرعه هم توش بود کلی بازیهای دیگه هم هست.نزدیک به 1 گیگ حجمشه. کل کتاب رمز رو اسکن کردن.:thumbsup:. کتاب رمز ps2 هم هست. عااااالی
آخ قلبم
آه از اون روزا
سلام:n16::n16: بعد از چندین سال دوباره این تاپیک دیدم دوست های قدیمی کسی هست ؟
درود من هستم ، راستش دوباره بازی میکنم ، یادش به خیر خیلی خیلی لذت بخشه
سلام به همه پیرمرد ها...
یادش بخیر این بازی روی PS1
چه دورانی...چه خاطراتی
یادش بخیر:rolleye::rolleye::rolleye: