مرکز فجرنقل قول:
...............
Printable View
مرکز فجرنقل قول:
...............
سلام
چرا جدیدا نت اینجوری شده؟
الان تاپیک رو یه نگاهی کردم دیدم در مورد آیپی 5 نوشتین رفتم دیدم آیپی منم 5 ـه....
یعنی قراره تا کی اینجوری باشه!؟
یه جیمیل نمیتونه بره:n27:
من رفتم مودم رو ریستارت کنم:n02:
ویرایش:
اینم از 188 :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز کلا قطع بود نت مخابرات , الانم پینگ 4 رقمیه و تند تند DC میشه ...
خدا گناهم چی بود تو این خراب شده به دنیا اومدم ؟ :n27:
سلام بچه ها
سرعت مخابرات چرا انقدر نابوده؟!!!
پینگم 69 ولی سرعت وب گردیم از دیال آپ هم بدتره!!!!
آیا برای بقیه هم همین طوره؟مرکز مخابراتی دانشگاه
آیا باید آی پی یا چیزی تغییر بدم که سرعت وب گردیم خوب بشه؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام
چقدر تاپیک سوت و کور شده!
نکنه همه راضین؟
/////
کی میگه آیپی 46 رو برداشتن؟:n09:
سلام آره تاپیک خیلی خلوت شده :n02:نقل قول:
جالبه من تو این چند وقته آی 5،2،188 گرفتم البته 5 خیلی بیشتر از بقیه میگیرم 46 هم به گفته تو قطع نشده باز تنوع آی پی های مخابرات :n09:
اما 5 خیلی افتضاحه :n21:
دیروز انقد عصبی شدم از این نت لعنـــــتی زدم مودممو تـــــــــــــــــرکوندم :(
مخابرات لعنتی با اعصاب و روان آدم بازی میکنه دستتم به کسی بند نیست که... واِلا بلایی که سر مودم بدبختم آوردم سر مسول اصلی
این وضعیت میاوردم :n25:
کسی اینجا پارس آنلاین نداره؟
همه ای پی ها هستن هیچ کدومو برنداشتن فک کنم ولی خدا رو شکر 2 خیلی کم شده:n02:
5 از 2 خیلی داغون تره
یه موضوع اعصاب خورد کن در مورد حسابگر اینه که برا چند ثانیه (معمولا 20 تا 30 ) و چندبار در روز ارتباط قطع میشه
:n23:
سلام دوستان ممنون میشم بگین این سرعت اینترنت الان چطور هست وضعیتش
واینکه ping مناسب چه عددی هست
ودستور گرفتن ping چیست سپاس گذارم
این برا چه سرعتیه ؟! و چه سرویسی ؟؟؟نقل قول:
دستور گرفتن پینگ تو RUN سیستم میزنی ping 4.2.2.4 -t به همین راحتی البته از سایتهای مختلف میشه پینگ گرفت اما معمولا با همین که گذاشتم پینگ میگیرن
این 2mb سرویس حجمینقل قول:
حالا خوبه بده اصلا این پینگ ربطی به سرعت دانلود داره یا باز کردن سایت ها یا ...
چطوری باید از ای پی مختلف بگیری در پست های قبل نوشیتن من تو این چند وقته آی 5،2،188 گرفتم البته 5 خیلی بیشتر از بقیه میگیرم 46 هم به گفته تو قطع نشده باز تنوع آی پی های مخابرات
لطفا کمی توضیح بدید ممنون
برا 2 مگ حجمی افتضاحه ،این سرعت نصف نصفه سرعت 2 مگه (نزدیک به 512) تازه این تستی که گرفتی از سرور داخل ایرانه اگه از لندن و .... میگرفتی دیگه افتضاحتر می شدنقل قول:
پینگ تاثیرش روی بازکردن سایت و یا دیدن فایلهای ویدئویی انلاینه،یا بازی انلاینه البته تاثیر هم روی دانلود داره اما خیلی خیلی کمتر از سایت
برای گرفتن آی پی جدید باید شرکت آی پی های متفاوت رو داشته باشه که بعید میدونم شرکتهای خصوصی چند نوع آی پی داشته باشن(تا جایی که من اطلاع دارم) برای گرفتن آی پی باید کانکشن رو قطع و وصل کنی تا بگیره اگرم رو مودم ست شده باید مودم رو خاموش روشن کنی
ممنونم از شما فقط برای گرفتن ای پی باید کانکشن قطع وصل کنی تا بگیره این یعنی چی دقیقا من باید چکار کنم خواهشا یکم مقدماتی توضیح بدید ممنوننقل قول:
کدام ای پی مخابرات بهتره دوست عزیز
من چرا هرچی ریستارت میکنم مودم رو از آی پی 5.234.3.185 نمیکشه بیرون؟:n21:
نقل قول:تو قسمت Status کانکشن بعد قسمت Details وقتی میزنی Ipv4 Address آی پی فعلیتو نوشته که هر بار قطع و وصل کنی عوض میشهنقل قول:
188
46
2
5
فعلا به این ترتیب سرعتهای خوبی دارن
آی پی 5 دوستت داره :n08:نقل قول:
:n02:نقل قول:
نمیشه کاری کرد که همیشه رو188 باشم؟
یا اینکه یه کاری کنم که از آی پی 5 بکشه بیرون؟
یه خبر خیلی خوب برای دانلودرها:
بالاخره در آخرین ورژن IDM یعنی 6.18.8 به خواسته دانلودرهای ایرانی، که با توجه به کیفیت افتضاح سرویس هاشون با 16 کانکشن به سرعت اسمی نمیرسیدن، پاسخ داده و ساپورت 32 کانکشن اضافه شد. فعلا IDM تنها دانلود منیجریه که بالاتر از 20 کانکشن رو ساپورت میکنه. (Jdownloader هم که اسمی 20 تا رو ساپورت میکرد، حتی با 16 کانکشن یا بیشتر هم پایدار نبود و اکثرا فایل رو خراب میکرد.)
تبریک میگم :n16::n20:
اگه کلا رو 5 میره شاید آی پی استاتیک برات زدن چند وقت پیش یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت ،یه تماس با پشتیبانی بگیر البته مطمئن شو که آی پی رو عوض نمیکنه حداکثر بعد از 10 بار باید غیر از 5 آی پی دیگه ای بگیرینقل قول:
اگه آی پی استاتیک بدن بهشون میشه گفت
اینترنت 2mb مثلا حجمی
یکی از دوستای من سال 88 رفت مالزی برای راه اندازی سرویس بازی انلاین سرعت 30 mb/s اونوقت ما درگیر چه چیزای هستیم (مالزی سال 88) :n28:
1مگ خیر ِ سرشون...
سلام.میشه راجع به این چند کانکشن بودن وسرعت مورد نیاز توضیح بدی؟؟؟مثلا اگه من یه اینترنت 256 نامحدود داشته باشم واسه دانلود کردن اگه تعداد دانلود های من زیاد باشه سرعت هم بیشتر میشه؟؟؟؟نقل قول:
خیر سرعت نامحدود ها معمولا همون سرعتیه که دانلودر حتی با یک کانکشن هم میده (مگر سرور مشکل داشته باشه)نقل قول:
اما برای محدود ها حتما به کانکشن های بیشتری نیاز هست
سرعت 256 نامحدود بیشتر از 30 کیلوبایت و یا این حول و حوش نمیشه
lمحسن جان من میخوام یه مودم وایرلس بخرم که شب ها بدون این که کامپیوترم روشن باشه با موبایلم دانلود کنم...نقل قول:
ارزون ترین مودم بی سیم که میتونم توی کرمانشاه گیر بیارم قیمتش چنده؟؟؟
لطفا یه جایی رو بهم معرفی کن که برم اونجا بخرم.
گفتم شاید بد نباشه اینم ببینید
512 مخابرات اراک حجمی
این سرویس خودمه.
سرعت مخابرات اراک بهتر از کرمانشاهه خداوکیی.هم سرعت وب گردی و هم دانلود.
IP Address Is: 5.236.251.158
واقعاً 512س؟!نقل قول:
PING...
DOWNLOAD...
:n04:
آره به خدا 512 هستش.نقل قول:
من کرمانشاه خودم 2 مگ محدود مخابرات دارم حدود 2ساله .دیگه میدونم وضعیت چطوره:n21:
مخابرات اراک خیلی خوبه نسبت به کل شرکت های کرمانشاه
اینم یه تست جدید.همین الان
اولین باره پینگ زیر 100 میبینم
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=42
سلام دوستان.
من میخواستم از حسابگر برم به هایوب ، طرحه الماس 8مگ ، 15 ماهه بگیرم ، قیمتش خیلی خوبه ، فقط میخواستم بدونم سرعت دانلودش چجوریه؟ حداقل و حداکثرش چجوریه؟ از نظر قطعی چه طوره؟
با تشکر.
ISP من صبانت است چند وقته اونقدر سرعت دانلودم پایین اومده رکورد شده، 128 محدود هستم بعدش مدتی هست سرعت دانلود از 50 کیلو در ثانیه بالاتر نمیره، در حالی که قبلا بالای 150 کیلو بود
پینگت با سرورهای خارجی چطوره؟نقل قول:
دوستان بین شرکتهای (مزخرف) موجود کدومشون پشتیبانی خوبی داره؟ ازین جهت میخوام که چون مشکل احتمالا پورت پیدا کردم (و از خط خونه نیست، مربوط به پورت مخابرات هست) میخوام از یکی از شرکتهای خصوصی درخواست ADSL بدم تا خودشون کارمو درست کنن.
پ.ن: قبلا از مخابرات سرویس داشتم (و انتقال پورت که دادم بعدش علیرغم تعویض پورت مشکلم رو برطرف نکردن). خونه رو هم چک کردم مشکل نویز نداریم. قضیه مربوط به یکسال پیش هست و این مدت از سرویس مبیننت استفاده میکنم که دیگه واقعا از جهت قیمت به صرفه نیست اصلا...
دوستان برای پینگ و بازی انلاین چه شرکتی خوبه؟
تاپیک کلا تعطیله
بهنام جان شما که صبا نت داشتی چطور بود؟