نقل قول:ممنون از دوستان .نقل قول:
چند دقیقه بعد حساب بانکیمو کنترل کردم پولمو برگردوندند .
Printable View
نقل قول:ممنون از دوستان .نقل قول:
چند دقیقه بعد حساب بانکیمو کنترل کردم پولمو برگردوندند .
دوستان بنظرتون ایرانسل بهتره یا مبین نت؟
سلام دوستان
آیا تنظیماتی در مودم وجود داره که بشه بهینه ترین سرعت رو دریافت کرد و اینکه برای کسی مثل من که 3 راغ آنتن از 5 تا بیشتر ندارم آنتن کمکی جوابگو هست ؟ من یه آنتن معمولی کوتاه وصل کردم آنچنان تاثیری نداشته نمی دونم مال خودش چه شکلیه
واینکه بطور معمول عدد های سیگنال درون تنظیمات مودم چند هستند؟
ممنون
چطور میتونم مودم BM632w ایرانسل رو به مبین نت تبدیل کنم
اینها همش حرف و حدیشه که مبین نت میگه . در صورتی که فقط لازمه مک آدرس مودم شما تو سیستم مبین نت ثبت بشه و براتون یک اکانت بسازن و روی اون مک فعال کنند.نقل قول:
این تغییر فریمور و ... هم الکی هست مبین نت اینکار رو میکنه که بگه 20000 تومن گرفتیم برای این بود و کاربر با دیدن کار فیزیکی قانع بشه برای پرداخت هزینه .
کاملا" تایید میشه، فقط باید مک مودم ایرانسل تو سیستم مبین نت ثبت بشه و فرکانس های مبین نت هم تو مودم ایرانسل تو قسمت "وایمکس" ---> "اسکن تست" اضافه بشه.نقل قول:
فریمور های کاستومایز شده مودم وایمکس و ایرانسل فقط فرقشون یکی تو لوگوی شرکتشونه (وقتی به مودم وصل میشی اون بالا نشون میده) یکی هم تو رنج فرکانس های تعریف شده تو مودمه که میشه دستی هم ادیت کرد.
البته ایرانسل تو فریمور جدیدی که تو سایتش گذاشته اگه آپدیت کنی باهاش مودمو قسمت تغییر فرکانس رو حذف کرده.
من مودم ایرانسل رو به ورژن جدیدی که تو سایتش گذاشته بود آپدیت کردم ولی خوشم نیومد و مودم مثل قبل استیبل نبود و اجازه هم نمی داد که به ورژن پایینتر با فایل فریمور هایی که قبلا" ایرانسل داده بود دانگرید کنی. بخاطر همین با فایل bin مبین نت از داخل مودم این کارو کردم.
من خودم مودم BM632w ایرانسل رو با فریموری که مبین نت تو سایتش گذاشته آپدیت کردم و دستی فرکانس های ایرانسل رو دادم و الان دارم با ایرانسل کار میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس عمل بالا رو از مبین نت به ایرانسل هم میشه انجام داد اگه ایرانسل قبول کنه و مک مودم مبین نت رو تو سیستمش وارد کنه.
با تشکر
میخواستم ببینم آیا وایمکس ایرانسل هم طرح رایگان شبانه داره؟ و اینکه از بین ایرانسل و مبین نت کدام بهتر سرویس می دهند؟
به غیر از طرح مصرف آزاد 128K و 256K سایر طرح ها از 2 الی 6 صبح رایگانه.نقل قول:
اگر در شهری هستی که ایرانسل پوشش داره 100% ایرانسل کیفیت بهتری داره (من جفتشون رو دارم).
با تشکر
کلافه شدم نمی دونم مشکلم از چیه چو الان که از یه اینترنت دیگه استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم خواهشا اگه تنظیمی داره بگین
ممنون
دوباره همون داستان چند روز پیش 2 مگ نامحدود برای من تکرار شد. انگار از 2مگ یک آن میشه 128! سرعت دانلود از 25 بالاتر نمیره که نمیره! عمرا تمدیدش کنم :sq_11:
و باز هم در کرج وایمکس قطع شد :sq_10:
خیلی بد شده این ایرانسل من با وایفای دیشب 4ساعت فقط 45 مگ مصرف ترافیکم بود بدون قطع و عالی اونوقط با این افتضاحه نمی دونم چکارش کنم
خواشا یکی بگه آیا واقعا اینجوریه یا نه کسی مشکل مثل منو داشته یا نهمودمم 632w ایرانسل تعرفه آزاد 256 مشکل قطعی مداوم در باز کردن صفحه وبمرورگر ها = همه مرورگرها امتحان شدندبا اینترنت دیگه ای چک شد و سیستم مشکلی نداشتدر دانلود کردن مشکل پیش نمیاد و فقط باز کردن صفحه وب حتی گوگل با قطی بیسار زیاد مواجه میشهآنتن دهی در حد خوب 4 تا 5 چراغ . در صد ها به ترتیب 70 - 90 - تا 100 -----70- تا 60-خواهششششششششششششششششششششش شششششش
چرا؟؟نقل قول:
تازگيا قطعي ها زياد شده؟؟ نه؟
البته من يه سه چار روزي هست مشكلي ندارم ولي شبا معمولا بخاطر دانلود رايگان شبانه سرعت يا كم ميشه يا قطع ميشه
جه ساعتي شما قعطي داريد؟
با واي فاي چي؟؟نقل قول:
يعني ايرانسل سرعتش اومده پايين؟
من اين ماه نامحدود گرفتم . سرعتم با دانلود منيجر براي 256 فيسك روي 32 هست براي فايلهاي تورنت هم بين 27 تا 32 هست.
شايد مودم مشكلي داره يا منطقه تون ترافيكش زياد شده مودم رو جا به جا كنيد تا ارتباط به يه BTS ديگه برقرار بشه..
من امروز اين مشكل رو داشتم. خيلي كمه ولي همين يك ساعت پيش با بدبختي سايت باز ميشد ولي دانلود راحت ميكرد.نقل قول:
خيلي كم پيش مياد ولي وقتي ميشه گير ميكنه
شما مودم رو ريست كن ببين مشكل حل ميشه.
من در روز كلا شايد نيم ساعت سر اين مشكل موندم.
يعني چهار پنج بار پيش مياد واسم.
بيشتر شبا البته..
متاسفانه از اول ماه تا الان 3 باره قطع میشه سرعت دانلود هم هی کم و زیاد میشه دیروز حدود 2 ساعت قطع بود از ساعت 11نقل قول:
شبانه هم از ساعت 1.30 به بعد دیگه میاد پایین یا افت شدید میکنه:sq_3:
جالبه که بعد از یک ساعت دردسر معمولا یهدفه درست میشه . همیشه هم همینطوریه . جابجا کردم و جایی رو که آنتن فول یا 4 تا چراغ ه پیدا کردم ولی فرقی نداره . دنبال یه راهی برای تستم در ضمن نمی دونم که آیا با وای فایش کار کنم یا سیم چون مجبورم جایی رو نزدیک کامپیوتر پیدا کنم
شما وارد پرتابل كنترل حساب بشيد.نقل قول:
از بخش ارجاع و پي گيري مشكل . يه فرم شكايت نامه در مرود قطعي ( توي بخش ها بايد موضوع رو مشخص كنيد. اگه نيست يه موضوعي كه به مشكلتون ربط داره رو انتخاب كنيد) متني رو بنويسد و ارسال كنيد
كمتر از دو روز جوابش مياد.
خوبي اين موضوع اينه كه مستقميا به بخش خرمات ارسال ميشه در صورتي كه اگه شما زنگ بزنيد با تلفن يكم مي پيچونن بعد ميگن از بخش خدمات باهاتون تماس ميگيرن.. هم بيشتر طول ميكشه هم امكان داره جواب نيگيرد!
ولي دو حالت شدنيه.
درسته منم اين مشكل رو دارم دقيقا نميشه گفت واسه چيه؟ ولي احتمالا بخاطر بار ترفيكي يه صورت مقطعي سرورها هنگ ميكنن و سيستم مجبوره ريست بشه..نقل قول:
اين ريست زماني رو براي ترميم يا راه اندازه صرف ميكنه كه در اون زمان اون قعطي بوجود مياد
بيشتر هم از BTS منطقه شماست.
هرجا هستين منطقه شلوغي هست و احتمالا پوشش خوبي هم براي وايمكس داره .
سلام
زنگ زدم به 707 ایرانسل برای یک سوال:
گفتم میشه DNS خود مودم رو عوض کرد گفت: خیر جزو سیاست شرکت هست که این 2 dns تغییر نکنه وبه قول خودشان همیشه obtain باشه.
این دو DNS یکی متعلق به گوگل هست که پاسخ دهی ان افتضاحه و پینگش همیشه بالای 300 میلی ثانیه است و اون یکی هم مال سرور خود ایرانسله که پینگش 68-120 هست ولی بعضی وقت ها بالا میره
می دونید پینگ خیلی تاثیر داره و سریعترین سرور دی ان اس ها تو خود ایرانه......
ADSL مخابرات انتخاب DNS رو ازاد گذاشته و عالیه وبا توجه به کاربری شما از اینترنت میتونین بهترین دی ان اس رو set کنین
DNS برای بازی وسیسیکمو شیرینگ ودانلود و وب گردی فرق میکنه همیشه بهترین اونی هست که Ping ان کمترین باشه
اون تغییر دی ان اس هم که تو بعضی از سایتها گفته شده برین تو تنظیمات کارت شبکه تغییر بدین برای وایمکس صحیح نیست چون تو مودم یک جور دیگه تعریف شده و تازه انجامش پینگ رو بالاتر میبره
خسته نباشه ایرانسل از صبح تا الان ecare در حال بروز رسانی بود و باز نمیشد الان هم که باز میشه کد امنیتی رو نمیشه دید و وارد حساب شد ! با FF و IE تست کردم.
سلام گوش شیطون کر ecare درست شد و کد امنیتیشم بدون مشکل اومد با ff
راستی من مصرفم آزاد بود میخاستم شارژ کنم نمیشد برم تو حسابم با سیمکارت ایرانسل وایمکسمو شارژ کردم!
بگذریم،
یه سوال،الان بسته افزایشی 1گیگ خریدم بلافاصله بعد خرید هیچی باز نکردم رفتم تو اطلاعات حساب نوشته ،
مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت):210144
باقي مانده بسته افزايشي مدت دار:91136
اییییی که گفته یعنی چه؟! باقی مانده بسته چجوریاس؟میشه بتوضیحید....
91136/1024=89 ؟؟!!!!
اون خط اول منظورش از اول ماه بوده یا همون لحظه خریداری ؟؟!!
واسه من هنوزم باز نميشه.نقل قول:
حالا باز شده چي تغيير كرده؟؟
اولي كه منظورش كل استفاده ات از تاريخ 1 آذر تا امروزه.نقل قول:
بسته مدت دار افزايشي هم همونه كه توي شماره ي فكر كنم 8 يا 9 زده.
قيمتش 5700 تومن بود ديگه؟؟؟
شما ورژن FF چنده ؟نقل قول:
متاسفانه هنوز کد امنیتی برای من نمایش داده نمیشه
دوستانی که مشکل دارند حتما با 707 تماس بگیرند و گزارش کنند.
از دوستان کسی هنوز هست که با صفخه کنترل حساب اینترنتی مشکل داشته باشه و براش کد نمایش داده نشه ؟ حتما با 707 تماس بگیرید من کروم هم نصب کردم ولی باز هم کد نمایش داده نمیشه پشتیبانی هم قبول نمیکنه البته من با چند تا سیستم دیگه هم چک کردم و همین مشکل بود.
دوستانی هم که ندارند میتونند چک کنند:
يه چيز جالب.
اين عكس رو الان كه تونستم برم تو Ecare ، گرفتم.
من نامحدود دارم و تا الان نزديك به 13 گيگ مصرف داشتم .ولي با توجه به بند 10 كه توي اين عكس مشخصه ، من تقريبا نصف متعادل مصرفي رو كه بايد در ماه استفاده كنم رو مصرف كردم..
اين خيلي بي معنيه. درسته كه ما الان تو روز 18 ماه هستيم و ولي من فقط دو تا برنامه رو دانلود كردم...
باید به حال این شرکت تاسف خورد بعد از کلی هدر دادن وقت و زیر بار نرفتن پشتیبانی ایرانسل به این نتیجه رسیدم که مشکل رو باید از سمت خودم حل کنم . اولین چیزی که به ذهنم رسید KIS بود خوشبختانه با بستنش مشکل حل شد و کد امنیتی نشان داده شده. ورژن KIS من 2012 هست برای بستنش ابتدا باید گزینه Self Defense رو غیر فعال کرد.
درستهنقل قول:
چون ديشب COMODO فعال بود نتونستم برم. امروزم غير فعال كردم بخاطر يه مشكلي. كه بعدش وارد سايت شد.
سلام
دوستان من الان سرویس 1مگ نامحدود دارم
الان اگه از توی حساب کاربریم این سرویس رو به 2 مگابایت تغییر بدم و اندازه سرویس 2 مگابایت برای ماه بعد پول بریزم به حساب
از سر ماه سرویس به 2مگابایت تغییر پیدا میکنه ؟
یا باید کار خاصی انجام بدم که سرویس به 2 مگابایت تغییر کنه؟
سلام
دوستان من جايي رو مي شناسم كه وايمكس رو با 10% تخفيف اضافه ارائه ميده.
اگه خواستيد خبر بديد تا بهتون بگم.
سلام
من الان نزدیک به یک ماه هست که مشکل سرعت دارم و هرچی هم زنگ میزنم و میگم همش میرسه یه اینکه میگن که مشکل رو به شبکه یا همچین جایی میفرستن و از اونجا باهام تماس میگیرن اما هیچ وقت تماس نگرفتن و شماره پیگیری ها رو هم که میدم میگن که در حال پیگیری هست!!!!!
کسی راهی میدونه که بشه از این تماس نتیجه گرفت ؟
مودم outdoor دارم (البته توی منطفه مناسب واسه پوشش داخلی هستم)و 2مگ نامحدود و سرعتم توی نصف روز حتی تا 60 میرسه.(توی همین مدت پینگ هم به شدت بالا میره)
مشکل به نظرم از اینه که این آنتنی که بهش وصل میشدم یا شلوغ شده یا به هر دلیل دیگه نمیتونه مثل قبل سرویس بده. کسی راهی میدونه که بشه به صورت دستی به آنتن های دیگه وصل یا کلا آنتن خاصی وصل شد ؟ (بدون حذف فرکانس)
اصلا امیدی هست که سرعت دوباره درست بشه و مثل قبل بشه یا نه ؟
سلام دوستان آقا کسی خبر داره قراره سر تعرفه ها چه اتفاقی بیفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
جدیدن سری به سایت ایرانسل و قسمت های تعرفه ها زده اید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گزینه های اشتراک سرویس اعتباری وایمکس در جدول زیر نشان داده شده اند:
تعرفه های 512 پایه 4 گیگابایت با قیمت 210/000 ریال حذف شده
تعرفه های 512 پیشرفته حذف شده
تعرفه های 1024 پایه حذف شده
تعرفه های 2048 پایه حذف شده
نقل قول:سلام ببخشید دیر شد، ظاهرا مشکل هردو حل شد و ربطی به ورژن ff نداشت:5:...نقل قول:
من هنوز متوجه نشدم، 1گیگ که خریدم چه ربطی به عدد 91136 داره و شماره 8و 9 که فرمودید رو متوجه نشدم
بله قیمتش همون حدودودا بود5700 800...:20:
سلام
من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
نامحدود هم داره ؟
سلام
من بعد از حدود 1 سال وایمکس رو شارژ کردم و از حالت تعلیق خارج شد ؛ ولی الان حتی یه خط هم انتن نمیده و تو تنظمات مودم هم وضعیت اتصال رو connetcting میزنه
به نظرتون مشکل از کجاس؟ پشتبیاتی هم میگه از طرف ما مشکلی نداره
دوست عزيز جواب شما رو تو تاپيك مبين نت دادم.:sq_25:نقل قول:
خوب شما توي سيستم خودتون از حالت تعليق خارج شدين ولي تو سرور تو حالت SB هستيد. اگه با خاموش روشن كردن مودم مشكل حل نشد بايد تماس بگيرد با پشتيبانينقل قول:
يا بايد موردم رو آپديت كنيد.
واسه تغيير تعرفه . از همون بخش تعرفه رو فعال ميكني و مبلغ رو با ماليات و عوارض ميريزي (يكم بيشتر هم بريزي چه بهتر) از ساعت 12 آخر ماه تعرفه به صورت خودكار به 2 مگ تبديل ميشه البته طول ميكشه فكر كنم يكي دو ساعت طول ميكشه تا فعال بشهنقل قول:
واسه اطمينان هم ميتوني زنگ بزني به پشتيباني تا از ثبت شدن تعرفه ي جديد مطمئن بشي.
فقط هواست بايد باشه كه پول به اندازه تعرفه تو حساب باشه.
و اينكه تا قبل از تغيير تعرفه استفاده نكن كه مبلغ از حدنساب كمتر نشه كه واسه 1 ريال كم بودن هم تعرفه فعال نميشه :sq_11:
خوب به نظر من شما مودم رو حتما به روز رساني كن. بعد اگه ميتوني خودت برو مودم رو دست كاري كن و يه جا ديگه بذار.نقل قول:
از پرتابل ايرانسل بخش پيگيري و ارجاع مشكلات ميتوني درخواستت رو كتبا ارسال كني و جوابت رو كمتر از 48 ساعت بگيري.
سعي كن تمام اطلاعات رو كامل بنويسي مثلا محل دقيقي كه هستي نوع سرويس سمت مودم همه چيز بلاخره...
متاسفانه بخش خدمات مدتي هست كه كم كار شده اينو خودم قبول دارم چون كار خودم رو چند بار زنگ زدم تا انجام دادن...
شما اين كارا رو انجام بده.
مطمعن سرعت حل ميشه.
بعضي ها هم ميگن واسه كساني كه نامحدوددارن و زياددانلود ميكنن سرعت رو كم ميكنن..
اينو مطمعن نيستم ولي بعضي ها ميگفتن...
واسه به روز رسانی سایتشون رو که گشتم ، چیزی نبود.نقل قول:
وب به نظر من شما مودم رو حتما به روز رساني كن. بعد اگه ميتوني خودت برو مودم رو دست كاري كن و يه جا ديگه بذار.
از پرتابل ايرانسل بخش پيگيري و ارجاع مشكلات ميتوني درخواستت رو كتبا ارسال كني و جوابت رو كمتر از 48 ساعت بگيري.
سعي كن تمام اطلاعات رو كامل بنويسي مثلا محل دقيقي كه هستي نوع سرويس سمت مودم همه چيز بلاخره...
متاسفانه بخش خدمات مدتي هست كه كم كار شده اينو خودم قبول دارم چون كار خودم رو چند بار زنگ زدم تا انجام دادن...
شما اين كارا رو انجام بده.
مطمعن سرعت حل ميشه.
بعضي ها هم ميگن واسه كساني كه نامحدوددارن و زياددانلود ميكنن سرعت رو كم ميكنن..
اينو مطمعن نيستم ولي بعضي ها ميگفتن...
هر بار هم که زنگ زدم چه به 707 و چه به پشتیبانی گفتم که این مودم های فضای خارجی به روز رسانی نداره ؟(آخه واسه وایرلس همین مشکل رو داشتم که مشکل این بود که آنتن خودکار به روز رسانی نشده بود) چیزی نداره که بگیریم یا خودش این کار رو انجام بده که گفتن نه.
واسه جای مودم، من CINR و RSSI خوبی میگیرم. RSSI من -48 هست و CINR من 30-29 هست.
اون بخش ارسال مشکل هم یکبار فرستادم که توی 2 ساعت گفتن شما صلاحیت فنی لازم واسه ارسال مشکل رو ندارین و باید زنگ برنید 707.(البته انصافا کامل ننوشتم).
این حرف سرعت ممکنه درست باشه. چون ماه پیش 380 گیگ دانلود کردم اما خوب ماه ها قبل فوقش 250 گیگ دانلود داشتم و یکی هم میگفت که بگو share رو واست عوض کنن که شاید اونایی که باهات هستن مصرفشون زیاده.
یک چیز دیگه من هربار که یکهو از این آنتنی که بهش وصل هستم،قطع میشم و به یک آنتن دیگه وصل میشم ، وقتی که با کلی حرکات موزون که با مودم انجام میدم و به آنتن قبلی وصل میشم ، سرعتم درست میشه!
یک چیز دیگه هم هست که شاید اتفاقی باشه اما هر بار که زنگ میزنم و میرسه به مرحله شبکه ، آنتنم قطع میشه میرم یک جای دیگه که باز برمیگردم درست میشه!
امیدوارم که حل بشه چون از خرداد که گرفتم ، تا اواسط مهر سرعتم واقعا عالی بود....
این پشتیبانیشون که واقعا افتضاح هست و از اون خنده دار تر سطح پایین کمک کردن اپراتور ها پاسخگوی 707 هست و سرعت پایینپا بقیه قسمت ها.
بازم خیلی مرسی از جواب.
جوابی گرفتم ، حتما میگم
خوب مشکلتون همینه سرهت BTS ای که بهش وصل میشید کمه . فرکانس اون BTS ای که سرعتش خوبه رو بگذارید باشه و بقیه فرکانسها رو پاک کنید.نقل قول:
مودم هاتون رو به هیچ عنوان بروز رسانی نکنید ایرانسل این قسمت رو حذف کرده و دیگه نمیشه فقط یک فرکانس رو گذاشت .
از کجای پنل باید ببینیم که به کدوم آنتن وصل هست؟نقل قول:
دوستان عزيز يك سوالي:
من عضو يك سايت هستم كه الان در حال تعويض سرورشه و كلا ميخواد تغيير كنه. حالا از امروز پيغام داده كه سايت به زودي باز ميشه. اما زمان مشاهد سايت جديد به اين هم بستگي داره كه ISP شما DNSهاش رو كي آپديت ميكنه. براي وايمكس ايرانسل اين چه جوريه؟ كي DNSها آپديت ميشه؟ اصلا ميشه؟!