با حذف هم ميشه ولي بستگي به نوع حذف داره، مثلا اگه حذف ماده35 باشه(يعني سر جلسه امتحان نرفته باشي) ميشه. اما اگه استاد حذف كرده باشه(حذف غيبت كلاسي) نميشهنقل قول:
Printable View
با حذف هم ميشه ولي بستگي به نوع حذف داره، مثلا اگه حذف ماده35 باشه(يعني سر جلسه امتحان نرفته باشي) ميشه. اما اگه استاد حذف كرده باشه(حذف غيبت كلاسي) نميشهنقل قول:
سلام خسته نباشین چند سوال دارم
من ریاضی 1 و فیزیک 1 افتادم البته فیزیک.1 اعتراض زدم
حالا سوالام
1- من بخوام ریاضی 2 بردارم شنیدم همنیاز کنم باید برم اموزش? باید چیکاز کنم? چون پنجشنبه میخوام برم دانشگاه بعد نمکنه دانشگاه اجازه نده همنیاز کنم?
2- حالا که من ریاضی 1 افتادم امار نمیتونم بزدارم? چون پیشنیازش ریاضی 1 اینم باید دزخواست همنیازی بدم?
3- حالا که فیزیک 1 اقتادم نمیتونم همزمان با فیزیک 1 ازمایشگاه فیزیک 1 بردارم? اینم باید همنیاز کرد?
ممنون میشم
سلام.نقل قول:
نياز به انجام كار خاصي نيست. چون يه بار رياضي1 افتادي، پيش نيازييش تبديل به هم نياز ميشه. در مورد فيزيك1 هم به همين صورت. يعني شما فقط لازمه درسهاي وابسته رو همراه رياضي1 و فيزيك 1 اخذ كنين.
اها پس نیاز نیس کاری کنم
اخه شنیدم بعضی دانشگاه ها اجازه نمیدن باید درخواست کتبی بدی
بعد یع سوال دیگه با معدل 13 چند واحد میشه برداشت تو ازاد
تا اونجايي كه من مي دونم نياز به كار خاصي نداره. طبق آيين نامه كه اينجوره.نقل قول:
تا 20 واحد ميشه برداشت.
ماده 23 : در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند.
روال معمولش توي دانشگاه اينه كه بعد از يه بار افتادن پيش نياز به همنياز تبديل ميشه و نياز به تقاضا نداره، ولي چون ايين نامه گفته "با نظر گروه، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند." شايد بعضي دانشگاه ها تقاضاي كتبي رو از دانشجو بخوان. در هر صورت شما برا اطمينان از متصدي رشته تون يه سوال بپرسين كه تقاضا لازم هست يا نه.
متشکرم
پس برا محکم کاری هم شده پنجشنبه میرم
سلام من 20 واحد برداشته بودم این ترم. 3تا رو حذف کردم شد 11واحد.11واحد رو اگه معدلم زیر 12 بشه مشروط نمیشم؟(آخه شنیدم میگن اگه واحدا زیر 14تا باشه و معدلت زیر 12 بشه مشروط نمیشی)ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام. در صورتي كه انتخاب كمتر از حد مجاز واحد خارج از اراده دانشجو باشد، آره در غير اينصورت مشروطي محسوب ميشه، اين هم ايين نامهاش:نقل قول:
ماده 19 : تعداد واحدهاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيلي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد.
تبصره 1 - در نيمسال هايي که دانشجو به دليل رعايت پيش نياز ها يا عدم امکان ارائه درس توسط واحددانشگاهي تا پايان هفته حذف و اضافه موضوع ماده 36 کمتر از حد اقل واحد درسي مجاز را انتخاب نمايد بلامانع بوده لکن آن نيمسال جزو سنوات تحصيلي دانشجو محسوب مي گردد اما چنانچه ميانگين آن نيمسال کمتر از 12 گردد مشروطي به حساب نمي آيد و نمرات دروس آن نيمسال در ميانگين کل و نيمسالي دانشجو محاسبه مي شود.
دوستان مدرک دانشگاه سما که زیر نظر ازاد هست معتبره ؟؟ من کارشناسی ناپیوسته عمران هستم مهر نظارت بهم میدن ؟؟؟
خودشون که میگن معتبر هست و پای مدرک میخوره دانشگاه ازاد واحد سما .
کسی چیزی میدونه ؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان این ترم درس اشنایی با مبانی دفاع مقدس برداشتم ولی تو چارت نبود حالا میخواستم ببینم حذف میشه ؟
cancellation....
این پست حذف شود
سلام
عاقا الان خواستم انتخاب واحد کنم خطا داده میگه " بعلت بدهي مالي به مبلغ( 4421054 ريال ) مجاز به انتخاب واحد نمي باشيد "
حالا اینو چجور پرداخت کنم هیچ گزینه پرداختی چیزی نداره ؟ :n13:
فقط اون گوشه شناسه پرداخت داره همین !!
ویرایش: تا اونجایی که تحقیق کردم فهمیدم که باید از طریق بانک ملی یا ملت و یا از طریق کارت های عضو شتاب پرداخت کرد
خو اونجا باید هم شناسه پرداخت باشه هم شناسه قبض رو ارائه بدیم من شناسه قبض از کجا بیارم !! :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریه ثابتتون هست و
اصولا یه همچین چیزی داره، در بخش بالاییِ هر پورتالی!
سمت راست هم که میبینید نوشته امور مالی و ...
و برای شناسه پرداخت، تو صفه ی پورتالتون،
یه بخشی هست نوشته، مشخصات کاربر، یه گزینه ای داره در اونجا به اسم شناسه کاربری...
نقل قول:
ممنون ولی من روی هر کدوم از اون بخش ها میزنم همون صفحه اول باز میشه فقط گزینه انتخاب واحد همون خطا رو میده
میخواستم بدونم چجور میشه پرداخت کرد آنلاین !!
از طریق سایت اطلاع رسانی دانشگاه ببینید نحوه پرداخت شهریتون چطوریه، برای ما تا دو سال پیش غیر اینترنتی بود مثل شما، کار نمیکرد قسمت مالی.نقل قول:
به این صورت که شناسه پرداخت رو یاد داشت میکنید، با شماره حساب دانشگاه، یا ملیه یا ملت، میرید فرم واریز نقدی رو از بانک میگیرید، بالاش علاوه بر شماره حساب یه شماره شناسه یا جام یا همچین چیزی هم نوشته که برای هر دانشجو متفاوته، مبلغ رو که پرداخت کردید، یا همون موقع فیش تاییدیرو به حسابداری دانشگاه میدید، و اونها تایید میکنن، یا اینکه چند ساعت تا چند روز بسته به کار حسابداری صبر میکنید تا حسابداری به واریزی ها رسیدگی کنه، اونجا از روی شناسه پرداخت شما که تو ریز حساب دانشگاه هست متوجه میشن پرداخت کردید و تموم.
ولی حتما به سایت اصلی مراجعه کنید ببینید چطوره، تا وقتتون گرفته نشه.
دوستان یه سوالی برام پیش اومده، مبلغ شهریه هر سال و رشته رو از کدوم سایت میشه در آورد؟ من احساس میکنم واحد ما تخلف کرده و شهریمونو از پارسال به امسال تغییر داده، درصورتی که باید ثابت باشه و برای ورودی های جدید افزایش باشه.
از کجا میشه پیگیری کرد؟
ممکنه مشکلتون از مرورگر باشه.نقل قول:
چون خودم که می خوام برم تو پرتالم، همیشه با فایرفاکس میرم. جون معمولاً با مرورگرهای دیگه به مشکل بر می خورم.
پیشنهاد می کنم با فایرفاکس برید...
ممنون هم بانک ملی هم ملت رو گفته همینطور کارت های عضو شتاب میخواستم بدونم چطور فقط با شناسه پرداخت از عابر بانک پرداخت کنم اصلا میشه؟نقل قول:
با چند مرورگر تست کردم همشون همینجوره ، فک نکنم مشکل از مرورگر باشه ![نقل قول:
با فایر فاکس امتحان کن دوست من درست میشه سیستم دانشگاه ازاد فقط با فایر فاکس جواب میدهنقل قول:
با چند مرورگر تست کردم همشون همینجوره ، فک نکنم مشکل از مرورگر باشه ![
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
دوستان یک سوال اگر ترم اخر باشیم و بتونیم 24 واحد برداریم و بر همین اساس لازم نباشه پیش نیاز .هم نیاز رو رعایت کنیم
اما بعد از انتخاب واحد یکی دو تا درس ها رو حذف کنیم .. اون تبصره ی ترم اخر باز هم پا برجاست ؟
یعنی درسهای که بخاطر ترم اخر بودن پیش نیاز شون رو رعایت نکردیم حذف نمیشوند ؟ ( چی گفتم:n02:)
(اون درس های که حذف میکنیم ربطی به دروسی که پیش نیازشون رعایت نشده ندارن و کلا مستقل هستند)
نه با عابر نمیشه، من یادم رفت دوستان درست میگن اگر هیچ کدوم از منوهای کشویی برات باز نمیشه، مشکل مرورگرته، اینترنت اکسپلورر باز کن، ازین مسیر کامپتیبیلیتی رو بزن بعد درست میشه IE8\tools Menu\Compatibility Viewنقل قول:
ممنون از همه دوستان درست شد :دی
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد چجوریه؟
اگه بدون کنکور ثبت نام کنیم دیگه نمیتونیم کنکور بدیم ؟ یا نمیتونیم کنکور آزادو بدیم؟
تاریخ شروع ثبت نام کیه؟
اقا یه سوال فوری
حذف ماده 35 3تا درس میشه حذف کرد درسته ؟؟؟
من 3تا 3واحدی حذف کردم اشکال نداره ؟؟
اغلب واحدهای دانشگاهی آزاد در اکثر رشته ها پذیرششون بصورت بدون کنکور و از روی معدل انجام میشه، برای مقطع کارشناسی پیوسته از روی معدل دیپلم و پیش دانشگاهی، مقطع کارشناسی ناپیوسته از روی معدل کاردانی و مقطع کاردانی پیوسته هم مخصوص دوستان فنی و حرفه ای و کاردانش هست.. شما میتونید هم برای بدون آزمون ثبت نام کنید و هم اینکه کنکورش رو بدید چه آزاد و چه دانشگاه های دیگه.. محدودیتی وجود نداره..نقل قول:
ثبت نام بدون کنکور هم ترم پاییز هست و هم ترم بهمن.. ثبت نام ترم بهمن همین چند روز پیش مهلتش تمام شد (غیر از مقطع کاردانی پیوسته که هنوز ثبت نام انجام میشه) و ثبت نام ترم پاییز از نیمه دوم شهریور شروع میشه.. برای ثبت نام میتونید به سایت azmoon.org مراجعه کنید.
مشکلی نداره.. برای حذف بیشتر از 3 درس هم میتونید گواهی پزشکی ببرید..نقل قول:
بچه ها میان توی دل ادم خالی می کنن .میگن حذف ترم میشی و ...نقل قول:
من این ترم 17 واحد داشتم که 9 تا رو حذف کردم و 8 واحد پاس کردم
شوخی کردن... تحت هر شرایطی شما حق دارید تا 3 درس رو حذف کنید.. بیشتر از اون رو هم میتونید با بردن گواهی پزشکی حذف کنید، حتی اگر هیچ واحدی رو طول ترم پاس نکرده باشید..نقل قول:
سلام. توی هر ترم چند درس عمومی میشه برداشت؟
انقلاب اسلامی ایران و فارسی عمومی رو میشه توی یک ترم با هم گرفت؟
از هر گروه یک درس، شما میتونید 1 درس از معارف بگیرید ( انقلاب یا اندیشه یا هرچی) یه درسم فارسی مشکلی ندارهنقل قول:
سلام اگه تو دوره تمام وقت سه تا درس سه واحدی حذف بشه
از 20 واحد 9 واحد حذف به دلیل ندادن امتحان
فقط11 واحد پاس بشه مشکلی نیست؟
یه جا قبلا شنیده بودم باید هر ترمم حداقل 12 واحد پاس بشه؟
شنیده شما صحت نداره.. شما اگر بعد از حذف سه درس و حتی بیشتر (با بردن گواهی پزشکی) تعداد واحدهای پاس کردتون به صفر برسه باز هیچ اتفاقی نمی افته.. بنده تجربه شو داشتم چند سال پیش.. مگه اینکه قوانین جدیدی وضع شده باشه که بعیده.. اون 12 واحد، حداقل تعداد واحدهایی هست که میتونید موقع انتخاب واحد بردارید نه حداقل واحدهایی که باید پاس کنید.نقل قول:
با سلام
ببخشید میخاستم بدونم ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد تموم شده؟؟؟
شهریه کارشناسی ارشد آزاد چه جوریه؟
رشته های انسانی
سلام
من دی ماه سال 93 از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل میشم میتونم برای کنکور ارشد آزاد 93 ثبت نام کنم اگه قبول شدم به جای مهر ماه در ماه بهمن 93 در دانشگاه قبولی ثبت نام کنم؟ (یعنی مثل کارشناسی آزاد) ؟
توی تایپیک ارشد هم پرسیدم کسی جواب نداد
سلاممم
من یه سوال داشنم تا هفته قبل میخواستم ترم دوم دانشگاهمو برم
و دیروزم خیلی بد انتخاب واحد کردم و کلا 11 تا انتخاب واحذ کردم و ثبت نهایی زدم
بعد الان پشیمون شدم کلا نمیخوام این ترم برم دانشگاه چون کنکور دارم
حالا چیکار کنم
خودشون مرخصی زد میکنن? پاشم برم دانشگاه?
لطفا راهنمایی کنین ...
سلامنقل قول:
اگر برای انتخاب واحد هست
مستنوید به صورت حضوری بروزید و تغییر بدهید.
اگر مدارک کامل دادی باید بای مرخصی بروید.ولی هزینه شهریه ثابت + هزینه انصراف در صورت تغییر دانشگاه را از شما خواهند گرفت
موفق باشید
سلام
وقت همگی بخیر
دانشجوی ترم 6 کارشسناسی هستم
میخواستم بدونم ایا میشه من برای کنکور 94 ثبت نام کنم
ینی اخر ترم 8 کنکور بدم
و واحد دیگه ای از دانشگاه ازاد قبول شم
انصراف بدم و برم
(تا اینجاشو ک میدونم مشکلی نداره)
مشکل نظام وظیفه هم ندارم
سوال اینه ک ایا مدرکم از دانشگاه جدید میاد یا قدیم ؟؟؟
اخه شنیدم باید حداقل 4 ترم یا نصف واحداتو جای جدید گذرونده باشی تا مدرکت از اونجا بیاد
خیلی خیلی واجبه
ممنون میشم کمکم کنید.
ورودي هاي 90 بايد چند واحد پاس كنن براي ليسانس؟ علوم انساني
مديريت دولتي
یه سوال مهم دارم: من "جمعيت و تنظيم خانواده" رو ترم پیش پاس کردم
ولی این ترم توی چارت انتخاب واحدم یه درس به عنوان: "دانش خانواده وجمعيت" اومده که جایگزین درس قبلی شده،
من ترم آخرم میترسم مجبورم کنن این یکی رو هم پاس کنم!
برش دارم یا برندارم؟