عمران رو که داره ولی پزشکی رو نمیدونمنقل قول:
در9 ترم تموم میکنید لیسانس رو ... یعنی مدت کارشناسی در پیام نور 9 ترم است ، برخلاف دانشگاه های دیگه که 8 ترم است
Printable View
عمران رو که داره ولی پزشکی رو نمیدونمنقل قول:
در9 ترم تموم میکنید لیسانس رو ... یعنی مدت کارشناسی در پیام نور 9 ترم است ، برخلاف دانشگاه های دیگه که 8 ترم است
اگه 146 واحد داشته باشی و هر ترم20 واحد برداری و ترم تابستونم 6 واحد بردارینقل قول:
میتونی 6 یا حداکثر 7 ترمه تموم کنی(بشرطی بچه زرنگی باشی به فکر معدل حداقل بالا 15 باشی:n06:)
دستتون درد نکنه... خداکنه منم بتونم 6 ترمه پاس کنم +من 33 واحد از اینجا میتونم تطبیق بزنم یعنی میشههههههه...راستی عید همگی مبارک:n16:نقل قول:
التماس دعا
یعنی میشه همچین کاری رو تو پیام نور کرد...؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره چرا نشهنقل قول:
بشینی درس بخونی فقط و پایه قوی باشه راحت میتونی تموم کنی
ولی بیشتر رشته های انسانی می تونن انجام بدن که درس های فرمولی ندارن و فقط خوندنیه راحت می تونن درس پاس کنن
البته تو پیام نور دانشجوا 20 واحد برمیدارن یه سه واحد نمیرین یه سه واحد میفتن ..اخرش میبینی از 20 واحد فقط 12 واحد پاس کردی:n28:
ببینید الان یه سوال واسه من پیش اومد:نقل قول:
اگه من همه ریاضی ها رو پاس کرده باشم و دروس تخصصی رشته مون مونده باشه(رشته من رو هم که میدونید) اونوقت الان امیدی هست 6 ترمه تموم کنم؟(یه سری عمومی هم کم و بیش پاس کردم اونا راحته)
درسای تخصصیش چه جوریه؟ مثلا بنظر شما درجه سختیه مبانی کامپیوتر(پاسکال) چجوریه؟ اینو بگید من خودم میتونم تخمین بزنم بقیه اش چقدر سخته:n13: و چه بسرم خواهد آمد:n02:
اگه ریاضی ها رو پاس کرده باشید کارتون راحت تر میشه...نقل قول:
اما درسهای تخصصی رشته کامپیوتر حجمش خیلی زیاده..مثلا درسهایی مثل ذخیره و بازیابی و مهندسی نرم 1 و 2 و سیستم عامل به شدت مفهومی و سنگینه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخی از درسها مثل معماری و ریزپردازنده و اسمبلی خیلی مشکله...هر کدومش به اندازه یه درس ریاضی کار میبره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برخی هم آسونتره...مثل شبکه و سیستم اطلاعات مدریت و پایگاه داده و هوش مصنوعی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل رشته مهندسی نرم افزار مشکله و باید خیلی درس بخونی اگه مثل من تنبل باشی کارت به جاهای باریک میکشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برام درسی که پاس کردی پ خ نکردی وقت کردی بفرستنقل قول:
فکرکنم فقط ریاضیات و فیزیکت و امار که داشتی تطبیق بخوره دیگه درس مشترکی به نظرم نمیرسه.
بستگی داره مبتدی باشی تاحالا نخونده باشی 7 از ده ولی وقتی c++ بخونی میشه 2 از ده
کلا درسی که مساله داری درجه سختیشون 8 از ده
یه خوبی پیام نور اینه که سوالات تشریحیش از خود کتابه مثل دانشگاه دیگه من در اوردی نیست ولی کیه که بتونه یه کتاب 300 صفحه ای حفظ کنه:n28: تنها راهش مرور درس در طول ترمه .
کتاباشم از نظر محتوا استاندارده توضیح الکی نمیده.
الان من درس سیستمهای چندرسانه ای برداشتم کتابش مال خود پیام نور نیست خیلی حجیمه هر خطش یه نکته باید بخونی من دو روزه فقط 60 صفحه خوندم:n28: اصلا غیر استاندارد مثل کتاب معماری .
ولی در کل کتاب عالیه برای اطلاعات عمومی حتما بخونیش
دوستان به سؤال پیش اومده برام.
فرض کنید امتحان فیزیک یا ریاضی دارید و هیچی نخوندید.
برید سر جلسه امتحان شانسی بزنید بهتره یا اینکه نرید اصلا؟ (فرض کنید میان ترم ندارید:n02: ) در صورتی که تعداد واحد کمی رو پاس کرده باشید اون ترم مثلا 12 ترم.
دوستانی که تجربه دارن کمک کنن پلیز :n02:
مرسی :11:
شما تو این جور مواقع سعی کن بخشی از کتاب رو بخونی ..مثلا 2 فصل اول ..نقل قول:
اینطوری مطمئنا اگر سئوالات تشریحی 30 تا باشه میتونی 5 تا تست رو درست بزنی و بقیشو حتی اگر شانسی بزنی میتونی موفق بشی...
من همین امتحان زبان تخصصی این ترم رو اینطوری پاس کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی نخوندی و فردا هم امتحان داری خب فکر میکنم نری سر جلسه بهتره :n01: ... ممکنه اگر بری معدلت رو بیاره پایین و باز ترم بعد 12 واحد برداری ( بچه حول شده 12 واحد رو نوشته 12 ترم :n02:)نقل قول:
ولی روی تشریحی ها کار کنی خوبه ... از طرفی میان ترم هم نداری و کارت سخته
نقل قول:
فردا جمعه مگه نیست ؟ جمعه هم کسی امتحان میده مگه :n02: :n04::n03::n02:
این یه تست هوش بود و شما برنده شدی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هفته پیش روز جمعه من زبان تخصصی داشتم..امتحانات فشردس واسه اونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی تا الان خبر نداشتم این ترم جمعه هم امتحان میدن ... :n02:
به حق چیزای نشنیده و ندیده :n02:
حسنی به مکتب نمیرفت اگه میرفت جمعه میرفت :n13:
من تجربه هاش رو داشتم اساسی تا دلت بخواد:n02:آقا نرو اشتباهه بری.دروس تخصصی مثل ریاضی و فیزیک اصلا شوخی بردار و شانسی نمیشه زد مثل دروس عمومی.بی شک میفتی اونم با نمره ی کم که روی معدلت تاثیر میذاره.همین اتفاق برای من چندین بار افتادهنقل قول:
اون جمله قرمز رنگت یعنی حسنی پیام نور میخونده :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
تشکر تشکر از شما و از جناب آقایhamid_diableنقل قول:
فک کنم بتونم امیدوار باشم.
الان مثلا من فردا امتحان گسسته دارم و از 12 خرداد وقت داشتم بعد توی این مدت داشتم بجای گسسته، کتاب "جاوا اسکریپت" میخوندم لای جزوه گسسته رو باز نکردمممممم. فک کنم استادم این کامنته منو ببینه 20 بشم بهم بده 2:n02:
بعد با یه اعتماد بنفسه کاذبی میخوام بالای 12 بشم تطبیق بزنم:n08:حتمـــــــــــــــ ــــــا:n19:الانم دارم میرم بیرون تا عصر. فک کنید دیگه چه سر خوشم من :n20:
دریـــــــافت لیــــــست دروس دانشگـــــــــــاه پیـــــــام نور کـــــــه آزمون آنها در تاریخ ۱۸ خرداد ۹۲ به صورت الکترونیکی (بدون کاغد) برگزار می شود – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ریاضی 1 دارم.میان ترم 6 !
هیچی نخوندم ولی می خوام برم سر جلسه.یعنی اگه شانسی بزنم 3.5 هم نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سایت گلستان برای من باز نمیشه برای شما هم همینطور هست؟
شما ریاضی 1 داری؟ ریاضی 1 که امتحانش تموم شد رفت که؟ ما هم امتحان دادیم و از 7 نمره تستی 2.5 شدیم. گند زدیم رفت.نقل قول:
شما چقدر امتحان داشتی این ترم ؟ چندتا درس برداشتی ؟ :n04: ... همه هم سنگیننقل قول:
برو موفق باشی :)
آمار و احتمالات مهندسی کسی چیز ی خونده ؟ :n10: فصل های 1 - 2 - 3 تشریحی داره
امروز دیدم نوشته شرح لمعه امتحانش تو سایت برگذار می شه ! خیلی خوب بود . بهتر می شه پرسش ها رو آنالیز کرد . پر کردن گزینه ها وقتت رو نمیگیره . همینطور پاک کردن و تغییر نظر ! تسلط بیشتری رو زمان داری و رو پرسش ها . ولی اگه بلد نباشی دیوونه می شی پا کامپیوتر ! در کل خوب بود . خوبه همه امتحانا اینطور باشه .
البته امتحانو خوب ندادم در کل
منم امروز آخرین امتحانم رو دادم و راحت شدم تو این 5 ترمی که تو پیام نور بودم تا حالا سوالات به این شکل نامیزوون ندید بودم اکثرا سوالات تشریحی رو از سخت ترین مباحث انتخاب کرده بودن لااقل برای رشته ما که این طوری بود البته مباحث سوالات تستی مثل ترم های گذشته بود
دوست عزیز شرمنده که رک میگم اما این همه نوشتی یه چیز به دردبخور بچه های تاپیک ننوشتی و همش از خودت تعریف کردی...................!:n05:نقل قول:
دوستان این تاپیک شده مملو از پست های اسپم! چت روم که نیستش اینجا/لطفا دوستان پستهایی بزارن که قابل استفاده باشه و برطرف کننده مشکلات:n16:
لیست دروسي که آزمون آنها در تاریخ ۱9 خرداد ۹۲ به صورت الکترونیکی برگزار می شود .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
flashdesign عزیز بخاطر این مطلب من ازتون عذر میخوام. فقط یه شوخی بود و امیدوارم از من ناراحت نشید.:n16:نقل قول:
نه داداش امروز ساعت 2 امتحان داشتم.منم گند زدم رفتنقل قول:
سلام دوستان
کی نتایج تشریحی ها را میزاره توی گلستان
و همین طور کی کارنامه این ترم را میده؟کارنامه نهایی
سلامنقل قول:
بستگی به استاد و مرکز داره ...
باید صبر کنی تا امتحانات تموم شه
بعدش به تدریج نمرات رو ثبت و پس از ثبت تمامی نمرات و تایید شدن ، کارنامه اصلی رو میشه دریافت کرد ...
پس با توجه به گفته های شما هیچ قید و بندی نداره کی میزاره چون الان در گلستان برای اعتراض به دورس تاریخ مهلت اعتراض داده در حالی که هنوز نمره تشریحی همون درس را نزدهنقل قول:
بله درسته ... پیام نور و بی بند و باریش :n02:نقل قول:
من دیروز امتحان سیستمهای چند رسانه ای داشتم .دو رشته هم داشتن الان که سوال تو سایت گذاشتن برای دانلود با اون سوالاتی که بهم دادن سر امتحان فرق میکنه:n28:
یه لحظه متوجه دو صندلی جلوتر شدم یه سوالش نمودار داره مال من نداره سوالش فرق میکنه .
حالا چکار کنم اصلانم بالا سوالاتم نگاه نکردم چی نوشته دیدم سوالات مال منه دیگه بالاش نگاه نکردم چی نوشته:n30:
کسی مهندسی اجرایی هست ببینم سوالاتش تو سایت چی گذاشته:n28: سوالات من اشتباه حل کردم یا تو سایت اشتباه گذاشته
سوالات فرقی نمیکنن زیاد فقط 4تا سوال فرق میکنه :n28:
سوالات تشریحی هم داشته ؟ اگر فقط سوالات تستی بوده که اصلا امکان نداره بتونی ثابت کنی سوالات رو بهت اشتباه دادن فقط باید شانس بیاری جواب هاشون تقریبا یکسان بوده باشهنقل قول:
اولین کاری که سر جلسه باید بکنی نگاه کردن به سربرگ سوالاته چون اکثرا اشتباه میکنن همین دیروز یه ورقه از سوالات منو بهم ندده بودن
خدا شکر هم تستی بود هم جوابش یکی بود فقط 4تاسوال فرق داره ولی جوابشون یکین تو هردو نمونه سوالنقل قول:
خدا بگم چکارشون کنه :n24:
بچه ها ، پیام نور ترم تابستانه برگزار نمیکنه ؟
چرا برگزار میشه از 4/28 تا 5/8 انتخاب واحدهنقل قول:
خوبه پس زیاد ضرر نکردی :n02:نقل قول:
/
بعد گذشت 10 روز هنوز سوالات زبان عمومی رو نزاشتن برای دانلود !
دوستان سیستم گلستان براتون باز میشه ؟ برای من Unable to connect میده :n03: