سلام دوستان من تازه امدم سایت یه سوال داشتم ماشین پراید من یک ماهی میشه روغن کم میکنه هیچ روغن سوزی هم نداره فقط امروز دیدم تو فیلتر هواش کمی روغن هست با اون لوله خرطمی لطفا راهنمایم کنیدع
Printable View
سلام دوستان من تازه امدم سایت یه سوال داشتم ماشین پراید من یک ماهی میشه روغن کم میکنه هیچ روغن سوزی هم نداره فقط امروز دیدم تو فیلتر هواش کمی روغن هست با اون لوله خرطمی لطفا راهنمایم کنیدع
سلام دوستان
ماشین من پراید هست 131SE با همین ترمزهای بقول خودشون ABS. سال ساخت 95
جدیدا وقتی سرعتم بالا میره که باعث میشه بین ترمز گرفتن هام وقفه زیادی بیفته، ترمز خالی میکنه و پدال تا اخر پایین میره ولی ترمز نمیگیره. مجبورم دو یه بار نیمه فشار بدم تا ترمز سفت بشه و بگیره. غیر از داخل شهر و ترافیک که مجبورم همش ترمز کنم، بقیه جاها ترمز خالی میشه.
تو جاده های کوهستانی که سراشیبی و سربالایی هی کم و زیاد میهش خیلی بیشتر اتفاق میفته تا توی اتوبان و جاده ی صاف و هموار.
این مشکل از چیه که ترمز هی خالی میکنه ؟ خودم میتونم تعمیرش کنم؟
ممنونم
خیر نمیتونی.نقل قول:
این اشکال اغلب از لوازم ترمز پشت پدال هست و گاهی اوقات در احتمال خیلی ضعیف اشکال از بوستر ترمز.
بایستی به مکانیکی بری و اشکال رو شرح بدی و اونها برات لوازم ترمز رو عوض میکنن. و مشکلت حل میشه
هزینه زیادی نداری. احتمالا زیر 50 تومن با دست مزد.
اگر از بوستر باشه که ممکنه هزینه بالابره
دوست گرامی همونطور که دوست عزیزمونم فرمودند این مشکل بیشتر از پمپ و بیشتر از بوستر هست شما چک کنید کهنقل قول:
روغن ترمز از جایی نشتی نمی ده یعنی زیر ماشین مخصوصن قسمت تایر ها روغنی نباشه و درب موتور رو باز کنید اون اخر بوستر رو پیدا می کنید اگر اونجا هم نشت ندارید و روغنن ترمز کم نشده باشه حتمن اول اقدام به هواگیری کامل سیستم ترمز و بعد از اون تعمیر بوستر کنید ( مشکل بوستر رو در ترمز های جدید پراید زیاد می شه دید)
لطفن این موضوع رو بسیار جدی بگیرید چون خیلی خطرناکه در صورت نداشتن ناگهانی ترمز و استرسی که وارد می کنه خیلی خیلی باید مواظب باشید
- - - Updated - - -
کم کردن روغن دوست من خیلی مختلفهنقل قول:
ماشینتون چند سال کار کرده و چقدر روغن ک می کنه چطور متوجه شدید
در موقعی که ماشین کاملن خنک و خاموشه اب رادیاتور رو چک کنبد و مطمن شید که روغن توی اون نباشه و آب کم نشده باشه . درب روغن رو باز کنید و مطمن شید که اب اونجا نباشه و یا کف نکرده باشه
با توجه به گرمی هوا و کیفیت روغن ممکه بخار شده باشه و با این حال حتمن کامل چک کنید که از جاهایی مثل کارتل و ف ی لتر روغن نشتی ندارید
اگر ماشینتون خیلی خوب کار می کنه و نشونه ای از لرزش و یا داغ کردن و بی قدرتی نداره پ ی لتر هوا و جای اون رو کامل تمیز کنید و دوباره یک هفته تست کنید و مطمن شید که فن بخوبی کار می کنه ترموستات جام نشده و ماشین حالت نرمال رو دارهموفق باشید
سلام دوستان گلم عید قربان را به همه تون تبریک میگم من یک پراید مدل 85از صفر کیلو متر خریده بودم چند وقتی هست داغ میکنه یعنی از خط وسط هم رد میشه نزدیک خط قرمز میاد البته وقتی چراغ روشن کنم اینجوری میشه با این حال باز روز ها هم اگه داخل شهر دنده سنگین حرکت کنم داغ میکنه خدا می دونه چقد خرج کردم از شمع ها گرفته تا باز کردن موتور بخدا نزدیک1200هزار تومان خرج کردم جواب نداده خیلی اعصابم خرابه این ماشین تنها وسیله نان اور خونه ام هست الان بدهکار شدم تورا بخدا کمکم کنید لطفا
سلام دوستان گلم من یک پراید مدل85از صفر دستم بوده مدتی هست که موتورش داغ میکنه وقتی دنده سنگین داخل شهر میرم زیاد داغ نمیکنه اما اگه چراغ هاش روشن باشه تا نزدیک خط قرمز بالا میاد بخدا هر قطعه ی بگید عوض کردم تا موتورش را هم باز کردم انژیکتورش هم باز کردم چند روز پیش و نزدیک1300هزارتومان خرجش کردم درست نکرده مکانیک خوب نیست تو شهرمون بخدا این ماشین نان اور خونه ام هست بخدا الان بدهکار شدم تو این گرونی بازار تورا بخدا کمکم کنید R@ Satare:
هذا جهازي اللاسلكي وسلاحي
اليوم كنت لابسه لون الاالزيتوني الجميل مال حزب البعث وكنت اتمشى في شوارع تكريت وكل الناس نساء ورجال كانو يصفقون لي ويشجعوني وكانو فرحانين من شجاعتي ويقولون عفيه على شجاعتج يا احلى لبوه
عاش حزب البعث
ممکنه هواگیری و جرم گیری لازم داشته باشه سیستم روغن ترمز تا بوستر ی سوپاپ داره اون جرم بگیره داستان درست میکنه برای ترمز گرفتن به موقعنقل قول:
سلام دوستان گلم من یک پراید مدل85دارم از صفر دستم بوده اینک مدتی هست موتورش داغ میکنه البته وقتی چراغ هاش روش باشه و دنده سنگین حرکت کنم تو داخل شهر بشدت داغ میکنه یعنی امپرش تا نزدیکی خط قرمز میاد فنش هم کار میکنه بخدا خیلی خرجش کردم تو شهرمون هم مکانیک خوب نیست به خاطر این از تعوض کردن قطعات ترموستات شمع ها فن و موتورش هم باز کردم خلاصه بیش از 1600هزار تومان خرجش کردم با قرض ولی بی فایده بوده جوابی نگرفتم این ماشین نان اور خونه ام هست تورا بخدا یکی کمکم کنه یک راهنمای دیگه بریدم
سلامنقل قول:
1- حتماً حتماً این تاپیک رو از صفحه اول با دقت و حوصله بخونین و اجرا کنین چون میلیونها تومن پول توشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
2- توی رادیاتور چی هست ؟ آب خالی ؟ ضدیخ با آبمقطر ؟ چه رنگی هست
3- بیرون رادیاتور و کندنسرِ کولر تمیز هست و کثیف و پر از حشرات و خار و خاشاک و خاک ؟
این اتفاقات خیلی نادر هست. یعنی هر صد مورد شاید یکی دو مورد اتفاق بیافته.نقل قول:
از اونجا که رو غن ترمز یک نوع شوینده هست، مانع از ایجاد جرم میشه اما دیده شده که بر روی شفت پیستون، یک نوع خاصی از جرم بسته میشه که روغن ترمز قادر به پاک کردن اون نیست و در محلهایی که موزد سایش اورینگها قرار نمیگیره بسته میشه. تقریبا در نزدیکی محل سایش اورینگها. پس حداقل این رو میدونیم که در محلهایی که برخورد وجود داره (حالا یا برخورد ناشی از سوپاپ یا ناشی از سایش اورینگ) جرم گرفتگی خیلی بعیده.
در مورد مسئله هواگیری مورد حادی هست و اغلب در موقع تعمیر و یا به اتمام رسیدن مخزن روغن ترمز اتفاق میافته.
اگر ناشی از تمام شدن روغن ترمز باشه راننده متوجه این مشکل میشه و بدون طرح مسئله میره مشکل رو رفع میکنه. اما اکر در هنگام تعمیر اتفاق بیافته که باز هم این مشکل خودش رو خیلی زود نشون میده و مجدد مراجعه به همون مکانیک میکنه.
اما بایستی این رو در نظر گرفت که راننده اخیرا برای تعمیر سیستم ترمز اقدامی نکرده و مشکلی که بوجود اومده ناشی از مرور زمان هست.
یعنی راننده یک سال پیش لنت ترمز عوض کرده والان حدود یک ماهه که مشکل ترمز پیدا کرده. مشکلی که شبیه تموم شدن لنت ترمز نیست.
در اینجا ابتدا بایستی محتمل ترین هارو بررسی کرد.
تقریبا 90 درصد مشکلات ترمز ناشی از نشتی اورینگها هست. به اینصورت که روغن جلوی پیستون نشت میکنه و به پشت پیستون برمیگرده.
در این حالت اگر برای مدت طولانی از ترمز استفاده نکرده باشی، در اولین استفاده پدال ترمز تا حد زیادی پایین میره. و با چند بار پدال زدن ترمز به حالت عادی برمیگرده.
این یکی از پر اتفاق ترین مشکلاته ترمزه
در شرایط هواگیری، اگر سیستم هوا داشته باشه، با پدال زدن کمی شرایط بهتر میشه اما مشکل رفع نمیشه. مشکل همچنان پا برجاس و رانندگی رو با خطر مواجه میکنه و اعتماد به نفس راننده در رانندگی از دست میره.
شرایط جرم گرفتگی یکی از شرایطیه که مشمول صرف زمان هست. پس میشه به این احتمال توجه کرد. اما جزء آخرین پیش بینی ها هست.
آیا زمانی که دمای آب به نزدیکی خط قرمز میرسه، احساس میکنی که موتور ضعیف شده و زورش کم شده و یا اینکه هیچ تغییری در توان موتور احساس نمیکنی؟نقل قول:
در موقع صبح که موتور سرد هست و روشن میکنی، به نظرت چند دقیقه طول میکشه تا آمپر آب به وسط برسه؟ (حدسی نگو. مطمئن باش به این زمان)
سلام داخل رادیاتور ضد یخ و اب رادیتور همون سبز رنگ هست باهم مخلوط کردم ریختم و همیشه چک میکنم امروز هم نگاه کردم اب کم نمیکنه و تمیز بود بعد اون مخزن پلاستیکی چی میگن اون هم به اندازه اب داره بخدا به خاطر داغ کردنش خیلی خرج کردم امشب چراغ ها رو روشن کردم و داخل شهر باز داغ کرد نزدیکی خط قرمز رسید و زود چراغ هارو خاموش کردم فن هم به موقعه کار میکنه ولی زیاد میره بالا خلاصه بعد از اینکه امپر نزدیک خط قرمز میرسه میاد پایین اما می ترسم به مرور زمان برام خرج زیاد برداره تورا بخدا کسی میدونه بگه چکار کنم اینجا قبلا گفتم مکانیک های خوبی ندارن فقط پول میگیرن هیچ کاری هم انجام نمی دن
تازه ماشینم کولر هم نداره خیلی وقت پیش کولرش خراب شد درست نکردم چون طرف ما زیاد هوا گرم نمیشه با اینکه هوا خنکه موتورش داغ میکنه اگه هوا گرم بود چی میشد فقط الان وقتی روزها داخل شهر با دنده سنگین برم کمی داغ میکنه مثلا آمپر کمی از خط وسط میره بالا فن روشن میشه دوباره میاد همون وسط وقتی چراغ ها روشن بشه دیگه تا نزدیک خط قرمز میاد حتی اگه درجا بزارم با چراغ روشن کار کنه باز امپرش میاد همونجا نور بالا باشه بدتر داغ میکنه ترموستات هم سالم بود باز عوض کردم همین هفته 400تومان خرجش کردم از فیلر گیری تا تمیزکاری انژکتور و سوزها و غیره ولی بی فایده بوده
ببین جناب، شما بایستی به سوالهای که دوستان میپرسن جواب بدید. کجا دیدی که از پشت اینترنت بتونن مشکل خرابی یک ماشین رو حل کنن؟!نقل قول:
شما به هیچ کدوم از سوالهایی که در مورد ماشینتون پرسیده شد جواب ندادین.
در حدود 20 روز پیش هم یک مشکل دیگه در مورد کسری روغن مطرح کردین. و هیچ مشخص نکردی که الان این دو مشکل همزمان هستن یا مشکل قبلی رفع شده.؟
در حدود 2 میلیون تعمیر موتور انجام دادی، این هزینه ها قبل از کسری روغن بود یا تو همین 20 روز اخیر انجام دادی؟
با این هزینه ها مشکل روغن برطرف شد یا اینکه مشکل کسری روغن علت دیگه ای داشته؟
ما چجوری میتونیم به شما کمک کنیم؟!
سلام دوستان گلم منتظرم کمکم کنید قبلا گفتم موتورم وقتی چراغ هاشو روشن میکنم و داخل شهر با دنده سنگین حرکت میکنم امپرش خیلی میره بالا نزدیک خط قرمز فن هم تازه عوض کردم به موقعه کار میکنه اب رادیاتور هم ضد یخ و اب سبز مخلوط کردم لطفا کمکم کنید
امکان داره اتصال بدنه ضعیف شده باشه . یا ممکنه باطری عمرش تموم شده باشه
سلام بله مشکل روغن ریزیم شکر خدا درست شد ولی مشکل داغ کردن موتورم هنوز بر طرف نشده ج سوال های دوستان را میگم اولا داخل رادیتورم ضد یخ با اب رادیاتور 50به50مخلوط کردم و و اب هم خیلی به ندرت کم میکنه اون هم خیلی کم فکر کنم عادی باشه بعد الان روشن کردم تو 13دقیقه چراغ ها هم روشن بود دقیق امپر یک زره مونده به خط قرمز روشن شد و امپر بعد امد پایین ولی اگه چراغ هاروشن نکنم حتی با دنده سنگین هم حرکت کنم کمتر داغ میکنه مشکل من روشن کردن چراغ ها هست در ضمن الان وقتی موتور داغ کرده بود و فن روشن بود دست گزاشتم روی درپوش رادیاتور زیاد گرم نبود با اینکه امپر نزدیک خط قرمز بود
سلام موقعی که روشن میکنم اگه بزارم درجا کار کنه تو ده دقیقه امپرش میاد نزدیک های وسط البته اگه چراغ هاروشن کنم زودتر میاد بالا و جواب سوال ضعیف بودن موتور نه هیچ احساس ضعیفی در موتور دیده نمیشه حتی فن روشن میشه و الان امتحان کردم در جا موتور کار می کرد با چراغ های روشن تو 13دقیقه امپرش به نزدیکی خط قرمز رسید و فن روشن شد قبلا هم گفتم در صورتی که چراغ روشن نباشه فن زودتر کار میکنه و امپر هم کمی از وسط میره بالا بعضی وقت ها که هوا خیلی گرمه امپرش مثلا داخل شهر کمی میره نزدیک خط قرمز ولی بیرون شهر مشکلی ندارم اگه با دنده 4باشم امپرش به وسط هم نمیاد حتی چراغ ها روشن باشه
مشکل ضعف موتور در موقع گرم شدن نداری. دمای رادیاتور در موقعی که آمپر بالا بود، زیاد نبوده.نقل قول:
در جاده با سرعت بالا مشکلی نداری چون ترموستات به درستی عمل میکنه و دما رو از طریق رادیاتور کاهش میده.
شاید اصلا موتور گرم نبوده و آمپر یه مقدار دروغی نشون میده....!
وقتی ب خط قرمز میرسه دما در حدود 100-130 درجه هست. شما اصلا نمیتونی به موتور دست بزنی.
در این دما موتور زور نداره و نای راه رفتن نداره. ماشین به سختی سرعت میگیره
کپسول آب رو هم عوض کردی؟!
سلام به داداش کپسول آب رو هم عوض کردم و بله در سرعت های بالا هیچ مشکلی ندارم حتی در سربالای های تند هم امپرم از وسط بالا نمیره شاید امپرش درست نمیگه چون چند روز پیش هم بک برق کار هم نظر شما رو گفت ولی من سنسور اب را هم عوض کردم ولی فرقی نکرد اینک بنظرت نمیشه امپرسنج را درست کرد؟
خوب اولین کار اینه که مطمئن بشی کپسول آب سالمه. درسته که عوض کردی ولی ممکنه از اول خراب باشه یا شاید دوباره خراب شده باشه.نقل قول:
صبح که ماشین سرده ، قبل روشن کردن آمپر بایستی در پایینترین درجه باشه.
دومی اینه که مطئن بشی ترموستات به موقع عمل میکنه و راهش اینه که درپوش رادیاتور رو باز کنی و ماشین رو روشن کنی. وقتی که آمپر آب به وسط رسید بایستی توی رادیاتور جریان آب برقرار بشه که از یک سمت آب وارد رادیاتور میشه. این اتفاق قبل اینکه فن روشن بشه بایستی بیافته.
با یه دماسنج دمای آب رو اندازه بگیری و ببینی که چند درجه هست و با چیزی که توی آمپر نشون میده یکی هست یا نه. اینطوری میتونی بفهمی که کپسول آب سالمه یا نه که مجبور نشی یکی دیگه بخری. تست کپسول راه دیگه ای نداره. مگر اینکه عوضش کنی.
سلام یک دنیا تشکر از راهنمایت داداش گلم باشه من فردا این کارهارو اتجام میدم میگم اگه درپوش رادیاتور باز باشه بعد درجه اب تو وسط برسه چطور جریان هوا مشخص میشه از طرفی من چند وقت پیش همین کارو کردم یه خط مونده به وسط اب رادیاتور سر ریز می شد وقتی گاز می دادم می رفت پایین بعد می امد بالا می ریخت بیرون ترسیدم همه ی اب و ضد یخم از بین بره
سلامنقل قول:
1- با موتور کاملاً سرد باید مقدار کولانت تا خطmin یا cold در منبع انبساط باشه
کولانت یعنی مخلوط ضدیخ و آبمقطر
2- کمبود بیش از حدِ کولانت باعث میشه واترپمپ نتونه در دور موتور کم , کولانت رو در سیستم به گردش دربیاره و درنتیجه حرارت بالا میره و با گاز دادن و لالا رفتن دور موتور , کولانت به گردش درمیاد و سیستم خنک میشه و آمپر پایین میاد
3- اگر به دلیلی فن کار نکنه , در حالت ایستاده یا حرکت آرام , آمپر بالا میره و با سرعت گرفتنِ خودرو آمپر پایین میاد چون رادیاتور با بادی که بهش میخوره خنک میشه
4- اتصال بدنه ی منفیِ باتری باعث میشه با روشن کردن چراغها آمپرها به هم بریزه و عددهای غیرواقعی نشون بده
5- اگه آمپر یهو میره بالا و یهو خودش سریع برمیگرده پایین , این علامت خرابی ترموستات و گیرکردنش هست . باید فوراً عوض بشه
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
آره.. اگه درب رادیاتور باز باشه در موقعی که ترموستات باز و بسته میشه آب بیرون میریزه. این مقدار آب در حدود نیم لیتر هست که بیرون میریزه و اکه بتونی با یه سرنگ بزرگ سریع آب رو بکشی به یه حد تعادل میرسه و دیگه بیرون نمیریزه.نقل قول:
فقط موقعی که داری میبندی بایستی دوباره آب پر کنی.
تقریبا وقتی خط آمپر به وسط میرسه و یا کمی زودتر، ترموستات باز میشه و جریان آب رو داخل رادیاتور میبینی.
دمای آبی که درجریان هست بایستی در حدود 90 درجه باشه. و احتمالا یک کمی کمتره چون تا میخواد به وسط رادیاتور برسه چند درجه سرد میشه.
اگه تا این مرحله مشکلی نداشتی بایستی اتصال بدنه رو بررسی کنی که خوب با قطب منفی باتری ارتباط داشته باشه.
بایستی خوش بین باشی که تا اینجا مشکل خودش رو نشون بده. چون بعد این احتمالا بایستی به فکر خرابی های سخت تری باشی. مثل مقاومت فن و رله و نهایتا سرسیلندر که بررسی اینها کار شما نیست.
سلام
دوستان حدود یه هفته میشه که کولر رو میزنم بوی سوختنی مثل بوی لاستیک میاد توماشین مشکلش از کجاست؟
سلام
مدتیه موقع شتابگیری در دنده یک و دو بین دور موتور 2000 تا 3000 جلوی ماشین خیلی میلرزه و انگار وله و رو هواست
وقتی سرنشین عقب هم دارم مشکل مقداری تشدید میشه
به نظرتون چه قسمتهایی مشکل دارن؟
احتمالا یه چیزی هست که داغ میشه و باعث ایجاد این بو میشهنقل قول:
اگر مطمئن هستین وقتی کولر روشن میشه این بو میاد
به باتری ساز مراجعه کنید
لرزها بیشتر به خاطر کلاچه.نقل قول:
اگه در سرعت خاصی این اتفاق میافته میتونه بخاطر بالانس هم باشه.
ولی اینکه موقع شتابگیری و گاز دادن این اتفاق میافته احتمال خیلی زیاد کلاچه . ولی خوب این فقط یه پیش بینیه ممکنه چیز دیگه هم باشه. مثل شکستن دسته موتور. یا اشکال در جلوبندی و یا هر چیز دیگه ای.
بینید تسمه شل نیست؟نقل قول:
دستتو نندازی توی موتور.
سلام دوستان گلم ببخش من کار داشتم دیر پاسخ دادم در خصوص مشکل داغ کردن پرایدم مدل85 قبلا تصادف کردم رادیاتور کمی امده عقب بعد امروز چند تا سیم اتصال بدنه دادم و درپوش رادیاتور را هم تازه عوض کردم مشکلی نداره فقط سوالم این بود اون درب مخزن پلاستیکی چی میگن اسمش همون که نصف پر میکنیم اون را امروز من از لوله کوچلو بیرون هست با دهانم فوت کردم بعد هوا از بغل درپوش می امد بیرون اما به زور بعد رفتم یکی دیکه خریدم اونم مثل همین بود دوباره درب رادیاتور را باز کردم بعد از همون لوله فوت کردم دیدم اب میره داخل رادیاتور )سوال اینجاست ایا این هم احتمال داغ کردن موتور می تونه باشه بعد )(لطفا نحوه هواگیری رادیاتور را دقیق بگید و اخرین سوالم یکی بهم گفت یک رادیاتور بزرگتز بگیرم تا برای همیشه مشکلم درست بشه آیا بنظر شما رادیاتور بزرگ میشه انداخت یعنی جا میشه بازم یک دنیا تشکر از زحمات شما که وقت با ارزشمندتون را برای کمک کردن ما میزارید برایتان بهترین هارا ارزو میکنم خدا یارتون باشه
نحوه هواگیری رادیاتور پراید چطوره بعد در حین هواگیری درب رادیاتور که بازه و اب موقعه گاز دادن بالا و پایبن میره تا موقعه روشن شدن فن باید صبرکنیم ایا خطرنداره درب رادیاتور بازه بعدش من امروز می خواستم هواگیری کنم موتور سرد بود بعد کمی اول ابش رو با سرنگ خالی کردم تا سر ریز نشه زبرش هم یک ظرف گزاشتم موتور دوشن بود اون پیچ پلاستیکی رادیاتور را باز کردم تا اب بریزه بیرون آمپر یک خط مونده بود وسط چراغ هام روشن بود ابش خیلی داغ شد با ریختن اب سرد داخل رادیاتور به زور پیچ را بستم (سوال اینجاست اب رادیاتور را کاملا خالی کنم موقعه هواگیری و قبل از داغ شدن موتور چون اون موقعه نمیشه پیچ را بست ممنون میشم کمی توضیح بدید )
نه اینکارو نکنین.نقل قول:
اگه آب داخل موتور خالی بشه دما با سرعت زیادی بالا میره.
مراقب کار کردن با موتور روشن باشید و زیاد باهاش ور نرید. تسمه ها لباس و دست شمارو به داخل میکشه.
نمیدونم هواگیری چجوریه. فکر میکنم با باز کردن بعضی از بستهای بخاری و اتصالات جریان آب اینکار رو میکنن.
نیازی به رادیاتور بزرگتر نیست. با رادیاتور بزرگتر گرفتن مشکل حل نمیشه. اگر ایراد از رادیاتور نباشه، جلوش بشکه 220 آب هم بزاری فرقی به حالت نمیکنه. مگر اینکه رادیاتور ماشینت جرم گرفته باشه.
لازم نیست پیچ پلاستیکی رو باز کنی. باز و بسته کردن اون باعث میشه پیچ خراب بشه.
لازم نیست بی جهت درب رادیات باز بشه. باز کردنش واسه اندازه گیری دما بود. نه اینکه الکی بازش کنی. باز کنی که چی بشه؟
لازم نیست چنتا سیم برای افزایش اتصال بدنه وصل کنی. اینکار خطرناکه. اگه سیمها به جریان مثبت راه پیدا کنن وضعیت وخیم میشه
آسیب دیدن ECU براتون دردسر بزرگی درست میکنه و شاید دیگه هیچ وقت ماشینت درست نشه.
من فکرمیکنم شما اطلاعاتت خیلی کمتر از اینه که بتونی تستهارو به درستی انجام بدی.
تست اندازه گیری دما و سلامت اقلام نیاز به دقت داره. حالا ماشین فدای سرت، ممکنه به خودت آسیب بزنی.
توصیه ام اینه که به نمایندگی ببری و اونجا چراغ رو روشن کنی تا خودشون مشکل رو واست ببرسی کنن.
بیشتر مشکل لرزش در دور موتور بالا مربوط به دیسک و صفحه کلاچه که با ضعیف شدن و بالانس نبودن دیسک و صفحه بیشتر می شهنقل قول:
اگر مخصوصن وقتی ماشین سنگین تره و سرنشین بیشتری دارید زیاد تر میشه و حس می کنید ماشین اون قدرت کلاافی رو نداره و یا زیاد از حد گاز می خوره
اول مطمن شید که کلاچ شما تنظیمه و به اصطلاح نیم کلاچ خلاصی نداره و سپس دیسک و صفحه رو چک کنید
بعضی وقتها تنظیم کردن سیم کلاچ خرج تعمیر و نعویض دیسک و صفحه رو بر می داره از دستتون
رادیاتور پراید برخلاف پژو انچنان نیاز به هواگیری نداره و می تونید فقط از طریق درب رادیاتور این کار رو انجام بدیننقل قول:
شک من اینه که ترموستات شما درست کار نمی کنه و فکر نکنید که ترموستات چند ماه کار کرده نمی تونه خراب باشه
مطن شید که تسمه دینام شل نباشه و زیر داشبورد رو چک کنید که نشتی درون کابین ناپیدا نداشته باشید
سلام من تقریبا تو همین چند ماه بیشتر قطعات مربوط به خنک کننده رو عوض کردم از شلنگ ها گرفته تا درب رادیاتور و هیچ آبی هم کم نمیکنه و مشکل من فقط موقعه روشن شدن چراغ ها داغ میکنه اونم اگه تو ترافیک باشم خلاصه فقط دوتا قطعه مونده ترموستات و اون فشنگی اب رو عوض کنم ولی ترموستات رو امتحان کردم میگن خراب نیست با این حال اول اون فشنگی رو عوض میکنم اگه جواب نداد ترموستات را هم عوض میکنم بازم از راهنمایتان یک دنیا تشکر میکنم
سلام وقت بخیر دوستان اون رله های سه قلوی زیر باطری پراید صبامدل85 چه وظیفه ی دارن و اگه این رله های سه قلو رو در بیاری یا هر سه شون خراب باشن ایا ماشین روشن میشه من الان نگاه کردم هر سه شون سولفات زده و موقعه در اوردن به خاطر زنگ زدگی زیاد دوتااز پایه های شون شکست سوال اینه می تونم بدون این سه رله 5کیلومتر با ماشین برم تا برق کار یا خطرناکه لطفا بگید با تشکر
عموما در سیستم محرکه موتور ما رله نداریم و رله ها برای تجهیزات جانبی خودرو هستن مثل لامپ و کولر و بوق و غیرهنقل قول:
اما در یک جای مهم که به محرکه مربوط میشه رله داریم و اون هم فن رادیاتور هست که اغلب بصورت دوبل هست. که بخاطر تک دور و دو دور بودن و یا دو فن مجزا بودنه.
عموما اگه رله از کار بیافته اتفاق بدی برای ماشین نمیافته اما اگه مربوط به رله فن باشه در شرایط ترافیک، باعث جوش آوردن موتور میشه اما تو جاده با سرعت بالا مشکلی ایجاد نمیکنه.
دیروزدسته راهنمارو کشیدم که شیبشه شور کار کنه دیدم هیچ آب که نپاچید هیچ صدایی هم نمیاد ازش توروخدا ببید سال به دوازده ماه سه بارم کار نمیکنه ینی سوخته هرچی تو نت گشتم جاش وپیدا کنم چیزی پیدا نکردم ببینم خودم میتونم تعویض کنم یانه (پراید131)
اول فیوزشو پیدا کن چک کن سالمه !نقل قول: