سلام
دوستان من 2 جفت کامپوننت وایب vibe slick 6 دارم برای فروش،اک بند
دوستانی که تمایل دارن پیغام خصوصی بدن ممنون میشم
تشکر از شما
سلام
دوستان من 2 جفت کامپوننت وایب vibe slick 6 دارم برای فروش،اک بند
دوستانی که تمایل دارن پیغام خصوصی بدن ممنون میشم
تشکر از شما
اگه زودتر اقدام نكني از اين هم بالاتر ميره.همينا 195 بودن.نقل قول:
البته كن وود يا پايونير فكر كنم قيمت كمتر داشته باشن ولي صداشون خيلي خب نيست.
محمد جان جسارتا تو اين فروم خريد فروش به اينصورت ممنوعه.شما محبت كن تو امضاتون بياريد.ببخشد من دخالت كردم.:11:نقل قول:
سلام
اختیار دارین
چشم دیگه تکرار نمیشه
ممنون از شما که دوستانه تذکر دادین
هفته پیش یه پژو 405 خریدم که روش یه نیمچه سیستم هست. اسپیکر ها پایونیر 690 و آمپلی فایر premier prg-6400 ، ساب 308 D4 . با افزایش صدا آمپلی پروتکت میکنه.
آمپلی فایر پیشنهادی دوستان برای ساب 308 d4 چیه؟ با در نظر گرفتن دو ساب 308 D4.
ممنون
ببخشید دوستان فرق بین باکس های سیلد و پورتد چیه؟!
چه باندایی واسه پخش کنوود 7016 بزارم ؟ باند 405 slx باند جلو سایزش چنده به نظر شما عوض کنم یا یه جفت باند برای عقب بزارم می خوام یه باندی بزارم که کاملا" با 7016 جواب داده باشه در ضمن کابل خوب برا باندها چه مارکیه با تشکر آقا حمید لطفا برا خرید 7016 و باند خوب برا 7016 قیمت را برام pm کنید من نمی تونم به شما pm بدم هر کاری می کنم pm ارسال نمیشه با تشکر.
نقل قول:
باکس سیلد بسته هست و فقط ساب داخلش قرار میگیره .کمی قدرت ساب کم میشه ولی کیفیت بالا میره
باکس پروتد هم یه شیار یا سوراخ خروج و ورود هوا داره و قدرتش بالاتره .
دوست عزیز بودجه شما خیلی مهم هست .شما چند کار میتوانید انجام دهید :نقل قول:
1- مثلا برای دربهای جلو یه جفت کامپوننت کنوود 1730 بگیرید و رو تاقچه عقب هم یه جفت باند خربزه ای مثلا DLS 1073 یا پایوتیر 6994 یا ....
2- همین کامپوننت بالا . مثلا صندوق یه باکس یزارید و رو تاقچه هم یه جفت کامپوننت دیگه بزارید .
3 - جلو یه جفت بلندگو کرد مثلا پایونیر 1684 بزارید و رو تاقچه عقب هم یه جفت کامپوننت مثلا کنوود 1730 یا هرتز HSK 165 XL و اگر خواستید یه باکس هم صندوق بزارید .
در تمام حالات بالا به یک آمپلی 4 کانال نیاز دارید البته در صورت استفاده از ساب و باکس یه آمپلی مونو یا دو کانال هم نیاز دارید .
به احتمال بسیار زیاد هم باید باتری فابریک ماشین را عوض کنید و مثلا یه 74 آمپر بزارید که به دینام و سیستم و آمپلی فشار نیاد .
کابل برق میتونید گیج 4 یا در صورت استفاده از ساب مثلا گیج 2 ببندید .
کابل برق - کابل بلندگو - RCA - فیوز و کابل بلند گو را هم میتونی بصورت پک سیم بگیری سا سوا سوا بگیرید .اگه تهران هستی مثلا از پست شهرداری سوا سوا بگیری بهتره . مثلا کابل گیج 2 باید 6 7 تومان باشه متری - سیم اسپیکر خوب متری 2 تومان - فیوز 10 12 تومان - RCA هم از 6 7 تومان تا مثلا 40 45 و بیشتر
میتونی یه جفت کنوود 1730 بگیرید - صداش هم خوبه .قبلا مثلا با 335 تومان میشد هرتز HSK 165XL گرفت ولی الان دیگه نمیشه .نقل قول:
حمید جان ای مدل رو من مد نظر بود اما نه این رنگ نارنجی بلکه رنگ های دیگه.
اینم لینک منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کابلهاتون چند گیجه؟
گین آمپ روی چند ولته؟
باکسهای سیلد که از اسمشون پیداس،یعنی بسته. یعنی اینکه هیچگونه هوائی از داخل به بیرون و برعکس نباید جریان داشته باشه.این باکسها از کارائی کمتری برخودار هستن و بسیار مناسب هستند برای سیستمهای کیفیتینقل قول:
باکسهای پرتد یا باس رفلکس،دارای یه دریچه عبرو هوا به داخل باکس هستند به نام Port
پورتها دارای یه فرکانس تیون هستند که با توجه به T/S Parameters ساب ووفرها و حجم باکس توسط نرم افزارهای طراحی باکس تنظیم و به اصطلاح تیون میگردند.لذا تیون کردن پورت خیلی مهم و یه کار اصولی تو اینگونه باکسها هستش.
تو این تاپیک هم مطالب متنوعی رو دوستان قرار دادن.توصیه میکنم مطالعه بفرمائید
محمد این پریمیر هست.از پایونیر کیفیتش بالاتره و مخصوص اروپا و آمریکاس.نقل قول:
من مدقیق منظورت رو نگرفتم؟!
نه اشتباه نشه من اصلا برند رو منظورم نبود یادتونه دیروز در مورد رنگ چراغو ال ای دی یا اس ام دی ها صحبت کردم؟نقل قول:
اگر میشد چراغ های دور پنل رو عوض کرد خیلی جذاب تر میشد مثلا صورتی رو قرمز مثل همونی که پی 99 داره با دموی سفید و پنل مشکی خیلی جذاب میشه به نظرم.
راستی پخشو با همون سوکت بستم سوکت کاملش یه جا قیمت دادن 35 یه جا دیگه 45 خدارو شکر با اون همه 2تا سیمی که کم داشت کامل درایو شد اشکال نصب دفعه قبل تو سیم ها باعث ریست شدن میشد که الان سیم کشیو درست کردم همش ردیف شد
سلام من يك راديو پخش مدل AA3-3100 آريا افزار شيراز دارم فابريك شركت سايپا مي باشد الان چند وقتي است كه خود به خود صداش قطع شده كسي دليل آن را مي داند؟ با تشكر
سلام.حالا متوجه شدم. آره خيلي جالب ميشد.شرمنده ديروز اصلا فرصت پيگيري رو نداشتم. ميخواستم امروز تماس بگيرم كه خب خدا رو شكر مشكل برطرف شد.نقل قول:
محمد براي بقيه سيستم چه قطعاتي مد نظرته؟
دوست خوبم شما بايد اينگونه موارد رو تو اين تاپيك مطرح ميفرموديد:نقل قول:
دوستان مدير محبت بفرمايند پست رو منتقل نمايند.
من كه اين پخش رو تا حالا نديدم؟
از خيلي چيزها ميتونه باشه
1- شايد سوكت پشت پخش قطع شده
2-اگر روشن ميشه ممكنه سيمها قطع شده باشه
3-اگر كلا روشن نميشه ممكنه فيوز سوخته شده
4-بايد ببري نمايندگيش يا يه تعمير كار براتون چك كنن.
سلامنقل قول:
آره شکر خدا درست شد اما دوتا سیم زرد کمه هنوز :31:.
تو نخ اون حرکت هستم فقط میترسم پنل نابود بشه :41:
فقط شما یه کاری کن ببین دوستان کسی تعمیر کار هست ببینه اون چهارتا چراغارو راهی داره راش بندازیم؟ قیمتشم بگیری برام بد نمیشه هر چند مهم نیست اما اگر باشن خوب بهتره دیگه.
فعلا که منتظر فروش 6975 ها هستم یه جفت فوکال یا یو پی 5 شاید بردارم صدای پر دیتل و تیوتر شفاف بدون دیستورت یکی از پارمتر های انتخاب هست همچنین شیب کات کراس امیدوارم کراسی گیرم بیاد که روی 6 و 12 و24 کات کنه که این خودش یه خورده قیمتو بالا پایین میبره.
پخش اوکی شد نصف غمو غصم رفع شد :31: :10:
اون موقع هم گفتم سابتو اگه خواستی رد کنی ازا الان برا من حتی پولم نداشتم نفروشش تا جورش کنم برش دارم:27:
برای آمپ هم رفرنس ساند استریم مد نظرم هست چون کم مصرف هست و وات خوبی هم میده صداشم تقریبا کمو بیش ثابت شدس اما بازم تحقیقات باید روش بشه. دو استیج عقب و جلو بهش وصل میشه و مثل بنز فکر کنم وات بده.
اونم نشد یه سری میزنم به اودیسون و ....
خلاصه که رو این پراید بدبختی که من پدرشو در آوردم الان پی 80 با اکراه وصله و 6975 و 5400 کنارهم مچ شدن.اس 20 ها هم که رفتند خونه شوهر.الان تو نخ یه چیز دست ساز هستم فقط موضوع پارامتریک در میون هست وگرنه تا الان کاراشو انجام داده بودم.
میخواستم یه جفت مید بیس با یه کراس دست ساز + یه جفت میدرنچ و یه جفت تیوتر از هر کدوم بهترین نسبت به قیمتو تهیه کنم که دلمو زد های فای خونه باسه خونس و از لحاظ پارامتریک و پرتاب صدا و تشدید صدا زمین تا آسمون باهم فرق دارن و آکوستیک و ......... همه و همه تاثیر گذار هستند
دوستان نظری در رابطه با ضبط کنوود مدل KDC-u353r نداشتید؟؟!
راستی باند Pioneer Ts-A6974S از لحاظ کیفیت صدا چطور هست؟
سلام، یه 131 دارم که 1 ماهه تحویل گرفتم، این ماشین ضبط نداره، نمی خوام خیلی هزینه کنم، حدود 100 تومان، اهل سیستم هم نیستم، برام مهمه فلش بخوره چون CD/DVD منسوخه! پیشنهادتون برای من چیه؟
سلام به همه دوستان عزیزم
من میخوام ضبط و باند برای ماشینم (پراید) خریداری کنم.
حدود 300 هزار تا 350 هزار تومن میخوام هزینه کنم.
میتونم از شما راهنمایی بخوام که با این پول چی بگیرم و از کجا بخرم بهتر هست؟؟
خیلی راحت بگم من خیلی در این زمینه گاگول هستم و هیچ اطلاعاتی ندارم.
بنده مهندس کامپیوتر هستم و مدیر سایت.
فقط ورودی aux خیلی برام مهمه که داشته باشه.
خیلی هم عجله دارم. کاش شانس داشته باشم دوستان زود راهنماییم کنن.
نقل قول:
سلام مصطفی جان
والا با این بودججه زیاد چیز خوبی گیرتون نمیاد مگر اینکه به پخش های متفرقه که ارزون قیمت هستند رو بیارید که نه من و هیچ کدوم از دوستان توصیه نمیکنیم.
شما یه مقدار بودجتون رو ارتقا بدید لاقل از پخش های سونی یه انتخابی داشته باشید
سلامنقل قول:
در مورد پخش یه چیز خوب اگر بخواین بخرید مطمعانا به 7016 و 8016 میرسی که یکمی بد گیر میاد و قیمتش یکم بالا هست اگر دست دوش رو گیر آوردی تو خریدنش شک نکنید.(البته یه نگاه بندازید ببینید سالم باشه)
دور از جون عزیز اختیار دارید :11: شما هم مثل بنده رشتتون نرم افزار هست.من خودم هیچی از برنامه نویسی نفهمیدم تو این چند سال چون هیچ علاقه ای نداشتم به این موضوع:41:
اکثر پخشها aux میخورند.
در مورد اسپیکر بهتره شما بودجتون رو یکم افزایش بدید تا یه چیز خوب بگیرید.
اسپیکر های خوب مثل 1073 Dls
co609 آدیو سیستم
هرتز 690
سلام این پخش زیاد برای سیستم بازی مناسب نیست.نقل قول:
بیشتر برای عزیزانی هستند که میخوان با پخش فابریک خودرو عوض کنند و بعضی امکانات مانند یو اس بی و نصب امپو داشته باشن.
اسپیکر های پایونر که بنظرم بویی از کیفیت نبردن.
یه اسپیکر مثل 172 پی ار اس بازم یه کیفیت دارند و گرنه کواکسیل ها صدای تیوتراشون بجای اجرای نت صحیح مثلا یه گیتار مثل دینگ دینگ بجاش همون صدا رو به تیس تیس تبدیل میکنه و تحویل گوشامون میده.
یه سوال از آقا حمید 15 بهترین باند بیضی وگرون ترینش کدومه می مارک ومدلو وعکسش وقیمتش را بگید؟
سلام.ساب که قابل دار نیست.شما جون به خواه کیه که بده:31:نقل قول:
شوخی کردم:40:
محمد جنسها بد داره میره بالا واقعا دیگه سیستم بازی میشه گفت اصلا به صرفه نیست مگه اونائی که"به قول پدرم" پول بی باند و رول دارن.خلاصه زودتر جورکن تا بیشتر گرون نشده.
کن وود رو نشنیدم ولی اسپیکرهای پایونیر حرفی برای گفتن ندارن.نقل قول:
راستی اگه لینکی از اون آهنگ تو امضاء تون دارید برامون بزارید ممنون میشم.
منظورتون از 15 بهترین باند... رو متوجه نشدم؟!نقل قول:
نه منظورم بهترین اسپیکر موجود تو بازار ایرانه قیمت واطلاعات وعکس ازش می خواهم؟
ایشالا
سیستم به قول شما همین بحثو داره متاسفانه.
ای آقا خجالتمون دادی حسابی:31:
نه منظورم این بود که بهترین وبا کیفیت ترین وگرون ترین اسپیکر یا همون باند برای ماشین کدومه می شه عکس وقیمت ومشخصاتش را بگید؟
نقل قول:سلامنقل قول:
به نظر من تو كواكسيالها بهترين نداريم ولي ميشه از همينهاي موجود هم صداي خوب گرفت
برند گليدن آديو سيستم سري CO-LINE مدل CO 609 قيمت 330 تومن
DLS R1073
قيمت دقيق ندارم ولي فكر كنم حدود 250 باشه
راكفورد فازگيت سري پاور مدل T 1692
قيمت ندارم.
هرتز سري HI ENERGY مدل HCX 690
حدود 350 فكر كنم.
كامپوننتها هم كه بحثشون جداس.
حميد جان به نظرت اگه بخواهيم Dls را با يه آمپ خوب درايو كنيم ، چه آمپي پيشنهاد ميدي ضمنا قيمتش را هم بفرماييد.:20:
سلامنقل قول:
منظورتون r1073 هستش؟
آمپ 5500T پايونير يا 7205 كن وود.
هيچكدوم هم شركت نداره پس قيمت بازار قيمت كاذبه.البته من قيمت ندارم ولي ميدونم قيمتها خيلي پرت و پلا شده متاسفانه.
دوستان یه سابی پیدا شده تو ویترین یه مغازه ای مونده ، سونی هست این مشخصاتش :
70 تومن ارزش خرید داره ؟ در حد یه 3013 کنوود هست ؟
سلامنقل قول:
سوني صداي خوبي نداره ولي اين قيمت هم خوبه.بگير
دوستان تا 300 تومن میخوام یه جفت باند و یه امپلی بگیرم
چی پیشنهاد میکنید؟
ضبطم 1450 هستش
امپلی Pioneer GM-3500T بگیرم؟
و یه جفت باند Pioneer TS-A6964S
این 2 تا روی هم میشه حدود 200
به نظرتون همینو بگیرم؟
یا امپلی Pioneer GM-6500F بگیرم ؟
یه جفت باند چینی هم دارم اونم میتونم اضافه کنم به اینا؟
پ.ن
اصلا اهل صدا زیاد کردن نیستم و فقط یه صدا معمولی و با کیفیت تر از باندهای فابریک+2 تا باند چینی باشه :31:
دوستان برای سمند ای اف سون یک پخش عالی توی مایه های 200 تومن میخاستم، میشه معرفی کنید؟
سلامنقل قول:
اگه ميتوني هزينه رو افزايش بده چون اين قطعات كه انتخاب كردي كيفيت و قدرت خوبي ندارن.
با 200 تومن تو اين بازار فكر نميكنم چيزي بتونيد تهيه كنيد.نقل قول:
دوستان يه چرخي تو بازار بزنن بعد بيان مشاوره بگيرن بد نيست.
به نظر من اگر بخواد اينطوري پيش بره بايد دور سيستم و سيستم بازي رو خط قرمز بكشيم.اي خدااااااااااااااا:19::41::42:
البته از من كه ديگه گذشت،براي پسرم ناراحت هستم،طفلك:37::31:
داداش شما چه باندو امپلی برای 1450 پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
اگه ميتوني هزينه رو افزايش بده چون اين قطعات كه انتخاب كردي كيفيت و قدرت خوبي ندارن.
از یکی شنیدم امپلی رو 1450 فقط 3500 جواب میده......الان من چیا میتونم بگیرم؟
امپلی 3500+718 کنوود چطوره؟
الان 718 قیمتش چنده؟
3 حالت دارهنقل قول:
1. اون یه نفر دچار عقب موندگی ذهنی بوده
2. هیچی از سیستم نمیدونسته
3. کاسب محترمه دزد بوده میخواستن بکنون تو پاچتون!
من میگم 6500 بردار که 4 کاناله بعدا به دردت میخوره (البته نمیدونم قیمتش چنده ,شاید صرفه خرید نداشته باشه!)
6964 از 718 کیفیت بهتری داره 718 بیس پرتر داره و تیوترش خیلی جیغ تره باس ببینی برا چی سیستم میبندی موزیک گوش کردن یا سربرگردوندن!
فکر اینم نباش عقب 2 جفت بیضی اونم دو مدل مختلف ببندی..
موفق باشی
از همون که ضبطو گرفتم گفت رو 1450بعدا اگه بخوای سیستم ببندی امپلی فقط 3500 میتونی ببندی.نقل قول:
6500 الان قیمتش 200 تومنه 6964 هم 80 تومن.پس همین جواب میده؟من همون برای گوش دادن میخوام که کیفیت خیلی خوبی داشته باشه و به قول شما اهل سربرگردوندن نیستم:31:
پس من مطمئن باشم 6500 روی 1450 جواب میده؟
بعدا به اینا میشه ساب هم اضافه کرد؟
الان میتونم 3500 بگیرم + 6902
و یا
اگه 6500 جواب بده رو ضبط من
6500+6964
با توجه به اینکه بعدا میخوام ساب هم اضافه کنم کدوم موردو انتخاب کنم؟انتظارمم یه صدای خوب و با کیفیته، نه یه صدایی که جلب توجه کنه
پ.ن
ساب W307F هم بودجم میرسه اضافه کنم نظرتون در مورد این چیه؟
امپلی : 6500
باند : 6964
ساب : W307F
همینارو فردا برم بگیرم؟
اتفاقا منم 1450 دارم.با آمپ 3500 پایونیر قشنگ صدا گرفتم ولی با آمپ 7205 کنوود و Mline 75.4 آدیوسیستم صداش در نیومد خودم هم آخر نفهمیدم مشکل از چیه.نصاب هم نفهمید و گفتش مشکل از هدیونیت هست حالا وقتی مشکل از هدیونیته پس چرا با 3500 جواب میده؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان .
با کمک عزیزان مخصوصا حمید آقا و آقا محمدرضا سیستمم رو ارتقا دادم.
الان اینها رو دارم:
1. پخش 6350 pioneer
2. کواکسال 6902 pioneer
3. کامپ mx-165 audio
4. ساب 303 pioneer
5. آمپ 1 مونو کنوود 9105 و 4 کانال megavox
6. 1 خازن 2 فاراد
حالا چندتا سوال دارم:
1. تو قدم بعدی سابم رو عوض کنم یا کواکسیال رو؟ از صدای 6902 بدم نمیاد ولی صداهای ریز رو خوب پخش نمیکنه. شاید اگه 1 تیوتر بذارم رو طاقچه خوب بشه. (خودم نظرم رو ساب هست) صدای گوشخراشی نداره.
راستی دوست ندارم سابم ضربه بزنه. کیفیت مهم تره.
2. 1 آمپ چقدر مجازه داغ بشه؟ 4 کانالم اگه 1 ساعت با ولم بالا کارکنه داغ میشه. دست بزنی نمیسوزی ولی 1 ذره دیگه داغ بشه ممکنه بسوزم. :20:
3. تیوترم تو بعضی بخشای بعضی آهنگا 1 صدایی شبیه وقتی تازه وصلش میکنی به آمپ میده. خش خش ریز. (تو ولم پایین 1 ذره معلومه ولی بالا نه) ممکنه برای خود آهنگ باشه؟؟
ممنون.
سلام
تفاوت 1221 آلپاین تایپ آر و 1243 تایپ آر در صدایی که تولید میکنند در چیه؟ضمن اینکه اولی 2 کوئل 2 اهم داره و دومی دو کوئل 4 اهم.
ممنون
ببین دوست عزیز شما هر امپی رو با هر پخشی میتونید ببندید استثنا هم نداره کاسبی که میگه نمیشه یه نفعی داره براش از اون طرف هر امپی رو هم با هر باندی میشه بستنقل قول:
اما این وسط یه قانون نانوشته هست گاهی اوقات صدای یه پخش با یه امپ خوبه و گاهی نه تازه این زمانی هست که هم پخش هم امپ پدر دار باشن!
این ست شدنه بنا به تجربس در مورد امپم بهتره همیشه توانش از تحمل اسپیکر بیشتر باشه که وقتی میخوایم امپو تنظیم کنیم با کمتر باز کردن گین دیستورت کمتری داشته باشیم
که البته کاملا با ولتاژ خروجی پخش مرتبطه اکثر پخش های پدر مادر دار از پایونیر کلاریون ... خروجیشون بیشتر از 5 ولته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر منظورتون این امپه به نظرم امپ خوبیه البته من با 6400 کار کردم که امپ متوسط و خوبی بوده
توانشم بد نیسن 4 تا 60 وات رو 4 اهم میده از نظر کیفیت خیلی بعیده با 3500 فرقی داشته باشه فقط اشکالش اینه دو کاناله کلا اثبات شده 4 کانال بخرید بهتره و به صرفه تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 307 من شخصا از صدای سابای پاییونیر خوشم نمیاد ببین خودت دوسشون داری یا نه تو سابای ارزون قیمت 3012 کنوود ساب خوش صدا و با کیفیتیه و البته 1250 و 1260 اینفینیتی تموم اینا یه زمانی حدود 65 تا 70 تومن بودن الان اطلاع ندارم
مورد اخرم باند 6902 من صداشو نشنیدم سعی کن کلا قبل خرید سیستم صدای اسپیکری (چه ساب چه باند) که میخوای بخری رو بشنوی چون خیلی به سلیقه وابستس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هیچ کدومو نداشتم ولی ظاهرا 1243 کلا صداش متحول شده و اکثر دوستانی که داشتن میگن 1243 خیلی بهتره و البته تو رده خودش جزو 12 اینچای خوبه بازار فقط از قیمتای الپاین بیخبر چون پاپ استریو مصداق بارز دزدی تو روز روشنه..
درباره کویلم هیچ فرقی ندارن از نظر صدا تفاوتشون توی درایو کردنشونه و اینکه امپ شما چه واتی روز 1و 2 و 4 اهم میده
مثلا وقتی دو تا کویل 4 اهمی داره میشه روی 8 و 2 اهم بستش و
وقتی 2 تا کویل 2 اهمی داره روز 1 و 4
سلام دوستان. من می خوام یه ضبط بگیرم که روش دستگاه GPS هم باشه. کسی مارکی سراغ داره؟ حدود قیمت چقدره؟