نقل قول:
فارسیش خوب نیست. :41:
آخه هر وقت این نوشته های انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنن بی معنی میشن.:31:
مثلاً وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی باید از روی عکس تشخیص بدی.نه از روی متن :31:
معنی هاش خوب نیست:13:ممنون :11:
Printable View
نقل قول:
فارسیش خوب نیست. :41:
آخه هر وقت این نوشته های انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنن بی معنی میشن.:31:
مثلاً وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی باید از روی عکس تشخیص بدی.نه از روی متن :31:
معنی هاش خوب نیست:13:ممنون :11:
F.E.A.R 3 روی فریمور 3.60 اجرا میشه حالا اگه fix داشتع باشه باشه میاد اما اگه نه که دیگه هیچی :20:
من داخل یه سایتی رفتم زده بود دانگرید فریمور 3.55 یه 3.41 :18: درسته؟ با نرم افزار هم انجام میشه!!!
سلامنقل قول:
ببخشيد احتمالا اين سوال هزاربار پرسيده شده ولي خب ميخوام مطمئن بشم و نميخوام خرابكاري كنم .
1. اين برنامه مولتيمن كه پسوندش pkg بايد از پوشه install package files نصب بشه ديگه ؟؟؟
2. آيا بايد ورژن قبلي مولتيمن حذف بشه يا نه ؟؟؟
3. تروفي و سيو هاي قبلي حذف نميشه ؟؟؟
سلام
دوستان راه تشخیص دسته اصلی ps3 با تقلبی آن چیست؟
2-درسته که ps3 را برای بار اول روشن میکنی یک پیغام میاد؟ حالا اگه اون پیغام نیاد یعنی کنسول دسته دومه؟ اصلا آمد اون پیغام چقدر مهمه چون شنیدم اگه سیستم را ریستور کنی دوباره اون پیغام برای بار اول روشن کردن کنسول بعد از ریستور میاد؟:11:
از 3.50 و 3.55 میشه دانگرید کرد به 3.41 به صورت کاملا نرم افزاری ... البته می گن کمی تا قسمتی ممکنه وسط عملیات کنسول تبدیل به آجر بشه !!!نقل قول:
1. فایل pkg تون رو می ریزید تو شاخه اصلی مموری تون بعدا تو قسمت اینستال پکیچ می آد برای نصبنقل قول:
2. لازم نیست
3. کاری به اونا نداره اونا سر جاشون می مونن
دوستان ps3 fat 160gb اک 420 تومن خوبه بگیرم؟؟اصلا اینا واقعا اک هستن؟؟یا...
نقل قول:
دوست عزیز fat یا Slim؟
فکر کنم fat ها همه رفرشی هستند.
فقط slim آک الان هست مدل 160 گیگ 545 هزار و 320 گیگ 605 هزار تومان slim. :20:
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
[QUOTE=J A V I D;62534308]از 3.50 و 3.55 میشه دانگرید کرد به 3.41 به صورت کاملا نرم افزاری ... البته می گن کمی تا قسمتی ممکنه وسط عملیات کنسول تبدیل به آجر بشه !!!
آجر؟؟؟!!!!! :31: چه جالب :20:
:31:
دوستان كلمه دقيق refurbished ريفوربيشد هست .
روي دسكتاپ راست كليك ميكنين و اون گزينه اي كه ميبينين refresh هست :31:
[QUOTE=mohammad4700;6253501]دوست عزیز fat یا Slim؟
فکر کنم fat ها همه رفرشی هستند.
فقط slim آک الان هست مدل 160 گیگ 545 هزار و 320 گیگ 605 هزار تومان slim. :20:
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
این طرف که به من ps3 fat 160gb میگه 420 تومن میگه که اینا ته مونده های بازاره و... ایا حرفش درسته؟؟؟نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه:چه تعداد بازی و چه بازی هایی رو میشه تو هارد اینترنال دستگاه ریخت؟؟
این طرف که به من ps3 fat 160gb میگه 420 تومن میگه که اینا ته مونده های بازاره و... ایا حرفش درسته؟؟؟[/QUOTE]
از من میشنوی یه 80 یا 90 تومان بزار روی پولت یدونه slim 160gb بگیر اطمینانی هست
از یک طرف دیگه آکه و مثل fat دیگه امکان خراب شدن نداره :27:
حالا انتخاب با خودته :20: قیمتش رو هم دی جی کالا زده.
تعداد بازی ها بستگی به خودت داره.
مثلاً اگه دو تا بازی مثل god of war 3 و kilzoon 3 بریزی 80gb هاردت اشغال میشه. :41:
اما اگه یه بازی ای مثل wwe all stars بریزی 7 گیگ هاردت اشغال میشه.
شما برای اجرای تمام بازی های کپی باید اونا رو داخل هارد دستگاه بریزی.
دوست عزیز امیدی یا احتمالی به -- فریمور های بالاتر هست؟؟
بله خوب اماً یک بار دیگه گفتم ممکنه فردا شایدم یک سال دیگه حک نشه. :41:
اماً به احتمال فراوان زیاد طول نمیکشه مثلا (یک سال)
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------
الان واسه اکثر بازی هایی که روی فریمور 3.60 میان fix اومده
که باعث میشه اونا روی فریمور 3.55 اجرا شن :27:
معلومه کار نمیکنه چون fear3 پچ نداره که روی 3.55 کار کنهنقل قول:
دوستان بازی های اینده مثلا uncharted 3 رو چه فریموری میان؟؟برای اونام fix میاد؟؟پس یعنی لنگ بازی های جدید با این fix و... نمی مونیم؟؟؟
حتما با 3.6+ اینمید لنگ که چرا الانش بازیها زیادی هستن که پچ ندران و اجرا نمیشن
شایدم لنگش بمونیمنقل قول:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
99/99999 درصد بازی هام اجرا میشن . حالا یه تعداد اجرا نشه عیبی نداره .:31:نقل قول:
دوستان به هیچ عنوان سمت کنسول های فت نرید همه کنسول ها استوک هستن ! بسته بندی شونم تابلو تو یه کارتون خاکی هستن که تو یه ورقه که عکس پلی سه روشه رفته یعنی رو کارتون اصلی کنسول عکس کنسول نیست و یه کارتون خاکیه که روشم یه لیبل قرمز زده که نوشته کنسول استوک هست ! بعضی مغازه دارا اون کاغذه رو می کنن !!! در ضمن کنسول های استوک رو جعبشون هیچ شماره سریالی نیست در حالی که کنسول های اک رو جعبه شماره سریال داره که با شماره سریال پشت دستگاه یکی هست ..
خود کنسول هم دورش پلاسیتیک پیچیده شده که کنسول های آک تو پلاستیک نیستن تو این چیزا هست سفیده نمی دونم چی بهش می گن تو اونه ولی استوک ها تو پلاستیکن ! در ضمن کنسول های استوک معمولا دسته اصلی توشون نیست !
همون مشکل یه تعداد خو :31:نقل قول:
99/99999 درصد بازی هام اجرا میشن . حالا یه تعداد اجرا نشه عیبی نداره .
تا اونجا که میدونم تقلبی ها رو کاستم فریمور یا جدید ترش اجرا نمیشن .نقل قول:
اورجینال بگیر بهتره مطمینی آکبنده .
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
حالا تا اون بازی ها رو تموم کنیم پچ اون یه تعدادم میاد :19:نقل قول:
بید نیاد فرقی نداره چون پول بیزبن پاش دادیم رفت :19:نقل قول:
حالا تا اون بازی ها رو تموم کنیم پچ اون یه تعدادم میاد
نقل قول:
اونایی که رنگ فیبر رو داره :31:
من وقتی slim گرفتم شماره سریال دستگاه با دستگیره و جعبه خوند. :27:
آک خوبیش همینه دیگه .
1. اولا که او یه فیبر سفیده دورش ربطی به اصل و غیر اصل ندارهنقل قول:
2. کنسول رفرش شده . دست دوم نیست از شما که پیشکسوتی بعیده این حرف
3. کنسول تقلبیشم سریال داره مگه میشه ...... یه بستنی تقلبی سریال داره چه برسه به ps3
4. عمرا اگه دسته تقلبیم بزارن توش . شما متوجه نمیشی دسته هاش مشکلی ندارن .
5. یارو بخواد لوازمشو عوض کنه کی مفهمه . غیر خودش همش شبیه همه .
6. دسته ps3 slim 320 gig خودم داخل جعبش خراب بود یه دونه دیگه از تو کارتون همین فت ها که شما میگی بر
داشتم خیلیم جنسش خوبه دکمه هاشم نرمه و روزی 10 -15 ساعتم شارژ داره .عمرا برا شما 15 ساعت شارژ نداره
تازه شما بخوای بری یه دسته فابریک اضافه بگیری بدون جعبه بهت میدن چون از رو کنسوا برش داشتن پس اگه کپیم باشه نمی فهمی
کلا چیزی به اسم تقلبی و استوک وجود خارجی و داخلی نداره فقط کیفیت فرق داره .
کلا این یه سیاسته تا اسلیم ها فروش برن
نقل قول:
یک بار یک نفر به من گفت:
کنسول های رفرش توسط شرکت سونی برگردانده میشن بعد تعمیر میشن دوباره به بازار فرستاده میشن.
بیشتر کنسولهای fat بعد از یکی دو ماه درایو بلو-ریشون به فنا میره.................
و در بهترین حالت حدود 70 تومن خرج داره.......
من که تا حالا مشکل دیگه ای توی این کنسول ها ندیدم،فقط یه چیزه دیگه هم که به نظر من مشکل نیست صدای فن این نوع PS3 هستش که توی بازیهای سنگین و انحصاری میره روی دور 3 و صدای جارو برقی میده.................
اون مشکل که تو تما م کنسول های کپی خور ps3 اسلیم . فت وجود داره .نقل قول:
دستگاه که یه مدت طولانی روشن باشه مثلا 12 ساعت گرمای کنسول میره بالا و در نتیجه سرعت فن دستگاه میره بالا تا گرما رو خارج کنه
برای حل این مشکلم بهتره کنسولت تو یه جای خنک باشه . برای خودمم وقتی 14 - 15 ساعت بازی میکنم بعضی
موقع ها اینطوری میشه ولی وقتی یه جایی میزارم که باد در جریان بعد 13 ساعتم دورفنش به 2 نمیرسه دیگه چه
برسه به 3 و روی همون دور 1 میمونه
:18::18::18:نقل قول:
چه خبره بابا !!!!!!
سونی 25 گیگی دونه ای 3 یورو هست و 50 گیگی 7 یورو !
نقل قول:
داخل ایران نه خارج. این جا هم اگه بدونی مغازه داراش خیییییییییییییییییلی نامردن :41:
سلامنقل قول:
منظور شما از اون قسمتي كه bold كردين چي هست ؟؟؟
يعني درايو كپي خورها زودتر خراب ميشه ؟؟؟ در صورتي كه بازي ها از روي هارد اجرا ميشه !!!
1. خوب شما احتمالا تا حالا کنسول رفرش یا استوک ندیدی اونا اون به قول شما فیبر رو نداره ( تو بازار بهش می گن سفره نمی خواستم بگم سفره !!!!) و کنسول تو یه پلاستیک ماته!نقل قول:
2. کنسول رفرش شده معنیش چیه یعنی مشکل داشته رفته کارخونه تعمیر شده و برگشته و دوباره بسته بندی شده و به قیمت پایین تر به فروش رفته ! خوب این کنسول کجا بوده که برگشته یعنی دست یه نفر بوده که خراب شده برگشته کار خونه وقتی دست یه نفر بوده یعنی دست دوم بوده وگرنه نمی فهمیدن که خرابه ، که می شه همون استوک ! بیشترم می گن ریفر ! اینا بازی با کلمات رفرش یا استوک یا ریفر فرقی نداره ! در هر صورت کنسول آک نیست
3. من نوشتم کنسول شماره سریال نداره!!!!! گفتم روی جعبه کنسول شماره سریال وجود نداره روی خود کنسول شماره سریال هست !
4. اتفاقا من این یه قلم رو به سادگی متوجه می شم دسته های تقلبی پلی سه رو شاید شما به عنوان یه کاربر عادی متوجه هش نشی ولی من که تا حالا بالای هزارتا دسته دیدم متوجهشون می شم !!!!
5. به مورد بالا رجوع شود ! البته این نکته رو قبول دارم که لوازم تقلبی پلی سه خیلی خوب زده می شن من خودمم اولاش فرقشون رو نمی دونستم !!! ولی تفاوت های جزئی و البته تابلویی دارن !
6. نرمی دکمه ربطی به اصل بودن یا غیر اصل بودن نداره !!!! من تا حالا تایم نگرفتم دستم چقدر شارژ نگه می داره ولی با توجه به اینکه حدودا هفته ای یه بار شارژش می کنم و ساعت بازیم خودم فکر می کنم حداقل بیست ساعت کار می کنه ! البته در اینکه مال شما دسته انحصاریه شکی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل همشون از کارخونه سونی اومده بیرون حالا یکی تعمیر شده اومده بیرون یکی تعمیر نشده اومده بیرون شاید برای شما فرقی نداشته باشه ولی برای خیلی ها از جمله خود من فرق می کنه !
در آخر شما یکم فکر کن ببین طلبی چیزی از من نداری ؟!؟ همیشه وقتی یه نفر با اولا حرفش رو باهم شروع می کنه حس می کنم بدهی چیزی بهش دارم !!!!
دوستان کلا کنسول های تعمیری چه برای فت و چه اسلیم وجود داره
اما توصیه اگه پول دارین و عمر کنسول براتون فاکتور اول هست به هیچ عنوان ریفربیش رو نخرین
اما اگه قیمت براتون ملاک اول هست خوب دیگه راهی نیست و ریفربیش ها قیمت کمتری خواهند داشته البته اونقدر ها هم ارزون نیستن
حرف دوستان مغازه دار هم عمدتا نادرست هست چون اونها فقط به فکر جیب خودشون هستن
آقا من مخلص شما هم هستم .از شمام معذزت می خوام . جو منو گرفت حالا یه چیزی گفتم شما منو ببخش.نقل قول:
برادر من اون که کنسول فت داره با من و شما که اسلیم داریم مثلا چه فرقی میکنه . اون داره بازیشو میکنه من و
شما هم داریم بازی میکنیم.
اتفاقا به نظر من چیزی به نام تقلبی وجود نداره فقط کیفیتش فرق داره .
تا حالا ساعت نگرفتم حدودی گفتم 10-15 ساعت . ولی 20 ساعت دیگه فکر نکنم شارژ داشته باشه شاید اگر
ویبرش خاموش باشه داشته باشه .
البته این تقلب ها بعد یه مدت ین sixse پشتشون که با آبی نوشته کمرنگ میشه .
4.نه برادر من حالا دفعه بعد میگم دوما اصلا هزارمن ...... اصلا هرچی خودت بگی :10:
اصلا از درایو بلو ری دستگاه استفاده نمیشه. همینجوری الکی داخل دستگاه میچرخه .نقل قول:
بالاخره ما نفهمیدیم این ps3 fat 160gb به قیمت 420 رو بگیرم یا ps3 slim 160gb به قیمت 530 تومن رو؟؟فت ها زود خراب میشن؟؟
اگه پولشو داری و به دوام و کیفیت بیشتر کنسول اهمیت می دی حتما اسلیم بخرنقل قول:
نقل قول:
اگه 530 داری حتماً slim بگیر از هر نظر بهتر از fat هست.
مخصوصاً رفرشی ها که دسته دوم هستند.
به نظر من تنها شركتي كه چيز هاي جديدش از سري اولش بهتره همين شركت Sony هست
حامد جان به کپی خور بودن یا نبودن دستگاه ربطی نداره کنسول های فت از همون روزهای اول عرضشون به بازار همین مشکل رو داشتن و بعد حدود یک ساعت دور فنشون میرفت روی 3 و الان هم دستگاه FAT من که دست پسر خواهرم هستش همین طوریه و سریع میره روی دور 3 مخصوصا توی بازی های سنگین با حجم زیاد..............نقل قول:
در صورتی که Slim خودم اصلا تا حالا توی این 2سال که خریدمش روی دور 3 نرفته...............
دوستان ببخشید از کجا میفهمید که فن ps3 روی چه دوری هست ؟؟؟
نقل قول:
من هم همین سوال رو دارم از کجا میفهمید فن ps3 روی چه دوری هست؟
کاری نداره گوش مبارک رو روی قسمت فن میزارید