ایمان جان مشکل از کرک نیست.
خیلی ها همچین مشکلی داشتن.
اقای krauser میتونن به شما کمک کنن .
باید برین به قسمت گیم پد.
Printable View
ایمان جان مشکل از کرک نیست.
خیلی ها همچین مشکلی داشتن.
اقای krauser میتونن به شما کمک کنن .
باید برین به قسمت گیم پد.
چشم اقا مجید.نقل قول:
فقط اگه لطف کنید بگید کجا هست قسمت گیم پد ممنون میشم.
توی قسمت سخت افزار هست عزیزم.
شرمنده که لینک نمیذارم اخه با موبایل هستم.
شما مشکلت رو توی تاپیک fifa09 هم مطرح کنی بچه ها کمکت میکنن.
شما برو صفحه اول p30world بعد برو قسمت سخت افزار زیرش 1 قسمت هست که نوشته مانیتور و موس و کیبورد و ابزار بازی و...
برو داخل اولین تاپیک کلوپ گیم پد هست.
سلام
دوستان من بازی panzers cold war رو دانلود کردم . از حالت زیپ بازش کردم یه فایل exe , سه فایل bin بهم داد .
فایل exe رو که اجرا میکنم میگه یه درایو به من معرفی کن تا اون بازی رو نصب کنم .
حالا با چه برنامه ای میتونم این سه فایل bin رو درایو مجازی کنم تا نصب بشه .
لطفا کمک کنید.
باتشکر.
دوست عزیز شما میتونی با نرم افزار Alcohol یا Virtual Clone Drive اون فایل ها رو باز کنی . :46:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من تازه بازی سایلنت هیل 5 رو نصب کردم اما نمیدونم چرا وقتی میخوام برم تو بازی این پیغام رو میده
لطفا کمکم کنید.:46:
c:\ windows\d3dx9_38.dll
این فایل سیستمی رو اگه کسی داره اگه میشه واسم بده.
این پیغام مربوط به direct x هست.
شما direct x داخل dvd رو نصب کنی قاعدتا باید درست بشه.
اگه تو DVD نبود از این لینک آخرین ورژنشو دانلود کن:
gamesforwindows.com/en-US/AboutGFW/Pages/DirectX10.aspx
من directx 10 رو هم نصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم :(
مشخصات کامل سیستمت رو بده؟نقل قول:
اخرین ورژن direct x شماره 9 رو هم نصب کن. اقا سامی.
سلام به همه من بازی fallout3 رو نصب کردم ولی همین که میره توی بازی ارور don,t send میده و میاد بیرون هر کرکی هم ریختم فایده نداشته لطفا کمک کنید
شما یک نگاهی به readme بازی بنداز ببین سیستم شما بازی رو ساپورت می کنه؟
روی چه ویندوزی بازی رو اجرا میکنی؟
من هم همین مشکل رو توی vista 64 داشتم البته تو بازی میرفت ولی بعد از 1 مدت بازی گیر میکرد و میومد بیرون
سلام . من بازی Stonghold Crusader Extreme رو نصب کردم ولی یه مشکلی که هست بعد از نصب اگه تا 10 دقیقه بازی رو نیارم دیگه نمیاد و باید دوباره نصب کنم . این اتفاق برای خاموش کردن سیستم هم میوفته . پس از روشن کردن سیستم بازی اصلا نمیاد
مشخصات سیستمم اینه
ram 2 gig
vga 512 8400 gs
cpu 6000
:41:
ويندوزت با بازي نمي خونه يا شايدم سرويس پكتنقل قول:
از جمله مشكلات ديگه هم كند اجرا شدن بازي و نمايش خطهاي عجيب در بازيه
با سلام. من تو نصب پچ 1.3 مدیوال 2 به این مشکل برخوردم. اولش همین ارور رو قبل نصب کینگدام موقع نصب پچ 1.3 میداد منم فکر کردم دی وی دی مشکل داره و 1.2gb رو به زحمت دانلود کردم تا پچ رو هرطور شده نصب کنم ولی باز همین مرض رو داشت!!!! خواهش میکنم کمکم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:شما که گرافیکت direct 9.c رو ساپورت میکنه پس:نقل قول:
اول حتما directx توی دی وی دی بازی رو نصب کن اگه جواب داد که هیچ وگرنه از این لینک آخرین ورژن ارائه شده این نرم افزار رو از اینجا دانلود کن و نصبش کن
اگه اینم جواب نداد دیگه ایندفعه یا بازیت خرابه یا اینکه گرافیکت قلابیه اگه بازی رو عوض کردی و جواب گرفتی که بازم هیچ :31:وگرنه ایندفعه یه عکس از برنامه gpu.z از گرافیکت بنداز شاید اصلا گرافیکت قلابیه و directx 9.c رو ساپورت نمی کنه...تمام:31:کد:http://www.brothersoft.com/directx-61471.html
کسی میتونه به من کمک کنه؟ من چطوری میتونم از شر این ارور خلاص بشم؟ اصلا این چی میگه؟ تصویرش رو تو پست قبلیم زدم
سلام خدمت دوستان گل و گلاب و خسته نباشید :D
خدمتتون عرض کنم من این بازی Wheelman رو گرفتم و نصب کردم
روون و خوب اجرا میشه
ولی اوایل بازی وقتی میخوام داخل یکی از آبجکتیوها بشم ارور زیر رو میده(عکس گذاشتم)
بعد هم از بازی میاد بیرون
خودم فکر میکنم مشکل از فایل exe بازی باشه
حالا دوستان هم نظر بدن ممنون میشم
با تشکر
منم حدس میزنم به احتمال زیاد باید مال فایل exe یا به عبارتی همون فایل کرکت باشه از اینجا درخواست سالمش رو بده ببین حل میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
کارت گرافیکی من 64 هستش که تا 768 شیر میکنه
ولی بازیه pes9 نمیتونه از شیر سیستم استفاده کنه.( این مشکل تو بازیهای دیگه وجود نداره)
کارت گرافیکم هم geforce 6150 هستش.
از من میشنوی ایول به گرافیکت که اصلا بازی رو میاره:18: چون واقعا برای بازیهای کنونی ضعیفه ولی در کل دلیل اینکه یه کارت گرافیک tc نمی تونه از حافظه سیستم استفاده کنه اینه که به احتمال زیاد سیستم با کمبود حافظه رم مواجه میشه از طریق task manager در هنگام بازی میشه این رو فهمید.نقل قول:
موفق باشی...
من جنرال 2 را نمیتونم نصب کنم با بدبختی skirmish رافقط تونستم نصب کنم
نقل قول:
سلام خدمت دوستان گل و گلاب و خسته نباشید :d
خدمتتون عرض کنم من این بازی wheelman رو گرفتم و نصب کردم
روون و خوب اجرا میشه
ولی اوایل بازی وقتی میخوام داخل یکی از آبجکتیوها بشم ارور زیر رو میده(عکس گذاشتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم از بازی میاد بیرون
خودم فکر میکنم مشکل از فایل exe بازی باشه
حالا دوستان هم نظر بدن ممنون میشم
با تشکر
با سلامنقل قول:
منم حدس میزنم به احتمال زیاد باید مال فایل exe یا به عبارتی همون فایل کرکت باشه از اینجا درخواست سالمش رو بده ببین حل میشه:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
دوست عزیز خیلی ممنون ولی با عوض کردن کرک مشکلم باز هم حل نشد
جالبه فقط هم وقتی میخوام این آبجکتیو رو باز کنم این ارور رو میده وگر نه بازی سالم اجرا میشه
با تشکر ازمهدی جان دوستان اگر نظری دارن لطف کنن بگن
با تشکر
من بازی هالک 2 رونصب کردم ولی وقتی میخوام اجرا کنم این ارور میاد.
this application has failed to start because d3dx9_35.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
یه directx نصب کنی یا update کنی حل میشهنقل قول:
مشکل اینجاست که تو تسک منیجر هم فضای رم کاملآ خالیه.نقل قول:
یعنی این بازی نمیتونه رم رو شیر کنه.ولی تو بازی های سنگین دیگه این مشکل وجود نداره و رم شیر میشه و قضای خالی زیادی نداره.
تو این بازی قضای زیادی خالیه.
سلام
میدونم الان بازم میگید رمت کمه . ولی به خدا مشکل رم نیست !
من رفتم بازی Pes 2009 و Prince Of Persia 4 (همین جدیده) رو خریدم . اولی که الحمد الله خیلیم روونه روی high
ولی دومی متاسفانه روی low هم افت فریم شدیدی داره . یعنی بازی رو اجرا میکنی منو هاش با افت فریم شدید میاد .
اول بازی که میری یه جایی مینویسه سیستمت بازی رو میکشه یا نه . من اونو زدم دیدم همش تیک خورده . ولی دیگه نمیدونم مشکل چیه !
Cpu Intel 3.06 Hyper Threading
Ram : 1 GB Ocz
Geforce 8600 GT
اين مال كارت خودمه تو تقلبي نبودنش شكي ندارم
ram:3.25 gb
cpu:pentium(r) dual-core e5200 @ 2.50ghz 250 ghz
------------------------------------------------
اين مال رفيقمه
ram:1gb
cpu:pentium(r) 4 cpu 3.00 ghz 3.00 ghz
-------------------------------------------------
سيستم من قويتره جز كارت گرافيك كه مال هر دومون يكيه
حالا ميشه افت سرعت از مادر بورد باشه
شايدم كارتم خراب شده
سلام.تو بازي وانتد كجا مي تونم وارد تنظيمات اصلي گرافيك بشم؟تو اپشن خود بازي كه رفتم نتيجه اي نداد.
من تو اجرای COD world at war مشکل پیدا کردم
موقع اجرا چنین اِروری میده
قبلا این بازی رو اجرا کردم ولی بعد از اینکه کارت گرافیکم رو عوض کردم این مشکل پیش اومده
البته فکر کنم این بازی های فوتبال به رم(چه از نظر گرافیک و چه از نظر سیستم) به مقدار زیادی احتیاج ندارند(اشتباه نکنی منظورم فضای رم هست نه سرعت اون) شاید به خاطر همین چیزی فکر می کنی که شیر نمی کنه ولی خوب برای اطمینان هم بهت پیشنهاد میکنم که گرافیکت رو اپدیت کنی شاید بهتر شد:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
شما برای ویستا که خوب رمت کمه ولی برای xp برای اجرای بازیهای کنونی(لااقل اکثرش) روی high به جز کرایسیس حداقل به 1250mb رم که در حالت daul کار میکنند احتیاج داری ولی در مورد این بازی من خودم هم با hd3870 زیاد خوب فریم نمی گرفتم(البته گرافیکم آپدیت نبود) که فکر کنم یکی از دلایل بد فریم دادن این بازی همون گرافیک عجیبش باشه که به نوعی برای درایورهای قدیمی کمی ناشناخته است به همین دلیل بهت پیشنهاد می کنم گرافیکت رو آپدیت کنی شاید بهتر شد در ضمن بگم این بازیهای open world از نظر گرافیک خیلی سنگینتر از بازیهایی مثل pes هستند و مقایسه اینها با هم زیاد کار صحیحی نیست!نقل قول:
درایور آپدیته.
یعنی گرافیکش از Gta IV که اپن ورلده هم بیشتره ؟ امکان نداره .
تازه نقاشی هستش (اسمش یادم رفت ولی شیدینگ داشت :d)
اگه مادربوردت جز سری p965 هستش اتفاقا مادر بورد خوبی هم هست(مگه اینکه خراب یاشه)گرافیکت هم که با مال رفیقت مو نمی زنه سیستمت هم که خیلی بهتره احتمالا یه جای سیستمت خرابه مثلا شاید باس گرافیک یا سی پی یوی مادربوردت یا اصلا گرافیک یا سی پی یوت نمیشه دقیق گفت بهت پیشنهاد میکنم که گرافیک و سی پی یوی رفیقت رو روی سیستم خودت یا مال خودت رو روی سیستم اون یه امتحانی بکن تا بالاخره معلوم شه مشکلت دقیقا از چیه ولی قبل از اون بهت پیشنهاد میکنم که هم سی پی یو و هم گرافیکت رو آپدیت کن شاید فریم دادن سیستمت بهتر شه:نقل قول:
گرافیک:
سی پی یو:کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
والا فکر دیگه ای هم به ذهن من نمیرسه تا بهت بگم:41: اگه دوستان هم نظری دارند می تونند نظرشون رو بدند تا این دوستمون مشکلش حل شه...کد:http://downloadcenter.intel.com/
این سوالات رو لطفا توی تاپیک خود بازی مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=262734
راه حل شما اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
دوست من ربطی به سنگینی نداره گفتم که گرافیکش یه کم عجیب غریبه ومشکلش همینجاست!!نقل قول:
بچه ها این hallo 2 ی من ویندوز ویستا میخواد
راهی نداره رو همین اکس پی اجراش کنم؟
کف کردم!
پس حقیقت داره؟
من فکر میکردم الکی میگن ویستا میخواد.
فکر نکنم راهی داشته باشه داریوش جان.
بله حتما ویستا می خواد اصلا مایکروسافت این بازی رو که انحصاری xbox بود داد بیرون تا با کمک اون یه کم از گندکاری ویندوزش رو بپوشونه و به کمک اون فروشش رو یکم بیشتر کنه!!نقل قول:
(حتما می دونید که ویستا بدترین سیستم عامل تاریخ مایکروسافت شناخته شده:13:)