دوستان بازيهايي كه مخصوص J هستن چطور ميشه روي PAL هم اجرا كرد ؟
دوستان بازيهايي كه مخصوص J هستن چطور ميشه روي PAL هم اجرا كرد ؟
دوست عزیز بازی های هیچ ریجنی روی یک ریجن دیگه قابل اجرا نیستن مگر اینکه شما ریجن کنسولتونو رو عوض کنید.فروشگاه هایی مثل نکست جن این کارو انجام میدننقل قول:
می خواستم بدونم احتمالش هست تو xbox پروفایل یهو از بین بره و همچنین سیوها و .................
فکر نمیکنم همچین اتفاقی یوهو رخ بده ! من که تاحالا به این مشکل برنخوردم و ندیدم کسی هم برخورده باشه !نقل قول:
میخواستم باتری شارژی بخرم.
بگید چه مارکی یا چه آمپری بهتره؟
من CFL 2700 گرفتم رازي هستم .
بالاترین آمپری که دسته ساپورت میکنه چنده:11:نقل قول:
سلام به همه دوستان
ميخواستم يه سوال بپرسم
چه طوري ميشه سيو بازي هايي رو كه از رو اينترنت با PC گرفتم به كنسول انتقال بدم؟
يعني وسيله اي هست كه بشه باهاش كارت حافظه كنسول رو به كامپيوتر وصل كرد؟
يا اينكه ميشه كنسول رو مستقيم با USB به كامپيوتر وصل كرد؟
خيلي ممنون
با transfer kit می شه این کارو کرد.نقل قول:
سلام به همه دوستان
ميخواستم يه سوال بپرسم
چه طوري ميشه سيو بازي هايي رو كه از رو اينترنت با PC گرفتم به كنسول انتقال بدم؟
يعني وسيله اي هست كه بشه باهاش كارت حافظه كنسول رو به كامپيوتر وصل كرد؟
يا اينكه ميشه كنسول رو مستقيم با USB به كامپيوتر وصل كرد؟
خيلي ممنون
360 باتری شارزی مخصوص خودشو داره.اگه play charge kit بگیری دیگه مشکلی برای شارز نداری.نقل قول:
میخواستم باتری شارژی بخرم.
بگید چه مارکی یا چه آمپری بهتره؟
برای من که یک بار پروفایلم کلا قاط زد.(اواتارم پرید و ایچیومنت ها رو هم نمی گرفت ولی با سیو مشکلی نداشت )نقل قول:
می خواستم بدونم احتمالش هست تو xbox پروفایل یهو از بین بره و همچنین سیوها و .................
من که بخاطر ایچیومنت ها مجبور به پاک کردن پروفایلم شدم.
ممنون امين جان
اتفاقا همين الآن داشتم عكساش رو نگاه ميكردم
راستي قيمتش چنده؟
تو سايت هاي خارجي زدن 16$
اصلا گير مياد؟
دستت درد نكنه
نقل قول:
کسی جواب نمیده:19:
سلام به همگی
من دو تا عکس از کنسولم میزارم دوستان ببنید با 3 یا 4 ساعت بازی در روز مشکلی براش پیش نمیاد؟
ممنون
وکد:http://kimag.es/share/16097758.jpg
اگه کیفیت عکس ها کمه شرمنده دوربین قوی دم دستم نبود:11:کد:http://kimag.es/share/38390242.jpg
با سلام نرم افزاری برای پخش صدا از دسته نیست
جات بدک نیست!نقل قول:
در اسرع وقت یه هارد بخر..........به نفعته:31:
نه عزیزم چیزیش نمیشه ! حالا اگه خیلی نگرانی بذارش بیرون از میز !نقل قول:
داداش اول ایستاده بزار رو میز:19: دوما تهویه خوب است مشکلی نداره :2:سوما :10:بای باینقل قول:
سلام به دوستان گل خودم
ما هم بالاخره برگشیتم
واقعا وقتی پست ها رو دیدم متوجه شدم که دوستان حسابی جای مارو پر کردن و دیگه فکر نمیکنم نیازی به من در اینجا باشه :31:
دوستان با شبکه کردن pc و کنسول چه کارایی به جز وصل شدن به اینترنت pc میشه انجام داد مثلا نمیشه آهنگها یا فیلمای pc رو به اشتراک گذاشت ؟
سلام سعيد جان
خوبي؟
خوشي؟
خيلي خوشحال شدم كه اومدي:10:
جات واقعا خالي بود
اميدوارم كه موفق باشي...:46:
یک سوال، امواج x-ray بر روی کنسول ایکس باکس 360 چه تاثیری دارند و آیا ممکن است موجب خرابی آن شود؟؟؟
با سلام به شما دوست عزیز من به دوستم گفتم گفت از شما بپرسم اگه یه optic دسته دوم به من دادن چی کار کنم از کجا بدونم نو هست ممنون میشم بازم منو راهنمایی کنید:11::11::11::11:نقل قول:
سلام بچز
بهترین دی وی دی رام چیه؟
سوال 1 - تاثیری نداره
2- فکر کنم باید از بسته بندی مشخص باشه
3- بهترین درایو لایت آن هست
سلام
میخواستم ببینم کسی اینجا هارد 20 یا 60 گیگ دسته دوم واسه 360 نداره ؟ اگه هست با پ.خ بهم خبر بدین
ممنون
یک سری از user ها مثل این که کاری جز spam دادن ندارن
و متاسفانه روز به روز هم تعداشون زیاد میشه
اصلا نه به خودشون زحمت میدن و نه وقت میزارن که صفحه اول که هیچ , حتی چند صفحه اخیر رو بخونن
و با سوال های تکراری از نوع مبتدی اونم شدید , فقط پست زیاد میکنن
حالا بریم سر وقت سوال ها :
خوب اینطوری که مشخص نمیشهنقل قول:
مگز از ظاهرش و اک بودنش
ولی اگه از جاهای معتبری مثل nextgen و فتحی بخره اصله
مگه pc هست که شما با تنوع روبرو باشی برای خرید ؟نقل قول:
بهترین و قدیمی ترینش Samsung هست که الان اصلا نیست
پس فقط یک انتخاب یا بهتر بگم اجبار هست به اسم lite-on
شما بهتر نیست از نقل قول استفاده کنی ؟نقل قول:
اخه الان اصلا معلومه جواب کی رو دادی ؟
اگه جوب این سوالو بلدید بگید:46:نقل قول:
من چند صفحه ی آخر اين تاپيك رو خوندم اكثر پست ها اسپم بود ... لازمه چند تا نكته رو خدمت بعضی كاربران عزيز يادآوری كنم
- قبل از پرسيدن سؤال ابتدا پست اول تاپيك رو مطالعه كنيد . اگر جوابتون رو دريافت نكرديد از Search استفاده كنيد اگر باز هم به نتيجه ای نرسيديد سؤال خودتون رو بپرسيد
- از دادن هر گونه اسپم خودداری كنيد
نمونه ( ببخشيد نقل قول ميكنم ! ) :
خوب اين سلام عليك كردن هارو ميتونيد تو پروفايل ها بكنيد !! به جای اينكه تاپيك همينطوری الكی بره جلو يه كاری بكنيد كه كل صفحه ها پر مطلب مفيد بشه نه پر پست های بيهوده و اسپمنقل قول:- اگر كسی به سؤال شما جواب نداد يه مقدار صبور باشيد ...
اينم بگم من اين حرفارو برای بعضی از كاربرای گرامی ياد آوری كردم ... اميدوارم رعايت كنيد :11:
من تو حالت مدیا سنتر به هم وصلشون کردم، آهنگا و فیلمایی که توی مدیا سنتر ویندوز add کردم رو می تونم با مدیا سنتر ایکس باکس بهشون دسترسی داشته باشم.نقل قول:
اول باید یه چیزو به صورا 100% دونست بعد جواب داد. آخه برنامه ی بدون دستگاه سخت افزاری به چه دردی می خوره.نقل قول:
2 ساعت یه برنامه 17 مگی رو دانلود کردم. بعدش می گه که دستگاه وایرلس ----- رو وصل کنید. منم رفتم دیدم که یه دستگاه مخصوص است که برای کنترل ایکس باکس ساخته شده:18::19::13:
سلام دوستان خسته نباشید . بعد از اینکه دستگام E74 داد و بعد از دو بار ایکس کلامپ کردن در طول سه هفته توسط نکست جن دستگام به طور کلی نابود شد ( البته نکست جن خیلی با انصاف بود و طبق قولی که بهم داده بود ، پولی رو که برای تعمیر داده بودم بهم برگردوند ) تصمیم گرفتم یک آرکید جاسپر بخرم و چون دستگاه قبلیم الایت بود ، لوازم اون رو روی این آرکیده بندازم ( مثل هارد و کابل HDmi و ... ) اما میخوام بگم برام از هلند بیارن چون شنیدم ایکس باکس در اروپا خیلی ارزون تر از ایرانه . حالا از شما دوستان عزیز این سوالو دارم که آیا کسی از قیمت به روز ایکس باکس آرکید جاسپر در اروپا و کشوری مثل هلند خبر داره؟ اگر دارید لطف کنید بگید چند هستش . و اگر از هلند برام بیارن با کپی خور کردنش در اینجا و 12 ولت کردنش هزینش تقریبا چقدر میشه ؟ چون میخوام ببینم به صرفه تر هست یا نه یا از همین ایران بخرم ارزونتر در میاد ؟ خیلی ممنون میشم اگر قیمت داده شده به روز باشه . خیلی خیلی از شما ممنونم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول یه مطلب می خواستم عرض کنم و اون اینکه بهتره سوالات راجع به قیمت در این تاپیکی که لینکش در زیر موجوده پرسیده بشه.این طور هم تاپیک ایکس باکس 360 تخصصی تر میشه هم شما خیلی سریع تر به جوابتون می رسید.حالا که پست دادم همین جا جواب سوالات رو هم میدم.ولی اگر یه همکاری بکنید و سوالات بعدی که در مورد قیمت بود در تاپیک قیمت بپرسید خیلی ممنون میشم دوست من
اما سوالات شما.من همین الان سایت Xbox.com رو چک کردم و در این سایت Xbox 360 Arcade رو با قیمت 199 دلار برای فروش گذاشته.این سایت رسمیه و حتی آدرسش پشت دفترچه های Xbox 360 هم موجوده.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?p=4110331#post4110331
چیزی که واضحه اینه که قیمت در اونجا ارزون تره ولی شما باید هزینه های گمرک رو هم در نظر بگیریدکد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm
هزینه ی کپی خور کردن کنسول بین 8 تا 10 تومن هست.از هزینه 12 ولته کردن اطلاع دقیقی ندارم. در کل من نکست جن رو به شما پیشنهاد می کنم.مطمئنا قابل اعتماد ترینه.می تونید قیمت دقیق 12 ولته کردن رو هم از نکست جن بپرسید
همچنین از صمیم قلب آرزو دارم که Xbox 360 بعدی مثل کار کنه براتون
موفق باشید دوست عزیز
آقایون یه چند روزیه که دسته من چراغ هاش دو تا دوتا بصورت مورب هی چشمک می زنن و بعد از یکمی درست میشه بعد از چند دقیقه دوباره همین کارا رو می کنه .
نقل قول:
چون باتریش داره تموم میشه:31:
اون يعنی شارژ باتری های دسته ی شما داره تموم ميشه ... پيشنهاد ميشه به جای خريد باتری های معموليه ديگه ازنقل قول:
باتری های شارژی يا Play & Charge Kit برای دسته ی ايكس باكس استفاده بكنيد
عكس های Play & Charge Kit :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد باتری های شارژی هم من Energizer رو پيشنهاد ميكنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
energizer باید چند آمپر باشه مثلا 2500 یا چند؟؟نقل قول:
تمام باطری های AA یا همون قلمی 2700 میلی آمپر هستند !نقل قول:
فقط برای باطری های شارژی این قضیه فرق میکنه.
---------------------------
تمام دوستانی که سوالات اونها بی پاسخ مونده یا ناقص جواب داده شده دوباره سوالات خود را تکرار یا اینکه نقل و قل کنند یا اینکه لینک سوالشون رو قرار بدن تا بنده در اسرع وقت به اونها پاسخ بدم.
موفق باشید
یک خبری بود که مفهومش سلطنت روز افزون 360 است حتی در مناطقی که به اون مروبط نیست
Big in Japan: Xbox 360 outsells PS3
[html] www.gamespot.com/news/6215961.html?tag=latestheadlines;title;5[/html]
سلام باتری های Energizer رو چطوری باید شارژ کنم ؟
قیمت اینا چنده : Play & Charge Kit ؟
به جايی كه ازش باتری شارژی Energizer رو ميخری بگو شارژرش رو هم بهت بدهنقل قول:
نمونه ای از شارژر ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سؤالات مربوط به قيمت هارو هم توی تاپيك راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها بپرسيد :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
دوستان اين رو هم بگم از اين باطری شارژی های 7 يا 8 تومنی نخريد ! نميگم بد هستند ولی معمولا بيشتر از 5 ساعت دووم نميارن
باطری اصل Energizer با شارژر مخصوص خودش 25 تومن خريدم ... تا 5 روز با ويبره دووم مياره !!
ولی برای دوستانی كه نميخوان زياد خرج باطری شارژی كنن پيشنهاد ميكنم برای شارژ باطری از Quick Charge استفاده كنن كه باطری ها رو سريع شارژ ميكنه