دوستان , با معرفت بازی در بیارید و جواب سوال ما رو بدید.
هیچ پچی روش نصب نمیشه
دوستان , با معرفت بازی در بیارید و جواب سوال ما رو بدید.
هیچ پچی روش نصب نمیشه
نقل قول:سلامنقل قول:
عزیزم، مشخصات گوشیتون رو بدین تا بگیم چرا نصب نمیشه.
(دکمه Identify رو در برنامه سیتول بزنید تا مشخصات رو بده)
سلامنقل قول:
گوشیه شما سریال چنج هست ؟؟؟
چون بیشتر پچ ها از روی مین generic ساخته میشه بهتر شما هم از همین مین استفاده کنی :11:
سلام درست گفته بودی باطری خراب بود ولی دفتر تلفن پرید نافرمنقل قول:
نباید سر خود فلش میکردم
سلام،
من روی گوشی یک کاستوم پک نصب کرده بودم که 30 زبان داشت. به دلیل اینکه نیازی به این زبان ها نداشتم اون ها رو از مسیرش پاک کردم ولی الان موقع انتخاب زبان به شکل زیر گزینه های انتخاب میاد ولی نوشته ای جلوی اون نیست. برای پاک کردن اینا باید چه کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اطلاعات گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نباید مشکلی در نصب پچ داشته باشه.نقل قول:
فقط به سه مورد قبل از نصب کردن پچ دقت کنید.
1- فرمت پچ ها باید VKP باشند.
2- برای نصب پچ از دکمه Write Script استفاده کرده و در سوالی که میپرسد، No را بزنید.
3- دقت کنید که پچی که انخاب میکنید، دقیقا باید با مدل و فریمور گوشی شما یکی باشد.
اگه این موارد رو رعایت کردین و مشکلتون حل نشد، شاید با یه فلش کردن کامل توسط یک فریمور دیگه مشکلتون حل بشه.
در ضمن؛ هادی جون نظر شما چیه؟
سلام من حدود یکی دوهفته است که یه k810 گرفتم. تازه امروز گوشیمو به usb کامپیوتر وصل کردم. ولی کامپیوتر مموری گوشی و مموری کارت رو نمیشناسه (یعنی مثل فلش مموری نیست که ویندوز خودش بشناسش) آیا برای همه این مدل گوشی همینه یا گوشی من ایراد داره ؟؟؟ در ضمن ویندوزم فلش مموری ام رو میشناسه یعنی ویندوز ایراد نداره... با تشکر
سلام
سي ديهمراه گوشي رو نصب كن بعدش امتحان كن اگه نشد برو تو قسمت add new hardwar اونجا سرچ كن ولي قبلش گوشي رو وصل كن به كام
تایید میشه.نقل قول:
شما باید درایورها رو از سی دی نصب کنید. یا PC siute رو نصب کنید که بقیش هم خود به خود نصب بشند.
موفق باشید:11: