-
من کم پیش میاد توی انجمن فوتبال خارجی پست بدم
ولی امشب یه حسی دارم که میگه شب، شب رئال و گرت بیله:n02:
-
یعنی فابرگاس !!!!!!!! :n23:
///
در مورد بازی
دفاع ما همچین عالی نیست
چنتا اشتباه بد داشت !!!
بنزما هم اول بازی یه موقعیت عالی رو خراب کرد ولی بعدش با 2 گل جبران کرد و البته 2 تا موقعیت عالی رو هم نزد !!!
(( کلا 5 تا موقعیت عالی فقط بنزما داشت ))
آخر فصل هم در صورتی که بشه باز هم رو حرفم در مورد خرید یه مهاجم خوب هستم
تو همه بازی ها این همه موقعیت گیرمون نمیاد !!!!!
دی ماریا هم امشب فوق العاده بود
یه چیزی بیشتر از فوق العاده !!!
بازیکن ها هم همه خوب بودن و نمیشه گفت کسی مشکل داشته !!!
نیمه دوم یه ذره بهتر بازی کنیم راحت میبریم !!!!!!!!
داور هم که طبق معمول !! :n15:
-
بازی عالی،روون و جذاب تا نیمه اول...
امشب،شب دیماریاست...
کیفیت تصویری بازی هم که عالیه!خدارو شکر
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
راموس و مارسلو شدیدا مشکل داشتند ! سمت راست که قشنگ اتوبان شده بود ! نیمار حواسش رو جمع میکرد میتونست راحت گل بزنه !
مودریچ یک مقدار محو بازی میکنه ! بیل هم خیلی اشتباه داره و اصلا از قابلیت هاش نمیتونه استفاده کنه !
در کل امیدوارم نیمه دوم فرجی بشه :n09:
-
من فکر می کردم فقط بارسا توی دفاع مشکل داره!
اگه رئال توی دفاع هم مثل حمله بود الان نتیجه فرق می کرد
سیستم یه جورایی 3-3-4 نیست و من احساس می کنم بیشتر دقایق بازی دی ماریا میره هافبک چپ و سیستم میشه 2-4-4
برعکس پیش بینی ها بیل و رونالدو زیاد کار خاصی نکردن و به جاش کریم و دی ماریا عالی بودن
کریم اولای بازی یه موقعیت صد در صد رو خراب کرد داشتم کم کم ناامید می شدم که خوشبختانه جبران کرد :دی
نیمه دوم هم فکر کنم باز پر گل و طوفانی باشه
به نظرم باید رئال حداقل دو تا گل بزنه تا برنده باشه چون از اونور احتمال گل خوردنش هست!
کلا وقتی تیم مقابل 4 تا هافبک وسط خوب داره که همه شون هم در زمینه دفاعی و پرس کردن خوبن در مقابلش باید حداقل 3 تا هافبک وسط باشن و دیگه 2 تا کمه
الان که رئال داره هجومی کار می کنه همین سیستم خوبه ولی در ادامه و بعد از گل احتمالی شاید بهتر باشه یه هافبک وسط اضافه بشه وگرنه بارسا توی حمله از وسط زمین خیلی خطرناک کار می کنه به خصوص اگه گل هم عقب باشه البته از گوشه ها هم مارسلو و کارواخال زیاد خوب نیستن و از اون جا هم بارسا می تونه حمله کنه
-
یعنی دیگه در مورد داوری حرف نمیشه زد
اون از بازی رفت
اینم برگشت
خب بی دلیل نیست یه داور رو میدارن واسه 2 بازی
بالاخره یه جوری باید رفت و برگشت رو در بیارن !!!
راموس هم .......................
شب خوش !!
-
راموس ی تنه تیم رو با مشکل موجه کرد.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
مرسی داور ...واقعا گل کاشت ! پنالتی ۱۰۰٪ روی بیل رو به اون راحتی گذشت میکنه ! میاد اینور تمارض اینیستا رو پنالتی میگیره ! درسته پنالتی ما پنالتی نبود ! ولی دوتا پنالتی (یکی بازی رفت - یکی روی بیل ) برامون نگرفت ! راموس هم از اول بازی کلا محو بود و تقریبا روی دوتا گل (یکی پنالتی و گل دوم) کاملا مقصر بود مارسلو هم اصلا تو فاز حمله قرار نداشت من نمیدونم چرا وقتی قرار نیست تو فاز حمله باشه از فابیو استفاده نمیکنه !
با این شکست هم باز هم قهرمانیم یک امتیاز بیشتر از بارسا داریم.
-
این بازی نبود که رئال بخواد ببازه؟!!!
راموس گند زد به تیم.البته بنظرم همون صحنه نیمار توی افساید بود که توپ بهش رسید
-
راموس یعنی نمیفهمه جلوی بارسلونا 10 نفره نمیشه ادامه داد ؟ نیمار احتمال اینکه اون توپ رو گل کنه خیلی زیاد نبود به جاش اومد یه گل رو تقدیم کرد و خودش رو هم اخراج کرد :n15:
والبته از اول بازی هم دفاع اصلا هماهنگ نبود . افساید رو همیشه پر کرده بودند
9 بازی مونده و 27 امتیاز رو باید بگیریم تا قهرمان بشیم . حتی 1 امتیار هم میتونه 2 پله تو جدول بیارمون پایین