آقا یه تست می کنین ببینین زیر نویس فارسی SRT با فیلم Divx رو پخش می کنه یا نه ؟
Printable View
آقا یه تست می کنین ببینین زیر نویس فارسی SRT با فیلم Divx رو پخش می کنه یا نه ؟
نقل قول:
تا حالا فیلم اچ دی و فول اچ دی با فرمت h.264 رو پخش کرد که خیلی عالی بود. یه شبکه رو پخش میکنه و اون یکی رو میزنه ضبط کنه. اینا همش خوب بود.
ببین کلا فایلش رو نمیدونم چرا هیچ برنامه ای درست تبدیل نمیکنه. همه رو هنوز تست نکردم. بعضی ها رو باید دانلود کنم. سرعت ای دی اس الم هم کمه ...
این برنامه فایل ها رو به هم میچسبونه. مشکلم با این فکر نکنم حل بشه. قبلا فایل دو تیکه کپچر شده داشتم با چند تا برنامه شبیه این خواستم بچسبونم که نشد. اصلا بی خیال چسبوندن شدم. یکی دیگه یه تیکه ضبط کردم اون رو نمیتونم تبدیل کنم.
هر وقت حال و حوصله داشته باشم ور میرم بالاخره یه کاریش میکنم.
دو تا مشکل دارم. یعنی در واقع این وسیله دو تا گیر داره. ببخشید سه تا.
یکی تبدیل فایلهایی که کپچر میکنه به هر فرمتی که بشه ... فرق نمیکنه با چه برنامه ای ... فقط تبدیل کنه ...
دومی هم همین زیر نویس. تا حالا که نتونستم زیر نویس فارسی srt توش باز کنم. قبلا اس آر تی ها رو تو ام کی وی مرج کرده بودم که اونها رو هم باز نمیکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونم بیارم بیرون از ام کی وی ها واسه همینه کارم گیره. یه فیلم دارم که اس آر تی فارسی داره ولی اون هم بدبختی استاندارد اینکد نشده و صداش رو باز نمیکنه که طبیعیه و انتظار ندارم زیرنویس رو هم درست باز کنه.
دارم میگردم ببینم فیلم پیدا میکنم همین فرمتای ساده باشه و زیر نویس هم داشته باشه که تست کنم خیالم راحت بشه یا نه.
البته یه راه کلی داره بازم. اینکه زیر نویس رو روی فیلم اصطلاحا burn کنم. اونجوری همیشه رو فیلم هست و اصلا جزء فیلمه. فقط عیبش اینه که شاید بخوام با زیر نویس انگلیسی باز کنم یا مثلا بدون زیر نویس فیلم ببینم و دیگه نمیتونم انتخاب کنم که زیرنویس نداشته باشه.
سومی هم که تقریبا حله: وقتی صدا رو با این وسیله کم میکنم و با تلویزیون زیاد میکنم نویز داره و صدای شبیه لرزش میده. احتمالا باید بخشایی از مدار گراند بشه که درست صورت نگرفته. ولی این مشکل خیلی مهم نیست چون اگه با تلویزیون صدا رو کم و زیاد کنم و یا بلوسنس زیاد بزارم باشه مشکل حله و نویزی شنیده نمیشه.
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
مشکلاتش رو پست کردم. حل بشه باز پست میدم خبرتون میکنم ...نقل قول:
آقا من زیرنویس SRT فارسی رو روی بلوسنس برای فرمت های DivX ، MKV و AVI تست کردم و جواب داد. با حروف فارسی (گ پ ژ چ) هم مشکلی نداره.
در ضمن من با پشتیبانی شرکت سما تماس گرفتم اونا گفتن آپگرید های جدید بلوسنس تو سایت شرکت به آدرس زیر قرار داده میشه:کد:http://www.saamabusiness.com
برنامه VLC Media player ميتونه هم اين فايلها را پخش کنه و هم کانورت کنه...مال من پروويژن هست و هر برنامهاي رو تست کردم با صداش مشکل داشت ولي خود VLC درست کانورت کرد.نقل قول:
لوول !
این بلوسنس چرا USB رو برده پشت دستگاه ؟
اینطور که متوجه شدم هیچگونه LED نشون دهنده کانال و این حرفها رو نداره نه ؟
نقل قول:
يه نرم افزار هست به نام TMPG كه فرمت هاي ts و TRP رو بدون ايراد نبديل ميكنه
برو تو وبلاگ ماديران و بگير لينكشو اگر پيدا نكردي. اون جا بهت ميده
تو قسمت نظراتش پست بدهکد:www.maadiran.mihanblog.com
كانورت با vlc خراب ميكنه فايلونقل قول:
سايزش و رزولوشنو به هم ميريزه
نقل قول:
آره این نرم افزار دو جور ورژن داره یکیش مال دی وی دی ساختنه و یکیش هم تبدیل فایل. 33 مگ هست. دیشب در حال دانلودش بودم .... سرعت پایینه باقیش رو امروز دانلود کنم ببینم چی میشه. چند تا برنامه تو وبلاگ ها دیدم هیچ کدوم جواب نداده ... خدا کنه این یکی بده ... غیر از این یه دو سه تا بیشتر نمونده ...:41::41::41:
VLC واسه تبدیل تا حالا استفاده نکردم. کیفیتش رو قبول ندارم. البته خیلی وقت پیش تست کرده بودم ... حالا اون رو هم چک میکنم. ممنون
جالبه. سایت ایران آپدیت تر از سایت رسمی بلوسنسه ؟؟؟؟ :13::13::13::13:
اونجا فرم ویر ورژن دو گذاشته:
سایت ایران ورژن 2.5 گذاشته !!!!!؟؟؟؟:کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14/
چه طوری ممکنه؟کد:http://www.saamabusiness.com/
خب تی ام پی جی هم تست کردم و وی ال سی. هیچ کدوم تنونستن تبدیل کنن !!!!!!!!!! :41::41::41:
باید برم سراغ آپدیت فرم ویرش. حالا تازه بعد از این داستان میرسم به بخش زیر نویس.
راستش من خودم نه تلویزیون میبینم و نه این فیلم چرت و پرتای هالیوودی و .... . اصلا کارم به این دستگاهه گیر نمیکنه، ممکنه گاهی فیلم رزمی نگاه کنم :31:.
فقط میخوام هر کی تو خونه استفاده میکنه مشکلی نداشته باشه.
اینجا کسی هست بلوسنس رو خودش داشته باشه ؟ اگه هست بگه با چی تبدیل کرده و تنظیماتی که استفاده میکنه چیه.