سلامنقل قول:
در این صورت دیگه باید قید اسلیپ رو بزنی .
آره بخدا . منم عینک میزدم . امروز وین 7 نصب کردم . آدم کیف میکنه .بدون عینک کار میکنم .نقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
آره بخدا . منم عینک میزدم . امروز وین 7 نصب کردم . آدم کیف میکنه .بدون عینک کار میکنم .نقل قول:
این حرفا چیه !!! چه ربطی به ویندوز داره! شما برید چشم پزشکی شاید خدای نکرده چشمتون ضعیف شده باشه:n04:نقل قول:
کسی با این watch dogs رو اجرا کرده تو win 8.1؟
وقتی با گرافیک اینتل بازی رو میارم بازی اجرا میشه اما من میخوام با amd بازی کنم اما وقتی میزارم روی amd بازی تو لودینگ کرش میکنه(منو بازی اجرا میشه)در ضمن درایور ها هم درست نصب شده و بقیه بازی ها براحتی اجرا میشن
من چشم پزشکی رفتم قبلا ... چشام هم ضعیف هست ولی این که درد بگیره با نگاه کردن به مانیتور در حالی که قبلا اینطور نبوده به رنگ بندی مانیتور مرتبطهنقل قول:
حالا نمیدونم calibrate رنگ ها تو ویندوز 8.1 به خصوص تو این مانیتور به چه صورت هست که چشم زیاد اذیت میکنه
[QUOTE=emadd69;8387390]
سلام
پس الان شما اینتلو از hp گرفتین amd هم از سایت خود amd بازی ها رو هم روون اجرا میکنی(نسبت به توان گرافیک) اسلیپم داری؟؟؟
نقل قول:
اشتباهی بود که کردم تو خرید این و درس عبرتی برام شد که دیگه سمت hp نرم
QUOTE=dop12;8388456]]
پس الان شما اینتلو از hp گرفتین amd هم از سایت خود amd بازی ها رو هم روون اجرا میکنی(نسبت به توان گرافیک) اسلیپم داری؟؟؟[/QUOTE]
دقیقا می خواستم همچین کاری انجام بدم . اما یه اتفاق عجیب افتاد . درایور اینتل که از سایت HP گرفتم ، روی لپ تاپ اجرا نشد . جالب اینه که وقتی فایل رو اجرا میکنم توی توضیحات درایور نوشته برای مدل :
HP EliteBook 2170p Notebook PC
HP EliteBook 2570p Notebook PC
!!!!
در حالیکه توی قسمت 4540 دانلود کردم . حتی امروز برای بار دوم دانلود کردم . گفتم شاید بار قبلی اشتباه دانلود کردم . اما بازم همچین اتفاقی افتاد . انگار سایت hp درایور رو اشتباه قرار داده !!!!
خلاصه دیگه نتونستم این کارو انجام بدم . مجبور شدم همون درایور intel+amd که حجمش حدود 470 هست رو دانلود کنم و اونو نصب کنم . ( مربوط به خود سایت HP )
الان اسلیپ دارم .
اما دوست داشتم از اون روش استفاده کنم که درایور amd آپدیت باشه . نشد دیگه .
بله من بازی کردم الان هم بازی میکنمنقل قول:
تو کنترل پنل amd باید تنظیمات watch dogs روی high performance بذاری، کلا رو همه بازیها این گزینه رو تنظیم کن
والا چه عرض کنم! من با همین دی وی دی رایتر اچ پی تا الان اغراق نکنم حدود 220 تا دی وی دی رایت کردم!نقل قول:
کلیدهای win+s رو بزن calibrate رو تایپ کن بعد روی Calibrate display color کلیک کن تنظیمات رنگ ها میادنقل قول: