سلام دوستان ! میشه یه نفر لطف کنه دفترچه تراز دانشگاه آزاد رو برای رشته انسانی بهم بده !
Printable View
سلام دوستان ! میشه یه نفر لطف کنه دفترچه تراز دانشگاه آزاد رو برای رشته انسانی بهم بده !
[QUOTE=You & I;6739760]دسته گلت درنکنهنقل قول:
دوستان اگه کارنامه نفرات برتر همین کنکور 90 ام دارن لطف کنن بذارن
پشتیبان کانون چند بار بین دو ازمون باید تماس بگیره؟
والا پشتیبان ما باید نداره !!نقل قول:
به زور یه بار تماس میگیره
میگه سوالی نداری منم میگم نه ! قطع میکنم :31:
.................................................. ..................................................
دوستان تو ثبت نام ازمون دانشگاه ازاد با چه معیاری انتخاب رشته میکنید ؟!
یه راهنما تو دفتر برنامه ریزی داره که من هیچی نفهمیدم
معیار خاص نداره دانشگاه آزاد باید رشته مورد علاقه خودت رو از اول تا آخر ( تعدادش بستگی به آزمونی که شرکت کردی داره ) مرتب کنی و فقط این نکته رو توجه کنی که اگه مثلا رشته مندسی برق دانشگاه تهران جنوب توی اولویت اول شماست و همون رشته توی اولویت دوم یه نفر دیگه ؛ اگه امتیازها و همه چیز برابر شد ، اونوقت شما رو انتخاب میکنن چون که در این صورت میزان علاقه به اون رشته هم در رقابت تاثیر کذارهنقل قول:
من فردا می خوام تو رشته ازمون غیر پزشکی ثبت نام کنمنقل قول:
تو دفتر برنامه ریزی نوشته انتخاب اول خیلی خیلی مهمه و 90 درصد همون تو انتخاب اول ادم باید قبول بشه و شانس بقیه رشته ها خیلی کمه
معیار منظورم اینه که مثلا از این لحاظ که رشته ها با تراز توی کانون رابطه شون چطوره
مثلا من تراز میانگینم 6100 هست با این حساب بزنم مکانیک تبریز میتونم قبول بشم یا نه
دوست عزیز نحوه ی گزینش دانشگاه آزاد به اینصورت هست که با توجه به نمره ای که در آزمون کسب کرده اید شرکت کنندها رتبه بندی میشوند،بعد با توجه به ترتیب انتخاب های شما گزینش انجام میشه،به این صورت که ابتدا به سراغ اولین انتخاب شما میروند،اگر شما با توجه به تعداد افرادی که از شما نمره ی بیشتری کسب کرده اند و انتخاب اول انها نیز همین رشته بوده در ان رشته پذیرفته میشوید که شما پذیرفته اید وگرنه سراغ انتخاب دوم شما میروند و باز همین سری تکرار میشه!نقل قول:
هرچند با تراز کانون نمیشه گفت کجا قبول میشید چه در دانشگاه آزاد چه سراسری،مخصوصا اینکه رشته تجربی نباشید و بخواد ریاضی امتحان بدید،هیچ تضمینی نیست،شما فعلا باید درستون رو بخونی و کاری به این مسئله که قبول میشی یا نه نداشته باشی،چون واقعا تضمینی وجود نداره
این نکته هم توجه کنید که به این خاطر گفتن که شانس قبولی رشته اول بالا هست چون معمولا رشته ها چند برابر ظرفیت قبولی اعلام میکنند در دانشگاه آزاد،چون خیلی ها سراسری هم قبول میشن،پس شما باید اول معیار علاقه و بهتر بودن رشته رو در نظر بگیری نه اینکه هرکدوم شانس قبولی بیشتر بود رو بزنی اول!حواست باشه
سال های قبل هم معدل تو دانشگاه زاد تاثیر داشت یا نه من قبلا فکر میکرم معدل فقط برای کنکور سراسری هست ولی دیروز گفت که برای ازاد هم تاثیر داره
راستی یه سوالا دیگه من رشته تجربیه میخواستم ببینم میتونم ازاد ریاضی هم بدم
پارسال هم معدل 25 درصد تاثیر داشت ولی به صورت مثبت،یعنی نمره تراز شما در هر درس بدون در نظر گرفتن معدل محاسبه میشه و همینطور تراز نمره شما با احتساب معدل،بعد هرکدوم از این دو که بهتر بود برای شما در نظر گرفته میشه.پس نگران معدل نباش اصلانقل قول:
در کنکور آزاد ریاضی هم میتونی شرکت کنی،توصیه من هم انتخاب رشته ای مثل مهندسی پزشکی رشته ریاضی در دانشگاه آزاد هست که رشته خوبیه و دوستانم راضی هستن
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
البته این رو هم باید اضافه کنم در سال های قبلش هم میگفتند تاثیر داره (مثلا 15 درصد) ولی ما چیزی ندیدیم
نقل قول:
سلام
پارسال هم تاثیر داشت البته مدت زیادی نیس که ازاد تاثیر سوابق رو گزاشته...
تاثیر مثبت هم مال سراسری هستش و ازاد من نشنیدم کسی گفته باشه تاثیر مثبت ....از یکی از دوستان میپرسم خبرش رو میدم ....
در ضمن بدون توجه به مدرکتون در هر رشته ای میتونید ثبت نام کنید هم ازاد هم سراسری ولی توجه داشته باشید که برای قبولی در رشتهه ای تاپ باید دروس اخ رو بالا بزنید ....
موفق باشید