سيلاس: اين تساوي افتخاري براي قطر است
مرجع خبری پرسپولیس: سرمربي تيم فوتبال الغرافه پس از تساوي برابر پرسپوليس گفت: کسب يک امتياز مقابل اين همه تماشاگر افتخاري براي قطر است. سیلاس در نشست خبری بعد از تساوی یک بر یک مقابل پرسپولیس درباره اینکه فکر می کرد پرسپولیس را متوقف کنند گفت: بازی خوبی انجام دادیم و دوست دارم از باشگاه پرسپولیس به خاطر تماشاگران فهیمش تشکر کنم. این مسئله جالبی است که تماشاگران زیادی در ورزشگاه حاضرند و تیم خود را تشویق می کنند. بازی متعادلی بین دو تیم انجام شد و پرسپولیس در اکثر دقایق توپ و میدان را در اختیار داشت و این می تواند به خاطر در اختیار داشتن علی کریمی بزرگ و با تجربه باشد. وی افزود: این افتخار بزرگی برای الغرافه است که در ورزشگاه آزادی از این بازی امتیاز کسب کرد و حتی این مسئله برای قطر هم افتخار بزرگی است. در دقایق پایانی فرصت های خوبی برای گلزنی داشتیم اما مهاجمان ما دقت کافی را در زدن ضربات آخر نداشتند. سیلاس در پاسخ به سوال خبرنگار قطری مبنی بر اینکه نظر شما در مورد اخراج فرهاد مجیدی چیست، تصریح کرد: من نمی توانم در مورد داور اظهار نظر کنم.وی در خصوص اینکه با توجه به دو بازی باقی مانده آیا شانسی برای صعود الغرافه می بیند یا خیر عنوان کرد: پرسپولیس یک امتیاز از این بازی گرفت و هنوز هم صدرنشین است. صعود ما بستگی به بازی الهلال و الشباب دارد که هنوز این مسابقه انجام نشده است.
زارع: 15میلیارد بدهی داریم/دولت و وزارت به ما کمک کنند!
مرجع خبری پرسپولیس: قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: شاید امسال حرفهایی مبنی بر کسر امتیاز ما را تهدید نکند اما فصل آینده این اتفاق میافتد. جمشید زارع در خصوص شکایت آرفی از پرسپولیس و احتمال کسر امتیاز از این تیم اظهار داشت: آرفی چند روز قبل به همراه مدیر برنامههایش به دیدار من آمد و توافقاتی با هم کردیم که پولش را در چند قسط پرداخت کنیم. آن طوری که بررسی شده آرفی بالغ بر 150 هزار یورو از ما طلب دارد. وی افزود: قرار شد آرفی دیداری با رویانیان داشته باشد. بعید میدانم در این فصل خطر کسر امتیاز ما را تهدید کند اما با ادامه این روند فصل آینده اتفاقاتی تلخ برای ما خواهد افتاد. زارع ادامه داد: به غیر از آرفی به وینگادا و دستیارش، میاچ، علی دایی، سپهر حیدری نیز بدهکاریم. البته امروز هم مجتبی زارعی به من پیامک داد و گفت حکم کمیته انضباطی را گرفته و اگر پول او را ندهیم موضوع را از فیفا پیگیری خواهد کرد. ما همچنین از سال 1390 به هتلها و سایر جاها نیز بدهی داریم. زارع یادآور شد: از زمانی که ما در نیمه دوم سال 90 به پرسپولیس آمدیم تا الان دیناری بدهی با تدابیر رویانیان بر جا نگذاشتیم بلکه به تعهدات خود عمل کردیم. شرایط طوری است که وزارت ورزش باید به ما در حال حاضر کمک کند تا بتوانیم تیم فصل آینده را پرقدرت ببندیم و ناکامیها را جبران کنیم. ما این را میدانیم که فیفا و بالا دستیهای او با پرسپولیس و هیچ تیمی شوخی ندارد و باز هم میگویم کسر امتیاز در فصل آینده پرسپولیس را تهدید میکند. وی در پاسخ به سوال که پرسپولیس چقدر از قبل بدهی دارد، گفت: حدود 15 میلیارد تومان بدهی داریم که باید در این خصوص دولت و وزارت ورزش به ما کمک کنند.
شانس بازی هوشیار بیشتر است
مرجع خبری پرسپولیس: احتمال حضور حسین هوشیار در ترکیب 11 نفره پرسپولیس برای بازی امروز بیشتر از همتای پرآوازه اش به نظر می رسد. عملکرد خوب هوشیار در بازی مقابل سپاهان و عملکرد ضعیف میثاق معمارزاده روی گل های بازی با داماش که منجر به شکست پرسپولیس شد، این فرضیه را ایجاد می کند که شانس هوشیار برای قرار گرفتن در چهارچوب دروازه پرسپولیس مقابل سایپا بیشتر است. دنیزلی در بازی مقابل الغرافه هم با خط زدن نام میثاق معمارزاده ، حسین هوشیار را در لیست 18 نفره تیمش قرار داد و به نظر می رسد در آخرین هفته های برگزاری لیگ معمارزاده باز هم جایگاه خود را در ترکیب پرسپولیس حتی در غیاب آسمیر آودوکیچ از دست خواهد داد.
کریمی: مصاحبه کردن فایده ای ندارد!
مرجع خبری پرسپولیس: بازیکن تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست مقابل سايپا با خبرنگاران مصاحبه نكرد. علي كريمي پس از ديدار تيمش مقابل سايپا كه با پيروزي چهار بر دو تيم كرجي به پايان رسيد، حاضر به مصاحبه با خبرنگاران شد و در پاسخ به درخواست آنها، تنها به گفتن اين جمله كه مصاحبه كردن فايدهاي ندارد، اكتفا كرد. علي كريمي هفته پيش و پس از توقف پرسپوليس برابر الغرافه در مصاحبه اش انتقادهايي را متوجه دنيزلي كرده بود. او امروز در ابتداي بازي نيمكت نشين بود اما پس از دريافت دو گل از سايپا به زمين آمد.