من خودم به شخصه دوست ندارم مسي وارد اين جريانات شودنقل قول:
چونكه مافياي فوتبال ممكن است باعث به حاشيه رفتن مسي شود دقيقا مثل مارادونا كه مافيا او را وارد حاشيه كرد
Printable View
من خودم به شخصه دوست ندارم مسي وارد اين جريانات شودنقل قول:
چونكه مافياي فوتبال ممكن است باعث به حاشيه رفتن مسي شود دقيقا مثل مارادونا كه مافيا او را وارد حاشيه كرد
دوستان من منبع این خبر مسی که درباره پله صحبت کرده باشه رو اصلا پیدا نکردم، به نظر ساختگی میاد چون هیچ سایت معتبری هم ریپورتش نکرده. این لحن صحبت اصلا به مسی نمیاد و خیلی خیلی بعیده مسی اینطوری صحبت کنه.
ما هرچی دیدیم جناب پله و روماریو و ... خودشون رو با مسی مقایسه می کنن و سعی دارن به همه بقبولونن از مسی بهترن، نه مسی خودش رو بهتر از اونها بدونه. مسی حتی در یه مصاحبه هم یادم نمیاد گفته باشه بهترین بازیکن فعلی بارسلوناست، چه برسه به این حرفا.
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 19 اكتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قهرماني بيشتري ميخواهم
ارزوي مسي اين است كه بتوانند بارساي بزرگتري بسازند
بارسا-ويكتوريا 20:45 (به وقت محلي)
مسي ميخواهد در هر دو بازي مقابل ويكتوريا برنده باشد
بارسا نميخواهد در ظهر با رئال بازي كند گوارديولا ترجيح ميدهد بازي در غروب يا شب برگزار شود
رئال 4-0 ليونَ
خطرناک ترین بازی ها همیشه بازی با ناشناخته هاست!
بارسلونا با دو گل از سد ویکتوریا گذشت!
اینیستا دقیقه 10
ویا دقیقه 82
چرا دیشب اینقدر موقعیت خراب میکردن. راحت میشد یه 5-6تایی به اینا زد
مسی هم که قربونش برم دیگه زدن گل معمولی براش افت داره :دی اگر یکم خوش شانس بودن یه سوپر هت تریک به نامش میخورد. یه ضربه آزاد استثنایی که خورد به تیرک. یه حرکت انفجاری از راست و دریبل کردن 3 نفر (یکی رو روی خط اوت دریبل کرد :18:) آخری هم یه تک به تک شد که دروازبان رو دقیقا مثل آلمونیا تو بازی با آرسنال جا گذاشت ولی دفاع پشت سرش رسید و توپش رو خراب کرد
آخ که اگر این سه تا گل میشد، من برای ادامه زندگیم هیچی نمی خواستم. حییییییییییییف :41:
اما از همه اینا گذشته باید به بازیکنهای بارسا گفت: اون یک-دو هاتون تو حلقم :31: مخصوصا وقتی یه طرفش اینیستا باشه
Coaches Reactions: FC Barcelona 2-0 Viktoria Plzeň
October 20, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/news/coaches-reactions-fc-barcelona-2-0-viktoria-plzen/
Cartoon of the Day: El Mundo Deportivo
Viktoria goalkeeper: “Luckily Messi and Company didn’t have their day so that today I don’t have a dozen goals against me!”
October 20, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/offside/cartoon-of-the-day-el-mundo-deportivo-298/
Cartoon of the Day: Sport
Viktoria Barça 2-0 Pilsen Defeat
Miracle , God did not score!!!
Messi: “In games like this it becomes difficult to remember … that I’M HUMAN.”
October 20, 2011کد:http://www.totalbarca.com/2011/offside/cartoon-of-the-day-sport-492/
همین مونده بود گل مساوی رو هم بخوریم تا بشه رو اعصاب ترین بازیمون. :31:
دیدن اینکه بارسا داره وارد فاز جدیدی میشه خیلی امیدوار کننده است. پپ تیم فضایی رو هم ارتقا میده. حرکاتی که فعلا حتی از سطح بازیکنا کمی بالاتره ولی فکر اینکه روال عادی بشن و درصد خطاشون پایین بیاد واقعا خوفناکه.
کی فکرشو می کرد بشه مهارتی بیشتر از فوتبال اخیر بارسلونا ارائه داد؟ چقدر پتانسیل داریم؟
نکته جالب بازی نداشتن حتی یه CB تخصصی و بازی کردن سه "نسبتا" هافبک (آلوز، ماسکرانو و آدریانو) در خط دفاع. در دورانی که خیلی از تیم های بزرگ دیگه مثل منچستر و میلان و ... CB ها رو در دفاع کناری و هافبک بازی میدن، ما هافبک هامون رو در خط دفاعی بازی می دیم. جالبتر اینکه ساختار تیم هم کمی تغییر کرده برای استفاده از این هافبک های مدافع نما :دی
من اوج پتانسیل رو سال 2015 می دونم. به نظر من نسل فعلی لامسایا از نسلی که الان در بارسا بازی می کنن (منهای مسی) بهتر هستن و اومدنشون به تیم با این تفکر خواهد بود که باید از بارسای فعلی بهتر باشن، و همگی الگوهای مناسب هم دارن. من فکر می کنم چند سالی اوج فوتبال تاریخ رو در بارسا خواهیم دید.نقل قول:
افتتاحیه لاماسیای جدید در اوریول اسپانیا-روسل: از اینکه هر سه نامزد دریافت توپ طلای پارسال از آکادمی بارسا بودند، غرق در غرور شدم
طبق صحبتهای رئیس باشگاه کاتالان این روز بزرگ و تاریخی ای برای بارسلونایی هاست
سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا در مراسم افتتاحیه ماسیای جدید ، به نام «مرکز اوریول تورت»، که روز پنجشنبه برگزار شد به این نکته اشاره کرد که این مرکز، به منزله جواهری برای بارسلونایی هاست و به آبی اناری ها اجازه می دهد تا با حضور بازیکنان تیمهای پایه ای به لذت بردن از موفقیتهایشان ادامه دهند
روسل در سخنرانی اش درمراسم افتتاحیه این مراسم گفت:« امروز روزی تاریخی و بزرگ برای تمام بارسلونایی هاست. ما مرکز آموزشی مان را افتتاح می کنیم و این رویایی گروهی است که 32 سال پیش در حضور نونیس و در لاماسیا استارت خورد.»
روسل در جریان این مراسم از تمام روسای سابق باشگاه، از نونیس گرفته تا خوان گاسپارت یادآوری کرد و نام خوان لاپورتا را هم برای تاسیس شهرک ورزشی خوان گامپر مطرح کرد
روسل ادامه داد:« ما چنین جواهری را کم داشتیم. داشتن چنین ساختمانی برای ما اساسی و بنیادین است ؛ چون اینجاست که می توانیم بازیکنانمان را رشد دهیم و افرادی را پرورش دهیم که ارزش و دی نی ای بارسلونا را که همه ما با آن آشنایی داریم حفظ کنند.»
در بین 500 بازیکنی که از لاماسیا به فوتبال دنیا ارائه شده اند، رئیس کنونی باشگاه بارسلونا از 11 بازیکنی که درحال حاضر در تیم اصلی بارسا توپ می زنند نام برد و به ویژه روی اسم گواردیولا تاکید کرد:« گواردیولا در تمام دوره های تاریخی بارسا نامش را ثبت کرد. ازدیدن عکس سه فینالیست دریافت توپ طلای سال گذشته احساس افتخار کردم. هر سه ای این بازیکنان درخانه ما پرورش یافته بودند و این مارا غرق در شادی و غرور کرد.»
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/10/21/2721385/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%B1-%D8%B3%D9%87
2011/10/21
تیاگو موتا: اگر مسی بخواهد بارسا را ترک کند، مقصد او اینتر خواهد بود
این هافبک ۲۹ ساله که سابقه حضور در نوکمپ را دارد معتقد است ستاره آرژانتینی به دلایلی ممکن است در آینده بارسا را ترک کند و پیراهن نرآتزوری را به تن کند.
سایت گل- تیاگو موتا، هافبک ایتالیا، معتقد است اگر لیونل مسی قصد داشته باشد بارسا را ترک کند، مقصد او اینتر خواهد بود.
این هافبک ۲۹ ساله که سابقه حضور در نوکمپ را دارد معتقد است ستاره آرژانتینی به دلایلی ممکن است در آینده بارسا را ترک کند و پیراهن نرآتزوری را به تن کند.
او در گفتگو با اینتر چنل گفت:" اگر مسی بخواهد بارسا را ترک کند، گزینه اول او اینتر خواهد بود. او هنوز جوان است و دیر یا زود نیاز به تغییر دارد.
مسی دوست خوب من است. او فردی ساده و بسیار متواضع است. "
موتاه که تا سال ۲۰۰۷ برای بارسا بازی می کرد، در مورد فلسفه فوتبال این باشگاه صحبت کرد و گفت:" وقتی به بارسا رفتم، آنها به من یاد دادند که چطور پاس بدهم و دائما به دنبال بازیکن خودی باشم و مالکیت توپ را از دست ندهم.
وقتی به بارسا پیوستم، الگوی من ریوالدو بود. وقتی لوئس فن خال به بارسا آمد، متوجه شدم در پستی بازی می کنم که فیلیپ کوکو دو- سه فصل در آن حضور دارد. من چیزهای زیادی از او یاد گرفتم."
موتا در سال ۱۹۹۹ به بارسا پیوست و پیش از اینکه در سال ۲۰۰۱ اولین بازی اش را برای تیم اصلی انجام دهد، دو سال برای تیم دوم بارسا بازی کرد.