دلم آشوب میشه وقتی میبینم کارلوس تو تیم نیست:41: من بخاطر کارلوس بود که طرفدار رئال شدم یادش بخیر :19:نقل قول:
نگاهی به گلزن ترین مدافعان تاریخ رئال مادرید
Printable View
دلم آشوب میشه وقتی میبینم کارلوس تو تیم نیست:41: من بخاطر کارلوس بود که طرفدار رئال شدم یادش بخیر :19:نقل قول:
نگاهی به گلزن ترین مدافعان تاریخ رئال مادرید
اینو از بچگی یاد گرفتم به خاطر یک بازیکن طرفدار یه تیم نباشم:11:نقل قول:
درسته شاید این یه شعار باشه ولی واقعیته:11:
منبع:بابا اینو دیگه از خودم گفتم
.........................آوانتادور:نام مدلی از محصولات لامبورگینی که هدیه تولد کریس رونالدو میباشد.
منبع ذگر نکرده کی اینو بش داده ولی من میدونم:27::31:
بیا واسه من لامبورگینی پلاستیکی هم نمیگیرن:41:...:31:
البته 206 خودم ده تا لامورگینی و فراری رو حریفه:27:
احتمالش هست که این یه جور تاکتیک باشه ؟!نقل قول:
تو لحظه پنالتی زدن 2 نفر پشت سر رونالدو دست هاشونو رو باز میکنن ! به هر حال رو تمرکز گلر تاثیر داره !!!
بالوتلي: عاشق مورينيو هستم
مهاجم سيتي اشاره کرد: مورينيو مربي بزرگي است و در تمام تيمها خود را به خوبي نشان داده است.
بالوتلي در صحبت های خود به ستايش از ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد پرداخت و گفت: علاقه زيادي به مورينيو دارم يا بهتر است که بگويم عاشق او هستم. او مربي بزرگي است و در تمام تيمها خود را به خوبي نشان داده است. البته بايد اين را بگويم که با روبرتو مانچيني سرمربي کنوني منچسترسيتي رابطه خوبي دارم و هيچ مشکلي با او ندارم. اميدوارم که امسال بتوانيم با هدايت او قهرمان ليگ برتر شويم و به سلطه شياطين سرخ پايان دهيم.
در جدول رده بندي ليگ برتر انگليس منچسترسيتي با 57 امتياز صدرنشين است و منچستريونايتد و تاتنهام به ترتيب با 55 و 50 در ردههاي دوم و سوم هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت شبکه 3 زده ساعت 2 یعنی الان, بازی مادرید با ساراگوسا رو پخش می کنه. من تا 2 شب بیدار موندم اونوقت الان داره یه برنامه ی چرتو پرت پخش می کنه. واقعا یه مشت .. توی این صدا و سیما کار می کنن. رو یه حرفشون نمی شه حساب وا کرد.
کار مهم زیدان؛احیای رونالدو با نصایح سه گانه
ستاره اهل مادیرا ، پس از بحرانی که پس از الکلاسیکوی اواسط دسامبر داشت ، کم کم توانست که به یک بازیکن کلیدی و قابل اعتنا در تیم مبدل شود.هر کسی در دو ماه اخیر شرایط رئال مادرید را مد نظر گرفته باشد ، می فهمد که کریستیانو رونالدو از نظر رفتارش درون زمین ، تغییرات قابل توجهی داشته است .
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ، ستاره اهل مادیرا ، پس از بحرانی که پس از الکلاسیکوی اواسط دسامبر داشت ، کم کم توانست که به یک بازیکن کلیدی و قابل اعتنا در تیم مبدل شود . در آن بازی ، بازیکن پرتغالی مملو از استرس بود که این خشمش پس از گلی که به گرانادا زد و خوشحالی نکرد ، کاملا مشخص بود . کریستیانو رونالدو دوران مشکلی را پشت سر می گذاشت و از سویی بخشی از برنابئو از این که او مقابل دروازه نمی تواند در حد انتظارات باشد ، ناراحت بودند و او را هو میکردندحالا مشخص شده است که مسئولان رئال مادرید پس از این اتفاقات ، تمهیدات ویژه ای برای احیای ستاره تیمشان اندیشیده بودند . هدف این بود که اعتماد به نفس به این بازیکن برگردد و بتواند دوباره حمایت مادریدیسموها را بدست بیاورد .
زین الدین زیدان ، بهترین حامی او در این شرایط بود . اسطوره فرانسوی ، به یاد فصل اول حضور خودش در رئال مادرید که مشکل بود ، توانست که به رونالدو توصیه هایی داشته باشد که بهتر شود . بدین تریب زیزو سه بار با رونالدو توصیه کرده و از او خواسته که در بازیها نشانه خشم و نارضایتی نداشته باشد . همچنین از این بازیکن درخواست کرده که بیشتر در خدمت تیم باشد و در حرکات تدافعی حضور داشته باشد . این کاری است که بازیکن پرتغالی پس از صحبت با زیدان بیشتر انجام داد . در واقع از بعد از بازیهای کوپا با بارسلونا ، رونالدو بازیکن دیگری شده و حسابی در خدمت تیم است.
تیم برتر سال گذشته بدین شرح بود : کاسیاس ، آلوس ، پیکه ، سرخیو راموس ، نمانیا ویدیچ ، ژابی آلونسو ، چابی ارناندس ، آندرس اینیستا ، لئو مسی ، کریستیانو رونالدو و وین رونی
ایکر کاسیاس ، سرخیو راموس ، ژابی آلونسو و کریستیانو رونالدو ، بازیکنان رئال مادرید ، امروز در والدبباس ، تندیس های عنوان بهترین تیم سال 2011 فیفا که توسط بیش از پنجاه هزار نفر از اتحادیه بازیکنان اهدا شده بود را دریافت کردند .
سرخیو راموس در صفحه توئیترش عکسی در کنار رونالدو در کنار این تندیس ها را در رختکن والدبباس منتشر کرد . راموس نوشته است :" امروز جایزه حضور در تیم برتر سال گذشته را دریافت کردیم . عکسی از خود در کنار یکی از بزرگان دنیای فوتبال را برایتان می گذارم.
:46:
" ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید در صفحه فیس بوکش ، عکسی از چهار تندیس حضور در تیم سال فیفا را منتشر کرده است . کاپیتان رئال نوشته است :" این ها چهار جایزه ام برای حضور در تیم برتر سال فیفا هستند . . 2008, 2009, 2010 and 2011 می خواهم آنها را با شما سهیم باشم .":10:
منبع:سایت گل
asکونتادور :" من دوپینگ نکردم "
"در دوچرخه سواری می مانم ، این اتفاق قدرتم را بیشتر کرد "
صف طولانی در دمای منفی بیست درجه در مسکو برای خرید بلیط های بازی با رئالMARCAبله ، این مورینیوست
مربی رئال مادرید ، اینتر و پورتو یک بازیکن متوسط در چهار تیم متوسط بود
در دسته دوم بازی می کرد
در جام حذفی یک هت تریک کرد
در نوزده سالگی راه پدرش را پیش گرفت و مربی شد و گزارش حریفان را به او می دادند
منبع:مرجع اخبار رئال
بازگشت دي ماريا و خديرا به تمرينات رئال
دي ماريا در آخرين تمرين رئال در سال 2011 دچار مصدوميت شد و از آن زمان نتوانسته براي تيمش به ميدان برود.
آنخل دی ماریا و سامی خدیرا، دو بازیکن اصلی رئال، که به دلیل مصدومیت از ترکیب این تیم دور بودند، بار دیگر به تمرینات تیم شان برگشتند و می توانند رئال را در دیدار این هفته مقابل لوانته همراهی کنند.
دی ماریا در آخرین تمرین رئال در سال 2011 دچار مصدومیت شد و از آن زمان نتوانسته برای تیمش به میدان برود.
انتظار می رفت این ستاره آرژانتینی در دیدار مقابل بارسا در کوپا دل ری به میادین برگردد اما پیش از آن دیدار دچار مصدومیتی دوباره شد.
اما امروز سایت اختصاصی باشگاه رئال تایید کرد که دی ماریا بار دیگر به تمرینات برگشته و می تواند تیمش را در دیدار این هفته همراهی کند.
خدیرا نیز در دیدار مقابل مالاگا که اوایل سال جدید برگزار شد، آسیب دید اما اکنون به تمرینات برگشته و در آستانه بازگشت به میادین قرار دارد.
خبرگزاری فارس: به تازگی عکسی منتشر شده که نشان میدهد سرمربی رئال مادرید که معمولا به مترجمی و نداشتن ارتباط با دنیای فوتبال متهم میشود با شورت ورزشی هم عکس دارد. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه مارکا چاپ مادرید با انتشار تصویری از دوران بازیگری مورینیو در یک تیم دسته دومی پرتغال ثابت کرد که آقای خاص فقط یک مترجم در باشگاه بارسلونا نبوده و سابقه فوتبال بازی کردن هم دارد. ویتوربا دهستوبال نام اولین تیمی است که مورینیو در آن بازی کرده است. جالب این جا است که مورینیو در این همه سال نسبت به حمله رسانهها هیچ واکنشی نشان نداده و از بازیکن بودن خود نیز هیچ حرفی به میان نیاورده و همواره و با افتخار از مترجم بودنش حرف زده است. به این ترتیب سرمربی تیمهایی چون رئال مادرید، چلسی، پورتو و اینترمیلان بازیکن بوده و با شورت ورزشی هم عکس داشته است. مورینیو در ویتوربا دهستوبال حتی سابقه هتتریک داشته و معمولا به بازیسازی معروف بوده است. این گزارش حاکی است مورینیو در چهار تیم بازی کرده و هرگز علاقهای به انتشار تصاویر و آمار زمان بازیگری خود ندارد.