آقا من میخوام برم یه 6090 بخرم ، شنیدم هارد 1 ترابایتیش مشکل داره ، سر جدتون دوستانی که دارند اگه این قضیه صحت داره بگید ، کلا اگه مشکل خاص دیگه ای هم داره بگید ، مرسی
Printable View
آقا من میخوام برم یه 6090 بخرم ، شنیدم هارد 1 ترابایتیش مشکل داره ، سر جدتون دوستانی که دارند اگه این قضیه صحت داره بگید ، کلا اگه مشکل خاص دیگه ای هم داره بگید ، مرسی
سلام دوستان...
یه لطفی کنین یه عکس از صفحه ی امتیازات سخت افزار ویندوز سون6080 بذارین..ممنون میشم...
1-وقتی ویندوز آلتیمیت نصب کردی دیگه به اون ریکاوری ها نیاز نداری.
2-کار ریکاوریها اینه سیستمت رو به حال روز اول که خریدی دربیاره.
3-یک ویندوز هفت خوب مثلاً شرکت پرنیان نیاز به جنیو کردن و.... نداره. کاراییش بسیار خوبه و آپدیت هم میشه. اون سریال پشت پلتاپت هم مخصوص ویندوز اصلی سیستمته نه سایر ویندوزها.
یعنی DVD ها بیخودیه ؟
تنظیمات کارخانه بعد نصب التیمیت از بین نمیره؟
ببین عزیز. اگه نصب ویندوز رو بلدی اگه دانلود درایور و این چیزا رو بلدی بعد مدتی متوجه میشی ویندوز اصلیش بدرد بخور نیست ولی اگه توی این چیزا مشکل داری بهتره همون ویندوز اصلش رو نگهداری. هر چیزی رو نمیشه به هر کاربری توصیه کرد. بستگی داره به خود کاربرش. ضمناً چیزی به اسم تنظیم کارخونه که اهمیت داشته باشه اصلاً وجود نداره. لپتاپ کامپیوتریه مثل یه سیستم رومیزی.نقل قول:
آقا من الان تمام درایور های 6177 و ویندوز 7 آپدیت این ماه (Integrated August) رو دارم
(ضمنا DVDهای ریکاوری هم دارم)
لپ تاپم رو 2روزیه خریدم، کاربر آموتور هم نیستم
حالا بنظر شما ویندوز 7 رو به جای ویندوز اورجینال نصب کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من وقتی لپ تاپم رو خریده بودم پارتیشن بندی شده بود، با هرچی نرم افزار (,EASEUS,Paragon Acronis) بود نتونستم پارتیشن ها رو Resize کنم. با عوض کردن ویندوز این مشکل حل میشه؟ یا باید نرم افزار خاصی رو استفاده کرد؟
نه کلا سری 6000 hp اول که می خریش نباید پارتیشن بندی شده باشه یا فروشنده یه دوری توش زده یا بهت انداختن:18:نقل قول:
من تو شهرستانم و این لپ تاپ رو از تهران سفارش دادم و خودم گفتم پارتیشن بندیش کنن حالا پارتیشن ها اون سایزی که من میخوام نیستن و برا همین می خوام ریسایزشون کنمنقل قول:
نقل قول:ببین عزیز. 1-جسارتاً کاربرهای حرفه ای دسکتاپ هم توی خیلی جزئیات کار با لپتاپ اولش مشکل دارن چه برسه به کاربرهای عادی و دیگه آماتورها رو خدا بخیر کنه! پس آماتور نبودن بمعنی مشکل نداشتن نیست. 2-شما که ریکاوری رو داری. پس با خیال راحت یه ویندوز هفت SP1 بذار و تمام پارتیشنها رو حذف کن و از سر نو پارتیشن بندی و ویندوز سرحال نصب کن. کاری که دیگران هم قبل شما کردن! 3-لابد فروشنده جلوتر برای شما پارتیشن بندی کرده که بعداً بمشکل نخوری. البته پارتیشن بندی هر کسی بدرد یک نفر دیگه نمیخوره پس بهتره هر کسی طبق نیاز و کار خودش پارتیشن بندی کنه. 4-بهترین و قدرتمندترین برنامه ی پارتیشن بندی در ویندوز هفت Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition هستش. حتی نسخه ی 2010 اون و یا سایر برنامه های مشابه از قبیل آکرونیس و.... به گرد پای اون نمیرسه.نقل قول:
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
درایور سیستمی HP و ریکاوری رو هم پاک کنم
نقل قول:
90 درصو ويا (100 درصد) لپ تاپ هاي جديد hp هنگام خريد فقط دو درايو c و d (داريو ريكاوري d هست)
دارن
شك بهتون نميدم اما احتمالا استفاده شده و هنگام ريكاوري گرفتن هم نبايد هيچ پيغام خطايي بده(اگه صفر باشه)
هنگام روشن كردن براي اولين بار يه سري اطلاعات ميخواست تا وارد كنيد يا نه؟