اون قرمزه نامزد پویوله؟اگه اون باشه واقعا زوج تارزان و جین میشن ها!:دی
Printable View
اون قرمزه نامزد پویوله؟اگه اون باشه واقعا زوج تارزان و جین میشن ها!:دی
این نامزد پویول عجب خانوم با شخصیتی هستن:دی
من فکر کردم اون سمت چپیه نامزدش هست:دی اگه نیست یکی به من خبر بده، اسپانیا یکی دوتا کار کوچیک دارم:27:نقل قول:
رونالدو را به مسی ترجیح میدهم - سرخیو راموس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
سرخیو راموس ، مدافع باشگاه رئال مادرید عنوان کرد که ستاره ی تیم خودشان ، رونالدو را به مسی ترجیح میدهند.
سرخیو راموس مدافع باشگاه رئال مادرید عنوان کرد که اگر یک تیم منتخب را از بین بازیکنان حال حاضر جهان انتخاب کند ، در تیمش رونالدو را به مسی ترجیح خواهد داد.
همانطور که میدانید بعد از اینکه مسی در مقابل اتلتیکو مادرید توانست برای تیمش هت تریک کند ، کیکه سانچز فلورس سرمربی باشگاه اتلتیکو مادرید عنوان کرد که مسی "دی استفانوی قرن 21 " است ، سرخیو راموس نیز در کنفرانس مطبوعاتی در مورد این موضوع اینگونه گفت:
"هر کس میتواند انتخاب خودش را داشته باشد و این وضعیت برای همه یکسان نیست ولی کریستیانو رونالدو و من در یک تیم بازی میکنیم و من او را ترجیح میدهم."
راموس برای فرناندو تورس هم که از لیورپول به چلسی منتقل شد آرزوی موفقیت کرد.
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/02/07/2342114/ramos-ronaldoyu-messiye-tercih-ederim-çünkü
آقا این بچه رونالدو تکلیفش چی شد من براش نگران هستم :31:
تکلیفش روشنه دیگه، رونالدو بزرگش میکنه:دی بزرگ شد هم میاد آکادمی رئال بلکه پخی شد:27:نقل قول:
این کجاش شبیه رونالدو هست نکنه سرش کلاه رفته
جدی نمیگید که نه؟:دی الان تو ایران طرف خیلی سالم و قانونی بچه دار میشه، میره تست DNA میگیره، بعد فکر کنین رونالدو این کارو نکرده باشه!نقل قول:
ضمن اینکه، هرچی گشتم نشد عکسا رو پیدا کنم، ولی اتفاقا، عین بچگی های رونالدو هست!
نقل قول:
خوب اگه به آکادمی رئال بره که تکلیفش مشخص هست :دی
آخر سر از باشگاه ختافه:31: در میاره برعکس لاماسیا که آخرش به توپ طلا ختم میشه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چقدر شبیه رونالدو هست؟؟؟!!!!:18:
خیییلی شبیه رونالدو هست بابا....
باور کنید اگه نمینوشتید پسر رونالدو من باز هم میگفتم....
لب و دهنش و حالت چشماش خوده خوده رونالدو....