من با این مشکل برخوردم البته با برندای دیگهنقل قول:
زمانی که وصل میکنین پیغام اتصال میده یعنی شما میتونین با فلش مشکلتون رو حل کنین بگردین دنبال آموزش فلش کردن گوشی های اچ تی سی
اگرهم آشناییت با کامپیوتر ندارین بیرون بدین براتون فلش بزنن
Printable View
من با این مشکل برخوردم البته با برندای دیگهنقل قول:
زمانی که وصل میکنین پیغام اتصال میده یعنی شما میتونین با فلش مشکلتون رو حل کنین بگردین دنبال آموزش فلش کردن گوشی های اچ تی سی
اگرهم آشناییت با کامپیوتر ندارین بیرون بدین براتون فلش بزنن
با سلام.
تاریخ عرضه آندروید5.0 lollipop برای galaxyS5 چه موقع است؟
آقا من درایور گوشی سونی رو میخوام این لینکو پیدا کردم ولی توش چندین درایور هست. موندم مال چیه این همه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم عایا
یه جا هم آموزش نصب درایور دادن انگار با فلش تولز هم میشه.
موندم چیکار کنم. ولی دوس دارم درایور نصب کنم تا هر گوشی سونی ای اومد درایورش نصب بشه.
یسوال دگ:
گوشی سامسونگ بعضیاشون با mtp کار میکنن. وقتی به سیستم با کابل میزنی. mass storage نمیاره . Samsung Mobile MTP Device رو دان کردم ولی وقتی که در حال شناسایی هست نصب نمیشه درایورش نمیدونم چرا؟!
شما از سالم بودن کابل مطمئنی؟نقل قول:
به فکرم راه حل دیگه ای نمیرسه اگه امکانش هست براتون رو سیستم عامل دیگه هم تست کنین
به صورت غیر رسمی برای نوت 3 و S5 اومده و به احتمال زیاد تا آخر این ماه ارائه میشه به صورت رسمینقل قول:
نقل قول:
شما برا دانلود درایورای سونی این بسترو دانلود کنین و هر مدلی خواستین قبل نصب انتخاب کنین و نصب کنین
Flashtool Driver pack v1.5 20140318
برا درایور های سامسونگ هم میتونین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین
موفق باشید
به نظرتون sony pc companion بهتره یا اون درایور پک؟نقل قول:
و این درایور پک نیازی به اینترنت نداره پس؟
ویرایش:
من این sony pc companion رو نصبیدم ولی گوشی رو نمیشناسه!
usb debuging رو فعال نکنم که کلا سرچ هم نمیکنه! وقتی فعالش میکنم سرچ میکنه گوشی رو که وصل میکنم ولی نمیشناسه. چیکار کنم؟!
آقا من میخوام فایل انتقال بدم با کامپیوتر به حافظه گوشی. چیکار کنم اخه؟!
سلام دوستان . ال جی گوشی های قدیمی ترش مثل اپتیموس جی رو هم به اندروید 5 آپدیت می کنه ؟
من خودم برا فلش کردن Z و SP همین درایور پک رو دانلود و نصب کردم و مشکلی نداشتمنقل قول:
به اینترنت هم نیازی نداره
USB Debuging رو فعال هم نکردین باید بشناسه برای تبادل اطلاعات
شما درایور رو نصب کنین و تست کنین
درایور رو هم نصب کردم نمیشه. اصلا حافظه گوشی نمیاد تو مای کامپیوتر !نقل قول:
چیکار کنم اخه؟ راه های مختلفی رفتم نشد!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم میاد ولی مثل اون موقع هایی که رم خراب میشه و حتی حجمشو هم نشون نمیده فقط درایوشو تو مای کامپیوتر نشون میده!
اساتید من یه اچ تی سی وایدفایر معمولی دارم کلا با حرف "ی" مشکل داره چه تو اس ام اس چه اینترنت... کلا همه جا مربع به جاش میاد... چکار کنم؟ رام دیگه بریزم؟ لینک بدین ممنون میشم
شما زمانی که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنین قفل گوشی رو باز میکنین؟نقل قول:
با تغییر رام درست میشه من اچ تی سی کار نکردم شما باید رام خاورمیانه دانلود کنین و گوشی رو باش فلش بزنین تا زبان فارسی یا نهایت عربی براتون اضافه بشه!نقل قول:
این مدل شما هم خیلی قدیمی شده بیاشتر باید بگردین!