من تخلیه کردم و از مخابرات میخوام بگیرم.
Printable View
من تخلیه کردم و از مخابرات میخوام بگیرم.
بله مثل همیشه کاری از پشتیبانی بر نمیاد ! :27:نقل قول:
ما که خودمون دست به کار شدیم محدودیت و از روی Accont ام ورداشتم :46:
فقط چون از نظر سخت افزاری نمیشه از 250 تا بیشتر speed داشت نهایتش همونه دیگه :31:
ولی از اونجای که تو کشور ما رسم اینه که ادم به فکر خودش باشه نه به امید پشتیبانی که تعهد داره :13:
اکانت شبانه ام فکر کنم 6 ماهی هست که باهش وصل نشدم :31: چون هرچی مخام با همون اصلیه میگیرم دیگه لازم نیست !
:whistle:نقل قول:
شبانه دو شبه سرهتش فوق العاده رقته بالا 100کیلو بایتن در ثانیه شبی 1.5گیگ دان دارم
ببخشد ولی کم خالی ببندید چون هیچ جوره نمیشه سرعت رو دستکاری کرد و پهنای باند رو کم یا زیاد کرد اگه اینجوری بود که کلی پول امنیت شبکه و سرور نمیدادن:5:نقل قول:
مرگ بر صباتر امشب هم سرعت از 35 بالاتر نمیره:19:
چند شبه که دیگه نمیشه با دیسکانکت کردن تو ساعت 6:44 تا ساعت 7:44 کانکت موند. یعنی بعد از دیس کانکت کردن دیگه وصل نمیشه، برای کسه دیگه هم این ط.ری شده؟؟
......................
خاله 8مگ،یا حضرت عباس!
خیلی ببخشید ولی من گفتم تقریبا کل اطلاعات شبکه رو دارم :27: شما هم اگه شک داری به امنیت ISP تون بیاین تا ثابت کنم براتون :46:نقل قول:
تو محیط NET هیچوقت فکر نکن که امنیت داری ! :10:
:40:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
جان !!!!!!!!!!! :18: 450 چی ! :18:نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
8MB :18: :18: چه جوری !نقل قول:
قضیه چیه داداشی؟نقل قول:
چطوری اینکارو کردی؟
یه راهنمایی میکنی ماهم بهره مند شیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این یک سال و نیم هیچ وقت اینقدر افتضاح نشده بود سرعتم! الان یک هفته ای میشه که وضعیت سرعت روزانه ام اینه!
مشهد - مرکز مخابرات پانزده خرداد.