دوستان استقلالی همه این حرفهایی که الان میزنن رو یادشون باشه
حداقل مثل فتح الله زاده حافظه بیشتر از یک هفته باشه
Printable View
دوستان استقلالی همه این حرفهایی که الان میزنن رو یادشون باشه
حداقل مثل فتح الله زاده حافظه بیشتر از یک هفته باشه
حال کردم حال سوشا را گرفتن چه زار زاری گریه میکرد
تا اون باشه وقت بکشه
[QUOTE=farshidshd;6023945]بزرگی آقای دایی به همه ی دنیا ثابت شده
/QUOTE]
علی دایی مگه همون نیست تو بازی با سایپا با پرسپولیس کل ورزشگاه میگفت علی دایی باید برقصه !؟!
جلو چشم برادارش انواع فحش ها رو بهشون دادن که آخرش برادارش با طرفدارای پرسپولیس درگیر شدن؟؟
سال بعد هم وقتی علی دایی با لابی خدا مربی سایپا شد ، میبینیم طرفدارای پرسپولیس چطور تحویلش می گیرن.
[QUOTE=mohammadi4net;6025311]متاسفانه این جریان حکایت تکراری ای هستش که ما ها کم ندیدیم ازش...:41: نمونش جریان قلعه نوعیه... یا علی پروین...نقل قول:
ایرانه دادا! سخت نگیر...:46:
فوتبال ایران= اوباش پرور بی کلاس حیف وقت
تا همون دیروز هم فحشش میدادن!!نقل قول:
علی دایی مگه همون نیست تو بازی با سایپا با پرسپولیس کل ورزشگاه میگفت علی دایی باید برقصه !؟!
علی دایی همونی هستش که بازیکنش علیهش تبانی کرد!!
یادتون نرفته که؟!
پرسپولیس کدوم خریه وقتی درباره ی اسطوره ای مثل علی دایی حرف میزنیم؟!
باور کن اگه دایی نصف قطبی عرضه داشت،خیلی ها جلوش زانو هم میزدن و می پرستیدنش!!
برخی از ملت ما،عقلشون تو چششونه!!
ولی این تشویق کردن و نکردن ها،یه چیز طبیعیه و همه جای دنیا هست!!بهتره که فوتبال رو بدون صداهای مزاحم گزارشگر های ایرانی دنبال کنین تا گاهی صدای شعار های هوادار هایی که بازیکنشون رفته تو تیم مقابل رو هم بشنوین!!
این یه چیز طبیعیه و از احساسات مردم بر میاد....
به نظر من،علی دایی و سایر اسطوره ها،باید در سطح ملی مورد توجه قرار بگیرن نه در سطح لیگ فرمایشی فوتبال!!
سلامنقل قول:
ببینید پرسپولیس هم واسه خودش یک تیمه با طرفداران به خصوص خودش خواهشا" مودب باشید
سوشا مکانی سه ماه ، نورمحمدی دو ماه محروم شدند
سوشا مکانی، دروازهبان تیم استیلآذین به دلیل درگیری در دقایق پایانی این دیدار 3 ماه محروم و 30 میلیون تومان جریمه شد. اشپتیم آرفی به دلیل تحریک هواداران پس از به ثمر رساندن گل یک جلسه و رضا نورمحمدی نیز به دلیل فحاشی و درگیری به مدت 2 ماه از همراهی تیمهای خود محروم شدند.
به این ترتیب پرسپولیس نورمحمدی را تا پایان فصل در اختیار نخواهد داشت.
رحمان احمدی، دروازهبان پرسپولیس به دلیل درگیری با بازیکنان حریف یک جلسه محروم و ده میلیون تومان جریمه شد.جلسه کمیته انضباطی برای تصمیمگیری درباره خاطیان این دیدار همچنان ادامه دارد
تابناک
کریم باقری،پرسپولیس،تمرینات روزانه! او بر میگردد؟كريم باقري ظاهرا از فوتبال خداحافظي كرده اما وقتي هر روز و بدون وقفه در مجموعه ورزشي انقلاب به تمرين ميپردازد نميتوان احتمال بازگشت او به ميادين را ناديده گرفت. اين احتمال زماني بيشتر ميشود كه ميبيني او همواره نسبت به برگزاري ديدار خداحافظي مقابل تيمهاي اروپايي كه از سوي باشگاه پرسپوليس وعده داده ميشود واكنش نشان ميدهد و ميگويد: جدي نگيريد يا تاكيد ميكند بحث بازي خداحافظي از نظر او تمام شده است! از سويي ديگر وقتي ميبيني برخي مهاجمان و هافبكهاي هجومي پرسپوليس بهرغم حضور ثابت در تركيب اصلي تمامي ديدارها، تعداد گلهاي زدهشان از 5 گل تجاوز نميكند و در ارسال پاس گل هم آمار بسيار ضعيفي دارند، از خود ميپرسي آيا كريم باقري بهرغم سن و سال بالايش اگر تا اين حد فرصت بازي كردن داشت امروز عملكردش بهتر از اين ستارههاي چند صد ميليون توماني بود يا بدتر؟! با اين ذهنيت كه ممكن است كريم باقري در صورت فراهم بودن شرايط تصميم به بازگشت داشته باشد با او تماس ميگيريم. حدس ما درست بود. ممكن است كريم باقري به ميادين برگردد هر چند كه خودش ميگويد چنين احتمالي ضعيف است. با اين وجود او تاكيد ميكند اگر بخواهند بازي كند تصميم ميگيرد و البته شرايط را بررسي خواهد كرد، او ميگويد: بايد ببينيم كي هست و كي نيست و من را ميخواهند يا نه
- بازي پرسپوليس – استيلآذين را كه حتما ديدهايد؟
بله. نيمه اول را ديدم اما در نيمه دوم چون ميهمان داشتيم نتوانستم ادامه بازي را ببينم.
- اين حرف را ميزنيد كه درباره اتفاقات نيمه دوم و بويژه دقايق پاياني صحبتي نكنيد؟
از اين بابت خيالتان راحت باشد كه كلا درباره اتفاقات لحظات پاياني هيچ نظري ندارم و اگر بازي را كامل ديده بودم هم حرفي نميزدم
. - چرا؟!
من كه كارهاي نيستم. به من هم ربطي ندارد. از قديم گفتهاند سري كه درد نميكند را دستمال نميبندند. حالا مثلا من حرف بزنم چه ميشود.
- ولي الان پيشكسوتان پرسپوليس و همه كارشناسان فوتبال در اين باره اظهارنظر ميكنند.
من نه پيشكسوت هستم نه كارشناس!
- بگذريم. مثل اينكه به مراسم خصوصي ناصر حجازي دعوت شدهايد؟
بله. مراسم خيلي خوبي بود كه آتيلا پسر ناصرخان تدارك ديده بود. من هم افتخار داشتم در كنار برخي هنرمندان و فوتباليها در مراسم حضور داشتم.
- مثل اينكه با فتحا...زاده هم خيلي گرم گرفته بوديد.
(ميخندد). ما هميشه با هم راحت هستيم. با آقاي فتحا...زاده هم رابطه خوبي داشته و دارم و طبيعي است وقتي همديگر را ببينيم با هم صحبت كنيم.
- به شما كه پيشنهادي نداد؟
من كه به درد نميخورم ديگر. چه پيشنهادي؟
- پيشنهاد بازي كردن در استقلال؟
(ميخندد) نه انصافا.
- ظاهرا صحبتهاي مفصلي با حبيب كاشاني داشتهايد؟
بله. ايشان هم آنجا بودند و كلي با هم صحبت كرديم.
- درباره چي؟
خيلي مسائل.
- يكي از رسانهها نوشته بود از كاشاني گلايه كردهايد كه ايشان و معاونشان تماسهاي تلفني شما را بيپاسخ گذاشتهاند و كاشاني هم گفته چرا با تلفن منزلم تماس نگرفتهاي.
بعد از جداييام از پرسپوليس خيلي اتفاقات افتاد و من هم صادقانه گلايههايم را به ايشان گفتم و درباره مواردي كه از باشگاه ناراحت بودم و انتظار آن نداشتم با آقاي كاشاني مفصل صحبت كردم.
- اينروزها تمرين ميكنيد؟
بله. عادت كردهام تمرين كنم و خوشبختانه اين عادت را ترك نكردهام.
- روزي دو جلسه؟
(ميخندد) نه. چه خبره مگه. روزي يك جلسه ميروم و مجموعه انقلاب تمرين ميكنم. دو جلسه كه خيلي زياد است. مگر قرار است چه كنم كه دو جلسه تمرين كنم.
- بازگشت به فوتبال؟
من كه نميخواهم بازي كنم.
- اما به نظر ميآيد شايد فصل بعد به ميادين فوتبال برگرديد؟ . در بازي پيشكسوتان راهآهن و ستارگان ايران هم فوقالعاده آماده بوديد.
نه. آن بازي كه تيم مقابل پيشكسوتان بودند و ملاك نيست.
- ولي شوتها، سانترها و آمادگيات چشمگير بود.
بهتر است آن بازي را ملاك قرار ندهيد.
- حالا احتمال دارد به پرسپوليس برگرديد؟
مگر من را ميخواهند؟!
- حالا اگر براي فصل بعد خواستند چي؟!
فعلا كه نخواستهاند.
كلا احتمال بازگشت به فوتبال را رد نميكنيد؟
احتمالش خيلي ضعيف است كه برگردم.
- پس احتمال دارد؟
بايد فصل تمام شود و بعد ببينيم چه اتفاقي ميافتد. بايد ديد اصلا من را ميخواهند يا نه.
- اگر خواستند چي؟
آن وقت تصميم نهايي را ميگيرم.
- پس احتمال بازگشت شما وجود دارد؟
وجود كه دارد ولي احتمالش ضعيف است. علاوه بر اين بايد ديد من را ميخواهند، نميخواهند و ديد كي هست و كي نيست.
منبع:برناپرس
یه طور استدلال می اورید انگار که این بدبخت بیچاره (مکانی) عقل انشتین و نیوتون داره...نقل قول:
اگه این بابا عقل داشت که این بلا رو سرش خود نمی اورد...
در ضمن اون پاراگراف اولتون اصلا با منطق جور نمی اید.اخه متاسفانه شما هم بر اساس تعصبتان به پرسپولیس استدلال می اورید.یه بار دیگه به پستت نیگاه کنید ببینید چی نوشته اید.مکانی بدترین کار رو انجام داد یعنی یه موقعیت صد در صد رو به حریف داد.با اینکه میدونست انقدر در طول بازی ادا و اطوار در اورده بود که به احتمال زیاد پرسپولیسی ها در لحظات اخر بازی توپ را برنمی گردانند.پس نتیجه میگیریم این اقا تمرکز کامل نداشته توی اون لحظه که به خاطر مصدومیتش بوده وگرنه توپ رو به زمین حریف می زد.اگه پرسپولیس گل سالمی(از لحاظ فیر پلی)می زد من هم کلی باهاش حال می کردم چونکه متاسفانه تیم های ما تاکتیک وقت تلف کردن رو دارن رواج میدن.
ببینید من با همین فونت دیفالت خود پی سی دارم پست میدهم .سه سال هم تو این انجمن عضو هستم و خیلی از نکات رو میدونم.درشت کردن یا تغییر رنگ دادن نوشته ها هم فقط جهت توجه و اهمیت اون جمله هست که این از باید های یه نوشته (بر اساس دستور زبان رایج در وب )هست .نقل قول:
ضمنا دوستان!! ما نابینا نیستم که فونت تاهومای دیفالت پی سی رو میزارید آخرین سایزش و کالر های جیغ میدید تا مبادا از دست کسی در بره!! فکر کنم کسایی که به پست های کاربرای این انجمن ارزش قائل بشن، تکتکشون رو حتی با ریزترین فونت می خونن!!
تو همین بیست صفحه اخر همین تاپیک اکثر پست ها همین حالت پست های من دارند پس بی جهت به پست های من گیر ندهید و بحث رو به حاشیه نبرید.
---------------------------
متاسفانه دوستان استقلالی تو این تاپیک (اکثر)پست هاشون با حفظ احترام داده شده و حدالمقدور سعی کردند به کسی توهین نکنند اما دوستان پرسپولیسی ....
میگید نه برید صفحه های قبل رو بخونید حتی به تیم خودتون هم توهین کردید.