سلام دوستان
سرویس شما هم قطع بود؟؟؟؟
سرویس من از ساعت 11 تا الان قطع بود
الان هم که وصل شده به زور صفحه باز می کنه
Printable View
سلام دوستان
سرویس شما هم قطع بود؟؟؟؟
سرویس من از ساعت 11 تا الان قطع بود
الان هم که وصل شده به زور صفحه باز می کنه
بله قطع بود الان وصل شد - مركز مهديه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم تا الان قطع بود ...واسه چی ؟:24:
امروز رفتم یه 256 گرفتم . سرعت دانلود حدودا رو چنده . پینگ چنده و آیا خوبه یا نه ؟
یه مودم هم از خودشون گرفتم حوصله بازار رفتن رو نداشتم . مدلش HUAWEI - SmartAX MT882a هست . مدل خوبی هست .
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه همزمان دو کامپیوتر با مودم وصل باشن ، یکی از USB و یکی هم از LAN مودم .
ممنون .
این سرعت هم با کمی اصرار تونستم به راحتی بگیرم :دی
سلام.
یکی از دوستانی که سرویس 256 داره اگه میشه speedtest عکس بزاره.
من مشهد هستم ، 256 به کاربران خانگی نمیدن؟
این پست را اگر هم می خونید جدی نگیرید چون جواب اشتباه می باشد
فکر نکنم بشه . باید مودم مخصوص داشته باشی . مودم هایی که بیش از یک کارت شبکه میشه بهشون وصل کرد باید از اونا استفاده کنی . خودم می خواستم این کار رو بکنم باسیستم خونگی با یو اس بی و شبکه هم با لب تاب ، اول با خونگی وصل شدم بعد لبتاب را که وصل کردم سیستم خونگی اتوماتیک دیس شد ( منظورم اینه که اولویت با کابل شبکه است ) البته مودم من با مودم شما فرق می کنه (TP-LINK)نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه همزمان دو کامپیوتر با مودم وصل باشن ، یکی از USB و یکی هم از LAN مودم .
با سلامنقل قول:
خير دوست عزيزم نميدن
مگه اينكه نامه داشته باشيد از شركت يا دانشگاهي جايي
موفق باشيد.
با کارت دانشجویی میشه؟نقل قول:
کاردانی نرم افزار میخونم.
تا فردا میزارم . من خودم امروز گرفتم و فردا شب وصل میشه .نقل قول:
با کارت دانشجویی و کمی اصرار هم میدن ، آشنا هم که داشته باشین که حله .
نقل قول:
دوست عزیز شما ناخواسته با این جواب باعث گمراهی شدید.
مودمهایی که 2 پورت دارن یکی usb و یکی lan همزمان میتونن به 2 تا سیستم اینترنت برسونن.
اگه کسی نتونسته این کارو بکنه لابد راهشو اشتباه رفته. ولی این کار شدنیه و خیلی ها دارن از این روش به 2 تا سیستم توی خونه هاشون اینتزنت میرسونن.