نقل قول:
1- اول اینکه تفاوت جعبه بزرگ و کوچک این گوشی چیه منطورم اون آبی و مشکی هست .
نمیدونم! نشنیدم کلا شاید تفاوت در حافظه ی داخلیشون باشه؟! 8 گیگ و 16 گیگ!!! کلا تاکید میکنم که اطلاعی از این مورد ندارم!!
نقل قول:
2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
مشکل سه دگمه فقط در گوشی های 16 گیگ بود،اونم در حال حاظر حل شده!! راه اندازی فرویو،ربطی به گارانتی نداره و شما با اینترنت پر سرعت خیلی راحت پیغام گوشی رو تایید و فایل های اپدیت رو دریافت میکنی!!!
ولی در کل من نسخه ی گارانتی دار گوشی رو پیشنهاد می کنم چون کلا خراب شدن یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!!!گارانتی میتونه اطمینان خاطری باشه برای شما!!
نقل قول:
3- مشکل خاصی که این گوشی نداره و اینکه 8 گیگ و 16 فقط از لجاط حجم فرق داره ؟
فرق کمی هم نیست! 8 گیگ تفاوت حافظه هستش که به معنای امکان نصب برنامه های بیشتره!!(یادتون باشه که app2sd که توی فرویو بحثش میشه کلا کارامد نیست!! و معمولا واسه گوشی 8 گیگ رم نمیگیرن!! الته هرچند 8 گیگ هم واسه برنامه و بازی های خیلی خیلی زیادی جا داره!!)
التبه خرابی بی دلیل و یه دفعه ای گوشی زیاد گزارش شده!! بالا هم گفتم....
نقل قول:
4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
تو بخش نرم افزارهای اندرویدی کاملا توضیح دادم،گوشی رو وصل میکنین،روی برنامه توی سیستم دبل کلیک و بعدش برنامه رو گوشی نصب میشه!!! دانلود از مارکت هم که بدون مشکل و راه حل اصلیه!!! مشکلی در این باره وجود نداره....اندورید هم بهترین کلکسیون نرم افزاری رو داره...(البته اپ استور رو جدا کن!)
نقل قول:
5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
ها؟ نمیدونم! نشنیدم.....
نقل قول:
6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
فیلم برداریش 720 با 30 فریم در ثاینه هستش....توی شب در جایی که تاریک باشه،حرفی برای گفتن نداره!!
نقل قول:
و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟
جعبه ها رو قبلا هم گفتم نمیدونم چیه!!! شاید بخاطر تفاوت حافظه داخلیشون باشه؟!
همون سه دگمه رو تست کنین که تو دردسر نیوفتین!! جی پی اس و جی پی ار اس و وای فای(اگه امکانش بود!) رو حتمی تست کنین که بعدا به مشکل بر نخورین چون مشکل در جی پی اس و جی پی ار اس و وای فای توسط خیلی ها گزارش شده!!
کلا گوشی خوبیه با قیمت 700 تومن(کمتر و بیشتر!!) و میتونید ازش خیلی خوب استفاده کنین....
صفحش هم ضد خشه و مقاومت بالایی داره و کلا میتونه در کلاس قیمتیش گزینه ی مناسبی باشه....ولی بین این و نکسوس،من به شخصه نکسوس رو انتخاب میکردم!