عجیبه سرعت من عادی !نقل قول:
نقل قول:با چه مبلغی این مهمه !نقل قول:
Printable View
عجیبه سرعت من عادی !نقل قول:
نقل قول:با چه مبلغی این مهمه !نقل قول:
الان خيلي وقته حد اكثر سرعتم همينه :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان يه سرگرمي جديد پيدا كردم . آدرس عكسايي كه اسپيدتست ميگيره رو عوض ميكنم ميشينم سرعت بقيه آدما رو تو دنيا ميبينم فقط حسرت ميخورم . تا بحال كمتر از سرعت خودم پيدا نكردم .
يه سؤال برام پيش اومد . اين پينگ هر چي پايينتر باشه بهتره ديگه ؟؟؟ آخه پينگ همه اكثرا روي 20 يه كم بالاتر پايينتره اون وقت ما....
خدايا ما چقدر بدبختيم :41:
دوست عزیز حسرت خوردن فایده ای نداره الان شرکت سونی داره به کاربراش اینترنت 70MBit می دهد با قیمت 50 هزار تومان در ماه بعد ما اینترنت 128 می گیریم 3 گیگ در ماه 12 تومان باید بپردازیم این اسمش می گذارند دزدی از مردم همین کاری که isp ها سر مردم در میارند.نقل قول:
پینگ باید زیر 50 باشه هر پایین تز بهتر که دزر ایران زیر 100 وجود نداره.
منم زنگ زدم.
طرف یه جوری گوش میکرد انگار گوشش از این حرف ها پر بود!
امیدوارم نتیجه بده
من 128 گرفتم سرعت دانلود 120- 130 هست در روز و شب 11-15
آقا اگه کسی 512 داره بگه سرعتش رو چنده تا اگه بهتره برم عوض کنم
من امروز رفتم برای درخواست گفت پیش شماره ی شما در سایت هست و لی شماره دوم شما 88 هست و ما تا 80 را ساپورت میکنیم میبینید چه مسخره بازیه هالا باید دوباره بگردم یه شرکت پیدا کنم که شماره ی منا ساپورت کنه
من که 1 مگ دارم سرعتم به زور به 100 میرسه اونوقت شما با 128 روزانه تا 130 سرعتته ؟نقل قول:
معلوم نیست این عوضیا دارن چه غلطی می کنند همه چی رو بهم ریختند آدم سر در نمیاره چی به چیه.
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
بچه ها میگم الان دیگه تابستون شده و دیگه دغدغه ی درس و این جور چیزا نیست رو اعتراض حضوری هم می تونیم حساب کنیم.البته نه روی 2 3 نفر!!!
تایید ...نقل قول:
اگه اینجوری باشه بهتره که بریم اعتراض کنیم به نظر من از همین الان کسانی که واسه اعتراض کردن آماده هستند حضور خودشون اعلام کنند.
ای بابا عجب اوضاعی شد ، اصلا الکی گفتم !!! با خودم بودمنقل قول:
الان می رین ابروشو درست کنین چشم من بد بخت رو هم کور میکنین
سرعتم رو 1.3 است نه 130