من وبلاگش را دنبال میکنم ولی زیادی تخصصی مینویسهنقل قول:
توی این مطلبش میخواست چی بگه ؟ هر چی کابل بیشتر کار کنه به راندمان بهتری میرسه ؟
Printable View
من وبلاگش را دنبال میکنم ولی زیادی تخصصی مینویسهنقل قول:
توی این مطلبش میخواست چی بگه ؟ هر چی کابل بیشتر کار کنه به راندمان بهتری میرسه ؟
با سلام
من دنبال یه سینما خانواده در حدود 450 تا 500 هزار تومان می گردم (البته تا 600 هم می تونم ببرمش بالا) ولی هر چی بیشتر می گردم، با توجه به مدل های زیادی که توی بازار وجود داره و یا توی اینترنت معرفی شده، سر درگم تر میشم.
تلویزیونی که می خوام به این دستگاه وصل کنم تلویزیون FULL LED شارپ مدل LC40LE700M هستش.
هم چنین می خوام خروجی صدای WD TV، ریسیور و در صورت امکان XBOX ام هم به این دستگاه وصل بشه.
پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم.
تا 650 اگه میتونی هزینه کنی pioneer rs-30 به نطر من از همه سینماهای تو این رنج بهتره . هم آمپ خوب داره هم اسپیکر های خوب .نقل قول:
البته دوستان اینجا بیشتر وارد هستند و حتما میان توضیح میدن و راهنمایی میکنند.
سلام
از صبر وحوصله دوستان عزیز مخصوصا جناب mr rayanدرپاسخگویی به سوالاتم تشکر میکنم.
در مجموع با توجه به بودجه ومساحت اتاق وامکانات مورد انتظارم از سینمای خانگی ومعرفیNaughtyCatعزیز ONKYO 5305رو 570 تومن خریدم.
خیلی وایرلس بودن اسپیکرها برام مهم بود ولی چون فقط در یه مدل 3578 فیلیپس در مدلهایی که بررسی کردم این وجودداشت وانتخابم رو محدود میکرد نهایتا از این امکان چشم پوشی کردم وچون پلیر داشتم مشخصات خیلی متنوع این دستگاه برام جالب بود .
خلاصه برای من همیشه پروسه بررسی برای خرید وجستجو براش خیلی لذت بخش تر از بدست آوردن وبهره برداریه.
ممنونم!!!
موفق باشید.
خوب ما هم بايد سعي كنيم از دنيايي سيستم هاي تجاري و اين فيلم هاي كپي و... بيرون بيايم؟ اگر همه امكان ندارن چنديم ميليون هزينه كنند! اما ميشه اطلاعات بالا برد؟نقل قول:
من كه تو اين سه سالي كه دارم مطالب دنبال مي كنم حتي كامنت ها كه گاهي كلي مطلب آموزنده تو همون ها هست. واقعا نگاهم به صدا و تصوير عوض شده.
:10::11:
مبارکه!! :20:نقل قول:
راضی هستی ازش؟
بله خوبه تا حالا صدا رو با این مشخصات تجربه نکرده بودم.نقل قول:
البته اولین بارمه که از این نوع سیستمها استفاده میکنم.
آقا مبارک باشه ! منم با این قسمت که قرمز کردم خیلی موافقم ! همین پروسه بررسی و جستجو کلی اطلاعات آدمو زیاد میکنه و واقعا لذت بخشه. من اینجا کلی مطلب از دوستان یاد گرفتم و از راهنماییهاشون استفاده کردم.نقل قول:
خوب دوستان من یک تغییراتی تو سیستمم دادم . دیدم ممکنه تجربیاتم برای شما هم قابل استفاده باشه .
اول اینکه خیلی رفته بود رو مخم که اسپیکرامو هم عوض کنم و برای این آمپ 819 تازه وارد اسپیکر جدید بگیرم و بیخیال این اسپیکر های سونی که الا 35 سالشه و 3 سالی از خودم بزرگتره بشم ! خلاصه کلی بررسی و جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم در حدود 500 که بودجه من هست jamo 426 خوبه . اما .........
5شنبه رفتم جمهوری 3 تا کابل HDMI گرفتم . 2تاشو 24 تومنی یکیشم 36 تومنی ! یدونه 15 تومنی هم از قبل داشتم که PS3 رو به TV وصل کرده بودم ! اومدم خونه و پلیر + PS3 + WD HD Player رو با کابل HDMI وصل کردم به آمپ و از آمپ هم به TV . تنظیمات آمپ رو از حالت آنالوگ به دیجیتال تغییر دادم . اولین صدایی که ازش گرفتم تفاوت و افزایش کیفیت صدا با حالت قبل انقدر زیاد و محسوس بود که خودم فکرشو نمیکردم ! کیفیت و شفافیت بسیار زیاد در صدا ! جوری که بیخیال خرید اسپیکر شدم ! و الان از این اسپیکر های سونی که دارم واقعا راضی هستم .و فکر کنم اگه یه روزی بخوام تبدیلش بکنم به سینما این دوتا اسپیکر رو برای front نگه میدارم و فقط center , rear بهش اضافه میکنم. البته من چون بیشتر موزیک گوش میدم تا فیلم به همین دلیل فکر کنم فعلا استریو برام بهتره تا 5.1 ( البته باید ببینیم نظر دوستانی که تجربشون بیشتره و در این سیستمها وارد هستند چیه . اما من اکثرا دیدم که پیشنهاد میشه برای موزیک از سیستم استریو استفاده بشه . حالا اگه من اشتباه میکنم خوشحال میشم دوستان تصحیح کنند)
مورد دوم تغییر در ولوم صدا بود . مثلا الان در حالت دیجیتال حجم صدایی رو که روی ولوم 40 میگیرم در حالت آنالوگ این حجم صدا رو روی ولوم 55 میگرفتم . الان bass و treble روی 0 هستش و bass کاملا خوبی دارم . کاملا راضی کننده . اما تو حالت آنالوگ بعضی وقتا bass رو تا 6 باید میبردم بالا که راضی کننده باشه .
مورد بعدی که تجربه خودم هستش در مورد کابل هست. من الان از 3 نوع کابل استفاده میکنم . ( از قصد اینجوری کردم که ببینم واقعا فرقی داره یا نه !!!! )
کابل 15 تومنی - 24 و 36 تومنی
از نظر ظاهری 36 تومنی با روکش خیلی درست حسابی و شیک و اساسی ! 24 تومنیه هم قیافه قابل قبول ! 15 تومنیه که قیافه تعطیل !! ظاهر بسیار معمولی با روکش لاستیکی سیاه !!
اما من هرچی اینارو هی جابجا کردم و مثلا ps3 رو مستقیم با تمام اینا به TV وصل کردم هیچ فرقی تو تصویر ندیدم ! حالا شایدم فرق میکنه اما من نمیفهمم فرقشو ! اما خلاصه به نظر من که خیلی فرق نداشت ! من اگه بخوام دوباره یه روزی کابل بخرم همون 24 تومنیو میگیرم . هم قیافش دیگه خیلی در پیت نیست و سر کابلهاش اتصال محکم و خوبی داره هم خیلی گرون نیست . امیدوارم که مفید بوده باشه براتون .
دوستان سلام
میخوام یک سینمای خانگی بخرم بین فیلیپس 3578 و سونیFZ900 کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟