ینی اگه در حالت عمودی بتونم امنیتشو تامین کنم تهویه بهتره ؟؟نقل قول:
آخه یه سری سوراخاش میمونه زیرش اینجوریا !!
Printable View
ینی اگه در حالت عمودی بتونم امنیتشو تامین کنم تهویه بهتره ؟؟نقل قول:
آخه یه سری سوراخاش میمونه زیرش اینجوریا !!
در سايت وسترن ديجيتال براي بعضي از مدلها تاكيد شده كه براي جلوگيري از Overheat شدن حتماً بصورت عمودي قرار گرفته شود . اگر ميتونيد در جائي قرار بديد كه احتمال سقوط كمتر باشد پس به حالت عمودي بگذاريد در غير اينصورت به حالت افقي بگذاريد ولي توصيه ميكنم از فن جهت كمك به تهويه استفاده كنيد .نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
با راهنمایی دوست عزیزم ( ata royalfalcon ) هارد وسترن 1 ترا با گارانتی اواژنگ به قیمت 225 تومن گرفتم.,ایا واسه تست سلامت هارد راهی وجود داره؟ ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟ چون فروشنده بهم گفت با گارانتی سازگار دارم و الماس ولی کارت ضمانت آواژنگ روی جعبه هست. البته واسم مهم نیست فقط جهت اطلاع میخواستم ببینم من رو پیچونده یا نه :n02:
با سپاس از دوستان گلم
موفق باشید.
سلام .نقل قول:
ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بدهيد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه تمام موارد SMART هارد مورد نظر OK باشند ضرورتي ندارد .
ايندو گارانتي ، يكي نيستند .نقل قول:
ایا گارانتی اواژنگ همون سازگار هست؟
قصد خرید چند هارد رو دارم
1- هاردی برای آرشیو عکس و فیلم که برام خیلی مهم هستن و می خوام از لحاظ کیفیت بهش مطمئن باشم حداقل 3 ترابایت ، ترجیحا 4 باشه بهتره خودم مارک wd my book external hard drive مد نظر هست اگه مارک یا مدل دیگی بهتر هست بگین
2- هارد پاسپورتی 1 ترابایت سرعت بالا و کیفیت بالا برام مهم هست خودم wd my passport ultra رو فکر کنم خوب باشه نظر شما چیه ؟ در ضمن توی سایت وسرن دیجیتال یه مدل بعد از اون هست به نام slime اون چطوره ؟ توی ایران هست ؟
3- یه هارد خوب پاسپورتی دیگه 1 ترابایت با ایمنی بالا و مقاوم ، مارک سیلیکون پاور مدل های a80 , a60 , a30 بنظر مدل های مقاومی میرسن نظر شما چیه ؟ مدل خاصی دیگه ای رو پیشنهاد میدین ؟
ممنون میشم اگه در هر مورد یک یا دو مدل رو معرفی بکنید و نکات با اهمیت و خوبشون رو بگین
1.2 - مدلهایی که انتخاب کردید گزینه های مناسبی هستند و کیفیت خوبی هم دارند . ولی در مورد خراب نشدن هیچکس نمیتواند تضمینی به شما بدهد حتی اگر بهترین مدل را انتخاب کنید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید.نقل قول:
تنها تفاوت مدلهای Slim در مقایسه با Ultra فلزی (آلومنیومی) بودن قسمت رویی آن و وجود یک کیف ضد خش در مدلهای Slim هست . بگردید و اگر در بازار موجود بود و اگر تفاوت قیمت آن برای شما مهم نیست میتونید Slim را انتخاب کنید .
3. همانطوریکه در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم گفتم ؛ مدلهای ضد ضربه فقط باکس مستحکم و ضد آب و محافظهای ارتجاعی لاستیکی/سیلیکونی دارند که شانس خراب نشدن هارد داخلی در برابر ضربه های ناشی از سقوط و ... را تا حدی بالاتر میبرند وگرنه نوع هارد داخلی بکار رفته تفاوتی با انواع عادی ندارند . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل و جابجائی کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .
سلام دوستان
هارد اکسترنال میخوام فقط برا ذخیره فیلمام
2 ترا میخوام و usb3 .
قیمتم پایینتر باشه بهتره.
در مورد ضدضربه بودن و ... هم اظلاع زیادی ندارم.نمیدونم کارایی داره یا نه!!!
چه مدلی پیشنهااد میکنین؟؟
سلام .نقل قول:
با توجه به اینکه با حداقل قیمت میخواهید باید از مدلهای دسکتاپی انتخاب کنید که ارزانتر از مدلهای پرتابل هست . میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desktop را انتخاب کنید . تفاوت ایندو مدل را در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
میخوام پرتابل باشهنقل قول:
به نظرتون این مدل خوبه؟؟؟ silicon power armor a60
با a80 چه فرقی داره؟؟
A80 با داشتن استاندارد IPX7 مقاومت بیشتری در برابر نفوذ آب (حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه) دارد در صورتیکه مدل A60 صرفاً در برابر پاشش و بارش آب مقاوم هست و نمیتواند مانند A80 از نفوذ آب در هنگام غوطه ور شدن مقاومت کند .نقل قول:
در مورد برند و مدل هارد دیسک بکار رفته نمیتوان چیزی گفت ؛ چون Silicon power سازنده هارد دیسک نیست و از برندهای دیگر تامین میکند . ممکن هست در مدلی از سیگیت (سامسونگ) استفاده شده باشد و در مدل دیگر از توشیبا . حتی در یک مدل یکسان هم ممکن هست هارد دیسکهای بکار رفته متفاوت باشند .