آخه یه 4 5 6 تایی شده بود. ولی خوب پست اصلی سرجاش هست به این آدرس ( صفحه 212 )نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2034031&postcount=2120
Printable View
آخه یه 4 5 6 تایی شده بود. ولی خوب پست اصلی سرجاش هست به این آدرس ( صفحه 212 )نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2034031&postcount=2120
اقا خدا نصيب گرگ بيابون نكنه
ما توي اردو همراه بچه ها (توي مشهد) رفته بوديم بازار رضا دم يكي از مغازه ها ديديم يه جون با قيافه اي بسيار مضحك اون گوش واستاده :18:ما هم كه به قولي بد جور كلك بوديم :21:گفتيم اقا ببخشيد روم به ديوار دست شويي كجاست
يارو مثلا اومد كار خير بكنه 3 ساعت با حركات دست داشت به ما و بر و بچز ادرس مي داد بعد اون 3 ساعت ما گفتيم
حال چرا اين همه راه بريم شما تو مغازتون دست شويي ندارين يارو مثل لبو قرمز شد گفت شما ادماي ديوونه اي هستيد ما هم گفتيم نه باباجون ما ادم ديوونه نيستيم ادم ديوونه كنيم:5:
بعدشم تا خود هتل دنبالمون كرد:31:
2 هفته پيش با يكي از بچه ها كه دختر بود رفته بوديم بيرون بعد سر يه موضويعي گفتم اين داره از سوي من استفاده ميكنه ......دختره خيلي جدي برگشت به دوستش گفت : سو به تركي يعني آب .... يعني من دارم از آب طلبكار استفاده مي كنم .....
كلي خنديديم و خودش هم فهميد چه سوتي داده
چه قدر سوتي درباره اب جلو من ميدن!!
ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییولنقل قول:
من اگه جاي تو بودم از بس كه اظطراب داشتم از همون طبقه ي 3 خودمو پرت ميكردم پايين:31::2::27:نقل قول:
سوتی که همین 4 ماه پیش اتفاق افتاد
اول ترم بود ما هم سیستم عامل داشتیم تو سایت بعد استاد اومد گفت اونایی که از کامپیوتر ترفندایی بلدن که مهمه و خیلیا نمیدونن بگن
یکی گفت من به رجیستری واردم یکی هم گفت من میتونم با 4 تا کلمه از تکست داکیومنت ویندوزو ریستارت کنم .اقا یه دفه (سعیدیکی از دوستامه خیلیم بچه مثبته تو کلاس کنکور همکلاس بودیم) سعید بلند گفت استاد منم میتونم شکل ایکونارو عوض کنم. منو میگی من که غش کردم از خنده کل کلاسم رفت تو هوا استادم که کلی خندیدو تا اخر کلاس سوژه شده بود بیچاره تا اخر درس قرمز شده بودو همه بهش میخندیدن و هنوزم تیکه کلاممون اینه.
نقل قول:
من متوجه نشدم کجاش خنده داشت که شما تا آخر سوژه اش کردین
بریبچس ...سوتی هاتون باحاله ...!!!!! ادامه بدین
طرف گفته: ای کون ها !!!! به جای آیکون ها!!! تلفظ دقیق: /i:ku:n haa/ :27::27:نقل قول:
حالا این خنده نداشت؟:31:
شما که خودت یه پا سوتی هستی!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طرف گفته: ای کون ها !!!! به جای آیکون ها!!! تلفظ دقیق: /i:ku:n haa/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این خنده نداشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منظورش این بود که عوض کردن آیکن ها کار خیلی خاصیه؟؟؟؟؟؟
مثل اینه که بگی من بلدم نشسته غذا بخورم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________-
بابام اینا داشتن میرفتن بیرون. شب هم بود. خواستم یهو اذیتشون کنم از بالا یه پارچ آب ریختم رو ماشین.
یهو شیشه جلو یخ زد بابام هرچی از دهنش در اومد بهم گفت.
طفلک تو این هوا یه ربع همون جلو واستاده بود تا شیشه باز بشه.