با توجه به آماری که من گرفتم تو دختر بیدی بنابراین سلام علیکم دم در بده تو نمی یای؟نقل قول:
اينجا همه با هم فاميلند؟
شديدا رفيق فابريك
غريبيم مثل اينكه ما اينجا!!!
Printable View
با توجه به آماری که من گرفتم تو دختر بیدی بنابراین سلام علیکم دم در بده تو نمی یای؟نقل قول:
اينجا همه با هم فاميلند؟
شديدا رفيق فابريك
غريبيم مثل اينكه ما اينجا!!!
آها پس شد تا شنبه درسته؟نقل قول:
ارام جونم مدتش شد يه هفته
خوشمون شده عسل بانو خوب جواب ميده
هههههههههههههه
ایول!
شما از كي امار گرفتي خانمم ؟ معتبره ؟
این خیلی باحاله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست جون مثل فضول ها رفتم پست هاشو نگاه کردم همچین با غریزه ذاتی کشفش کردم!!!!!!نقل قول:
شما از كي امار گرفتي خانمم ؟ معتبره ؟
اهان ولي نميدونم امار من متضاد بود
به هر حال ورودشو تبريك عرض مينماييم
(قراره من از امروز با ادبتر باشم)
سلام سلام
من یه چند روزی تشریف نداشتم ببین چه صندلی داغی شده
البته واسه صندلی نشینشه :46:
خب، اینم سوالای این جانب
1.منو می شناسی؟ اگه آره کجاها بیشتر منو دیدی؟
2. به عنوان یه فارغ التحصیل رشته ی زبان که در این زمینه کار می کنی و متخصصی، به منی که تازه دانشجوی این رشته شده ام چه پیشنهادی، نصیحتی، حرفی، سخنی داری؟
3. دو تا اسم قشنگ بگو، یه دختر، یه پسر
4. داری واسه خودت تو خیابون راه می ری و تو عوالم خودتی که یه دفعه بازیگر مورد علاقه ات رو می بینی، چی کار می کنی؟
در شرایط بالا، بازیگری که ازش متنفری رو می بینی، چی کار می کنی؟
5.از آلات موسیقی ساز خاصی رو بلدی بزنی؟
6.در جمعی که عقایدی کاملا مخالف عقاید تو دارن چه جوری برخورد می کنی؟ همرنگ جماعت می شی؟ مخالف می کنی؟با بقیه هم عقیده نمی شی ولی مخالفت هم نمی کنی؟ یا ....
7.چه تعریفی از آزادی داری؟ آزادی بیان، آزادی پوشش و ...
8.سنت بهتره یا مدرنیته؟
9.یکی از سنت های رایج که خیلی دست و پا گیره؟
10کاری به نظرت درسته ولی از نظر عرف جامعه نادرسته. اون کار رو انجام می دی یا نه؟
اگه جوابت مثبته یه مثال از کاری که انجام دادی رو بگو
فعلا همینا
مرسی که وقت می ذاری
ایول بابا دوست جون تو دیگه کی هستی!!! فکر نمی کردم اصلا منو تا حالا یه بار هم دیده باشی!!!
منم خیلی دوستت داسته بیدم خیلی واقعا مهربونی آدم جوابای تو رو می خونه کیف می کنه!
البته من اخلاقم گنده خودم قبولش دارم ولی اهل اینکه خودم رو برای بقیه بگیرم نیستم فقط آداب معاشرتم همچین خوب نیستش!!!! ( نتیجه بزرگ شدن با پسرها) یعنی برای آشنایی گل به کسی نمی دم چماق در می آرم لطفا اخلاق گند من رو ببخشین همه تون وگرنه همینطوری تا شب عذاب وجدان می گیرم!
راستی نگفتین صندلی داغ یه هفته شده من مثل خلها 2 روز پیش خداحافظی کردم ولی دیدم این عسل پا نمی شه ( ) خب حالا می خوام بازم سوال بپرسم!!!!!
سلام گل نازم
چرا فکر کردی نمی شناسم.پستهای فیلم و احیانا متفرقه ات را دنبال می کنم خانومی.البته من واقعا قصد جسارت نداشتم از اینی که گفتم خودتو می گیری.امیدوارم ناراحت نشی و اگر خدای نکرده هم شدی من عذر خواهی می کنم عزیزه دلم.
الان که دیگه کاملا تو دلم جا داری گل گلی.در ضمن اخلاقت اصا گند نیست.هرکسی اخلاقی داره گلم.
آره خوب...منم هر لحظه منتظرم بیام تو این تاپیک ببینم با جارو خاک انداز منتظرم هستن.نقل قول:
این عسل پا نمی شه
زیباترین خوابت
وقتی خواب مامانم را می بینم. و یک شب هم خیلی دلم گرفته بود و دلم می خواست کنار حرم آقام حسین باشم.شبش خواب دیدم کنار حرم هستم و در باز شد رفتم کنار قبر شش گوشه اش و کلی گریه کردم و دلم خونه تکونی
مدل گوشیت
سامسونگ A800
مرگ بنظرت چیه؟
از یه جنبه می تونه چیزی مفید باشه و از یه طرف عذاب آور.
خوبه واسه اینکه می ری پیش عزیزانت که رفتن اون دنیا و دلت براشون تنگ شده
بده واسه اینکه هم باید ز این دنیا و کسایی که تو این دنیا بهشون علاقه داری دل ببری و هم اینکه شاید با رفتن برخی ناراحت و داغدیده بشن.
خنده دار ترين تاپيكي كه ديدي تو اينجا؟
البته تازگیا تاپیکهای خنده آور در متفرقه زیاد شده،از بس بی محتوا هستند.اما تاپیک سوتی ها خیلی جالبه
از چه نوع آدم و طرز فكر بدت ميياد؟
آدمهایی که خودشون بالاتر از بقیه بدونند و. از بالا به همه نگاه کنند.حالم از این جور آدمها بهم می خوره.
الگوی واقعی زندگیت کی بوده؟ ( منظورم این الگوهای دینی و ... نیستش یه الگوی واقعی واقعی نه از توی کتابا)
مادرم.من کلا سعی می کنم با تفکر کردن در زندگی بقیه(تا حدی که متهم به فضول بودن نشم) و دیدن اشتباهاتشون یک الگو واسه خودم درست کنم از بایدها و نبایدها.
اما کلا مادرم و یک خانم دکتر به اسم آزیتا ساعیان.(دکتر روان شناسی که توی ماهواره برنامه داره)
چه فصلی رو از همه بیشتر دوست داری؟ (احتمالا بهار!)
ناقلا از کوجا می دونستی.
آری من عاشق بهارم مخصوصا اردیبهشت.البته نه چون ماه تولدم هست؛بلکه به نظرم این ماه اوج زیبایی بهار هست.
تا حالا آرزو کردی پسر باشی؟
اصلا.من به زن بودن خودم افتخار می کنم و به زنانگی و فدرت آن ایمان دارم.
سرعت اینترنتت چنده؟
فکر کنم باید بنویسم 64K.(اگر درست نیست شرمنده)
از چه حیوونی خوشت می یاد؟
من کلا از جونور خوشم نم یاد.اما ببر را دوست دارم(البته توی تی وی فقط)چون خیلی با شکوه . و از حیوانات غیر خطرناک هم سگ.مخصوصا سنت برنارد.
نظرت درمورد این شعر چیه:
زير گنبد کبود
جز من و خدا کسي نبود
روزگار روبه راه بود هيچ چيز نه سفيد و نه سياه بود
با وجود اين مثل اينکه چيزي اشتباه بود
زير گنبد کبود بازي خدا نيمه کار مانده بود واژه اي نبود و هيچکس
شعري از خدا نخوانده بود
تا که او مرا براي بازي خودش انتخاب کرد
توي گوش من يواش گفت : تو دعاي کوچک مني
بعد هم مرا مستجاب کرد .
پرده ها کنار رفت خود به خود با شروع بازي خدا عشق افتتاح شد
سال هاست اسم بازي من و خدا زندگي است
هيچ چيز مثل بازي قشنگ ما عجيب نيست
بازي که ساده است و سخت مثل بازي بهار با درخت
با خدا طرف شدن کار مشکلي است
زندگی بازي خدا و يک عروسک گلي است
خیلی قشنگ بود.خوشم اومد.مخصوصا این قسمتش را
.نقل قول:
توي گوش من يواش گفت : تو دعاي کوچک مني
بعد هم مرا مستجاب کرد
اگر روزگاری مادر بودم جمله اولی که نقل قول گرفتم را حتما برای بچه ام می خونم.
با اینم واقعا موافقم.نقل قول:
با خدا طرف شدن کار مشکلي است
زندگی بازي خدا و يک عروسک گلي است
گرچه که تسلیم محض خدا بودن هم واقعا لذت بخشه
مرسی آرامم از شعر قشنگی که گذاشتی.
سلام سلام
من یه چند روزی تشریف نداشتم ببین چه صندلی داغی شده
البته واسه صندلی نشینشه
سلام سلام خوش اومدی.اینجا داغ هست؛البته به خاطر گرمای محبت دوستان هست.
خب، اینم سوالای این جانب
1.منو می شناسی؟ اگه آره کجاها بیشتر منو دیدی؟
آره عزیزم می شناسم. یه تاپیک داری تو علمی فکر کنم درباره معماری و دکوراسیون و این چیزهاست.یه تاپیک هم داری توی فیلم به اسم "همه چیز درباره اسکورسیسی"یکی دیگه هم داری به اسم"اسکرین سیور فیلمها"
یه موقعی تو همین تاپیک هم مطرح کرده بودی که یه خواستگار داری که زیاد پایبند برخی مسائل مذهبی نیست.یک بار هم من یه سری کادو تولد پیشنهاد داده بودم که گفته بودی ایده های جالبی هست.:31::10:
2. به عنوان یه فارغ التحصیل رشته ی زبان که در این زمینه کار می کنی و متخصصی، به منی که تازه دانشجوی این رشته شده ام چه پیشنهادی، نصیحتی، حرفی، سخنی داری؟
اولا که تبریک می گم.دوم اینکه م یگم تا می تونی مطالعه کن.یعنی اصلا به دروس ارائه شده دانشگاه قانع نباش.خودت هم مطالعه داشته باش و سعی کن در طول کلاسها تا وقتی که می تونی و فرصت هست صحبت کنی و اگر واست ممکنه در کنار دانشگاه کلاس زبان هم بری تا صحبت کردنت قوی تر بشه. و در دوران داشنجوی از کار غافل نشو عزیزم.اگر هم قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را داری.از همین ترمهای پایین برنامه ریزی کن و به قصد قبول شدن ارشد درس بخون.(وای خدا شرمنده.چقدر ارد دادم من.ببخشید)
3. دو تا اسم قشنگ بگو، یه دختر، یه پسر
پسر:علی(و زرتشت،دستان مردان)
دختر:سوگند
4. داری واسه خودت تو خیابون راه می ری و تو عوالم خودتی که یه دفعه بازیگر مورد علاقه ات رو می بینی، چی کار می کنی؟
می دوم طرفش0.باهاش خو ش و بش می کنم امضا می گیرم درباره فیلمهاش باهاش صحبت می کنم.
در شرایط بالا، بازیگری که ازش متنفری رو می بینی، چی کار می کنی؟
هیچی بی تفاوت رد می شم.یک بار علیرضا خمسه را دیدم.خوشم نمی اد ازش
انگار نه انگار این ادمه کنارم.:31:چه برسه به اینکه هنرپیشه معروفی هم باشه.
5.از آلات موسیقی ساز خاصی رو بلدی بزنی؟
قبلا سه تار می زدم.
6.در جمعی که عقایدی کاملا مخالف عقاید تو دارن چه جوری برخورد می کنی؟ همرنگ جماعت می شی؟ مخالف می کنی؟با بقیه هم عقیده نمی شی ولی مخالفت هم نمی کنی؟ یا ....
خوب من مجبور نیستم و اجازه ندارم بخوام تلاش کنم بقیه را موافق خودم کنم.و اجبار هم ندارم موافق بقیه بشم.عقیده ام را می گم.همونجور که اونا عقیده ای که با من مخالف هست را می گن.
در واقع بیشتر برخورد خنثی دارم
7.چه تعریفی از آزادی داری؟ آزادی بیان، آزادی پوشش و ...
آزادی خوب هست که خود شخص برای آن چهارچوبی ایجاد بکنه.یعنی چهارچوب برای آزادی درونی باشه نه تحت فشار و عوامل خارجی.چون نتیجه اش همینه که الان توی مملکت شاهیدیم.مخصوصا برای پوشش و برخی روابط و مسائل
8.سنت بهتره یا مدرنیته؟
هردو باهم.
9.یکی از سنت های رایج که خیلی دست و پا گیره؟
نمی دونم این سنته یا نه
اما من از این موضوع خیلی بدم میاد و رنج می برم.موضوعی که تو این جمله نهفته است
"حرف مردم"
10کاری به نظرت درسته ولی از نظر عرف جامعه نادرسته. اون کار رو انجام می دی یا نه؟
بستگی داره.اگر خیلی اون ور تر از خط قرمز جامعه باشه.انجامش نمی دم.چون ما چه بخواهیم و چه نخواهیم یک قسمت از زندگی اجتماعی ما را افکار یا نظرات دیگران درباره ما می سازه.چیزی که ازش گریزی هم نیست.
اگه جوابت مثبته یه مثال از کاری که انجام دادی رو بگو
کاری نکردم.اما خوب ما در محله ای می شینیم که هم قدیمه و هم بسیار مذهبی.ما تو این محله حجاب را به صورتی که این افراد قبول دارند ،رعایت نمی کریدم.اما بعدها وقتی متوجه شدن که رفتار ما هیچگونه مشکلی نداره مسئله حل شد.البته وضعیت اجتماع هم مزید بر علت شد.
فعلا همینا
مرسی که وقت می ذاری
مرسی عزیزه دل که توجه می کنی
سلام بچه ها مثل اينكه اينجا شده صندلي داغ ورژن 2!!!
خوبه ،يعني عاليه!!!!!(فقط بين خودمون بمونه به گوش سعيد رونالدو نرسه كه ازش كپي كرديم......)
عسل بانو جان،من اون موقعي كه رو صندلي داغ نشسته بودي رو به ياد دارم و پست هاتو مي خوندم.
فعلا بايباي