من این گوشی رو دو هفته پیش گرفتم ازش راضیم فقط باتریش با استفاده متوسط دو روز نگه می داره. در کل گوشی خوش دستی هست .
Printable View
من این گوشی رو دو هفته پیش گرفتم ازش راضیم فقط باتریش با استفاده متوسط دو روز نگه می داره. در کل گوشی خوش دستی هست .
در مورد گوشی بازم بگم که کمی (خیلی کم ) لقی داره و صداش با کیفیت اما کمه و lcd عالی .
سلام ...
من گوشیمو می خواستم گرد گیری کنم چون خیلی وقته دارمش و توی هر محیطی بردمش خلاصه بعد از باز کردن همه قسمت هاش و تمیز کردنش دوباره سر همش کردم بعد از چند روز متوجه شدم دوربین جلوش کار نمیکنه وقتی دوربین جلو را باز میکنم صفحه چیزی را نشون نمیده مثل اینکه توی حالت standby رفته باشه وقتی دکمه کپچر را میزنم که عکس بگیره صدای عکس گرفتن میاد بعدش مینویسه Unexpected erroroccurred. Restart phone. خلاصه گوشی را خاموش روشن کرد فرمت کردم و فلش کردم همون جوری مونده میشه بگین اشکال از کجاشه؟
در طی باز و بسته کردن قاب اتصال دوربین دوم قطع شده. اگر بلد هستی یه بار دیگه قاب رو باز کن و از اتصال دوربین دوم مطمئن شو. سپس چک کن. دست آخر هم با احتیاط بیشتر قاب رو جمع کن.نقل قول:
شاد باشین
التماس دعا
سلام...
قاب دوباره باز کردم دوربین لقی یا چیزی نداره که قطع شده باشه سر جاش محکم مثل مرد وایستاده ولی مثل نامردا کار نمیکنه یعنی ایراد سخت افزاری پیدا کرده دوربین دومش چقدر خرجش میشه درست بشه ؟
راست این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
بازم ممنون که جواب میدین.
آقا مرسی:20:نقل قول:
کاری رو که گفتین انجام دادم،نتیجه داد.بعد از کلی فلش کردن و باز و بسته کردن گوشی فقط راهنمایی شما جواب داد.
:13:یه سوال:وقتی میخوام از music player گوشی استفاده کنم یه تعداد از آهنگها رو اجرا نمیکنه یه علامت error کنار دست آهنگ مییاد.
البته همون آهنگ ها رو تو قسمت mass memory -gallery بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.
میتونین راهنماییم کنین؟
بازم ممنون
اگه گارانتی داره بده گارانتی بگو خراب شده! ( شاید بپذیرن مفتی عوض کنن ). فکر نکنم بیشتر از 10 تومن باشه...نقل قول:
حالا از دوربین دوم که هیچ استفاده ای نمی شه؛ چه اصراریه به درست کردنش؟! :31:
التماس دعا عزیزان :37:
ما که چشمون اب نمی خوره.نقل قول:
استفادش که خیلی واضحه عکس گرفتن از خودمون.
بابا بی خیال...! خیلی بی کیفیته. البته جزو ارکان گوشی هست و حق داری بخوای درستش کنی.نقل قول:
باز هم اگه قراره پولی گرفته بشه ببر گارانتی؛ حداقل اونجا اطمینان داری که قطعاتت و کش نمی رن
التماس دعا عزیزان :37:
بازم سلام...نقل قول:
اگه حدود ده تومن هزینه داره که نمی ارزه کاربردشم بعضی وقت ها بجای آینه جیبی :31:
راستی این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
بازم ممنون.