از بندر عباس گرفتم پاساژ ستاره خلیج. البته خیلی با فروشنده چونه زدیم به زور تونستیم از 420 بیاریمش 395 البته گفتم که همزمان سه تا ازش خریدیم.نقل قول:
Printable View
از بندر عباس گرفتم پاساژ ستاره خلیج. البته خیلی با فروشنده چونه زدیم به زور تونستیم از 420 بیاریمش 395 البته گفتم که همزمان سه تا ازش خریدیم.نقل قول:
لينك آخرين ورزن ها رو ميذاري؟؟؟..ممنونمنقل قول:
چند سوال... من تمام پست هاي مربوط به فارسي ساز رو خوندم ولي نفهميدم كدوم بهتره يكي با دليل توضيح بده.. ديگه اينكه بهترين مسنجر كدومه... كم خرج ترين مسنجر كدومه... برنامه هاي lingvosoft روخيلي نياز دارم.. تو مبايلستان بعضيهاش بود ولي كامل نبود و معلوم نبود رو امنيا كار ميكنه يا نه..... آنتي ويروس ميخواد يا نه؟؟.... اگه ميخواد يكي لينك كاسپر رو بذاره لطفا
دوستان اگر دنبال wallpaper خاص و رایگان واسه امنیا می گردین یه سری به این سایت بزنین:
در ضمن اگر ممکنه دوستان لینک inesoft phone را هم بزارن ممنون میشم.کد:http://www.geckoandfly.com/tag/download-omnia-wallpaper/
respect
خب لازمه از دوست خوبم AryanLand بابت راهنماییشون در باره نحوه تغییر محل پیشفرض فایلهای ردوبدل شده توسط بلوتوث تشکر کنم اما دوستانی که این برنامه بسیار کم حجم رو دانلود و نصب کرده باشند متوجه میشوند که آیکن برنامه در هیچ جای گوشی قابل مشاهده نیست. من بعد از کلی تلاش متوجه مشکل شدم.اگر مایلید این که فایلهاتون مستقیما به داخل پوشه دلخواهتون منتقل بشه بعد از نصب برنامه Resco Explorer که بنظر من روی تمام پاکت پیسی ها باید نصب باشه و همچنین خود برنامه HC4 Inbox که در پست شماره 2106 صفحه 211 همین تاپیک هست باید این کارها رو انجام بدین:
1- ابتدا در my storage یک پوشه ساخته و نام آنرا مطابق با سلیقه خودتان تعیین کنید. نام پیش فرض برنامه نصب شده، ftp است که میتوانید همین نام را انتخاب کنید.
2- سپس برنامه resco explorer را اجرا کرده و از طریق menu\options\general وارد تنظیمات برنامه شوید.
3- در تب browser تیک گزینه Hide file extensions را بردارید و بر روی done کلیک کنید. این کار را برای این انجام دادیم که بتوانیم پسوند فایلها را مشاهده و تغییر دهیم.
4- به قسمت my device رفته و به دنبال فایل obexinbxex_cpl.txt بگردید.آنرا به obexinbxex.cpl تغییر نام دهید. پس از آن بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه send to\Start menu as shortcut را انتخاب کنید.
5- تبریک می گویم شما قادرید تا برنامه را از طریق منوی استارت یا در قسمت برنامه ها با نام ObexINBox مشاهده و اجرا کنید
6- پس از اجرای برنامه در قسمت File store path میتوانید نام پوشه ای که در مرحله اول ساختید را انتخاب کنید.
7- درقسمت language هم زبان برنامه را تعیین کنید. این برنامه زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند.
8- تمام
خب من متوجه شدم که خیلیها بابت فارسیساز مشکل دارن. روی گوشی من که ورژنش JPIA3 و ورژن رامش هم JVHK2 هست بصورت پیشفرض عربی نصب بود و زبون فارسی رو هم پشتیبانی میکرد و تنها نیازش کیبورد فارسی بود که اونم با نصب spb حل شد. اسم اون برنامه عربی ساز هم TimeSpaceSystem EffyArabic هست.من تا حالا باهاش اصلا مشکلی نداشتم.البته بگم که من هنوز دیکشنری رو نصب نکردم ببینم با اون چطوره.امتحان میکنم خبرشو میدم.
آقا جان من اين حرفو جاي ديگه هم گفتم و ميگم و خواهم گفت ، شما مثل اينكه دقت نكردي من چي گفتم من نميگم همه مدلهاي اون بدن ، بعضي مدلها هستند كه من باهاشون كار كردم واقعا بي نظير بودن چه از نظر زيبايي و چه از نظر كارايي ولي خوب همه مدلهاش خوب نيستن يعني اكثرشون :2:نقل قول:
من امورز رفتم و اومنیا و X1 رو از نزدیک دیدم! با کیبورد X1 اصلا حال نکردم! فکر می کردم راحتر باشهنقل قول:
اومنیا جدید پکش عوض شده توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb و مموری 1 گیگ
عکسش رو ندارم
دوستان من touchflo 3d واسه omnia میخوام آیا 3d واسش اومده؟
این فروم رو اتفاقی پیدا کردم گفتم شاید به کار بیاد
کد:http://www.samsung-omnia.org/