سلام
بهترین دی وی دی پلیر حدود 50 الی 60 تومن که نسبت به هم رده هاش بهتر باشه
ممنون
Printable View
سلام
بهترین دی وی دی پلیر حدود 50 الی 60 تومن که نسبت به هم رده هاش بهتر باشه
ممنون
با این مبلغ تا اونجایی که من می دونم نمی شه کاری کرد و سینمای خانگی خرید...چه برسه به اینکه وایرلس هم باشه!!! مضافا اینکه وایرلس مزیت که نداره هیچ به نظر من یه ایراد بزرگ هم داره اونم اینکه احتمال نویز گرفتن وجود داره... در هر حال من برایت تو یه سایت فروش محصولات صوتی و تصویری نگاه کردم ولی چیزی پیدا نکردم با این بودجه.... حداقل مبلغ برای تهیه یه سینما باید 320 هزار تومن باشه....نقل قول:
edifier c3 هم برای موزیک بد نیستنقل قول:
دوستان یکی میخواد dvd player بخره از یک فروشگاه
که فقط محصولات سامسونگ رو داره
این مدل رو انتخاب کرده :
samsung C-360/C-9800
اینم لینکش تو چاره :کد:http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/dvd/dvd-player/DVD-C360/MEA/index.idx?pagetype=prd_detail
عمده استفادش هم پخش divX از USB هستکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=38152
این مدل تو پخش از روی USB خوبه ؟
چند صفحه قبل یکی میگفت یک مدل از سامسونگ خریده که Usb داشته ولی فقط عکس پخش میکرده از usb
صحت داره ؟
این مدل ورزن های مختلف divX رومیخونه ؟
سلام دوستان
من قصد دارم يه دي وي دي پليير بخرم
البته خودم نظرم روي فيليپس 3360 بود اما قيمتش يه كمي بالاست
حالا شما با حدود قيمت 60 تا 75 سامسونگ يا ال جي يا پايونر 120 يا سوني 628 يا فيليپس3550 رو پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
فقط usb اون فرمتهاي divx رو پخش كنه و مقاوم باشه؟؟؟
ضمنا زيرنويس فارسي رو بخوبي ساپورت كنه!
لطفا سريعتر جواب بديد
نقل قول:
والا نظرات درباره پلیرهای سامسونگ رو شما بهتر از من احتمالا می دونید... نمی گم برند مطرحی نیست ولی وقتی پلیرهای امتحان پس داده ی فیلیپس موجود هست چرا سامسونگ! (نظر شخصی)
لینکی که درباره مشخصات داده اید نوشته که می تونهDivx رو بخونه ولی اشاره نکرده که چه ورژنی و آیا احیانا از روی USB هم قادر به پخش فیلم هست یا نه.... البته اکثر پلیرهای معتبر جدید الساخت قادر به پخش فیلم از روی usb هستند و کار عجیبی نیست ولی در مورد این مدل خاص اطلاع دقیقی ندارم!
نقل قول:
قطعا فیلیپس انتخاب بهتری خواهد بود من خودم 5996 فیلیپس رو دارم خیلی هم ازش راضیم و تا حالا هیچ مشکلی در پخش نداشته....
من اگه جای شما بودم قطعا 3360 فیلیپس رو انتخاب می کردم چون به نسبت 3550 هم کیفیت صدای بهتری داره (رو کاغذ اینجور نوشته) و هم اینکه ظاهرا یه کابل HDMI هم روش داره.... در مورد زیر نویس هم خودت باید تست کنی ولی من که با دستگاه خودم یعنی 5996 مشکلی ندارم.
نقل قول:بله فرمایش شما میتنه
اما همونطوری که گفتم از فروشگاه میخواد بگیره
که اونم فقط همه محصولاتش samsung هست
این هم از جدیدترین dvd player های سامسونگ هست که چند ماه هست اومده
و تو خود سایت samsung هم براش fw میاد
=====
یک سوال دیگه هم دارم
این مدل 360 هست
تو سایت سامسونگ و سایت چاره یک مدل 450 هم هست که اخر همه vcd رو هم نوشته
اما برای مدل 360 و 350 این کلمه vcd اخرش نیستنقل قول:
Compatibility:
Playback Media: DVD, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, CD, CD-R, CD-RW, VCD
Playback Formats: MP3, WMA, JPEG, MPEG-4, DivX
معنیش اینه که این 2 مدل vcd رو نمیوتنن پخش کنن ؟
================
ویرایش :
از پشتیبانی سایت چاره سوال کردم
گفتن هم vcd پخش میکنه هم usb اون divx و avi و jpeg و wma و ... پخش میکنه
خودمم از سایت samsung رفتم user manual اش رو گرفتم 5 مگ بود
فکر نمیکردم اینقدر جامع باشه ( از سامسونگ بعید بود )
اما نوش علاوه بر مواردی که چاره گفت ورزن های support شده رو هم نوشته بود
divx 3.11
divx 4
divx 5
opel - glc
xvid-mpeg4
و بالاترین resolution ها رو تا :
480*720 و 30fps
720*576 و 25fps
maximum bitrate : 4mbps
usb اش هم همه mass storage device ها رو support میکنه
فکر کنم انتخاب خوبی باشه
ممنون دوست عزیز اما همونطور که گفتم 3360یه کم قیمتش بالاستنقل قول:
من هم زیاد پورت hdmiبدردم نمیخوره و بیشتر نطرم رو اینه که اکثرفرمتها رو ساپورت کنه مخصوصا از رو فلش!
دوستانی که پایونر 120 دارن راهنمایی کنن و بگن چطور دستگاهیه?نیازهای منو برطرف میکنه?
نظرتون درباره 3550 فیلیپس و 220 پایونر چیه?
آیا فیلم برروی usb پخش میکنن!!!!??
چقدر اين انجمن سوت و كوره؟؟؟؟
لا اقل بهم بگيد آيا پايونر 120 از روي usb فيلم و divxرو پخش ميكنه يا نه؟؟؟
براي خريدش فقط تو همين موندم!!!
سلام عزیز... شما اگه یه سرچ کنی خودت زودتر متوجه می شدی با این وجود من لینک مشخصات رو برات اینجا می گذارم :نقل قول:
کد:http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/DV-120-K/specs.html
اینجور که تو مشخصاتش زده فرمت Divx رو از روی فلش پخش می کنه اما در مورد سایر فرمت های ویدیویی اطلاعی ندارم... Mp3 و عکس و اینجور فرمت ها رو هم طبق معمولا می تونه پخش کنه..... به هر حال خودت هم نگاهی به مشخصات بنداز.
موفق باشی