نقل قول:
سلام
اسکریپت Arena Spectator رو چند میفروشین؟ واسه پچ 2.4.3 هم کار میکته؟ واسه Oregoncore می خواستم
Yahoo یا Skype دارین واسه چت؟
Y!M: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Add me
Printable View
نقل قول:
سلام
اسکریپت Arena Spectator رو چند میفروشین؟ واسه پچ 2.4.3 هم کار میکته؟ واسه Oregoncore می خواستم
Y!M: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Add me
رفقا من م یخوام یک سرور افلاین رو کامپیوتر خودم درست کنم باهاش یکم ور بروم می شه راهنماییم کنید چه جوری می خوام لچ کینگ رو اینجوری کنم ممنون می شوم راهنماییم کنید
قبلا کلاسیک رو می شد
deluna
همه ی پولی که شما میگیری رو من نصفشو میگیرم ، جدا از آموزش راه اندازی آموزش کمپایل کردن و اعمال پتچ ها رو هم بهت میدم :)
8 سال در زمینه راه اندازی سرور ورلد آف وارکرافت فعالیت داری ؟ 8 سال پیش چند سالت بود ؟ :)
فرق سرور های آفلاین شما با آنلاینش چیه که قیمت هاش انقدر فرق میکنه ؟ :) یعنی تغیر دادن یه آی پی ساده توی ریلم انقدر هزینه سازه ؟
یه چندتا از اسکریپت هایی که نویشتی رو لطف کن معرفی کن :)
منظورت از همراه با آموزش کامل چیه ؟ یعنی چیو آموزش میدی ؟ :)
سرورهائی که نام بردی دیتابیس خاصی ندارن که شما با افتخار از درست کردن اون دیتابیس ها صحبت میکنی و البته معلوم هم نیست که راست میگی یا دروغ :)
هم اکنون مفتخری که سرور میفروشی ؟ =))
یا حق
Arena spectator هزینه اسکریپتش صدهزار تومان (100.000 تومان) نمونه کار رو در سرور دانش گیم نصب کرده ام و قابل رویت استنقل قول:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Y!M:
Add me
اسکریپت نمایش ده تیم برتر آرنا در بازی از طزیق NPC پنجاه هزار تومان نمونه کار در دانش گیم
اسکریپت st. (نجات هیرو و بازگشت به Dalaran) بدون کاست و اجرا فقط در حالت Leave combat
این اسکریپت رو نمونه اولیش رو برای wowzone نوشتم و در سایت این سرور موجود است و نسخه کاملتر از آن رو برای فروش گذاشتم به مبلغ هفتاد هزار تومان
اسکریپت رفع مشکل ندادن Buff در بتلگراند. حتما تا حالا در BG یا همون بتلگراند به این موضوع برخورد کرده اید که متاسفانه بعضی از پلیرها buff به دیگران نمیدن. به طور مثال priest به دیگر پیلیر ها Stamina نمیده یا Paladin به پلیر ها King نمیده. من اسکریپتی رو آماده کردم که در BG و حتی در icc وکلیه ins ها لازم نیست اسپم کنید که pls buff me . قیمت اسکریپت سی هزارتومان
اسکریپت رفع buff های باگ و پاک کردن سیکنس و رفع محدودیت Join BG .قیمت بیست هزارتومان
و هزاران اسکریپت دیگر که میتونید از طریق موبایل و یا ایمیل بامن در ارتباط باشید.
با سپاس فراوان از مردمان اهل ادب
شماره تلفن 09354353971
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا بعضی از آدمها فکر میکنن از همه بهتر میدونن و یا چیزی رو که به مردم عرضه میکنند از همه بهتر هست.
در جواب دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Compile کردن سرور و یا به قول شمانقل قول:
همه ی پولی که شما میگیری رو من نصفشو میگیرم ، جدا از آموزش راه اندازی آموزش کمپایل کردن و اعمال پتچ ها رو هم بهت میدم
آموزش کمپایل کردن سرور رو هم که یاد میدی؟ این که جزو ملزومات سرور هستاگه Compile کردن سرور رو به خریدار سرور آموزش ندی اینطوری طرف اگه سرورش به هر دلیلی پاک یا خراب بشه باید هرروز بیاد بگه دوباره سرور رو برام نصب کن.
نکنه در ازای آموزش Compile کردن پول اضافه تر از مردم میگیرید؟
بنده سن برادر بزرگتر شما رو دارم دوست عزیزنقل قول:
8 سال در زمینه راه اندازی سرور ورلد آف وارکرافت فعالیت داری ؟ 8 سال پیش چند سالت بود ؟
سرور آفلاین آنتی چیت و به NPC و چیدمان NPC و Add کردن آیتم دلخواه در NPC نیازی ندارهنقل قول:
فرق سرور های آفلاین شما با آنلاینش چیه که قیمت هاش انقدر فرق میکنه ؟
ولی من در سرور آنلاین اسکریپتها وNPC ها و Duel Zone و Teleport هارو به طورکامل در سرور آنلاین قرار دادم و غیره...
این حرف شما نشان دهنده این هست که شما خودتون سرور رو آنلاین نکرده و شخص دیگری برای شما این کار رو انجام داده استنقل قول:
یعنی تغیر دادن یه آی پی ساده توی ریلم انقدر هزینه سازه ؟
یعنی هم ریلم رو تغییر بدی سرور آنلاین میشه؟ :n08: چرا سر مردم رو شیره میمالید؟
آنلاین کردن سرور به باز کردن یک سری پورت از طریق مودم و داشتن آپی استاتیک و تنظیمات ویندوز و غیره نیازمنداست که آموزش خاص خود رو داره .حتی فکر نکنم شما به خریدار سرور آموزش بدین چگونه سایت رو به دیتابیس مرتبط کنه.
منظور از آموزش کامل این است که خریدار سرور دیگه نیازی به این نداره که بیاد دوباره هزینه کنه تا سرور رو در صورت به وجود آمدن مشکل براش نصب کنیم.با این آموزش دیگه برای خریدار سرور سوالی پیش نمیاد که چه طوری سرور رو Update و Debugging و رفع باگ کنه.نقل قول:
منظورت از همراه با آموزش کامل چیه ؟ یعنی چیو آموزش میدی ؟
اگه با مدیران این سرورهایی که نام بردم درارتباط باشی که قطعا نیستی میتونی مشاوره بگیری برای راه اندازی سرور که از آخرش منو بهت معرفی میکنن.نقل قول:
سرورهائی که نام بردی دیتابیس خاصی ندارن که شما با افتخار از درست کردن اون دیتابیس ها صحبت میکنی و البته معلوم هم نیست که راست میگی یا دروغ
شما به جای مسخره کردن دیگران سعی کنید به کار خودتون و مهارت های خودنون شک نداشته باشین.نقل قول:
هم اکنون مفتخری که سرور میفروشی ؟ =))
یا حق
دوست نداشتم این حرف هارو بزنم ولی بهتر هست این کارو به عهده کسانی بزارید که هم تجربه این کارو دارن و هم سواد اینکار و از همه مهمتر علاقه به این کارو دارن.
بنده کارشناسی ارشد برنامه نویسی کامپیوتر و پیاده سازی دیتابیس و پایگاه داده و تسلط کامل به زبان انگلیسی را دارا میباشم.
خوشحال هستم که پنج سال هست ازدواج کرده ام و بسیاری از اطلاعات و مشکلاتی رو که درزمینه سرور وارکفت و کلیه موارد برنامه نویسی داشته ام به کمک همسرم که هم دانشگاهی بنده بوده اند حل و سعی در پیشرفته کردن آن کرده ام.
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به سایت سرور شما سر زدم پشیمون شدم
هنوز نمیدونید که بسیاری از گیمنت ها و کسانی که از منزل وارد سایت شما میشن نیاز با نرم افزار فلش دارن تا بتونن به سایت شما دسترسی داشته باشن و بیشتر بازیکنان سرور وارکرفت فقط اطلاعات مربوط به بازی رو میدونن و از اطلاعات کامپیوتری آگاهی زیادی ندارن و موندم شما به چی دلیلی شروع سایت رو با نمایش تصاویر فلش آغار کرده اید ؟
یعنی نمیدوتید که سایت برای کسانی که نرم افزار فلش رو نصب نکردن باز نمیشه؟
نمیدونید که سایت رسمی دانلود نرم افزار فلش ایران رو تحریم کرده و کسانی که بخواهند نرم افزار فلش رو دانلود کنند باید در سایت ها جستجو کنند تا آن را بیابند که این از حوصله بسیاری خارج است ؟
هنوز نمیدونید که بنده اگر بیست بار هم به سایت شما مراجعه کنم بازهم باید صبرکنم تا فیلم فلش شما تمام شود تا بتوانم از امکانات سایت استفاده کنم؟
امکانات سایت شما بسیار محدود است و نشان دهنده اطلاعات و معلومات شماست
بنده مفتخرم که سرور هایی را راه اندازی کردم که در حال حاضر در ایران بیشترین تعداد پلیر رو دارند و از همه بیشتر ازین خوشحالم که از طریق بازی وارکرفت و راه اندازی سرور های مربوط به آن دوستانی را پیدا کرده ام که بیشترین سهم از خاطرات زندگی من رو دارند و همیشه
باعث خوشحالی من و اطرافیانم مشوند
راستشو بخواین این Script هایی که قیمت به این بالایی دارن تو سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما میتونید رایگان بدون حتی Register account اونارو گیر بیارید. چند روز چیش من یه Script رو می خواستم تو فروم درخواست دادم (البته به English) چند نفر برام گذاشتن..
Arena spectator چند وقتی دنبالش می گردم.
راستشو بخواین اگه قیمت هاتون به این بالایی باشه هیچکی ازیتون چیزی نمیخره چون تجربشو داشتم..
بحرحال امیدوارم بتونید کارو کاسبیه خوبی رو به هم بزدید و زندگی خوبی رو داشته باشید
یا حق
:n01:
بله حق با شماست ولی وقتی اسکریپت رو نصب کنید تازه میفهمید که به این سادگی ها هم نیست
به طور مثال نشان دادن 10 تیم برتر رو اگر اسکریپتش رو نصب کنید وقتی Join Arena میدین دیگه نمیتونید Join Arena رو با رایت کلیک کردن Leave کنید .حتی Join BG که میدین نمیتونید دیگه Leave کنید مگر با Log Out ویا Alt + F4 و کلی باگ دیگر
حتی Duel Zone این سایت هم اسکریپتش مشکل داره.اسکریپت رو که نصب میکنی Hord میتونه Allliance رو Inv Party کنه و باگ های دیگر.میتونید تست کنید
یشتر اسکریپت های این سایت برای Trinity و Arcemu هست و توسط افراد مختلفی نوشته میشه که بعد از نصب سرور دچار باگ میشه.
از 100% فقط 10% از اسکریپت هاش درست هست که آن ها هم با آپدیت سرور Fail میشن
از این سایت بهتر هست فقط Sql دانلود کنید چون آسیبی به سرور نمیزنه
موفق باشید
در مورد قیمت هم که گفتین زیاد هست میتونید با این شماره تماس بگیرین. 09371669550
Admin 2 سرور دانش گیم هست که براشون Arena spec نصب کردم
حالا به ادمین دانش گیم بگو Arena spec رو چند میفروشه.میگه 500 هزار تومان.
خود اسکریپت خالی Arena spec ارزش 50 هزارتومانی داره
ولی دیگه بدون آموزش و پشتیبانی
هر ماه که سرور رو آپدیت کنی ممکنه Arena spe دیگه با آپدیت جدید کار نکنه
پس اینقدر ساده نگیرید
دوستان اگه ممکنه من فایل های extract مپ رو میخواستم اگه ممکنه یکی برام جداگانه آپلود کنه تو نت نبود
ممنون
واسه کدوم Core می خوایش؟نقل قول:
thinty اگه اسمشو اشتباه نکنم:n09:نقل قول:
راستی اکسترکت میشن جدیدا ولی تو لوگ میگه یه اروری میده میزارم شما اگه میشه کمک کنید
کد:2013-01-15 14:42:37 Using configuration file worldserver.conf.2013-01-15 14:42:37 TrinityCore Rev: 0 Release Hash: Archive (Win32, little-endian) (worldserver-daemon)
2013-01-15 14:42:37 <Ctrl-C> to stop.
2013-01-15 14:42:37 Dreadii's Blizzlike Repack version 4.30 New Year edition
2013-01-15 14:42:37 ########################################################
2013-01-15 14:42:37 creation date: January 1st, 2012
2013-01-15 14:42:37 scripts: Basic scripts for public usage
2013-01-15 14:42:37 license: free public license
2013-01-15 14:42:39 Realm running as realm ID 1
2013-01-15 14:42:39 Using World DB: NXT DB v1
2013-01-15 14:42:39 Using creature EventAI: NXT AI v2
2013-01-15 14:42:39 Will clear `logs` table of entries older than 1209600 seconds every 10 minutes.
2013-01-15 14:42:39 Using DataDir maps/
2013-01-15 14:42:39 WORLD: VMap support included. LineOfSight:1, getHeight:1, indoorCheck:1 PetLOS:1
2013-01-15 14:42:39 WORLD: VMap data directory is: maps/vmaps
2013-01-15 14:42:39 ERROR: Map file 'maps/maps/0004331.map': does not exist!
2013-01-15 14:42:39 ERROR: Correct *.map files not found in path 'maps/maps' or *.vmtree/*.vmtile files in 'maps/vmaps'. Please place *.map/*.vmtree/*.vmtile files in appropriate directories or correct the DataDir value in the worldserver.conf file.