از لینک زیر راهنمای راه اندازی مودم را دانلود کن ...نقل قول:
کاری نداره میتونی خودت نصبش کنی...
کد:http://shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR
Printable View
از لینک زیر راهنمای راه اندازی مودم را دانلود کن ...نقل قول:
کاری نداره میتونی خودت نصبش کنی...
کد:http://shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR
نقل قول:
توي اين آموزش يه سوال برام پيش اومد اونم اينكه من آي پي رو هرچي كه بخوام ميتونم انتخاب كنم يا نه بايد خود مخابرات بده من در بندرعباس هستم آيا فرقي نمي كند
و اينكه آيا در هربار تعويض ويندوز و ساخت كانكشن اينكار هارو بايد انجام بدم
بهتره همون ای پی های را که توی اموزش گفته وارد کنید.. .. ..و فرقی نداره کدام شهر باشید..نقل قول:
اگه دقت کرده باشید خودش در حالت اتوماتیک هست در حالت عادی..
مهم dns ها هست که همانند اموزش وارد کنید
در هر بار تعویض ویندوز بله ولی کانکشن خیر چون شما این ای پی ها را در local area connection وارد میکنید..
البته وارد هم نکنید مشکلی نداره . . .
dnsها برای نشان دادن اخطار های شاتل هست که در اخر دوره نمایش + قطعی کمتر و ....
سلام علیکم !
ببخشید بنده با این مودم یه مشکلی پیدا کردم ! نمی دونم چرا هر حدودا یه ربع ده دقیقه یک بار یهویی از نت خارج می شه ...
Dlink DSL 200
هست ...!
توجهی که داشتم اینه که باید یه ربطی به برنامه ها داشته باشه ! مثلا تا پی دی اف یا یاهو رو باز کردم خارج شد ! در حالی که برای بار دوم هیچ مشکلی براش پیش نیومد ! ولی مثلا از ساعت 3 تا حالا من مجبور شدم سه بار فیش مودم رو در بیارم و دوباره بزنم تا تونستم کارهام رو انجام بدم ...
وقتی هم که خارج شد ! دیگه وارد نمیشه مگر این که ریست کنی یا مثل من کلاه سرش بزاری و فقط مودم رو ریست کنی ...
اروری چیزی نمیده ویندوز؟!نقل قول:
ممکنه خط شما نویز داشته باشه! یا اینجور که میگید ویندوز مشکل داشته باشه!! یا شاید هم ویروس...
امکانش کم هست که مشکل از مودم باشه...
بهتره با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید اگه تماس نگرفتید...
پشتیبانی مودم فقط دست به سر می کنه ...!
احتمالا از همون نویز باشه ! ولی مثلا الان که بابیلون رو باز کردم یهویی دوباره قطع شد !
ارروری هم نمی ده !
دوستان عزيز سرعت دانلود اينترنت 64 در اصل چقدر است . و اگه پايين تر بود به نظر شما مشكل از كجا بايد باشه
يعني اگه من كارهاي رو كه گفته انجام ندم و فقط درايور مودم رو وصل كنم ككافيه و به اينترنت دسترسي دارمنقل قول:
8 9 هست فکر کنمنقل قول:
دلایل زیادی میتونه داشته باشه
isp
کابل های منزل
فاصله تا مخابرات
و...
با این توضیحاتی که شما دادید فکر نکنم از نویز باشه شما یک ویندوز عوض کنید + انتی ویروس اپدیت اسکن کنید....نقل قول:
نقل قول:تایید میشه .در حالت عادی باید 8 باشهنقل قول:
بجز ای پی اره مشکلی نیست ولی تنظیمات دیگه را باید انجام بدیدنقل قول:
از lan استفاده کنید و لازم نیست درایور usb نصب شود