نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت اگر به invible باشی نشون نمی دده و offline مینویسه راه دیگه هست که اگرطرف invsble هم کانکت بشه فهیمد اخرین بار کی ان بوده
Printable View
نقل قول:
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت اگر به invible باشی نشون نمی دده و offline مینویسه راه دیگه هست که اگرطرف invsble هم کانکت بشه فهیمد اخرین بار کی ان بوده
سلام. دوستمون اين سايت رو معرفي كرده بودند. امتحان كن ببين ميتوني نتيجه اي بگيري!نقل قول:
موفق باشيد.
دوستان من برای فهمیدن اینکه یه ایدی الان ان هست یا اف یا بصورت مخفی امده از سایتاستفاده میکنم ولی نمیشه فهمید که اون ایدی اخرین بار کی ان بوده اگه ممکنه یه سایت در همین ارتباط معرفی کنید که اگر هم بصورت invsble امده نشون بده که چه وقتی کانکت شده و دوم اینکه راهی هستش که بفهمیم ای پی یه شخص چی هستش واسم خیلی مهمه اخه دوتا ایدی دارم خودم فکر میکنم یه نفر هستن ولی میخوام مطمئن بشم راهی هست غیر از دونستن ای پی هاشون که ایدیها مال یه نفر هست یا نهکد:http://www.webinvis.com/
با تشکر فراوان
با سلام
من نسخه 10 را دانلود کرده ام اما وقتی یوزر و پسورد خودم را وارد میکنم میگه
Your account has been locked.please click forget password to start the unlocking process 81003003 ...
من با همین یوزر و پسورم ایمیلیهام را چک میکنم اما با مسنجر نمیتونم استفاده کنم
با تشکر
دوستان چه جوری باید به چت روم یاهو مسنجر متصل بشم ؟؟؟
سال نو بر همه ایرانیان مبارکباد
احيانا كسي نام كاربري شما رو چندبار زده با پسورد اشتباه و سرور ياهو به صورت اتومات تشخيص داده كه ميخوان از اكانت شما در مسنجر استفاده ي نابجا بشه ، واسه همين اكانتتون رو واسه چند روز غير فعال كرده و غير قابل دسترس!!نقل قول:
مثل اينكه شما كارت عابر بانكت رو دو - سه مرتبه رمز اشتباه ميدي و دستگاه اتومات كارتت رو ميخوره :31:
بعد از چندروز واست باز ميشه!
دوست عزيز منظور شما اينه كه وارد چت روم بشين ديگه آره؟نقل قول:
این دو سوال من جواب ندارهنقل قول:
ممنون از لطفتان
كمي تامل بفرماييد :31:نقل قول:
يه زماني من از اين راه استفاده ميكردم و جواب ميداد:
" واسه اين كه بفهمي آي پيشون چي هست "
توي cmd دستور netstat -n رو اجرا كن، بعد هرجا كه پورت 5050 يا 5051 رو ديدي آي پي طرف هست. البته بايد پي ام بده بهت و تو بهش پي ام بدي تا اتصال برقرار شه. الان نميدونم ديگه اين راه كار ميكنه هنوز يا نه.
امتحان كن.
سلام
ببخشید که اینقدر سوال های ابتدایی میپرسم اما باید چه جوری بفهمم که تو یاهو یه ایمیل خونده شده یانه(البته بدون یاهو مسنجر)؟؟
وقتي به ياهو ميل و اينباكستون رفتين ، اگه ايميلي پر رنگ و به اصطلاح عنوانش bold بود subject ش معلوم ميشه كه خونده نشده، اما اگه subjectesh كم رنگ بود و معمولي بود يعني خونده شده.نقل قول:
سوالي ديگه بود درخدمتيم :11:
موفق باشيد.