نه دیگه همون شبا سرعتش 1 مگ بشه خوبه :دی
خب آخه ما هم از این سرعت ها میخوایم :-/
Printable View
نه دیگه همون شبا سرعتش 1 مگ بشه خوبه :دی
خب آخه ما هم از این سرعت ها میخوایم :-/
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
در اینصورت باید ++128 بگیرید.
نمیدونم والا ًنقل قول:
این زمان شروع دانلود ها رو از لیست یوزیج هایی که همارا تو سایتش ارائه میده ، میگه دوستتون ؟
ممنون مسعود جان . . .نقل قول:
این vpi و vci رو درست کردم ولی باقیش کجان ؟؟؟ :20:
نقل قول:
از من میشنوی دنبالش نباش چیز بدرد بخوری نیست :27:
نقل قول:
خودش میگه که بار اول که اینارو تنظیم کرده اوومده تو لیست دیده یه 50 - 60 مگی اضافه دانلود شده :18:
یعنی خارج از اون بازه :8:
بعد یه شب اوومده پشت سیستم و نگاه کرده دیده که ای دل غافل برنامه یه بار 10 ثانیه و یه بار 2 دقیقه دیرتر شروع به دانلود کرده :18::31:
و از اونور هم چند دقیقه دیر تر دانلود رو تموم کرده ( ولی این چند دقیقه با اون زمان تاخیر اولیه متناسب نیست ! ) :18:
نقل قول:
اگه مودم ایسوس هست کامل بگم
سلام دوستان من امروز يك تبليغ ديدم در مورد پارس فروش ويژه نوشته بود ولي دير رسيدم خونه نتوانستم با شركت تماس بگيرم روي سايت هم زده ولي چيزي نيست كسي خبر دارد جريان چي هست در ضمن امكان دارد حرف دوستمان به گوش شركت رسيده است و دارد سرويسها را ارزان مي كند خدا كند كه اينجوري باشدنقل قول:
خبري گرفتيد من را هم به خبر نزاريد سايت شركتکد:www.net4u.ir
بله ، مودمم ایسوس هست !
خب اینجوری میشه 10 گیگ واسه سه ماه با 60 تومن.نقل قول:
من تو این 20 روزه 25 گیگ دانلود کردم فقط. دنگ و فنگ 2 تا 7 هم نداره. هی برنامه نصب کن و از این چیزا :دی
در کل سرعت بالا دوست دارم ولی با پول و دردسر کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
192.168.1.1
quick setup
uncheck dsl auto connect
vpi & vci
pppoe & LLc
dsl- username & password + enable nat
نقل قول:
با سرعت 384 دانلودت کم نیست ؟ باید بیشتر از اینا بشه :21:
راستی ببین جعبه خالی یا نون اضافی چیزی نمیخوای ؟ :27::31:
خب این فقط دانلود با تورنت بوده که تازه چند روزی نبودم که ظاهرا دو سه روزیش رو دانلود قطع شده بود که نمیدونم دلیلش چی بودنقل قول:
و اینکه 20 روز هم نشده ولی چون دقیقا یادم نیست گفتم 20 :دی
موقع وبگردی هم دانلود رو معمولا بین 20 و 25 محدود میکنم که سرعت باز شدن صفحات کم نشه
آها یکی دو روزی هم به خاطر بی احتیاطی از این ویروس های جدید مسخره گرفتم که خیلی اذیت کرد و پاکسازی کل هارد و نصب ویندوز و ... وقتم رو گرفت :دی
در کل از این 1 مگی ها خیلی دوست میدارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]