dns اوليت چيه؟نقل قول:
Printable View
dns اوليت چيه؟نقل قول:
192.168.1.1نقل قول:
يه سوال داشتم خواهشن كسي نخنده .:13:
Dns كه ميگيد چي هستش و چطوري ميشه تغييرش داد .؟؟
:39: فقط چون گفتی نخند خندیدم وگرنه صد سال از این کار ها نمیکردم.نقل قول:
این رو یک نیگا نبداز:
dns دستی وارد کنی گاهی بهتره گاهی نه عموما بهترهکد:http://forum.persiannetworks.com/f78/t11341.html
آقا من الان یک ساعت کلنجارم با پشتیبانی به پایان رسید
شبانه رایگان رو میگن چون تازه دارن میارن تو مدار امشب تستی راه میفته فرداشب هم رسمی ظاهرا! باید بعد از ساعت 1 یکبار قطع و وصل بشید برای استفاده گفت واسه همه هم هست چه قدیمیا چه جدیدا!
در مورد یک مگ هم گفت چون ظاهرا باید برای هرکی بخواد تجهیزات پورت اون رو تعویض کنن بعد از سفارش حداقل یک هفته تغییر سرعت طول میکشه!
سرعت 128 هام میگفت فعلا مثل قدیمه و 50 - 60 تا دانلود میده فعلا برنامه تغییرش رو ندارن مگر اینکه سرعتهاشون افت کنه که اونوقت میشه 128 واقعی!
سلام
اینطور که معلومه دیشب فقط من شبانه رایگان رو تست کردم!!
امشب که دیگه اینکارو نمیکنم ، دوستانه دیگه امتحان کنن و به ما هم خبرشو بدن. من که بعید میدونم اینا حالا حالاها شبانه رایگان بدن!!
نقل قول:
سلام
فقط براي تهران يا كرج هم هست؟؟
دوستان سلام خواهشمندم اعلام وضعیت کنید دوست من 512 حجمی داره 9 گیگ ومن با کمال تعجب دیدم سرعت دانلودش ماکزیمم به 30 برسه خواهشمندم دوستان دیگه هم دقیقا سرعتاشو نو ماکزیمم ومینیمم بنویسند عجیب بود سرعت به 15 ههم میرسید یعنی از 128 هم کمتر ایا همه حجمیها اینطوریند ؟
منم داشتم و سرعتم موقع دانلود معمولا 55 بودنقل قول:
خیلی کم پیش میومد که به 40 45 هم میرسید ولی بالای 60 معمولا نمیرفت
الان هم که سری جدید شارژ کردم تا 70 هم میرسه ولی معمولا همون 55 60 هست
دوستان من یه فایل 16 مگی دانلود کردم ولی از حجمم کم شد همین الان(1:45) هم تماس گرفتم با پشتیبانی گفت به پشتیبانی ایمیل بزنید اکانتتون رو چک کنند
اینجوری که معلومه فعلا سر کاریم حالا باز فردا تماش میگیرم اگه خبری شد اینجا اعلام می کنم
سلام سرعت شما چند وچقدر حجم میگیرید منطقه مخابراتیتون کجاست ؟نقل قول: